allah kabul etsin canım,güle güle
kayram çamaşır asıyordum yeni gördüm yazdığını:97:
ebrar ablacım evlilik yıldönümün kutlu olsun,Rabbim ömür boyu yuvanızdan sağlığı huzuru mutluluğu eksik etmesin.evinizi şenlendirecek hayırlı bir evlat nasip etsin inş.beraberce yaşlanmak nasip etsin.
selam hanımlar hepinizin cuması mübarek olsun
saol canım allah razı olsunablam evlilik yıldönümünüz kutlu olsun
aleyküm selam abla hayırlı cumalar.
hoşgeldin sanada hayırlı cumalarselam hanımlar hepinizin cuması mübarek olsun
nedemek kuzum yaa seve seve hoşgeldin ben hazırlayım dualarıbenımde mısafır gelıcek dua ıcın gırdım ebusum cagrın ıcın sagol cnm
hoşgeldin sanada hayırlı cumalar
ewlilik yldönümüzmüş herh.
en içten dilekleimle kutluyorumm
saol canım allah razı olsun
saol canım sanada nasılsın?
sağol canım sende kendine ii bakgüle güle ece kendine iyi bak.:80:
amin canım allah dualarımızı kabul eder inşAllah ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun değerli arkadaşlarım cumanız mübarek olsun selam ve dua ile
günaydın canım sanada hayırlı cumalarkızlar günaydın hayırlı cumalar herkesee
amin canım hayırlı yolculuklar versin allahımslm kızlar hayırlı cumalar olsun duaya bakım dedim ama yapılmamış hala sanırım bizde 3 gibi malatyaya kaynaanmlara gideceğiz fırsat bulmuşken bakım dedim şimdiden aminnnnnnnnn diyorum rabbim arkadaşlarımızın gönlünün muradını versin pazar döneceğiz herkesi cok öpüyorum grş
günaydın canım keyifler güzel sanada hayırlı cumalarherkese günaydın keyıfler ıyıdır ınsallah
ben cıkıyorum sımdı kırmızılar bıttı abdestlenmem gerek evı falan da toparlıcam dualara sımdıden amin dıyorum ınsallah sonra yıne gırıp guzel dılerklerde bulunacagım herkese hayrlı cumalar öpüldünüz
hayırlı cumalar canım amin inşhayırlı cumalar olsun rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah
kızlar bende çıkıym duanıza canı gönülden amin diyorum bende yasin okuycm inşallah ALLAHım dualarınızı kabul eylesin bu güzel gününde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?