Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Dualara canı gönülden amin diyorum
allahım boncuğumuza,ecemize ve lagrimamıza
katından hayırlı evlatlar versin
aminnnnnnnnnnnnnn

amin ablam inş seninde eline yüreğine sağlık çok sağol

kızlar ben çıkıyorum işlerim var daha yapamadım koçiş gelmeden yapayım sonra olmuyo kalıyo kendinize ii bakın sağolun dua için amin diyen herkesten allah razı olsun inş görüşmek üzere bayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Canımsın ya :) valla senin işin hepimizden zor birtanem Allah razı olsun Allah yardımcın olsun..
Kolay iş değil sürekli takipte kalabilmek..
canım kusura bakma ya oluyo arada böyle dalgınlıklar
hepinizden allah razı olsun
saol canım sanada hayırlı cumalar olsun kanaman bitince başlarsın sende
nasılsınız bakalımm canlarımm

Benim kırmızılardann hala ses yok
hayrolsun cicişim :26:
gününüz aydın cumamız hayırlı olsun inşallah ben eve geçiyorum allah emanet olun bay
semroş saol canım sanada hayırlı cumalar
çok teşekkür ederim tatlım okudunya allahım razı olsun
kolay gesin sanada

canımsın çok saol güzel yürekli kardeşim allahım sizlerede nasip etsin
dualarına canı gönülden amin diyorum
bitanem ya çok saol allah razı olsun sizlerde benim gibi 10 yılları görün inşallah
abla bundan sonra kimlere okunucak:26:
canım tostiye ve egale okuncak buhafta

ebusum evlılık yıldönümünüz kutlu olsun cnm

ayyy bayıldım kuzum yaa allah razı olsun çok mutlu ettin beni
darısı sizlere olsun

ablam evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun canım benim allah nice 10 yıllara mutlu ve bebişli girmeyi nasip etsin inş mutlu yıllar
çok saol canım allah razı olsun
amin inşallah evet negüzel yetiştin dualara
kızlar çok sagolun allah razı olsun hepınızden allah ne muradınız varsa versın
can gönülden amın dıyorum tüm dualara
cümlemizden boncuğum sanada kolay gelsin
allahım vesile kılsın dualarımızıda yüzünüz gülsün inşallah
ben kactım kızlar allaha emanet olun öptüm sızlerı
görüşürüz kuzum
sizlerde saolun canım arkadaşlarım
hadi öptüm çok inşallah gelsin bebişleriniz

herkeze hayırlı cumalar umarım dua ya yetişmişimdir iş yapıyorum perde cam siliyorum dün b, arkadaşım geldi bana müjde için bebişi olacak çok sevindim onun adına paylaşmak istedimm

ablacım bana da yaz.reglim biter 2-3 güne.haberin olsun.
tamam kuzum yazarım inşallah çok saol
herkeze hayırlı cumalar umarım dua ya yetişmişimdir iş yapıyorum perde cam siliyorum dün b, arkadaşım geldi bana müjde için bebişi olacak çok sevindim onun adına paylaşmak istedimm

saol canım sanada hayırlı cumalar
arkadaşının gözüaydın darısı sana ve tüm arkadaşlarıma olsun inşallah

hanımlar benimde çıkmam gerek daha kahvaltı sofram duruyor
bugün çok işim var kocişime hediye almıştım gelmedi bugün ona ulaşmaya çalışıcam gidip yerinden alıcam .akşamda malum zor girerim fırsat bulursam uğruycam hepinizi öpüyorum :79:

canım sen koçişinle ilgilen bugün önemli bi gün görüşürüz kolay gelsin işlerin

tatlım hepimizden razı olsun mevlam inşallah hepimiz kavuşuruz dualarımızın karşılığında bebişlerimize
canım 3 baya ağır oluyo takipde zorlanıyorum hazırlaması filan zor oluyo oyüzden .bide karışır endişesi oluyo hep içimde malum dua önemli .okadar dikkat ettiğim halde hata yapabiliyorum oyüzden 2ye düştük canım

canım evlil,ik yıl dönümün kutlu olsun rabbim evini ocağını şenlendirsin inşallahhhhhhhh

evet canım ya aslında çok duydum film çektirdikten sora hemen hamile kalanı.hayırlısı inş çektiricem.hangi gün çektirmem gerekir bide uyuşturuyorlarmı?[/QUOTE]

selınacıgım merhaba yazını okudum da ben de cektırdım 2 ay sonra hamıle kaldım kanallara bakıyorlar kapalıysa dırek tup bebeğe yonlendırıyorlar benım acık cıkmıstı.senı korkutmak degıl amacım bn bılmeyerek gırdım dr.um sen dayanıklısın acıya dayanırsın cok acımıyor demsıtı ama cok cnm acıdı genel anestezı ıste bence sımdıkı aklım olsa ısterdım operasyon esnasında bırakın ıstemıyorum dedım bıttı bıttı dıye tesellı ettıler kısa suruyor fakat acısı cok kı benım agrı gücüm yuksek olmasına ragmen...cıkınca yuruyemedım.durdum bıraz.agrısı cok oldu ama sonra gun ıcınde adet sancısı gıbı oluyor.kanaman da oluyor 4-5 gun...bılgılendırmek ıstedım ben körü körüne gırdım dr un gazıyla sımdı olsa anestezı ısterdım kısa surelı ama olsun.15 gun once kurtaj oldum bu ondan daha ıyıydı anestezı war cunku sonrası da daha ıyıydı...bılgıne tatlım

yaa kızlar bşy sorucam bn doğum yapılalı 21 gün oldu we kanamam azda olsa geliyoduu hala son 2 gndür kahwerengi we az az geliyodu ama şimdi yoğun we kırmızı geldii
bu ne şimdi fikri olan warmıı
adetmi oldum acaba ama daha çok erken değilmii?

dualara cani gönülden amin diyorumm. allahim en kisa zamanda arkadaslarimaza bebislerini verir..

ebrarimm inss bi ömür esinle beraber mutlu mesut yasarsin tatlimm.. ebn bi gecmise dönüyüm cok birikmi

bundan sonra 2 kişiye okuycaz canım arkadaşlarım
bu hafta TOSTİ VE EGALDE sıra
bugün hazırlıyamamda yarın listeyi yapıcam inşallah

cnmm ben dus aldım kanama yok su anda akşama da bakacagım gelmezse sana yazacagım ben de okumak ıstıyorum cok akşama bıldırırım ok opuyorum
bu arada herlkes ıcın edılen dualara ben de can_ı gonulden AMIN dıyorum.ALLAH KABUL ETSIN GÜZEL YUREKLI INSANLAR...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…