Dualara canı gönülden amin diyorum
allahım boncuğumuza,ecemize ve lagrimamıza
katından hayırlı evlatlar versin
aminnnnnnnnnnnnnn
canım kusura bakma ya oluyo arada böyle dalgınlıklarCanımsın ya :) valla senin işin hepimizden zor birtanem Allah razı olsun Allah yardımcın olsun..
Kolay iş değil sürekli takipte kalabilmek..
saol canım sanada hayırlı cumalar olsun kanaman bitince başlarsın sende[selam kıslarrrr herkese günaydın bu mübarek cuma sabahından...ben hiç uyuyamadım bu gece de kaç gündür giremedim.misafir yoğunluğundan...
14 gün oldu kanamam war hala.dua edemiyorum sizin için ama ALLAH içimi biliyor bır an once kanamam bıtse de dua etsem dıyorum.cuma saatinde duş alıp dua edeyım dıye dusundum ama hala gelıyo kanamam içime sinmediğinden yapmak da istemıyorummm.daha ne kadar sürecek bilmem.öpüyorum hepinizi...
RABBİM hepinizin dualarını kabul etsın.hayırlı cumalar ...
hayrolsun cicişim :26:nasılsınız bakalımm canlarımm
Benim kırmızılardann hala ses yok
semroş saol canım sanada hayırlı cumalargününüz aydın cumamız hayırlı olsun inşallah ben eve geçiyorum allah emanet olun bay
çok teşekkür ederim tatlım okudunya allahım razı olsunCanım lagrima'nın eksik duasını bitirdim, kusura bakma az önce girdim msjını gördüm hemen okudum allahtan cumaya kadar yetiştirdim :))
herkese hayırlı cumalar, allah dualarınızı kabul eder insallah..
11:30 da elbise provam oldugu için dualara yetişemicem sanırım
EVLİLİK YIL DÖNÜMÜN KUTLU OLSUN ALLAHIM YUVANIZDAN HUZURU MUTLULUĞU EKSİK ETMESİN NİCE NİCE NİCE 10 YILLARA EL ELE YÜREK YÜREĞE YÜRÜYÜN İNŞALLAH
Allahım ikinizin elinin üstüne minik eller dokundursun yuvanızı onun sesiyle bir kere daha şenlendirsin inşallah
bitanem ya çok saol allah razı olsun sizlerde benim gibi 10 yılları görün inşallahallah kabul etsin canım,güle güle
kayram çamaşır asıyordum yeni gördüm yazdığını:97:
ebrar ablacım evlilik yıldönümün kutlu olsun,Rabbim ömür boyu yuvanızdan sağlığı huzuru mutluluğu eksik etmesin.evinizi şenlendirecek hayırlı bir evlat nasip etsin inş.beraberce yaşlanmak nasip etsin.
canım tostiye ve egale okuncak buhaftaabla bundan sonra kimlere okunucak:26:
ebusum evlılık yıldönümünüz kutlu olsun cnm
çok saol canım allah razı olsunablam evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun canım benim allah nice 10 yıllara mutlu ve bebişli girmeyi nasip etsin inş mutlu yıllar
amin inşallah evet negüzel yetiştin dualaraamin allahım duamızı hayırlısıyla kabul ederde inş biz dahil bütün isteyen herkese nasip etsin amin diyen arkadaslara çok tskler duayı okuyan arkadaslarımızın ağzına yüzeğine sağlık cok sağolun arkadaslar (buarada duaya yetişmişim allahtan çok üzülmüştüm bu haftada gelemeyeceğim diye)
cümlemizden boncuğum sanada kolay gelsinkızlar çok sagolun allah razı olsun hepınızden allah ne muradınız varsa versın
can gönülden amın dıyorum tüm dualara
görüşürüz kuzumben kactım kızlar allaha emanet olun öptüm sızlerı
sizlerde saolun canım arkadaşlarımamin ablam inş seninde eline yüreğine sağlık çok sağol
kızlar ben çıkıyorum işlerim var daha yapamadım koçiş gelmeden yapayım sonra olmuyo kalıyo kendinize ii bakın sağolun dua için amin diyen herkesten allah razı olsun inş görüşmek üzere bayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
bundan sonra 2 kişiye okuycaz canım arkadaşlarım
bu hafta TOSTİ VE EGALDE sıra
bugün hazırlıyamamda yarın listeyi yapıcam inşallah
tamam kuzum yazarım inşallah çok saolablacım bana da yaz.reglim biter 2-3 güne.haberin olsun.
herkeze hayırlı cumalar umarım dua ya yetişmişimdir iş yapıyorum perde cam siliyorum dün b, arkadaşım geldi bana müjde için bebişi olacak çok sevindim onun adına paylaşmak istedimm
kıslar bende cıkıyorum görüşmek üzere hepinizi öpüyorumm
nasılsınız bakalımm canlarımm
Benim kırmızılardann hala ses yok
hanımlar benimde çıkmam gerek daha kahvaltı sofram duruyor
bugün çok işim var kocişime hediye almıştım gelmedi bugün ona ulaşmaya çalışıcam gidip yerinden alıcam .akşamda malum zor girerimfırsat bulursam uğruycam hepinizi öpüyorum :79:
sağol ablam inş en kısa zamanda hepimize gelsin inş inş senide daha fazla bekletmeden gelsin bebişin bu kadar emek harcıyorsun uğrasıyorsun dua ile allahım bunun mükafatını bebiş olarak versin inşşşşşşşşşşşş
ablam hemen hemen bitiyo liste bu defa çok hızlı giti masaallah
ablam neden 2 ye düştük 3 olunca daha hızlı oluyo ve hemen bitiriyorduk listeyi
hayırlı cumalar canım hsg
neyse ben kactım bayyyyyyyyyyyyyyy
hanımlar benimde çıkmam gerek daha kahvaltı sofram duruyor
bugün çok işim var kocişime hediye almıştım gelmedi bugün ona ulaşmaya çalışıcam gidip yerinden alıcam .akşamda malum zor girerimfırsat bulursam uğruycam hepinizi öpüyorum :79:
bundan sonra 2 kişiye okuycaz canım arkadaşlarım
bu hafta TOSTİ VE EGALDE sıra
bugün hazırlıyamamda yarın listeyi yapıcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?