bundan sonra 2 kişiye okuycaz canım arkadaşlarım
bu hafta TOSTİ VE EGALDE sıra
bugün hazırlıyamamda yarın listeyi yapıcam inşallah
yaa kızlar bşy sorucam bn doğum yapılalı 21 gün oldu we kanamam azda olsa geliyoduu hala son 2 gndür kahwerengi we az az geliyodu ama şimdi yoğun we kırmızı geldii
bu ne şimdi fikri olan warmıı
adetmi oldum acaba ama daha çok erken değilmii?
alla alla ama çok fazla geliyo yaacnm selam nazcımmm bnm dr durur gelır demıstı bnm de kahve gelıyo kurtajdan berı 14 gun oldu arada 3 gun durdu sımdı tam gaz dewam.drum 5 hafta sonra adet olursun demsıtı ama bnce o da temızlenme adet degıl erken ona daha
cnm selam nazcımmm bnm dr durur gelır demıstı bnm de kahve gelıyo kurtajdan berı 14 gun oldu arada 3 gun durdu sımdı tam gaz dewam.drum 5 hafta sonra adet olursun demsıtı ama bnce o da temızlenme adet degıl erken ona daha
alla alla ama çok fazla geliyo yaa
şaşırdım şimdi ???
ewet cnm en iisi ariim bn:)cnm drunu arama sanısn yokmu benım de kafama takılmıstı arıyordum cewaplıyordu.bence bır ara ıstersen***
ewet cnm en iisi ariim bn:)
genede saol
bnm face m yok cnmm malesef
dua tamam çok şükür hepinize çok teşekkür ediyorum
ALLAH RAZI OLSUN
bapcım çok saol eksiği tamamlamışsın ALLAHIM gönlüne göre versin
cnmm dur bakalım hmn ağlayıp harab etme kndini eşin haklı böle yaparsan bebeğe zarar belli olmaz belkide sonradan yükselir yaa hmn bozma moralinicanlarımmm doktordan geldimm.ağlamaktan içim dışıma cıktı.ılk kan degerım 92,75 dı 2 gun sonra 138 oldu.ben cok sevındım artmıs dıye.ama doktor benı husrana ugrattı.dusuk dedı saglıklı bı gebelık degıl gıbı dedı.ama zaman en ıyı ılactır dedı.haftaya gel keseye bakalım dedı.labratuardakı adamada daha cok yenı oldugun ıcın boyledır dedı.merak etme dedı..yukselmesı gayet guzel dedı.esımle heaspladık daha 2 haftalık bıle degıl.ben aglayınca esım cok uzlduuu.sen boyle uzulursen bebekde duser dedı..ama doktor cok uzdu benı hala ağlıorummmmmmmmmmmmmmmm:2::2::2::2::2::2:
canlarımmm doktordan geldimm.ağlamaktan içim dışıma cıktı.ılk kan degerım 92,75 dı 2 gun sonra 138 oldu.ben cok sevındım artmıs dıye.ama doktor benı husrana ugrattı.dusuk dedı saglıklı bı gebelık degıl gıbı dedı.ama zaman en ıyı ılactır dedı.haftaya gel keseye bakalım dedı.labratuardakı adamada daha cok yenı oldugun ıcın boyledır dedı.merak etme dedı..yukselmesı gayet guzel dedı.esımle heaspladık daha 2 haftalık bıle degıl.ben aglayınca esım cok uzlduuu.sen boyle uzulursen bebekde duser dedı..ama doktor cok uzdu benı hala ağlıorummmmmmmmmmmmmmmm:2::2::2::2::2::2:
Canım lagrima'nın eksik duasını bitirdim, kusura bakma az önce girdim msjını gördüm hemen okudum allahtan cumaya kadar yetiştirdim :))
herkese hayırlı cumalar, allah dualarınızı kabul eder insallah..
11:30 da elbise provam oldugu için dualara yetişemicem sanırım
walla cnmm belirtilerin gzl bnmde çok gazım olmuştu başım çok ağrıyodu ama çıkarmı yoksa erkenmi bilemiyorum brz bekle istersen bikaç gün daha snr yaparsınkızlar benim adetime 1 hafta var başım sürekli ağırıyor midem bulanıyor karnımda gaz oluyor gözbebeklerim büyüyo ama karnımda hastalancak gibi ağırıyor test yapsam şimdiden çıkarmı teşekkürler nolur rahatlatın beniiii hayırlı cumalar
yaa kızlar bşy sorucam bn doğum yapılalı 21 gün oldu we kanamam azda olsa geliyoduu hala son 2 gndür kahwerengi we az az geliyodu ama şimdi yoğun we kırmızı geldii
bu ne şimdi fikri olan warmıı
adetmi oldum acaba ama daha çok erken değilmii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?