Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bundan sonra 2 kişiye okuycaz canım arkadaşlarım
bu hafta TOSTİ VE EGALDE sıra
bugün hazırlıyamamda yarın listeyi yapıcam inşallah

cnm selam nazcımmm bnm dr durur gelır demıstı bnm de kahve gelıyo kurtajdan berı 14 gun oldu arada 3 gun durdu sımdı tam gaz dewam.drum 5 hafta sonra adet olursun demsıtı ama bnce o da temızlenme adet degıl erken ona daha

ebrar'aaaaaa

ALLAH ömür boyu sağlıkla bırıkte olmanızı nasıp etsın ınsallah,eşinle yawrularınla gececek ömrünün hergünü bir öncekınden guzel olsunn.
NİCE SENELEREEEEEEEE TADINI CIKARIN

alla alla ama çok fazla geliyo yaa
şaşırdım şimdi ???

alla alla ama çok fazla geliyo yaa
şaşırdım şimdi ???

cnm drunu arama sanısn yokmu benım de kafama takılmıstı arıyordum cewaplıyordu.bence bır ara ıstersen***

Canım evlilik yıldönümüz kutlu, mutlu olsun, nice yıllara.. allah hiç bir zaman ayırmasın sizi, bebişleriniz de en kısa zaman da gelir umarım..

canlarımmm doktordan geldimm.ağlamaktan içim dışıma cıktı.ılk kan degerım 92,75 dı 2 gun sonra 138 oldu.ben cok sevındım artmıs dıye.ama doktor benı husrana ugrattı.dusuk dedı saglıklı bı gebelık degıl gıbı dedı.ama zaman en ıyı ılactır dedı.haftaya gel keseye bakalım dedı.labratuardakı adamada daha cok yenı oldugun ıcın boyledır dedı.merak etme dedı..yukselmesı gayet guzel dedı.esımle heaspladık daha 2 haftalık bıle degıl.ben aglayınca esım cok uzlduuu.sen boyle uzulursen bebekde duser dedı..ama doktor cok uzdu benı hala ağlıorummmmmmmmmmmmmmmm:2::2::2::2::2::2:

Son düzenleme:
cnmm dur bakalım hmn ağlayıp harab etme kndini eşin haklı böle yaparsan bebeğe zarar belli olmaz belkide sonradan yükselir yaa hmn bozma moralini

Canım strese girme işte o zaman düşük olur.. 2 haftalık bi gebelikte değerinin böyle olması normal zannediyorum.. bazı dr lar evet yoktan yere insanların sinirlerini geriyor, o yüzden dr secimi cok önemli.. ama dediğim gibi sakın ağlama, üzülme bol bol dua et, kafanı dagıtacak şeyler yap, benim bildiğim 4 haftalık oldugunda zaten kan da değer büyük ölçüde artıyor belki yanlıs biliyorum bilemiyorum ..

kızlar benim adetime 1 hafta var başım sürekli ağırıyor midem bulanıyor karnımda gaz oluyor gözbebeklerim büyüyo ama karnımda hastalancak gibi ağırıyor test yapsam şimdiden çıkarmı teşekkürler nolur rahatlatın beniiii hayırlı cumalar

walla cnmm belirtilerin gzl bnmde çok gazım olmuştu başım çok ağrıyodu ama çıkarmı yoksa erkenmi bilemiyorum brz bekle istersen bikaç gün daha snr yaparsın

nazcım bende erken dogum yasadıgım ıcın solıyım bu gayet normal ve sen bıtsın dıye gozunun ıcıne baktıkca o gelecek haberın olsun canım 40 gun yogun yada az gelecek bu durum soleyeyım
boncugum duana gonulden amin dıyorum kuzum rabbım her hangı bır tedavıye gerek kalmadan tamamen dogal yollarla maddı manevı yıpranmadan gondersın yavrucugunu sana
ececım senınde duana gonulde amın dıyorum gıdenın eksıklıgını en kısa zamanda gelecek olan melegın tamamlar ınsallah
lagrımacım senın de duana gonulden amin dıyorum canım allah tum kayıpların ıcın sana ve aılene sabırlar versın hastalıklarına sıfalar versın en kısa zamanda katından hayırlı evlatlar versın

ebroşum,canım rabbim sana eşinle ömür boyu huzurlu ve beraber bir hayat nasib etsin,yavrularınızla yuvanız şenlensizn inşallah

inşallahh canlarımm yaaa.ben sımdı baktım en son 24 martta yumurtalık catlama testı yaptırmısım yanı.bu bebek daha 15 guunluk.... o yuzden normal dıyolarrrr............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…