Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kayram saol cwbın için yaani adet değilmi bu halaa kanammı dwm ediyoo
ama bitmişti yaaa ufff...

şimdi daha ıyıym .doktor cok korkkuttuuu ama hesaplayınca 15 gunluk oldugunu anladımmmm....hem aglıyodum hemde hemen eve gıdıp arkadaslarıma sorucam dıyodum kocacımaaaaaaaaa

şimdi daha ıyıym .doktor cok korkkuttuuu ama hesaplayınca 15 gunluk oldugunu anladımmmm....hem aglıyodum hemde hemen eve gıdıp arkadaslarıma sorucam dıyodum kocacımaaaaaaaaa

canım yaa 1.si ben lekelenmelerden cok korkarım basıma coook geldii

değerin düşmesindende cok korkarım oda basıma geldi seni cok iyi anlıyorum
vee malesef hepsi hüsranla sonuclandı dilerim seninki öle olmazz

Son düzenleme:
Dua vakti bulunamadım arkadaşlar.Boncuk,Ece ve Lagrima inşallah dualarımız da vesile olur bebişleriniz sağlıkla gelir bekletmeden sizleri.

benım bebegımmm yasıyacak ben ınanıyorummmmm..

üzgün olduğunu gördğükce yazasım gelmedi ama bu kelime çk güzel evet senin bebeğin yaşayacak içinde bi can var canım test yaptın sonuç pozitifmi tamam öylece bırak sen hamilesin uğraşma değerler yükseldimi yok düşecekmi diye aklını başka şeylerle meşgul et mesela nası bi anne olacağını hayal et ki bebişinde bilsin onu nası beklediğini aklına kötülüklerden arındır rabbim nasip etmiş ne güzel dua nı et bol bol dinlendir ve kendini stersten uzak tut canım öptümmmmm

ben sana senin bebeğin yaşamaz demedim bunu ben bilemem zaten ALLAH bilir sade ve sadecee

senin kalbin o kadar güzel ki asla dilinde öyle bişey demez eminim dünürüm o da zannetmem ki farklı düşünsün herkezin hassas bazı dönemi oluyo ne yapalım gücümüz birbirimize yetiyooooo

annem ne zaman düzelir.. onun mutsuzluğu suskunlugu dalıp dalıp gitmeleri azap gibi geliyor bana.. sanki içime kursunlar yagıyor onu öyle görünce... offf çok yoruldum yaaa

sevcan cım,bende de aksine çok az bi ağrı oldu ,filmden sonra hemen ayaklandım ve bütün şehri yürüdüm,kanammda sadece o akşam leke olarak geldi,başkada gelmedi,üstelik benim ağrı eşiğim pek düşüktür,yani demek istediğim,kişiden kişiye değişen bi durum ve katlanılmıcak bişey olmadığından,ben bu konuda helede genel anestezi almayı tasvip etmeyenlerdenim.

cnm ewet herkesın farklı oluyordur ben yasadıgımı soylemek ıstedım.benı de uyarsaydılar anestezı ısterdım.ama dedım ya degısır kısıden kısıye.ınsallah acısız olur selınanın da opuyorm senııı

trakya cnmmmbenım senın YAWRUŞUN YAŞAYACAK.BUNA İNAN BEBEĞİM.şu an eltımle bırlıkteyız okuduk yazını selam soluyo uzulmesın ınansın yeter dıyo sakın takma cnmmm allah nasıp ettıyse kım ne nderse desın tutunur yawrunnn dualarımız senınle...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…