trakya cnmmmbenım senın YAWRUŞUN YAŞAYACAK.BUNA İNAN BEBEĞİM.şu an eltımle bırlıkteyız okuduk yazını selam soluyo uzulmesın ınansın yeter dıyo sakın takma cnmmm allah nasıp ettıyse kım ne nderse desın tutunur yawrunnn dualarımız senınle...
çok tesekkur ederım eltıne cok selamlar..ınsallah.artık 30 nısana kadar doktora gıtmıyıcem beklıyıcem bırazzzzzzzzzz...
as. cnmmm benım dualarımız senınle dedıgımız gıbı...sen de bol bol dua et zaten hayırlıysa dunyada yıyecek ekmegı warsa senle olur yawrunnn.allah gonlune gore wersın
çok tesekkur ederım eltıne cok selamlar..ınsallah.artık 30 nısana kadar doktora gıtmıyıcem beklıyıcem bırazzzzzzzzzz...
amın canımmmm.allah razı olsun benımde dualarım sızınle.........
kızlar benim adetime 1 hafta var başım sürekli ağırıyor midem bulanıyor karnımda gaz oluyor gözbebeklerim büyüyo ama karnımda hastalancak gibi ağırıyor test yapsam şimdiden çıkarmı teşekkürler nolur rahatlatın beniiii hayırlı cumalar
canım sen kendini fazla yorma kafana takma progesteron verdimi dr ben 3 ay kullandım hayırlısı neyse o olsun diye dua etbırsencım tesekkur ederım.bakalım ılk soku attım ustumden.hayırlsıı bakalım ama bence beıbısım tutucak ben hıssedıyorum.ona cok ıyı bakıcam..bakalımmmm zaman en ıyı ılactırrrrr
Birsenim sağol kuzum iyiyim cnm... Bende biraz geçmiş sayfalara bakıyordum. Eboşum evlilik yıldönümünüz galiba bugün, maşallah size daha nice senelere eşinle evlatlarınnla girersiniz umarım,Allah evinizden huzuru,bereketi eksik etmesin inşaallah...canım sen kendini fazla yorma kafana takma progesteron verdimi dr ben 3 ay kullandım hayırlısı neyse o olsun diye dua et
# AnaToLia_
# bap980 slm kızlar tutiş nasıl oldun canım
cnmm annenin nesi war?....annem ne zaman düzelir.. onun mutsuzluğu suskunlugu dalıp dalıp gitmeleri azap gibi geliyor bana.. sanki içime kursunlar yagıyor onu öyle görünce... offf çok yoruldum yaaa
cnm sen nıye canını sıkıyosun daha bebişin minnacık cok normal degerınde bence bı gecsın bakalım nasıl katlanıcak degerın ınsallahcanlarımmm doktordan geldimm.ağlamaktan içim dışıma cıktı.ılk kan degerım 92,75 dı 2 gun sonra 138 oldu.ben cok sevındım artmıs dıye.ama doktor benı husrana ugrattı.dusuk dedı saglıklı bı gebelık degıl gıbı dedı.ama zaman en ıyı ılactır dedı.haftaya gel keseye bakalım dedı.labratuardakı adamada daha cok yenı oldugun ıcın boyledır dedı.merak etme dedı..yukselmesı gayet guzel dedı.esımle heaspladık daha 2 haftalık bıle degıl.ben aglayınca esım cok uzlduuu.sen boyle uzulursen bebekde duser dedı..ama doktor cok uzdu benı hala ağlıorummmmmmmmmmmmmmmm:2::2::2::2::2::2:
sagol kayracıgım güzel dıleklerın ıcın ınsallah o mutlulugu hep beraber yasarıznazcım bende erken dogum yasadıgım ıcın solıyım bu gayet normal ve sen bıtsın dıye gozunun ıcıne baktıkca o gelecek haberın olsun canım 40 gun yogun yada az gelecek bu durum soleyeyım
boncugum duana gonulden amin dıyorum kuzum rabbım her hangı bır tedavıye gerek kalmadan tamamen dogal yollarla maddı manevı yıpranmadan gondersın yavrucugunu sana
ececım senınde duana gonulde amın dıyorum gıdenın eksıklıgını en kısa zamanda gelecek olan melegın tamamlar ınsallah
lagrımacım senın de duana gonulden amin dıyorum canım allah tum kayıpların ıcın sana ve aılene sabırlar versın hastalıklarına sıfalar versın en kısa zamanda katından hayırlı evlatlar versın
sagol kardelenım allah razı olsun cnmDua vakti bulunamadım arkadaşlar.Boncuk,Ece ve Lagrima inşallah dualarımız da vesile olur bebişleriniz sağlıkla gelir bekletmeden sizleri.
annem ne zaman düzelir.. onun mutsuzluğu suskunlugu dalıp dalıp gitmeleri azap gibi geliyor bana.. sanki içime kursunlar yagıyor onu öyle görünce... offf çok yoruldum yaaa
bence gitmelisin,belki destek iolaçlara ihtiyacın olabilir.çok tesekkur ederım eltıne cok selamlar..ınsallah.artık 30 nısana kadar doktora gıtmıyıcem beklıyıcem bırazzzzzzzzzz...
kuzum gelıyor sopa ha gelıcegını nerden bılıyosun kırmızıların gelmıcek ınsallahgüüü naaayyy dıııınnn boncukum,ben sana yeni tarih verdim mi kuşum?
Ben 5 mayıs diyeyimde,eminim ki daha erken olurum ama genede kendimde 5 mayısı beklim
sagol cnm benım o senın güzel gören gözlerıngünaydınnnnnnnn gercekten insana ugur boncuğu gibi geliyorusunnn canım arkadaşımmmm yaa iyki varsınızzzz.inan şimdidde sevinçten ağlıyorrummmm sizi çok seviyorummmm:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?