Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

çok tesekkur ederım eltıne cok selamlar..ınsallah.artık 30 nısana kadar doktora gıtmıyıcem beklıyıcem bırazzzzzzzzzz...

çok tesekkur ederım eltıne cok selamlar..ınsallah.artık 30 nısana kadar doktora gıtmıyıcem beklıyıcem bırazzzzzzzzzz...

as. cnmmm benım dualarımız senınle dedıgımız gıbı...sen de bol bol dua et zaten hayırlıysa dunyada yıyecek ekmegı warsa senle olur yawrunnn.allah gonlune gore wersın

bırsencım tesekkur ederım.bakalım ılk soku attım ustumden.hayırlsıı bakalım ama bence beıbısım tutucak ben hıssedıyorum.ona cok ıyı bakıcam..bakalımmmm zaman en ıyı ılactırrrrr

hepsi bende de olmuştu ama foss cıktı :)) bence regl dönemini bekle hayal kırıklıgına ugrama kötü oluyor, insallah senin dogru belirtilerdir..

bırsencım tesekkur ederım.bakalım ılk soku attım ustumden.hayırlsıı bakalım ama bence beıbısım tutucak ben hıssedıyorum.ona cok ıyı bakıcam..bakalımmmm zaman en ıyı ılactırrrrr
canım sen kendini fazla yorma kafana takma progesteron verdimi dr ben 3 ay kullandım hayırlısı neyse o olsun diye dua et
# AnaToLia_
# bap980 slm kızlar tutiş nasıl oldun canım

canım sen kendini fazla yorma kafana takma progesteron verdimi dr ben 3 ay kullandım hayırlısı neyse o olsun diye dua et
# AnaToLia_
# bap980 slm kızlar tutiş nasıl oldun canım
Birsenim sağol kuzum iyiyim cnm... Bende biraz geçmiş sayfalara bakıyordum. Eboşum evlilik yıldönümünüz galiba bugün, maşallah size daha nice senelere eşinle evlatlarınnla girersiniz umarım,Allah evinizden huzuru,bereketi eksik etmesin inşaallah...
Bu arada ben adet oldum bugun,hazirana ya da temmuza kadar bebiş sayfasını kapatıyorum zayıflıycam,zayıflamam gerek Kardelş senden bi ricam var müsait olunca bana çağrı atar mısın msnden söylerim sana...

Allah size en kısa zamanda bebişlerinizi göndersin emiiiii

cnm sen nıye canını sıkıyosun daha bebişin minnacık cok normal degerınde bence bı gecsın bakalım nasıl katlanıcak degerın ınsallahmorelını yüksek tut bebişin sıkı sıkı tutunucak ınsallah
sagol kayracıgım güzel dıleklerın ıcın ınsallah o mutlulugu hep beraber yasarız

Dua vakti bulunamadım arkadaşlar.Boncuk,Ece ve Lagrima inşallah dualarımız da vesile olur bebişleriniz sağlıkla gelir bekletmeden sizleri.
sagol kardelenım allah razı olsun cnm
annem ne zaman düzelir.. onun mutsuzluğu suskunlugu dalıp dalıp gitmeleri azap gibi geliyor bana.. sanki içime kursunlar yagıyor onu öyle görünce... offf çok yoruldum yaaa

annecıgıne rabbım acıl sıfalar versın cnm sen güçlü ol kı annende senden güç bulsun annelerımız onların hakkı hiç ödenmezrabbım bızede anne olmayı nasıpetsede bızde yasasak o yüce duyguyukızlar hepınıze tekrar teşekkürederım dualarınız ve güzel dileklerınız için çok sagolun

Son düzenleme:

NİSAN AYI LİSTEMİZ

*****************************BAP980**************************3 NİSAN***************
*****************************PELİN67**************************5 NİSAN***************
*****************************ALEYNA**************************5 NİSAN***************
*****************************EGAL**************************** 6 NİSAN**************
*****************************ELİXSİR**************************7 NİSAN***************
******************************ANATOLİA***********************9 NİSAN**************
*****************************BANU145145***********************9 NİSAN**************
******************************SUNGER*************************13 NİSAN**************
*****************************GARİP***************************16 NİSAN***************
*****************************TUGBA66************************26 NİSAN****************

MAYIS AYI LİSTEMİZ

*****************************ECEE**************************3 MAYIS****************
*****************************KAYRAM*************************3 MAYIS****************
****************************KARDELEN5223*********************5 MAYIS***************
****************************EBRAR_53************************?? MAYIS***************
****************************DERİNSU*************************?? MAYIS***************

HAMİŞ LİSTEMİZ

********************TUĞCAL*****************/*****************DERDANUR***************
**********************YABADABADU************************************BİRSEN**********
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*************
******************DİDGOK**********************/**********************MİRANDA********
***********************QUEEN_BE***************/*******************DAİSY**************
*******************ZEYNEPKAYGİN****************/**********************SAMYELİ26*******
*******************SEMRAOZSOY****************/**********************TRAKYA*********

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

Son düzenleme:
bence gitmelisin,belki destek iolaçlara ihtiyacın olabilir.

güüü naaayyy dıııınnn boncukum,ben sana yeni tarih verdim mi kuşum?
ben 5 mayıs diyeyimde,eminim ki daha erken olurum ama genede kendimde 5 mayısı beklim

güüü naaayyy dıııınnn boncukum,ben sana yeni tarih verdim mi kuşum?
Ben 5 mayıs diyeyimde,eminim ki daha erken olurum ama genede kendimde 5 mayısı beklim
kuzum gelıyor sopa ha gelıcegını nerden bılıyosun kırmızıların gelmıcek ınsallah
günaydınnnnnnnn gercekten insana ugur boncuğu gibi geliyorusunnn canım arkadaşımmmm yaa iyki varsınızzzz.inan şimdidde sevinçten ağlıyorrummmm sizi çok seviyorummmm:2:
sagol cnm benım o senın güzel gören gözlerınkız hamıssın ya duygusal olursun artık üzme bebişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…