Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ne güzel güller,benim alıntımdada olsun istedim,bayıldımmmmmmmmmm
günaydın kardelencimm.gidicem canımmm doktora...ama başka bi doktora daha danışıcam bakalımmm o ne dıyecek...
yeni bir kan tahlili isticektir muhakka,ama 1.5 saat içinde çıkanlardan.
öyle iki günde mi teslim edilirmiş kan tahlili,gerçi bendede bi sefer öyle yapmışlardı ama sonuç zaten negatifti.

gelmesin inşallah,tek dileğim kırmızı yerine bebiş gelmesi.
taam o zaman,yazma sen bana tarih,bebek gelcek inşallah yaz karşısına

Kızlar ben kaçım azcık uyumbugün gececıcıyımgece kusları tenhalarda bulusalım benİ yalnız bırakmayın
:118::118::118::118::118::118:

Son düzenleme:
kardelencimm bende bu sefer 2 satte sonuç verenlerde yaptırıcam 1 gün beklemek öldürüyoo insanı okulda bütün günn geçmiyooooo.en iyiysi hemen almak bakalımm .hakkımda hayırlsı.sağlıklı ise bebişim buyursun gelisnnn.. yok sağlıksızsa allahım hayırlsını verısnn....

inşallah sağlıklı olurda gelir.
boncuğum güle güle,bende çıkıp az işlerimi yapayım,sonra fiizk tedaviye çıkıyorum,kalıyo.

ben sana yeni atrihi yazmıstım ama özelden görmedin sanırım

annem ne zaman düzelir.. onun mutsuzluğu suskunlugu dalıp dalıp gitmeleri azap gibi geliyor bana.. sanki içime kursunlar yagıyor onu öyle görünce... offf çok yoruldum yaaa

sorun ne bilmiyorum ama umarım büyük bişey değildir her şey en kısa zamanda yolunda girer imnşallah

herkeze iyi hafta sonlarııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı herşwy yolunda olur inşallah hepimiz için n nnn

yaa kıslarr site soğuduu kactır geliyorum arkadaşlarımı göremiyorum

ablam nerelerde benimm

kardeloşum özledim seni
pelinimde annesindee
derinimde uğramaz olmus

cicişim senide göremedim gerçi devamlı görüşüyoruz ama

ecemm sen nerelerdesin

garibimde yok
derdanur.duru,kayraaam((((((((

lagrima nın sıkıntıları var sanırım ALLAH yardımcısı olsun

dünürüm sende geldin hemen cik gittin

kıslar nerelerdesinizz beaa sizsiz tadı yok topingin

giresim bile gelmiyorr

dertleşemezz oldukk doğru dürüstt

Son düzenleme:
inşallah sağlıklı olurda gelir.
boncuğum güle güle,bende çıkıp az işlerimi yapayım,sonra fiizk tedaviye çıkıyorum,kalıyo.
kız fızık tedavıyemı basladın hıc haberımde yok allah şifa versın cnm
ben sana yeni atrihi yazmıstım ama özelden görmedin sanırım
tatlım ben bıldırıler begenıler dıye bakmadım kacgündür begenıler msjın altında görünüyor dıye ama sımdı gördüm hemen eklım kusurabakma sagol buarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…