ne güzel güller,benim alıntımdada olsun istedim,bayıldımmmmmmmmmm
yeni bir kan tahlili isticektir muhakka,ama 1.5 saat içinde çıkanlardan.günaydın kardelencimm.gidicem canımmm doktora...ama başka bi doktora daha danışıcam bakalımmm o ne dıyecek...
kuzum gelıyor sopa ha gelıcegını nerden bılıyosun kırmızıların gelmıcek ınsallah
sagol cnm benım o senın güzel gören gözlerınkız hamıssın ya duygusal olursun artık üzme bebişini
Kızlar ben kaçım azcık uyumbugün gececıcıyım gece kusları tenhalarda bulusalım benİ yalnız bırakmayın
:118::118::118::118::118::118:
Kızlar ben kaçım azcık uyumbugün gececıcıyım gece kusları tenhalarda bulusalım benİ yalnız bırakmayın
:118::118::118::118::118::118:
kardelencimm bende bu sefer 2 satte sonuç verenlerde yaptırıcam 1 gün beklemek öldürüyoo insanı okulda bütün günn geçmiyooooo.en iyiysi hemen almak bakalımm .hakkımda hayırlsı.sağlıklı ise bebişim buyursun gelisnnn.. yok sağlıksızsa allahım hayırlsını verısnn....
NİSAN AYI LİSTEMİZ
*****************************BAP980**************************3 NİSAN***************
*****************************PELİN67**************************5 NİSAN***************
*****************************ALEYNA**************************5 NİSAN***************
*****************************EGAL**************************** 6 NİSAN**************
*****************************ELİXSİR**************************7 NİSAN***************
******************************ANATOLİA***********************9 NİSAN**************
*****************************BANU145145***********************9 NİSAN**************
******************************SUNGER*************************13 NİSAN**************
*****************************GARİP***************************16 NİSAN***************
*****************************TUGBA66************************26 NİSAN****************
MAYIS AYI LİSTEMİZ
*****************************ECEE**************************3 MAYIS****************
*****************************KAYRAM*************************3 MAYIS****************
****************************KARDELEN5223*********************5 MAYIS***************
****************************EBRAR_53************************?? MAYIS***************
****************************DERİNSU*************************?? MAYIS***************
HAMİŞ LİSTEMİZ
********************TUĞCAL*****************/*****************DERDANUR***************
**********************YABADABADU************************************BİRSEN**********
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*************
******************DİDGOK**********************/**********************MİRANDA********
***********************QUEEN_BE***************/*******************DAİSY**************
*******************ZEYNEPKAYGİN****************/**********************SAMYELİ26*******
*******************SEMRAOZSOY****************/**********************TRAKYA*********
ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH
annem ne zaman düzelir.. onun mutsuzluğu suskunlugu dalıp dalıp gitmeleri azap gibi geliyor bana.. sanki içime kursunlar yagıyor onu öyle görünce... offf çok yoruldum yaaa
kız fızık tedavıyemı basladın hıc haberımde yok allah şifa versın cnminşallah sağlıklı olurda gelir.
boncuğum güle güle,bende çıkıp az işlerimi yapayım,sonra fiizk tedaviye çıkıyorum,kalıyo.
tatlım ben bıldırıler begenıler dıye bakmadım kacgündür begenıler msjın altında görünüyor dıye ama sımdı gördüm hemen eklım kusurabakma sagol buaradaben sana yeni atrihi yazmıstım ama özelden görmedin sanırım
kız fızık tedavıyemı basladın hıc haberımde yok allah şifa versın cnm
tatlım ben bıldırıler begenıler dıye bakmadım kacgündür begenıler msjın altında görünüyor dıye ama sımdı gördüm hemen eklım kusurabakma sagol buarada
elıxsirim benı mayısa yaz demıssın ama tarıh yazmamıssın tarıh yazmım mı karsısına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?