Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ablam gelmiş altta gördüm geçmişte sanırım ne yazıkkı cıkmam lazıım eşim gelckmıs alısverişe gidicezz ablacım görüşürüüzz birdahakine inş

NİSAN AYI LİSTEMİZ

*****************************BAP980**************************3 NİSAN***************
*****************************PELİN67**************************5 NİSAN***************
*****************************ALEYNA**************************5 NİSAN***************
*****************************EGAL**************************** 6 NİSAN**************
******************************ANATOLİA***********************9 NİSAN**************
*****************************BANU145145***********************9 NİSAN**************
******************************SUNGER*************************13 NİSAN**************
*****************************GARİP***************************16 NİSAN***************
*****************************TUGBA66************************26 NİSAN****************

MAYIS AYI LİSTEMİZ

*****************************ECEE**************************3 MAYIS*****************
*****************************KAYRAM*************************3 MAYIS***************
****************************KARDELEN5223*********************5 MAYIS***************
*****************************ELİXSİR**************************7 MAYIS***************
****************************EBRAR_53************************?? MAYIS***************
****************************DERİNSU*************************?? MAYIS***************

HAMİŞ LİSTEMİZ

********************TUĞCAL*****************/*****************DERDANUR***************
**********************YABADABADU************************************BİRSEN**********
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*************
******************DİDGOK**********************/**********************MİRANDA********
***********************QUEEN_BE***************/*******************DAİSY**************
*******************ZEYNEPKAYGİN****************/**********************SAMYELİ26*******
*******************SEMRAOZSOY****************/**********************TRAKYA*********

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

Son düzenleme:
canım evlil,ik yıl dönümün kutlu olsun rabbim evini ocağını şenlendirsin inşallahhhhhhhh
çok teşekkür ederim canım allah razı olsun
canım endişelenme böyle durumlar yaşanabilir 40gün eğer 40dan sonra devam ederse doktora gidersin
dualara cani gönülden amin diyorumm. allahim en kisa zamanda arkadaslarimaza bebislerini verir..

ebrarimm inss bi ömür esinle beraber mutlu mesut yasarsin tatlimm.. ebn bi gecmise dönüyüm cok birikmi
çok teşekkür ederim canım allahım sizlerede nasip etsin
saol tatlım inşallah kabul olur dualarımız
duruma göre bildirirsin
çok teşekkür ederim canım allah razı olsun sizlerede nasip olsun nice güzel seneler
Canım evlilik yıldönümüz kutlu, mutlu olsun, nice yıllara.. allah hiç bir zaman ayırmasın sizi, bebişleriniz de en kısa zaman da gelir umarım..
çok teşekkür ederim tatlım allah razı olsun darısı sizlere uzun uzun yıllar
aa hemen üzülmek yok belli olmaz rabbim dilerse olur sen moralini yüksek tut inşallah bebişin seninle ve sağlıklı olur
ablacım hedıyen geldımı ne geldı hemencık sole olurmu
geldi kuzum geldi kocişde bayıldı
Eki Görüntüle 174303
ebroşum,canım rabbim sana eşinle ömür boyu huzurlu ve beraber bir hayat nasib etsin,yavrularınızla yuvanız şenlensizn inşallah
ayyy pasta süper saol kanka allah razı olsun
rabbim hepimize nasip etsin
Eki Görüntüle 174425

Ebrarcım bir ömür huzurlu mutlu olmanız dileğimle..
canımsın çok saol allah razı olsun canım arkadaşım
annem ne zaman düzelir.. onun mutsuzluğu suskunlugu dalıp dalıp gitmeleri azap gibi geliyor bana.. sanki içime kursunlar yagıyor onu öyle görünce... offf çok yoruldum yaaa
canım yaa allahım güç versin anneciğine inşallah enkısa zamanda atlatır kolay değil sadece zamana ihtiyacı var
saol birsoşum allah razı olsun hepimiz mutlu huzurlu ve sağlıklı olalım inşallah
kuzum çok saol allah razı olsun darısı size olsun inşallah
buarada gelmiş kırmızılar sağlık olsun niye ara verdin bakıyım yav
Kızlar ben kaçım azcık uyumbugün gececıcıyımgece kusları tenhalarda bulusalım benİ yalnız bırakmayın
:118::118::118::118::118::118:

tenhada sıkıştırırım seni bak haberin ola gece kuşu ben olduğumdan üstüme alındım nedense
inşallah sağlıklı olurda gelir.
boncuğum güle güle,bende çıkıp az işlerimi yapayım,sonra fiizk tedaviye çıkıyorum,kalıyo.
tedavin şifa olsun kardeloşum
günaydın kızlarr,hayırlı haftasonları hepinize.
selinam iyisin değilmi ablam

oyy kıyamam geldim ben çok kalamıycak olsamda burdayım canım sen dertlenme bakıyım

ablam gelmiş altta gördüm geçmişte sanırım ne yazıkkı cıkmam lazıım eşim gelckmıs alısverişe gidicezz ablacım görüşürüüzz birdahakine inş
canım yaa neyse sağlık olsun öptüm çok görüşmek üzere iyi alışverişler size
selam kızlar,uyandınız mısabah geldim kimsecikler yok.

uyandıkk azcık geç oldu emme

iyiyim abla sen nasılsın?alıntın uzun olur diye almadım.nasıl geçti yıldönümünüz?

gece kuslarına dedım zaten ebusum bunların basında kım var
:102::118::118::118:
günaydın selınam nasılsın seker
elixsirim ıyı gezmeler cnm sana

kızlar ya dua listesini hazırlıyamadım vaktim olmadı hiç inşallah bugün hazırlamaya çalışıcam kusura bakmayın

buarada KARDELENBHR VE ALEYNA nerelerde yaa merak ettim iyilerdir inşallah
ELAEZELDE yok onu iyce merak ediyorum çok zaman oldu gelmiyeli
BANUM inşallah iyidirde döner aramıza enkısa zamanda
DURUM sen nasılsın kuzum ya muhabbetini özledim
CANANIM sende yoğunsun galiba
GARİBİM nerelerde girmedi iki gündür kuzum iyimisin ?

iyiyim abla sen nasılsın?alıntın uzun olur diye almadım.nasıl geçti yıldönümünüz?
saol kuzum bende iyiyim yıldönümü güzel geçti insan böyle günlerde farklı duygularda oluyo nedense
yeni bir sayfa açtık hayatımızda inşallah bundan sonra bebek konusunda dertlenmiycez kocişim söz aldı ama inşallah tutabilirim

bunların başında benim kuzum gece kuşu ebroşum

neyse hanımlar sizde bakınıyosunuz sanırsam bende çıkıyım pazarım var bugün
daha sonra görüşürüz öpüyorum sizi

slm kızlaar ndesiniz herkes gezmelerde herh.
ebrar saol cnmm walla sıkıldım artık kanamadan tam bitti diyorum abdest alıyorum 2 gn snr bu ne diyorum uffff
genede şükür çok şükür allahım başka dert wermesinn

başka yere daldım senı kacırdımburda pazar anlayışı yok keske burdada olsa bende gıtsem cok severım görüşürüz cnm bende kacım azcık elişi yapım

tünaydınn canım iyiyim çok şükür,sen nasılsın canım.sınavları atlattın gözün aydın.sonuçlar ne zaman çıkıyo?

maşallahh rabbim her daim böyle güzel günlerdeki gibi geçinmek nasip etsin inş.inş tutabilirsin abla belki o zaman daha rahat olucak.hayırlısı allahım yardımcınız olsun inş.pazara gittin sanırım kolay gele.

kız buralardayız da,karşılaşamıyoruz bi türlü,malum hasta ve yaşlılarla dolu bu topic
neee,kaç gündür bas bas bağırıyom,nasıl haberin olmaz delüüüü
selam kızlar,uyandınız mısabah geldim kimsecikler yok.
bu saatde daha uyuyanlar mı varmış
şifa olucak inşallah kanka,ben öyle inanıyorum,her anlamdada pozitifim,elimde olan şeyleri ben yapıyorum,vermiyo diye rabbime asi olmamalıyım,kendimi strese sokmam bile bi nevi öyle oluyo.

bak seeeen,demek sözler alınmış verilmiş

canbimcim beni 3.mayisa ekleyebilirmisin.. insss alltaki listeye tasinirim bu ayy

canım yaa neyse sağlık olsun öptüm çok görüşmek üzere iyi alışverişler size

uyandıkk azcık geç oldu emme

sağol cnm
ablam sanada iyi pazarlarr

ahh canım benim hastalarla yaslılarla mı dolu bilmem dee dengesiz biri oldugu kesin

herkese hayırlı günler diliyorum kızım aglıyo slm verip gidicem
ebroşum evlilik yıldönümünüz müş nice güzel yılları birlikte geçirin inş yuvanıza yavrunuzda katılır mutlulugunuz dahada artar inşallah

sanada hayırlı günler canım...tamam güzel prensesini ve seni öpüyorum görüşmek üzre...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…