Dua vakti bulunamadım arkadaşlar.Boncuk,Ece ve Lagrima inşallah dualarımız da vesile olur bebişleriniz sağlıkla gelir bekletmeden sizleri.
cnmm annenin nesi war?....
annecıgıne rabbım acıl sıfalar versın cnmsen güçlü ol kı annende senden güç bulsun annelerımız onların hakkı hiç ödenmez rabbım bızede anne olmayı nasıpetsede bızde yasasak o yüce duyguyu kızlar hepınıze tekrar teşekkürederım dualarınız ve güzel dileklerınız için çok sagolun
sorun ne bilmiyorum ama umarım büyük bişey değildir her şey en kısa zamanda yolunda girer imnşallah
yaa kıslarr site soğuduu kactır geliyorum arkadaşlarımı göremiyorum
ablam nerelerde benimm
kardeloşum özledim seni
pelinimde annesindee
derinimde uğramaz olmus
cicişim senide göremedim gerçi devamlı görüşüyoruz ama
ecemm sen nerelerdesin
garibimde yok
derdanur.duru,kayraaam((((((((
lagrima nın sıkıntıları var sanırım ALLAH yardımcısı olsun
dünürüm sende geldin hemen cik gittin
kıslar nerelerdesinizz beaa sizsiz tadı yok topingin
giresim bile gelmiyorr
dertleşemezz oldukk doğru dürüstt
canım yaa allahım güç versin anneciğine inşallah enkısa zamanda atlatır kolay değil sadece zamana ihtiyacı var
canım sıkılıyooooooooo
canım kadın olmak zor helede anne olmakslm kızlaar ndesiniz herkes gezmelerde herh.
ebrar saol cnmm walla sıkıldım artık kanamadan tam bitti diyorum abdest alıyorum 2 gn snr bu ne diyorum uffff
genede şükür çok şükür allahım başka dert wermesinn
boncukum valla bende çok seviyorum ya ama bugün feci kalabalıktı deli oldumbaşka yere daldım senı kacırdımburda pazar anlayışı yok keske burdada olsa bende gıtsem cok severım görüşürüz cnm bende kacım azcık elişi yapım
saol ablam allah razı olsun hepimiz herzaman mutlu ve huzurlu olalımtünaydınn canım iyiyim çok şükür,sen nasılsın canım.sınavları atlattın gözün aydın.sonuçlar ne zaman çıkıyo?
maşallahh rabbim her daim böyle güzel günlerdeki gibi geçinmek nasip etsin inş.inş tutabilirsin abla belki o zaman daha rahat olucak.hayırlısı allahım yardımcınız olsun inş.pazara gittin sanırım kolay gele.
öncelikle hasta ve yaşlılara çok güldümkız buralardayız da,karşılaşamıyoruz bi türlü,malum hasta ve yaşlılarla dolu bu topic
neee,kaç gündür bas bas bağırıyom,nasıl haberin olmaz delüüüü
bu saatde daha uyuyanlar mı varmış
şifa olucak inşallah kanka,ben öyle inanıyorum,her anlamdada pozitifim,elimde olan şeyleri ben yapıyorum,vermiyo diye rabbime asi olmamalıyım,kendimi strese sokmam bile bi nevi öyle oluyo.
bak seeeen,demek sözler alınmış verilmiş
peloşum nedemek kuzum düşünüp kutlaman yeter saolasın canım rabbim sizede nice güzel seneler nasip etsinsagol canım inş tedavim bitince ya da bidaki aya gelir bebişim hayırlısıyla...
boncugumun duasına yürekten amin diyorum inş en kısa zamanda hamile kalıp hayırlısıyla saglıklı bebişini kucagına alır...
ececimin duasınada yürekten amin diyorum inş hayırlısıyla saglıklı bir bebişi olur...
lagrımanında duasına yürekten amin diyorum hayırlısıyla saglıklı bir bebişi olur inş...
ebrarım evlilik yıldomunuz kutlu olsun canım dün giremedim kusura bakma gec oldu biraz...nice 10 yıllara inş... sevginiz gelecek bebişlerinizle daha da katlansın
canım üzülme lütfen daha cok kücük bebişin inş annesine sıkı sıkı tutuncak sen icini ferah tut...
canım benim hayırlısı olsun inş zayıfladıktan sonra bebişin sürpriz yapıp gelir...amin canım seninde bebişini en kısa zamanda gönderir inş..
canım ben dün giremedim karın agrım vardı evimdeyim sık sık görüşürüz inş...
sinemim nasılsın canım gerci msn de konuştuk opüyorum seni...
saol kankam allah razı olsun darısı sizlereherkese hayırlı günler diliyorum kızım aglıyo slm verip gidicem
ebroşum evlilik yıldönümünüz müş nice güzel yılları birlikte geçirin inş yuvanıza yavrunuzda katılır mutlulugunuz dahada artar inşallah
aminn inşallah..
anneannem vefat etti 10 gün oluyor annemde buna bağlı kötü ve çocuklar kaldı başına karışık ne biileyim işte böyle..
onu öyle görükçe güc müç kalmıyor.. neyse zaman ..
anneannemin vefatıyla annemin bunalıma girmesi ve 3 çocugun başına kalması..
aminn canım sağolasın..
şu zaman çabucak geçsin artıkk..
eboşum,anca mı bitti pazar alışverişin,ne aldın bakim bana
meyve sebze aldım yollayımmı metroyla
sen naaptın gittinmi fiziğe
yolla yolla,bedava sirke baldan tatlıdır
gidiyorum evet,biraz masaj,biraz elenktrik,birazda sıcak veriyolar bana,ama sıcakdan hasta olcam sanırım,öksürük başlamaz inşallah
ablam bana bitti yazarsın okişş ben okurum bugun
selam hatunlar nasılsınızzzzzzzz bende kocişi bekliyom hala gelmedii
benimde hoşuma gidiyoda,bugün sıcağı en son verdiş,öyle olunca dışarı çıkıyoz ya az sonra,terlemiş oluyortum doğal olarak ve öksürüğüm azabilir,yoksa çok hoş,komikte bi hemşiremiz var,bıcır bıcır.
tabi değilmi banada öyle biri yollayıverseparası değilde taşıması ah ah
aaa negüzel yaa benim hoşuma giderdi heralde
tamam tatlışım saol ağzına sağlık şimdiden
ne nerde?[video=dailymotion;x4jh08]http://www.dailymotion.com/video/x4jh08_ahmet-kaya-hani-benim-gencligim_music[/video]
benimde hoşuma gidiyoda,bugün sıcağı en son verdiş,öyle olunca dışarı çıkıyoz ya az sonra,terlemiş oluyortum doğal olarak ve öksürüğüm azabilir,yoksa çok hoş,komikte bi hemşiremiz var,bıcır bıcır.
ne nerde?
gençliğim nerde.. kendimi çokk kocamış hissediyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?