Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

aminn inşallah..
Dua vakti bulunamadım arkadaşlar.Boncuk,Ece ve Lagrima inşallah dualarımız da vesile olur bebişleriniz sağlıkla gelir bekletmeden sizleri.

anneannem vefat etti 10 gün oluyor annemde buna bağlı kötü ve çocuklar kaldı başına karışık ne biileyim işte böyle..
cnmm annenin nesi war?....

onu öyle görükçe güc müç kalmıyor.. neyse zaman ..

anneannemin vefatıyla annemin bunalıma girmesi ve 3 çocugun başına kalması..
sorun ne bilmiyorum ama umarım büyük bişey değildir her şey en kısa zamanda yolunda girer imnşallah

aminn canım sağolasın..

şu zaman çabucak geçsin artıkk..
canım yaa allahım güç versin anneciğine inşallah enkısa zamanda atlatır kolay değil sadece zamana ihtiyacı var

Dolmuş şöförüyle rahip cennete gitmişler.Cennetin kapısında melek rahib'e "Dünyadaki hayatın boyunca neler yaptın." demiş.Rahip"Ben hayatımı insanlara adadım,onları sevdim ve yardım ettim.Hiçbir zararım dokunmadı"diye cevaplamış.Melek rahibe cennetin gümüş anahtarını vermiş.Melek aynı soruyu dolmuş şöförüne sormuş.Şöför"Ben hayatım boyunca küfür de ettim,her türlü pis işe de bulaştım.Bir de ben çok sert araba kullanırım,kuralları fazla kafaya takmam""demiş.Melek şöföre cennetin altın anahtarını vermiş.Buna çok bozulan rahip"Ben hayatımı insanlara adadığım halde niye ona altın bana gümüş anahtar veriyorsun."demiş.Bunun üzerine melek"Çünkü sen ayin yapıyorken millet uyuyordu,ancak o dolmuş kullanırken herkes dua ediyordu."demiş

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)

1. kardelen5233 2. ebrar_53. egal

canım kadın olmak zor helede anne olmak
bugünlerde geçicek sıkma tatlı canını
başka yere daldım senı kacırdımburda pazar anlayışı yok keske burdada olsa bende gıtsem cok severım görüşürüz cnm bende kacım azcık elişi yapım
boncukum valla bende çok seviyorum ya ama bugün feci kalabalıktı deli oldum
çantanamı sahip olcan aldıklarınamı insan bilemiyo malum burası istanbul hertürden insan var
saol ablam allah razı olsun hepimiz herzaman mutlu ve huzurlu olalım
pazara gittim yoruldum geldim
öncelikle hasta ve yaşlılara çok güldüm gerçektende öyle inanki bugün fena kollarım ağrıyo gerçi dünde öyleydim azcık bişey taşıdım bittim yaa nerdeeee eski ebroş
çok sevindim hep böyle ozitif olcan haberin ola yoksa
söz verdim vermesinede tutabilcemmi meçhul
peloşum nedemek kuzum düşünüp kutlaman yeter saolasın canım rabbim sizede nice güzel seneler nasip etsin
buarada karnın ağrıyomuş şimdi nasılsın kuzum
saol kankam allah razı olsun darısı sizlere

geçer tatlım geçer negünler geçiyo yaa

yolla yolla,bedava sirke baldan tatlıdır
gidiyorum evet,biraz masaj,biraz elenktrik,birazda sıcak veriyolar bana,ama sıcakdan hasta olcam sanırım,öksürük başlamaz inşallah

tabi değilmi banada öyle biri yollayıverse parası değilde taşıması ah ah
aaa negüzel yaa benim hoşuma giderdi heralde
ablam bana bitti yazarsın okişş ben okurum bugun

selam hatunlar nasılsınızzzzzzzz bende kocişi bekliyom hala gelmedii

tamam tatlışım saol ağzına sağlık şimdiden

[video=dailymotion;x4jh08]http://www.dailymotion.com/video/x4jh08_ahmet-kaya-hani-benim-gencligim_music[/video]

tabi değilmi banada öyle biri yollayıverse parası değilde taşıması ah ah
aaa negüzel yaa benim hoşuma giderdi heralde

tamam tatlışım saol ağzına sağlık şimdiden
benimde hoşuma gidiyoda,bugün sıcağı en son verdiş,öyle olunca dışarı çıkıyoz ya az sonra,terlemiş oluyortum doğal olarak ve öksürüğüm azabilir,yoksa çok hoş,komikte bi hemşiremiz var,bıcır bıcır.
[video=dailymotion;x4jh08]http://www.dailymotion.com/video/x4jh08_ahmet-kaya-hani-benim-gencligim_music[/video]
ne nerde?

gençliğim nerde.. kendimi çokk kocamış hissediyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…