Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 4 ziyaretçi)

1. kardelen5233
2. icroc
3. lagrima

ben gidiyorum,misafirlere iyi davranın.

iyi akşamlar siteyenin yeni üyelerindenim. 9 aydır anne olmak istiyorum. 21 yaşındayım. bu ay böğürtlen kökünü okudum burda ve onu içiyorum hayırlısıyla inş. Allah isteyen herkese nasip etsin.

hoşgeldinn... inşallah olur...
iyi akşamlar siteyenin yeni üyelerindenim. 9 aydır anne olmak istiyorum. 21 yaşındayım. bu ay böğürtlen kökünü okudum burda ve onu içiyorum hayırlısıyla inş. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Selam kızlarr....

Son düzenleme:
ewet sanırım bebeişimin olması evimizdeki bu kasvetli havayı değiştirir..Allah ımm ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.. artık kendim için değil de annem falan mutlu olsunlar diye istiyorum
işallah daha iyi olursun ALLAH ımda hayırlı bi bebiş verirse hayırlısıyla daha iyi olursun

annem gene ağlıyor karşımdaaa...Allahım hayırlı imanlı sağlıklı evlatlar nasip et.. evin kasvetli havası değişsin artık..........

annem gene ağlıyor karşımdaaa...Allahım hayırlı imanlı sağlıklı evlatlar nasip et.. evin kasvetli havası değişsin artık..........

canım umarımm en kısa sürede gelir bebişinn.annenin ağlamasına inan kahroldum şimdi okuyunca...onlar bizim herseyimmizzz .umarım allahım sana hayırlsı ile en kısa sürede bi evlat verir....

dualara benide ekler misinzi ne yapmam gerekiyoooo hiç bi şey bilimiyorum ama herkese seve seve her duayı bıldıgım kadarıyla okurummm..yeni üye oldugum ıcın ozelden mesaj atamıyorummm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…