boncuğum nasılsın canım kız teyzenin ahı gitmiş vahı kalmış yazık
mutlaka dr git görün başka dr git ama riskli gebelik olabilir belki sana progesteron verir destek amaçlı ben 3 ay kullandım
kız ebrar zaten sen erken kalkmıyonki hiç alıştık artık neyse güzel geçmiş akşamın daha güzel günler geçirmen dileğiyle
nazcım kanama kişiden kişiye değişir 1 haftada sürer 15 günde 40 günde içinin temizlenmesine bağlı kızlara sorda otlar var söktürür içinin temizlenmesine yardımcı oluyo
kız kardeloş kim yapıyo bakım masajını güzel yapıyolarmı iyi geliyomu
oooo icroc nerelerdeydin kaçak varmı bi güzel haberin
hayırlısı olsun kubra inşallah bebişin çabucak gelir
kardelen5233 trakya gul_tamer
selamm güzell hatunlar naporsunuz bakalımmm
canımm nerelerdesin kıss sennn hiç gözükmüyosunn
a.slm cnm walla napıyım müzik dinliyorum bakınıyorum öyle.sen nasılsın cnm?
iyiyim canım kocacımla tv izliyoruzzz...
ewet cnm kızmakta haklısın ama dedim ya çok yorulmuş gibiydim babamın hastalığı bnm durumum falan filan biraz toparlanmaya çalıştım ama malesef yalnız kaldıkça daha çok batar gibi oldumgeldim sizlere tekrar
hoşgeldin canım yalnız kalınca insan daha çok üzülüyo canını sıkma biraz insanlarla dertleş daha iyi olurslm larrr ben geldim,biliyorum çok geç geldim ama biraz toparlanmaya ihtiyacım wardı.toparlanabildimmi peki hayırrneyse sizler nasılsınız arkadaşlar herkesi çok özledim...
aman iyi geliyosa masaj güzel oluyo benimde kociş yapardı ama şimdi yüzüstü yatamadığım için yapamıyo belimle sırtım ağrıyo benimde emrecikle diloşta iyiler teyzesi salı ultrasonum varhemşire yapıyo birsencim,profesyonel yani.
çok iyi geliyto bence,inşallah uzun vadeli olur.daha bebiş taşıcaz inşallah.
sen naparsın,emre napar,cici ablası napar?
kardelen5233 trakya gul_tamer
selamm güzell hatunlar naporsunuz bakalımmm
canım umarımm en kısa sürede gelir bebişinn.annenin ağlamasına inan kahroldum şimdi okuyunca...onlar bizim herseyimmizzz .umarım allahım sana hayırlsı ile en kısa sürede bi evlat verir....
dualara benide ekler misinzi ne yapmam gerekiyoooo hiç bi şey bilimiyorum ama herkese seve seve her duayı bıldıgım kadarıyla okurummm..yeni üye oldugum ıcın ozelden mesaj atamıyorummm..
yanlızz hiçç değişmemişsinn yine karamsarlık yine karamsarlıkk bunee kızzz ..... geçmiş olsun babanın nesi var
ben yatıyorumm kızlarrr hepınızı cokk optm...
babamın bir iğne sonucu ayağında sinir damarı kopmuş yürüyemiyodu. sonradan bir sürü sorunlar yemek yemiyodu günden güne çok zayıflıyodu işte hastanede gözetime falan alındı şükür şimdi iyi durumu...ewet cnm karamsarlık içime işlemiş durumda çıkmıyo bir türlü
ben yatıyorumm kızlarrr hepınızı cokk optm...
teyzesi öper onlarıhoşgeldin canım yalnız kalınca insan daha çok üzülüyo canını sıkma biraz insanlarla dertleş daha iyi olur
aman iyi geliyosa masaj güzel oluyo benimde kociş yapardı ama şimdi yüzüstü yatamadığım için yapamıyo belimle sırtım ağrıyo benimde emrecikle diloşta iyiler teyzesi salı ultrasonum var
hoşgeldin cici nasılsın
geçmiş olsun,hoş geldin gül cüm,ama bu negatifliği bırak artık,hayat hep sıkıntılarla dolu,herkez için öyle,kiminin bebesi olmuyo biz gibi,kiminin bambaşka bi sorunu var,rabbim bu sıkıntılı zamanları en güzel şekilde atlatabilmeyi nasib etsin.babamın bir iğne sonucu ayağında sinir damarı kopmuş yürüyemiyodu. sonradan bir sürü sorunlar yemek yemiyodu günden güne çok zayıflıyodu işte hastanede gözetime falan alındı şükür şimdi iyi durumu...ewet cnm karamsarlık içime işlemiş durumda çıkmıyo bir türlü
ay çok şükür iyi olduguna sevindimm canım çok geçmiş olsunn
iyi geceler canımm sanada
birsenim iyiym canımm sen ne yapıyosunn
teyzesi öper onları
resmini göster bize tamam mı
geçmiş olsun,hoş geldin gül cüm,ama bu negatifliği bırak artık,hayat hep sıkıntılarla dolu,herkez için öyle,kiminin bebesi olmuyo biz gibi,kiminin bambaşka bi sorunu var,rabbim bu sıkıntılı zamanları en güzel şekilde atlatabilmeyi nasib etsin.
cicişim,sen nasılsın?
kızlar dün ben hastanedeyken bi tane tanıdık gördüm,ama o tanınmak istemedi galiba,gtörmemeiş gibi davrandı,dolayısıyla bende görmedim
bunuda yazmadan geçemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?