Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

slm larrr ben geldim,biliyorum çok geç geldim ama biraz toparlanmaya ihtiyacım wardı.toparlanabildimmi peki hayırr neyse sizler nasılsınız arkadaşlar herkesi çok özledim...

hemşire yapıyo birsencim,profesyonel yani.
çok iyi geliyto bence,inşallah uzun vadeli olur.daha bebiş taşıcaz inşallah.
sen naparsın,emre napar,cici ablası napar?

kardelen5233 trakya gul_tamer

selamm güzell hatunlar naporsunuz bakalımmm

canımm nerelerdesin kıss sennn hiç gözükmüyosunn

ewet cnm kızmakta haklısın ama dedim ya çok yorulmuş gibiydim babamın hastalığı bnm durumum falan filan biraz toparlanmaya çalıştım ama malesef yalnız kaldıkça daha çok batar gibi oldum geldim sizlere tekrar

yanlızz hiçç değişmemişsinn yine karamsarlık yine karamsarlıkk bunee kızzz ..... geçmiş olsun babanın nesi var

slm larrr ben geldim,biliyorum çok geç geldim ama biraz toparlanmaya ihtiyacım wardı.toparlanabildimmi peki hayırr neyse sizler nasılsınız arkadaşlar herkesi çok özledim...
hoşgeldin canım yalnız kalınca insan daha çok üzülüyo canını sıkma biraz insanlarla dertleş daha iyi olur
hemşire yapıyo birsencim,profesyonel yani.
çok iyi geliyto bence,inşallah uzun vadeli olur.daha bebiş taşıcaz inşallah.
sen naparsın,emre napar,cici ablası napar?
aman iyi geliyosa masaj güzel oluyo benimde kociş yapardı ama şimdi yüzüstü yatamadığım için yapamıyo belimle sırtım ağrıyo benimde emrecikle diloşta iyiler teyzesi salı ultrasonum var
kardelen5233 trakya gul_tamer

selamm güzell hatunlar naporsunuz bakalımmm

hoşgeldin cici nasılsın

sağoll sağol Allah razı olsun cnmm... ebrarcım ekler seni cumadan cumaya ayetel kürsi okuyoruz ebrar paylaştırıyor bizlere..
canım umarımm en kısa sürede gelir bebişinn.annenin ağlamasına inan kahroldum şimdi okuyunca...onlar bizim herseyimmizzz .umarım allahım sana hayırlsı ile en kısa sürede bi evlat verir....

dualara benide ekler misinzi ne yapmam gerekiyoooo hiç bi şey bilimiyorum ama herkese seve seve her duayı bıldıgım kadarıyla okurummm..yeni üye oldugum ıcın ozelden mesaj atamıyorummm..

yanlızz hiçç değişmemişsinn yine karamsarlık yine karamsarlıkk bunee kızzz ..... geçmiş olsun babanın nesi var

babamın bir iğne sonucu ayağında sinir damarı kopmuş yürüyemiyodu. sonradan bir sürü sorunlar yemek yemiyodu günden güne çok zayıflıyodu işte hastanede gözetime falan alındı şükür şimdi iyi durumu...ewet cnm karamsarlık içime işlemiş durumda çıkmıyo bir türlü

ay çok şükür iyi olduguna sevindimm canım çok geçmiş olsunn

ben yatıyorumm kızlarrr hepınızı cokk optm...

iyi geceler canımm sanada

birsenim iyiym canımm sen ne yapıyosunn

teyzesi öper onları
resmini göster bize tamam mı
geçmiş olsun,hoş geldin gül cüm,ama bu negatifliği bırak artık,hayat hep sıkıntılarla dolu,herkez için öyle,kiminin bebesi olmuyo biz gibi,kiminin bambaşka bi sorunu var,rabbim bu sıkıntılı zamanları en güzel şekilde atlatabilmeyi nasib etsin.
cicişim,sen nasılsın?

kızlar dün ben hastanedeyken bi tane tanıdık gördüm,ama o tanınmak istemedi galiba,gtörmemeiş gibi davrandı,dolayısıyla bende görmedim
bunuda yazmadan geçemedim

Ne güzel bir güzellik ki,biz birbirimize veda ederken "Güle Güle" deriz..Meğer bu,"Muhammed'e Muhammed'e" git demekmiş.. Nereye gidersen git,Gül'e git..Nerede yürürsen yürü,Gül'e giden yolu yürü....HAYIRLI VE NURLU GECELER ARKADAŞLAR... çıktım ben... ebrarcım duaları okudum ve fatiha ile ilgili birşey yazmıştım onuda bir gözden geçir istersen

ay çok şükür iyi olduguna sevindimm canım çok geçmiş olsunn

iyi geceler canımm sanada

birsenim iyiym canımm sen ne yapıyosunn

çok tşk edrm cnm ALLAH razı olsun sağol

amin cnm ama işte bnm de en büyük sorunum bu negatifliği bırakamamak bol bol sabır diliyorum rabbimden başka elimden gelen bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…