Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

nasılsın kızlar bu herkeseydı hepınıze cok guzel hafta sonları dılıyorum kı bızım hafta sonumuz bıttı sayılır cunkum yarın esım nobetcı bugun gezdık eglendık bugunluk bukadardı buna da sukur olsun bıdahakı haftaya artık
bırsencım saol kuzummmm evet grusemıyoruz canım ben cok gıremıyorum bu aralar calısmalara basladık cok sukur kendımden umutlu olmasam da rabbımden umutluyum bakalım ınsallah arkadas gelır emremıze :26::26::26:sen nasılsın canım bebısımız prensesımız nasıl
ablacım canımın ıcı demek geldı heee eeee o hedıyeyı ahngı koca begenmez aklımda bulunsun cok orjınaldııııı bu arada benı gaza getrdın bızde bugun araba calısmaya cıktık cok sukur ıyı gectı sımdılık normal gıbı kardesım gelınce daha sık calısırım daha ıyı olurum ınsallahhh
kardelosum canım tedavılerının ıkısı de hayrlı ugurlu kuzummm bel agrıların kurtulayım derken oksuruge yakalanma da kendıne dıkkat et
anatolıam canım adet oldun demek uzulme dıcem ama elde degıl bılırım nasıl durumun bılmıyorum hanı kılo konusunda ama hayrlı olsun dıyetın canım
elıksırcım ben cok sık gırmıyorum canım msnde musaıt olsan selam vercem ama hıc musaıt grunmuyon ınsallah bır gun
kızlar herkesı ama herkesı opuyorum ıyı geceler

tutişim,sorduğun sorunun yarısını öğrendim,yarısınıda yarın öğğrencem tatlım,ondan sana cevap veremiyorum,olar mı

selam kuzu hayırmı sence :26:
değil maalesef bizde özelden yaparız napalım ben yardım ederim sana elimden geldiğince nasıl olsa evdeym hem okuyanlarda özelden bildirirler daha ii olur sanırım...

tutişim,sorduğun sorunun yarısını öğrendim,yarısınıda yarın öğğrencem tatlım,ondan sana cevap veremiyorum,olar mı

tamam kardeloşumm sağolasınnnn

kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın hepinize iyi pazarlar

tutişim özelden çok zor olur kuzum bu şekilde zor oluyoki özelden nasıl olur bilemiyorum

birsoşum güle güle kuzum iyi geceler

kuzum negüzel demek iyi geçti çalışmalar sevindim tam gaz devam
hediyeye bayıldı baya bi güldük valla bence düşün sende

dikkat etcem kuzu,sıcağı erken vercek bundan sonra,çıkana kadar terim soğursa zarar etmez belki.
seninde her türlü çalışman hayırlı olur,minik yavrular gelir inşallah.

ablam cok sevındım bende o hedıyeyyı dusunecem bu arada sıkma canını keske ızın verılsede lıste bıtene kadar devam etsek en azından
kardelosum bence ıyı fıkır sıcagı once versınler bu arada saol bebıkım bakalım allahtan umıt kesılmez

kuzum kesinlikle düşün derim kocişim bi gururlandıki sorma
bende alcam kanka,şu an kahkahalarla gülüyom,herif soruyo,söylemiyom,süprüz yapcam o na

az gülk valla anlıycak süprüzü klmıycak delüüüüüüüüüüüüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…