hee biliyorum onları evet güzell fikir değişik,eski patronumun :)vardı masasında hahaa
evet güzelmiş görünce kararını verdim patronunda ne yazıyodu kuzu
boncugum dustunmu netınmı gıttı elektrıkmı gıttı kuzum yaaaaa
anatolıam bu arada nasılsın canımyazdım ama gordunmu konu agır olunca gormemıs olabılırsın
onda da yılın en iyi eşi yazıyoru ama dileyenin istediği bişeyide yazıyorlarmış bende bakmıştım o zaman :)
ah kuzum yaaa bılmemmı bılmemmıııııı burda da hava fırtına olunca ole oluyor bı gun su catı kafamıza cokcekkayram net gıdıp gelıyor cnm ya hava cok kötü burda
yok kuzu görmedim kusura bakma ya :)iyiyim çok şükür sende iyisin sanırsam,Allah daha ii etsin inş
vay vay senin patronun karısıda çok düşünceliymiş
evet istediğini yazıyolar kuzu
heee hiççç sormaaa yaaa öyleymiş :):)
vay vay senin patronun karısıda çok düşünceliymiş
evet istediğini yazıyolar kuzu
ah kuzum yaaa bılmemmı bılmemmıııııı burda da hava fırtına olunca ole oluyor bı gun su catı kafamıza cokcek
ıyıyım canım olabılır onemlı degıl kırmızılar gelmıs ama senı de ıyı gordum sevındım ne dıyecegımı bılemedıydım
yok kuzum takmıyorum ya bazen üzülüyorum ama napıyım sıkıldım düşün düşün kafayı sıyırırım öyle ben çok ince düşünüyorum birde:) sallayın gitsin anacım ülkenin halini gördükçe dünyanın halini gördükçe zaten hiç isteyesemde gelmiyor çocukcağıza yazık :):)
Boncukummm arada banada selam ver gııııııı
şükürr yüzünün güldüğünü hissettim yaneee heee bende özledim ablammm görüşürük en kısa zamanda ben aslında şuan bunalımdayım hee bugun camları sildim canım çıktı adet sancısından iki saat olmadan pıt pıtt yağmurrrrr dellendim yarında inceden bi temizlik yapıp stress atmayı planlıyorummm tavsiye ederim kızlar bol bol temizlik yapın aklınıza bebek mebek gelmezzz yorgunluktanndelüüüüüüüüüüüüüüü
ya ben özledim seni yaa
tutişim valla çok doğru aynı şeyi bende düşünüyorum eşimede dedim yazık etmesekmi çocuğa filan yaniiiiiiiiiiiiii
şükürr yüzünün güldüğünü hissettim yaneee heee bende özledim ablammm görüşürük en kısa zamanda ben aslında şuan bunalımdayım hee bugun camları sildim canım çıktı adet sancısından iki saat olmadan pıt pıtt yağmurrrrr dellendim yarında inceden bi temizlik yapıp stress atmayı planlıyorummm tavsiye ederim kızlar bol bol temizlik yapın aklınıza bebek mebek gelmezzz yorgunluktann
şükürr yüzünün güldüğünü hissettim yaneee heee bende özledim ablammm görüşürük en kısa zamanda ben aslında şuan bunalımdayım hee bugun camları sildim canım çıktı adet sancısından iki saat olmadan pıt pıtt yağmurrrrr dellendim yarında inceden bi temizlik yapıp stress atmayı planlıyorummm tavsiye ederim kızlar bol bol temizlik yapın aklınıza bebek mebek gelmezzz yorgunluktann
yok kuzum takmıyorum ya bazen üzülüyorum ama napıyım sıkıldım düşün düşün kafayı sıyırırım öyle ben çok ince düşünüyorum birde:) sallayın gitsin anacım ülkenin halini gördükçe dünyanın halini gördükçe zaten hiç isteyesemde gelmiyor çocukcağıza yazık :):)
Boncukummm arada banada selam ver gııııııı
canım ole tabı valla hele su japonyanın halını gordukce bende bı dusundum ama ınsan yıne de ıstıyor yaaaaa allahım en kısa zamanda sevındırsın hepımızı
kızlar ben cıkıyorum hepınıze guzel pazarlar
ayyy ne bilim boş durmıyım dedim yaptım bi saflık :)yüzüm cidden gülmüyodu canım sıkıldı kuzu anladığın üzere hala düşünmekteyim nasıl olcak diye
ay kıyamam yazık sana be yağmurda baya yağdı nisanda cam silinirmi be ablam hep yağacak artık
ayyy ne bilim boş durmıyım dedim yaptım bi saflık :)
Düşünme ablam boşver hayırlısı olsun herşeyinnn Allah biliyor zamanını ne edek beklicezz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?