Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

boncugum dustunmu netınmı gıttı elektrıkmı gıttı kuzum yaaaaa
anatolıam bu arada nasılsın canımyazdım ama gordunmu konu agır olunca gormemıs olabılırsın

kayram net gıdıp gelıyor cnm ya hava cok kötü burda
ah kuzum yaaa bılmemmı bılmemmıııııı burda da hava fırtına olunca ole oluyor bı gun su catı kafamıza cokcek
yok kuzu görmedim kusura bakma ya :)iyiyim çok şükür sende iyisin sanırsam,Allah daha ii etsin inş

ıyıyım canım olabılır onemlı degıl kırmızılar gelmıs ama senı de ıyı gordum sevındım ne dıyecegımı bılemedıydım

vay vay senin patronun karısıda çok düşünceliymiş
evet istediğini yazıyolar kuzu

yok kuzum takmıyorum ya bazen üzülüyorum ama napıyım sıkıldım düşün düşün kafayı sıyırırım öyle ben çok ince düşünüyorum birde:) sallayın gitsin anacım ülkenin halini gördükçe dünyanın halini gördükçe zaten hiç isteyesemde gelmiyor çocukcağıza yazık :):)

Boncukummm arada banada selam ver gııııııı

tutişim valla çok doğru aynı şeyi bende düşünüyorum eşimede dedim yazık etmesekmi çocuğa filan yaniiiiiiiiiiiiii

delüüüüüüüüüüüüüüü
ya ben özledim seni yaa
şükürr yüzünün güldüğünü hissettim yaneee heee bende özledim ablammm görüşürük en kısa zamanda ben aslında şuan bunalımdayım hee bugun camları sildim canım çıktı adet sancısından iki saat olmadan pıt pıtt yağmurrrrr dellendim yarında inceden bi temizlik yapıp stress atmayı planlıyorummm tavsiye ederim kızlar bol bol temizlik yapın aklınıza bebek mebek gelmezzz yorgunluktann

yüzüm cidden gülmüyodu canım sıkıldı kuzu anladığın üzere hala düşünmekteyim nasıl olcak diye
ay kıyamam yazık sana be yağmurda baya yağdı nisanda cam silinirmi be ablam hep yağacak artık

fazla yorma genede kendini tutişim,temizlik her zamöan yapılıyoda,can sağlığı herşeyden önemli.

canım ole tabı valla hele su japonyanın halını gordukce bende bı dusundum ama ınsan yıne de ıstıyor yaaaaa allahım en kısa zamanda sevındırsın hepımızı
kızlar ben cıkıyorum hepınıze guzel pazarlar

ayyy ne bilim boş durmıyım dedim yaptım bi saflık :)
Düşünme ablam boşver hayırlısı olsun herşeyinnn Allah biliyor zamanını ne edek beklicezz

ayyy ne bilim boş durmıyım dedim yaptım bi saflık :)
Düşünme ablam boşver hayırlısı olsun herşeyinnn Allah biliyor zamanını ne edek beklicezz

kıyamam kuzucum sana olsun çok btmamıştır sağlık olsun
aslında konu bebek değil buakşamla alakalı duayla yani
neyse balım öpüyorum seni iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…