- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
kızlar bende kaçıyorum yaa başım ağrıdı biraz
sonra görüşürüz öpüyorum hepinizi
orası öyle tabi ama napıyımmm :)elimde değil...fazla yorma genede kendini tutişim,temizlik her zamöan yapılıyoda,can sağlığı herşeyden önemli.
canım ole tabı valla hele su japonyanın halını gordukce bende bı dusundum ama ınsan yıne de ıstıyor yaaaaa allahım en kısa zamanda sevındırsın hepımızı
kızlar ben cıkıyorum hepınıze guzel pazarlar
kanamam başaladıııııı...
kanamam başaladıııııı...
ooo kimler gelmiş kimlerr karamsar gülümüz gelmişslm larrr ben geldim,biliyorum çok geç geldim ama biraz toparlanmaya ihtiyacım wardı.toparlanabildimmi peki hayırrneyse sizler nasılsınız arkadaşlar herkesi çok özledim...
canım yaaa denk gelemedikk özledim seniiinasılsın kızlar bu herkeseydı hepınıze cok guzel hafta sonları dılıyorum kı bızım hafta sonumuz bıttı sayılır cunkum yarın esım nobetcı bugun gezdık eglendık bugunluk bukadardı buna da sukur olsun bıdahakı haftaya artık
bırsencım saol kuzummmm evet grusemıyoruz canım ben cok gıremıyorum bu aralar calısmalara basladık cok sukur kendımden umutlu olmasam da rabbımden umutluyum bakalım ınsallah arkadas gelır emremıze :26::26::26:sen nasılsın canım bebısımız prensesımız nasıl
ablacım canımın ıcı demek geldı heee eeee o hedıyeyı ahngı koca begenmez aklımda bulunsun cok orjınaldııııı bu arada benı gaza getrdın bızde bugun araba calısmaya cıktık cok sukur ıyı gectı sımdılık normal gıbı kardesım gelınce daha sık calısırım daha ıyı olurum ınsallahhh
kardelosum canım tedavılerının ıkısı de hayrlı ugurlu kuzummm bel agrıların kurtulayım derken oksuruge yakalanma da kendıne dıkkat et
anatolıam canım adet oldun demek uzulme dıcem ama elde degıl bılırım nasıl durumun bılmıyorum hanı kılo konusunda ama hayrlı olsun dıyetın canım
elıksırcım ben cok sık gırmıyorum canım msnde musaıt olsan selam vercem ama hıc musaıt grunmuyon ınsallah bır gun
kızlar herkesı ama herkesı opuyorum ıyı geceler
ooo süper hadi gözün ayydın cicişiiimgÜnAyDıNNNN
iyi pazarlar hepinizeee
kızlar saba 7 de karın agrısıyla uyandımmm veeeeee geldii benimm kırmızılar
ama nasıll canımm yanıyoo su anda size anlatammfakat agrı kesici içmiycem kesiyo yoksa
hepinizi kocamnn öpüyorummm
pregestan kullanmalıydın doktorunu ara onu versin sana canım keser kanamanı inşkanamam başaladıııııı...
kızlar galiba benim bebişş gdyooo.azcık da olsa kanamam oldu.doktorumu aramadım zaten sağlıksız bı gebelık görüyorum demişti....düşebilir dedi müdahele edemiyz dedi doğru çıktı.......napıyım hayırlısııı .yarın devlete gidicem kan tahlılı ve muayene olucammm.cumartesıde kendı doktoruma gıdıp kontrollere baslatıcammm..çok ağladımmmmm hem de çokkk..ama hayırlsı deyıp kendıme geldimmm..sağlıklı olması hesreyden onemlı.artık bı dahakıne napıyımmm....annecım cok uzuldu..o uzlemesın dıye aglamayı kestımm eşimde mükemmel birisi..sen üzülme diye o da ağladı kıyamamadımmmmm ..şimdi daha iyiyimm..bana desetk olan hersekse cook tesekurlerrrr:2::2::2::2::2::2::2:
kızlar galiba benim bebişş gdyooo.azcık da olsa kanamam oldu.doktorumu aramadım zaten sağlıksız bı gebelık görüyorum demişti....düşebilir dedi müdahele edemiyz dedi doğru çıktı.......napıyım hayırlısııı .yarın devlete gidicem kan tahlılı ve muayene olucammm.cumartesıde kendı doktoruma gıdıp kontrollere baslatıcammm..çok ağladımmmmm hem de çokkk..ama hayırlsı deyıp kendıme geldimmm..sağlıklı olması hesreyden onemlı.artık bı dahakıne napıyımmm....annecım cok uzuldu..o uzlemesın dıye aglamayı kestımm eşimde mükemmel birisi..sen üzülme diye o da ağladı kıyamamadımmmmm ..şimdi daha iyiyimm..bana desetk olan hersekse cook tesekurlerrrr:2::2::2::2::2::2::2:
sanırım sen daha öncedemi düşük yasadın trakyacım kimyasal gebelik olabilir
dün akşam aldığımız uyarı sonucunda dualara son vermemiz gerektiği bildirildi.bu beni çok üzsede elimiz mahkum uyucaz .özel mesajla halletmeye çalışıcağız arkadaşlar sizde elinizden geldiğince bana yardımcı olursanız sevinirim .ben zaten kendi pcmde kaydediyorum listeyi .sizlere özel mesajla bildiricez sizde bana özel mesajla bilgi verirsiniz .bu şekilde başarırsak devam yoksa üzülerek bitiricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?