Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

fazla yorma genede kendini tutişim,temizlik her zamöan yapılıyoda,can sağlığı herşeyden önemli.
orası öyle tabi ama napıyımmm :)elimde değil...

amin cnm ii geceler Allah'a emanet ol...

Bende kaçıyorum kuzularrr hayırlı gecelerrr hayırlı pazarlarr... sağlıcakla kalın

gÜnAyDıNNNN

iyi pazarlar hepinizeee

kızlar saba 7 de karın agrısıyla uyandımmm veeeeee geldii benimm kırmızılar

ama nasıll canımm yanıyoo su anda size anlatammfakat agrı kesici içmiycem kesiyo yoksa

hepinizi kocamnn öpüyorummm

günaydınnnn sabahtan beri deli gibi kasıklarım karnım :84:ağrııyooooooo...uzanınca gecıyo oturunca gene başlıyooo ayyyyy bu nedirrrrrrrrr...çok şükür kanama felan yokkk

slm larrr ben geldim,biliyorum çok geç geldim ama biraz toparlanmaya ihtiyacım wardı.toparlanabildimmi peki hayırr neyse sizler nasılsınız arkadaşlar herkesi çok özledim...
ooo kimler gelmiş kimlerr karamsar gülümüz gelmiş
canım yaaa denk gelemedikk özledim seniii
ooo süper hadi gözün ayydın cicişiiim artıkın calısmalar birkaç gün sonra baslarr
kanamam başaladıııııı...
pregestan kullanmalıydın doktorunu ara onu versin sana canım keser kanamanı inş

günaydın kızlar hayırlı pazarlarr...

cicişim adet olmuşsun gözün aydın.canım ya seninde adetlerin düzensiz aslında hayıt drog kullansan adeti fln düzene sokuyo hormonları dengeliyo bi zararı yok.

trakya sancın varmış,duş almışsın ama sıcak suyla alma olurmu.geçmiş olsun.kanaman içinde druna danış.

kardelenim fizik tedavin hayırlı olsun,inş tez zamanda iyileşirsin.yanlız havalara göre giyinme fizik tedaviden çıkarken üşütmen çok kolay olur.mutlaka güzel sıkı sıkı giyin.bi yeri tedavi edelim derken bide gribe bulaşma.dikkat et kendine.

kayram canım benim nasılsın?dün gezmiş gelmişsin sefan olsun şekerim.araba sürüş çalışmalarında hayırlı olsun ara verme iyice geliştir kendini canım.

ebrar abla dua konusunda sıkma canını sen istersen bende takip ederim.zaten gördüğümde listeye eklemeye çalışıyorum denk gelince ama.istersen daha sıkı takip edip yardımcı olurum sana.bu arada başka bi sorun yoktur umarım iyisin dimi?

birsencim bebişini görmeye gidicekmişsin.bizden de selam et kendisine arkadaş istesin bizlerde hamiş olalım kardeş kardeş büyürler.

gül canım sende hoşgelmişsin.epey girmedin merak ettik ama geldin sevindim.babana da geçmiş olsun canım.rabbim cümlemize sağlık sıhhat versin inş.iyisin dimi canım.?

lagrıma inş bu günlerde geçer kendini toparlamaya bak çünkü annene destek olman gerekiyo,sende kendini salarsan annen ne olacak onu düşünerek kendini toplamaya çalış.Rabbim daha büyük acılardan korusun cümlemizi.annene de sizlere de sabır versin.inş düşündüğün gibi Rabbim sana da bi bebiş verirde aileniz şenlenir üzüntüler bastırılır en azından.Rabbim kalbindeki dileklerini nasip etsin inş.

boncuğum canım senide öpüyorum.iyisindir inş.

anatolia temizlik insanın kafasındaki bi çok şeyi unutturuyo.güle güle kirlet evini dicem ama çok geçmeden yağmur kirletmiş zaten.bende silmiştim ama 1 ay oldu sanırım.mayıs gibi bi daha sileriz napalım.ev hanımıyız nasıl olsa paso temizlik yapıyoz.kirlenmesi bi o kadar bereketli ki.hiçç uzun sürmüyo.kırmızılarında gelmiş strese soktuğu için gözün aydın diyorum.inş bi dahaki ay bebiş yüzünden gelemezlerrrr.(hepimizin tabikiii)

Son düzenleme:
kızlar galiba benim bebişş gdyooo.azcık da olsa kanamam oldu.doktorumu aramadım zaten sağlıksız bı gebelık görüyorum demişti....düşebilir dedi müdahele edemiyz dedi doğru çıktı.......napıyım hayırlısııı .yarın devlete gidicem kan tahlılı ve muayene olucammm.cumartesıde kendı doktoruma gıdıp kontrollere baslatıcammm..çok ağladımmmmm hem de çokkk..ama hayırlsı deyıp kendıme geldimmm..sağlıklı olması hesreyden onemlı.artık bı dahakıne napıyımmm....annecım cok uzuldu..o uzlemesın dıye aglamayı kestımm eşimde mükemmel birisi..sen üzülme diye o da ağladı kıyamamadımmmmm ..şimdi daha iyiyimm..bana desetk olan hersekse cook tesekurlerrrr:2::2::2::2::2::2::2:

ya canım biçok kişinin hamileyken böyle ara kanaması oluyor.neden hemen kötüye yorumluyorsun.değerin düşük diyor ama yumurta takibi yaptırmadığın için hangi gün yumurtanın çatladığını bilemez ki dr en son adet tarihine göre bebek şu kadarlık der.ancak kalp atışından sonra ölçümlerine göre sana kesin kaç haftalık olduğunu söyleyebilir.bence kan değerinde normaldir.yumurtlamadan sonra 2 hafta geçince değer 50 ve üzeri olması lazım.önce dr un senin kaç haftalık hamile olduğunu kestirsin ondan sora böyle yorumlar yapsın.tlfndan hemen sağlıksızdı düşüyordur demek çok kolay onlar için.sakın kalp atışlarını duymadan emin olma gerekirse bikaç dr a git.moralini de yüksek tut.

Selam 7 yaşında bir kızım var ben 34 yaşındayım 2.bebeği hem istiyorum hemde korkuyorum.Kzım çok istiyor, eşim kızımda çok yardımcı oldu benden 9 yaş büyük artık yardımcı olamam çok diyor.Kararsız kaldım başedebilirmiyim?

sanırım sen daha öncedemi düşük yasadın trakyacım kimyasal gebelik olabilir

msjlarımızı silmişlersanki kötü bişiy yazdık
trakyam üzülme tatlım daha doktora gıtmemıssın hıcbırsey bellı degıl dualarım senınle
anotolyam cnm dün net gıdıp geldı yazamadım vallah kusurabakma cnm
selınam ben ıyıyım cnm sen nasılsın

Son düzenleme:
dün akşam aldığımız uyarı sonucunda dualara son vermemiz gerektiği bildirildi.bu beni çok üzsede elimiz mahkum uyucaz .özel mesajla halletmeye çalışıcağız arkadaşlar sizde elinizden geldiğince bana yardımcı olursanız sevinirim .ben zaten kendi pcmde kaydediyorum listeyi .sizlere özel mesajla bildiricez sizde bana özel mesajla bilgi verirsiniz .bu şekilde başarırsak devam yoksa üzülerek bitiricem

NİSAN AYI LİSTEMİZ

*****************************BAP980**************************3 NİSAN***************
*****************************PELİN67**************************5 NİSAN***************
*****************************ALEYNA**************************5 NİSAN***************
******************************ANATOLİA***********************9 NİSAN**************
*****************************BANU145145***********************9 NİSAN**************
******************************SUNGER*************************13 NİSAN**************
*****************************GARİP***************************16 NİSAN***************
*****************************TUGBA66************************26 NİSAN****************

MAYIS AYI LİSTEMİZ

*****************************ECEE**************************3 MAYIS*****************
*****************************KAYRAM*************************3 MAYIS***************
*****************************EGAL****************************3 MAYIS**************
****************************KARDELEN5223*********************5 MAYIS***************
*****************************ELİXSİR**************************7 MAYIS***************
****************************EBRAR_53************************?? MAYIS***************
****************************DERİNSU*************************?? MAYIS***************

HAMİŞ LİSTEMİZ

********************TUĞCAL*****************/*****************DERDANUR***************
**********************YABADABADU************************************BİRSEN**********
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*************
******************DİDGOK**********************/**********************MİRANDA********
***********************QUEEN_BE***************/*******************DAİSY**************
*******************ZEYNEPKAYGİN****************/**********************SAMYELİ26*******
*******************SEMRAOZSOY****************/**********************TRAKYA*********

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

Son düzenleme:

cnm dua lıstesınıde sılmısler barı onun ıcınde uyarı yapsalardı sona kalanları görüp alabılseydıksımdı nasıl yapıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…