Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım gözünaydın diyim yaa inşallah adet bitsinde çalışmalara başlayın kuzum
kk nın en güselll kıslar hepinize güzel bir haftasonu diliyorum hepinizi öpüyorumm
saol canım sanada
ablam saol desteğin için bu seferki listeyi enazından halletmeye çalışalım zor olucak ama başarırız inşallah msnde konuşuruz bunu
canım hayırlısı olsun yanlız bu ikinciymiş bence araştırma yapılmalı
üzülme lütfen inşallah sağlıklısından gelirde göbüşüne konar

arkadaşlar özel mesaj yolladım fakat geldimi gelmedimi emin olmak için bana bilgi verirmisiniz ?
geldi yada gelmedi diyin

sanırım msjla dua zor olcak gibi.. nasıl yapsakki acaba?? dua listesi diye değilde başka bir adla yayınlasak..

slm larrr ben geldim,biliyorum çok geç geldim ama biraz toparlanmaya ihtiyacım wardı.toparlanabildimmi peki hayırr neyse sizler nasılsınız arkadaşlar herkesi çok özledim...
canım bizde seni cok özledik nerelerdesin bakıyım sen baban hastaymış cok gecmiş olsun...karamsar olma lütfen her şey yoluna girer allahımın izniyle inş...
şimdi daha iyiyim ebrarım sagol...sende iyisindir inş canım
canım calışmalara başlamışsınız inş hayırlısıyla bebişin gelir bu ay...
canım adet olmuşsun hayırlısı olsun inş bidaki aya gelir bebişin...

kk nın en güselll kıslar hepinize güzel bir haftasonu diliyorum hepinizi öpüyorumm
canım sanada güzel haftasonları bende seni kocaman öpüyorum kendine iyi bak tatlım...
canım hemen umutsuzluga kapılma hakkında hayırlısı olsun inş bebişin seni bırakmaz...
canım ya bende cok üzüldüm ama napalım inş devam edebiliriz...hic degilse okunmayanlara okuyabilseydik...bende katılmak istiyorum ama biliyosun eboşum yara dondurduktan sonra katılamıyorum...yinede hayırlısı olsun... bizim icin cok ugraşıyosun allah razı olsun senden bitanem

kardeloşum fizik tedaviye gidiyomuşsun gecmiş olsun canım inş iyi gelir bir an önce iyileşirsin...

garipcim gelmiyo ya merak ettim...canım nerelerdesin...

ben geldimmmmm....çok azcık kan geldiii bi de 3 4 tane küçük kan pıltıları geldii..sonra dahada kanamam olmadı.yarın doktora gıdıyorummm.ben düşütü diyorumm bebişim beni terketti galibaaa..uzanınca ağrılarım geçtiiiii.....kanamada durdu .bakaılm yarın doktor ne dıyecek....

ben pek bilgili dilim ama yani yat kendini fazla yorma yarın olsun hayrolsun görümcemin gelinide senin gibi oldu o daha yeni hamile kanaması falan oldu düşük tehlikeside var Allaha şükür bişey yok şimdilik kendini fazla yorma cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…