ben pek bilgili dilim ama yani yat kendini fazla yorma yarın olsun hayrolsun görümcemin gelinide senin gibi oldu o daha yeni hamile kanaması falan oldu düşük tehlikeside var Allaha şükür bişey yok şimdilik kendini fazla yorma cnm
benim 7 aydır olmuyo sorun eşimde sperm azlığı senin
jensuuu aaa düşmemişmidir?...............sence
düşmemiştir cnm düşse kanaman durmaz arkadaşımdan biliyorum dikkat kendine kıss
sürekli yatıyorummmm.dinleniyorumm şimdi çok şükür iyiyimmm.bakalım yarın belli olacakkkk
cnm senle sanırım daha önce konuşmadık ama bak ne dicem sakın üzme kendini daha belli değil hem dimi,kuzenim gebe oldugunu bilmeden odun falan kırdı doktor düşük olur büyük ihtimal dedi kız da pek dinlenemedi açıkcası millete hizmet ev işi falan derken ama şimdi maşallah 3 ay sonra doğum olacak nasipse,bebeğinin yiyecek ekmeği varsa yaşar zaten herşeyin hayırlısı üzme kendini umarım düşmemiştir,Rabbim korusun...kızlar galiba benim bebişş gdyooo.azcık da olsa kanamam oldu.doktorumu aramadım zaten sağlıksız bı gebelık görüyorum demişti....düşebilir dedi müdahele edemiyz dedi doğru çıktı.......napıyım hayırlısııı .yarın devlete gidicem kan tahlılı ve muayene olucammm.cumartesıde kendı doktoruma gıdıp kontrollere baslatıcammm..çok ağladımmmmm hem de çokkk..ama hayırlsı deyıp kendıme geldimmm..sağlıklı olması hesreyden onemlı.artık bı dahakıne napıyımmm....annecım cok uzuldu..o uzlemesın dıye aglamayı kestımm eşimde mükemmel birisi..sen üzülme diye o da ağladı kıyamamadımmmmm ..şimdi daha iyiyimm..bana desetk olan hersekse cook tesekurlerrrr:2::2::2::2::2::2::2:
önemli değil cnm bnm est...msjlarımızı silmişlersanki kötü bişiy yazdık
trakyam üzülme tatlım daha doktora gıtmemıssın hıcbırsey bellı degıl dualarım senınle
anotolyam cnm dün net gıdıp gel
dı yazamadım vallah kusurabakma cnm
selınam ben ıyıyım cnm sen nasılsın
,jensu,lagrima,CİCİ35, ne dersiniz kızlarrrrrrrr bi akıl verin allah aşkına
hadi hayırlı olsun cicişim,inşallah bu defa bebeiş için uzar adet döngün.gÜnAyDıNNNN
iyi pazarlar hepinizeee
kızlar saba 7 de karın agrısıyla uyandımmm veeeeee geldii benimm kırmızılar
ama nasıll canımm yanıyoo su anda size anlatammfakat agrı kesici içmiycem kesiyo yoksa
hepinizi kocamnn öpüyorummm
inşallah sadece geçici bi durum yaşamışsındır.kanamam başaladıııııı...
sanada iyi hafta sonları iksircim.kk nın en güselll kıslar hepinize güzel bir haftasonu diliyorum hepinizi öpüyorumm
ahhh,ahhhh selinam,ben zaten başlamadan bi griptim,bi griptim ki sorma,şimdi iyileşiyorum inşallah.günaydın kızlar hayırlı pazarlarr...
cicişim adet olmuşsun gözün aydın.canım ya seninde adetlerin düzensiz aslında hayıt drog kullansan adeti fln düzene sokuyo hormonları dengeliyo bi zararı yok.
trakya sancın varmış,duş almışsın ama sıcak suyla alma olurmu.geçmiş olsun.kanaman içinde druna danış.
kardelenim fizik tedavin hayırlı olsun,inş tez zamanda iyileşirsin.yanlız havalara göre giyinme fizik tedaviden çıkarken üşütmen çok kolay olur.mutlaka güzel sıkı sıkı giyin.bi yeri tedavi edelim derken bide gribe bulaşma.dikkat et kendine.
kayram canım benim nasılsın?dün gezmiş gelmişsin sefan olsun şekerim.araba sürüş çalışmalarında hayırlı olsun ara verme iyice geliştir kendini canım.
ebrar abla dua konusunda sıkma canını sen istersen bende takip ederim.zaten gördüğümde listeye eklemeye çalışıyorum denk gelince ama.istersen daha sıkı takip edip yardımcı olurum sana.bu arada başka bi sorun yoktur umarım iyisin dimi?
birsencim bebişini görmeye gidicekmişsin.bizden de selam etkendisine arkadaş istesin bizlerde hamiş olalım kardeş kardeş büyürler.
gül canım sende hoşgelmişsin.epey girmedin merak ettik ama geldin sevindim.babana da geçmiş olsun canım.rabbim cümlemize sağlık sıhhat versin inş.iyisin dimi canım.?
lagrıma inş bu günlerde geçer kendini toparlamaya bak çünkü annene destek olman gerekiyo,sende kendini salarsan annen ne olacak onu düşünerek kendini toplamaya çalış.Rabbim daha büyük acılardan korusun cümlemizi.annene de sizlere de sabır versin.inş düşündüğün gibi Rabbim sana da bi bebiş verirde aileniz şenlenir üzüntüler bastırılır en azından.Rabbim kalbindeki dileklerini nasip etsin inş.
boncuğum canım senide öpüyorum.iyisindir inş.
anatolia temizlik insanın kafasındaki bi çok şeyi unutturuyo.güle güle kirlet evini dicem ama çok geçmeden yağmur kirletmiş zaten.bende silmiştim ama 1 ay oldu sanırım.mayıs gibi bi daha sileriz napalım.ev hanımıyız nasıl olsa paso temizlik yapıyoz.kirlenmesi bi o kadar bereketli ki.hiçç uzun sürmüyo.kırmızılarında gelmiş strese soktuğu için gözün aydın diyorum.inş bi dahaki ay bebiş yüzünden gelemezlerrrr.(hepimizin tabikiii)
evet,silinmiş,zaten artık herkez biliyodur duaları özelden halletmemeiz hakkında uyarı aldığımızı.msjlarımızı silmişlersanki kötü bişiy yazdık
trakyam üzülme tatlım daha doktora gıtmemıssın hıcbırsey bellı degıl dualarım senınle
anotolyam cnm dün net gıdıp geldı yazamadım vallah kusurabakma cnm
selınam ben ıyıyım cnm sen nasılsın
teşekkürler peloşum,iyi geliyo tedavi.canım bizde seni cok özledik nerelerdesin bakıyım sen baban hastaymış cok gecmiş olsun...karamsar olma lütfen her şey yoluna girer allahımın izniyle inş...
şimdi daha iyiyim ebrarım sagol...sende iyisindir inş canım
canım calışmalara başlamışsınız inş hayırlısıyla bebişin gelir bu ay...
canım adet olmuşsun hayırlısı olsun inş bidaki aya gelir bebişin...
canım sanada güzel haftasonları bende seni kocaman öpüyorum kendine iyi bak tatlım...
canım hemen umutsuzluga kapılma hakkında hayırlısı olsun inş bebişin seni bırakmaz...
canım ya bende cok üzüldüm ama napalım inş devam edebiliriz...hic degilse okunmayanlara okuyabilseydik...bende katılmak istiyorum ama biliyosun eboşum yara dondurduktan sonra katılamıyorum...yinede hayırlısı olsun... bizim icin cok ugraşıyosun allah razı olsun senden bitanem
kardeloşum fizik tedaviye gidiyomuşsun gecmiş olsun canım inş iyi gelir bir an önce iyileşirsin...
garipcim gelmiyo ya merak ettim...canım nerelerdesin...
canım bencede zor olucak nasıl altından kalkıcaz onu hiç bilmiyorumsanırım msjla dua zor olcak gibi.. nasıl yapsakki acaba?? dua listesi diye değilde başka bir adla yayınlasak..
peloşum iyi olmana sevindim kuzumcanım bizde seni cok özledik nerelerdesin bakıyım sen baban hastaymış cok gecmiş olsun...karamsar olma lütfen her şey yoluna girer allahımın izniyle inş...
şimdi daha iyiyim ebrarım sagol...sende iyisindir inş canım
canım calışmalara başlamışsınız inş hayırlısıyla bebişin gelir bu ay...
canım adet olmuşsun hayırlısı olsun inş bidaki aya gelir bebişin...
canım sanada güzel haftasonları bende seni kocaman öpüyorum kendine iyi bak tatlım...
canım hemen umutsuzluga kapılma hakkında hayırlısı olsun inş bebişin seni bırakmaz...
canım ya bende cok üzüldüm ama napalım inş devam edebiliriz...hic degilse okunmayanlara okuyabilseydik...bende katılmak istiyorum ama biliyosun eboşum yara dondurduktan sonra katılamıyorum...yinede hayırlısı olsun... bizim icin cok ugraşıyosun allah razı olsun senden bitanem
kardeloşum fizik tedaviye gidiyomuşsun gecmiş olsun canım inş iyi gelir bir an önce iyileşirsin...
garipcim gelmiyo ya merak ettim...canım nerelerdesin...
canım inşallah bebişin seninledir korkma kanama riskli oluyo ama bebişinin gittiği anlamına gelmez inşallah hep seninle ve sağlıklı olur canımben geldimmmmm....çok azcık kan geldiii bi de 3 4 tane küçük kan pıltıları geldii..sonra dahada kanamam olmadı.yarın doktora gıdıyorummm.ben düşütü diyorumm bebişim beni terketti galibaaa..uzanınca ağrılarım geçtiiiii.....kanamada durdu .bakaılm yarın doktor ne dıyecek....
hadi hayırlı olsun cicişim,inşallah bu defa bebeiş için uzar adet döngün.
inşallah sadece geçici bi durum yaşamışsındır.
sanada iyi hafta sonları iksircim.
ahhh,ahhhh selinam,ben zaten başlamadan bi griptim,bi griptim ki sorma,şimdi iyileşiyorum inşallah.
sen nasılsın,karşılaşamıyoz ne zamandır.
evet,silinmiş,zaten artık herkez biliyodur duaları özelden halletmemeiz hakkında uyarı aldığımızı.
teşekkürler peloşum,iyi geliyo tedavi.
garib i bende merak ettim ama,taşınma telaşında sanırım arkadaşımız.
demek kocişin hediyeni beğendi ne güzel bakalım bize fikir verdin ayıp olmazsa kaça aldın bizikide eylülde bakalım belki alırız canım kendinide fazla üzme dua konusunda hayırlısıyla hallederiztutiş sizede fikir olsun bende netten aldım bu fikri
kocama oscar heykeli aldım
yılın eniyi eşi oscarı
bayıldı valla
hadi bakalım topikçe aynı hediyeyi alcaz galibabende alcam kanka,şu an kahkahalarla gülüyom,herif soruyo,söylemiyom,süprüz yapcam o na
hayırlısı olsun cicim belki hazırlanıyo gelmek için inşallah bidahaki ay gelir canımgÜnAyDıNNNN
iyi pazarlar hepinizeee
kızlar saba 7 de karın agrısıyla uyandımmm veeeeee geldii benimm kırmızılar
ama nasıll canımm yanıyoo su anda size anlatammfakat agrı kesici içmiycem kesiyo yoksa
hepinizi kocamnn öpüyorummm
evet canım salı günü gidecem ama kendi dr olsa gösterir ama bu normal ultrason randevusu ayrıntılı gıcık dr göstermiyo inşallah iyi biri çıkarda bakarım dedim ben oğlum bak teyzelere bebiş yolla arkadaş olun diye sözümü tutarsa artık filmi düşündünmü dr sormayıgünaydın kızlar hayırlı pazarlarr...
cicişim adet olmuşsun gözün aydın.canım ya seninde adetlerin düzensiz aslında hayıt drog kullansan adeti fln düzene sokuyo hormonları dengeliyo bi zararı yok.
trakya sancın varmış,duş almışsın ama sıcak suyla alma olurmu.geçmiş olsun.kanaman içinde druna danış.
kardelenim fizik tedavin hayırlı olsun,inş tez zamanda iyileşirsin.yanlız havalara göre giyinme fizik tedaviden çıkarken üşütmen çok kolay olur.mutlaka güzel sıkı sıkı giyin.bi yeri tedavi edelim derken bide gribe bulaşma.dikkat et kendine.
kayram canım benim nasılsın?dün gezmiş gelmişsin sefan olsun şekerim.araba sürüş çalışmalarında hayırlı olsun ara verme iyice geliştir kendini canım.
ebrar abla dua konusunda sıkma canını sen istersen bende takip ederim.zaten gördüğümde listeye eklemeye çalışıyorum denk gelince ama.istersen daha sıkı takip edip yardımcı olurum sana.bu arada başka bi sorun yoktur umarım iyisin dimi?
birsencim bebişini görmeye gidicekmişsin.bizden de selam etkendisine arkadaş istesin bizlerde hamiş olalım kardeş kardeş büyürler.
gül canım sende hoşgelmişsin.epey girmedin merak ettik ama geldin sevindim.babana da geçmiş olsun canım.rabbim cümlemize sağlık sıhhat versin inş.iyisin dimi canım.?
lagrıma inş bu günlerde geçer kendini toparlamaya bak çünkü annene destek olman gerekiyo,sende kendini salarsan annen ne olacak onu düşünerek kendini toplamaya çalış.Rabbim daha büyük acılardan korusun cümlemizi.annene de sizlere de sabır versin.inş düşündüğün gibi Rabbim sana da bi bebiş verirde aileniz şenlenir üzüntüler bastırılır en azından.Rabbim kalbindeki dileklerini nasip etsin inş.
boncuğum canım senide öpüyorum.iyisindir inş.
anatolia temizlik insanın kafasındaki bi çok şeyi unutturuyo.güle güle kirlet evini dicem ama çok geçmeden yağmur kirletmiş zaten.bende silmiştim ama 1 ay oldu sanırım.mayıs gibi bi daha sileriz napalım.ev hanımıyız nasıl olsa paso temizlik yapıyoz.kirlenmesi bi o kadar bereketli ki.hiçç uzun sürmüyo.kırmızılarında gelmiş strese soktuğu için gözün aydın diyorum.inş bi dahaki ay bebiş yüzünden gelemezlerrrr.(hepimizin tabikiii)
ama sen böyle yaparsan olan bebişine olur benim düşüğümde ne kanamam ne ağrım hiç olmadı ama hayırlısı buymuş olmadı bıraktı beni kanaması ağrısı olupta düşük olmayan sağlıklı gebelik geçirenlerde var sen şimdiden bu kadar karamsar olursan habire gezinirsen olmazki dr söyle progsteron versin değerlerine bakınca karar verir canını sıkma otur yat dinlen ve dua et olacağı varsa bekler uğraşsanda düşmez ama düşecekse ne yaparsan yap mutlaka durmaz hayırlısı olsunkızlar galiba benim bebişş gdyooo.azcık da olsa kanamam oldu.doktorumu aramadım zaten sağlıksız bı gebelık görüyorum demişti....düşebilir dedi müdahele edemiyz dedi doğru çıktı.......napıyım hayırlısııı .yarın devlete gidicem kan tahlılı ve muayene olucammm.cumartesıde kendı doktoruma gıdıp kontrollere baslatıcammm..çok ağladımmmmm hem de çokkk..ama hayırlsı deyıp kendıme geldimmm..sağlıklı olması hesreyden onemlı.artık bı dahakıne napıyımmm....annecım cok uzuldu..o uzlemesın dıye aglamayı kestımm eşimde mükemmel birisi..sen üzülme diye o da ağladı kıyamamadımmmmm ..şimdi daha iyiyimm..bana desetk olan hersekse cook tesekurlerrrr:2::2::2::2::2::2::2:
tamam canım ben okuyunca özele atarım 8 er tane unutmam sen cnını sıkma yeterkisenin aynı kuzum egal ve tosti unutma okiş
demek kocişin hediyeni beğendi ne güzel bakalım bize fikir verdin ayıp olmazsa kaça aldın bizikide eylülde bakalım belki alırız canım kendinide fazla üzme dua konusunda hayırlısıyla hallederiz
hadi bakalım topikçe aynı hediyeyi alcaz galiba
hayırlısı olsun cicim belki hazırlanıyo gelmek için inşallah bidahaki ay gelir canım
evet canım salı günü gidecem ama kendi dr olsa gösterir ama bu normal ultrason randevusu ayrıntılı gıcık dr göstermiyo inşallah iyi biri çıkarda bakarım dedim ben oğlum bak teyzelere bebiş yolla arkadaş olun diye sözümü tutarsa artık filmi düşündünmü dr sormayı
ama sen böyle yaparsan olan bebişine olur benim düşüğümde ne kanamam ne ağrım hiç olmadı ama hayırlısı buymuş olmadı bıraktı beni kanaması ağrısı olupta düşük olmayan sağlıklı gebelik geçirenlerde var sen şimdiden bu kadar karamsar olursan habire gezinirsen olmazki dr söyle progsteron versin değerlerine bakınca karar verir canını sıkma otur yat dinlen ve dua et olacağı varsa bekler uğraşsanda düşmez ama düşecekse ne yaparsan yap mutlaka durmaz hayırlısı olsun
tamam canım ben okuyunca özele atarım 8 er tane unutmam sen cnını sıkma yeterki
KIZLAR YA SİZE BİŞEY ANLATMAK İSTİYORUM
benim bir yakınımın komşusu vardı 12 yıldır çocukları olmuyordu bunların yapmadığı şey kalmadı tüpbebek aşılama her türlü tedavi anlıyacağınız kadın hiç hamile kalamadı .artık olmuycak düşüncesiyle evlat edindiler 8 aylık bir kız bebek ve inanmıycaksınız ama tam 3 ay sonra kadın hamile kalmış ben epeydir oyakınımla görüşmemiştim bugün onu anlattı bana .şimdi birde oğluşları olmuş .okadar sevindimki .YÜCE MEVLAM okadar büyükki şimdi bir kız bir erkek evlatları oldu .bana anlatınca yakınım ilk düşündüğüm şu oldu .bu kadın yıllarca hasret çekti ve artık ümitsizce evlat edindi ve bebek eve gelince herşeyi attı kfadan .yani çocuğum olmuyo düşüncesi bitti rahatladı tüm sevgisini o kimsesiz yavruya verdi ve ardından kendide kaldı hamiş.yani bizde şunu başarabilsek aklımızdan çıkarabilsek ne iyi olcak .bide şu varki RABBİM oyavrunun hürmetinede vermiş olabilir .zaten kendiside şuanda öyle diyormuş benim ilk gözağrım onun sebebiyle evladım oldu .
allahım bağışlasın inşallah .yanlız kadının tek korkusu kızının ailesinin sonradan ortaya çıkması .inşallah mutluluklarını bozacak şeyler olmaz .kızlar ben çok duygulandım yaa sizzlede paylaşmak istedim nolur atalım şu düşünceleri rahat olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?