Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

birsoşum kargo ücretiyle 32,5 verdim canım internetten sipariş ediliyor valla güzel oldu tavsiye ederim
valla halledicez kuzu yaa başka yolu yok tamam sen bildirirsin balım desteğin için saol

hazır bide sonra fırsatın olursa özelden adresi versen olarmı cano

evet ya buna benzer şeyler çok duyuyordum bunlarıda yakından bilince tuhaf oldum yaa
hazır bide sonra fırsatın olursa özelden adresi versen olarmı cano

adres benimmi canım ?

evet daha oncede yaşadım tatalımm.bu da ıkıncı galıba neden dedım doktora hıcbır nedenı yoktur dedı..........
bende kaç kere yasadım ama ben tedavi görüyorum kromozon testleri vs.. bence sende zaman kaybetmee iyi bir doktor bul kendinee
aaaa olsun ablacım msjla yollarsın okuruuzz yeterki bitmesin dualarımız
arkadaşlar özel mesaj yolladım fakat geldimi gelmedimi emin olmak için bana bilgi verirmisiniz ?
geldi yada gelmedi diyin
bana gelmedi ablacım ama ben zaten okudum
sağol peliniiimmm
bence yarın hemen doktora gitt belki ilaç verir kanaman tamamen geçer canım
sağol kardeloşummm
cok duygulandım ne güzell ALLAH analı babalı büyütsün ablacım

kısmette varsa bizde tadarız o duyguyu

canım öyle olucak özel mesajla halletmeye çalışıcaz sizin desteklerinizle
sana mesaj atmadım zaten bildirmiştin diye canım
amin allahım hepimize tattırsın bu güzel duyguyu

ebrarimm aldim özelmesajini okkk okurum tatlimm. ne giciklar yaa sanki kötü bisi yapiozzz . bende web tasarimcisiyimm seytan bana neler diodaa simidicik yazip atilmak istemioo anladiniz sizz... neyse böyle idare edcess artikk..

egalcim boşver canım sıkma canını duaları tamamlıycaz allahın izniyle yanlız cuma günü duayı yapamıycaz hayırlısı diyorum çok üzüldük hepimiz ama el mahkum işte

ebrariimm zateb hep dedigim gibi bende sans olsa erkek olurdumm buda ismii yaa tam sira bana geldi yasakladilar istee gercek hep böyle oluyu nezaman bana sira gelse bi problem cikiyor..

ebrariimm zateb hep dedigim gibi bende sans olsa erkek olurdumm buda ismii yaa tam sira bana geldi yasakladilar istee gercek hep böyle oluyu nezaman bana sira gelse bi problem cikiyor..

canım valla haklısın ya nasip işte çok üzüldüm gerçektende
olsun dualar okunuyor sadece cuma yapamıycaz duasını herkes evinde amin der inşallah

trakyacimm canimm üzme kendini benim kuzeniminde hamileligin ilk zamaninda hafif kanama olduyduu simdii nur topu gibi bi oglusu varr sen stress yaparsaann cocuga zarar verirsinn tibki benim yaptigimm giibbii benim ailevi problemim vardiii o ayy cookkk agladii cook stresledimm hayatin sonu gelmis gibiydi benim icin sonra hamile oldugumu ögrendimm doktora gittimm cocuk gelismioo ondan sonra bu yikti benii simdi düsününcee pismanimmm dertler bitti ama olan bebegime olduuu:2::2::2::2::2:

selam arkadaslarım..demek dua listesi yasaklandı..bence biraz saacma olmuş ne zararı vardı ki anlamadım..neyse saglık olsun...

ebuşum özelden olacak iş degil bana sorarsan kuzum..hemde bundan kat kat fazla ugraşıcaksın işçinden çıkamazsın işin...sen bilirsin yinede bitanem...

umarım herkes iyidir kızlar..ben annemdeyim..eşimin halı saha maçı var bende burdayım işte bi bakayım dedim...geçmişi okumadım haberiniz olsun.

kuzum hoşgeldin hayat bu işte malesef. yaanıyor bu gibi durumlar
bende öyle düşünüyorum biraz zor olucak cano .
ben iyiyim sen naaptın canım geldimi kırmızılar ?

nasılsınzı kzıalr ben geldim ama net atabilir şürekli atıyo pc ye bi program yüklemiş eşim net atıyo sürekli

ebuşum hemen yazamadım cnm ya kusura bkma geçmişe göz atmak istedim de okuyamıyom bundan rahat...iyiyim cnm ya bende çok özledim inanki yaa..biliyosun net konusunda biraz sanssızım..net olsa pc olmuyo pc olsa telde sorun oluyobu arada kırmızılar gelmedi canım iki ayı geçti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…