birsoşum kargo ücretiyle 32,5 verdim canım internetten sipariş ediliyor valla güzel oldu tavsiye ederim
valla halledicez kuzu yaa başka yolu yoktamam sen bildirirsin balım desteğin için saol
evet ya buna benzer şeyler çok duyuyordum bunlarıda yakından bilince tuhaf oldum yaacanım bizim burdada bi kadın çocuğu olmuyodu kadın evlat edindi fakat bebeği alırken kontrol olmamış sanırım bebiş yazık biraz büyüyünce özürlü olduğu anlaşıldı ve kadın de bebeği aldıktan bi süre sonra kendi çocuğu oldu gayet sağlıklı demekki allahın takdiri canım o bebişe baktığı için oldu belkide
hazır bide sonra fırsatın olursa özelden adresi versen olarmı cano
evet ya buna benzer şeyler çok duyuyordum bunlarıda yakından bilince tuhaf oldum yaa
adres benimmi canım ?
istersen onuda ver canım hediyenin adresini
bende kaç kere yasadım ama ben tedavi görüyorum kromozon testleri vs.. bence sende zaman kaybetmee iyi bir doktor bul kendineeevet daha oncede yaşadım tatalımm.bu da ıkıncı galıba neden dedım doktora hıcbır nedenı yoktur dedı..........
aaaadün akşam aldığımız uyarı sonucunda dualara son vermemiz gerektiği bildirildi.bu beni çok üzsede elimiz mahkum uyucaz .özel mesajla halletmeye çalışıcağız arkadaşlar sizde elinizden geldiğince bana yardımcı olursanız sevinirim .ben zaten kendi pcmde kaydediyorum listeyi .sizlere özel mesajla bildiricez sizde bana özel mesajla bilgi verirsiniz .bu şekilde başarırsak devam yoksa üzülerek bitiricem
bana gelmedi ablacım ama ben zaten okudumarkadaşlar özel mesaj yolladım fakat geldimi gelmedimi emin olmak için bana bilgi verirmisiniz ?
geldi yada gelmedi diyin
sağol peliniiimmmcanım bizde seni cok özledik nerelerdesin bakıyım sen baban hastaymış cok gecmiş olsun...karamsar olma lütfen her şey yoluna girer allahımın izniyle inş...
şimdi daha iyiyim ebrarım sagol...sende iyisindir inş canım
canım calışmalara başlamışsınız inş hayırlısıyla bebişin gelir bu ay...
canım adet olmuşsun hayırlısı olsun inş bidaki aya gelir bebişin...
canım sanada güzel haftasonları bende seni kocaman öpüyorum kendine iyi bak tatlım...
canım hemen umutsuzluga kapılma hakkında hayırlısı olsun inş bebişin seni bırakmaz...
canım ya bende cok üzüldüm ama napalım inş devam edebiliriz...hic degilse okunmayanlara okuyabilseydik...bende katılmak istiyorum ama biliyosun eboşum yara dondurduktan sonra katılamıyorum...yinede hayırlısı olsun... bizim icin cok ugraşıyosun allah razı olsun senden bitanem
kardeloşum fizik tedaviye gidiyomuşsun gecmiş olsun canım inş iyi gelir bir an önce iyileşirsin...
garipcim gelmiyo ya merak ettim...canım nerelerdesin...
bence yarın hemen doktora gitt belki ilaç verir kanaman tamamen geçer canımben geldimmmmm....çok azcık kan geldiii bi de 3 4 tane küçük kan pıltıları geldii..sonra dahada kanamam olmadı.yarın doktora gıdıyorummm.ben düşütü diyorumm bebişim beni terketti galibaaa..uzanınca ağrılarım geçtiiiii.....kanamada durdu .bakaılm yarın doktor ne dıyecek....
sağol kardeloşummmhadi hayırlı olsun cicişim,inşallah bu defa bebeiş için uzar adet döngün.
inşallah sadece geçici bi durum yaşamışsındır.
sanada iyi hafta sonları iksircim.
ahhh,ahhhh selinam,ben zaten başlamadan bi griptim,bi griptim ki sorma,şimdi iyileşiyorum inşallah.
sen nasılsın,karşılaşamıyoz ne zamandır.
evet,silinmiş,zaten artık herkez biliyodur duaları özelden halletmemeiz hakkında uyarı aldığımızı.
teşekkürler peloşum,iyi geliyo tedavi.
garib i bende merak ettim ama,taşınma telaşında sanırım arkadaşımız.
cok duygulandım ne güzell ALLAH analı babalı büyütsün ablacımKIZLAR YA SİZE BİŞEY ANLATMAK İSTİYORUM
benim bir yakınımın komşusu vardı 12 yıldır çocukları olmuyordu bunların yapmadığı şey kalmadı tüpbebek aşılama her türlü tedavi anlıyacağınız kadın hiç hamile kalamadı .artık olmuycak düşüncesiyle evlat edindiler 8 aylık bir kız bebek ve inanmıycaksınız ama tam 3 ay sonra kadın hamile kalmış ben epeydir oyakınımla görüşmemiştim bugün onu anlattı bana .şimdi birde oğluşları olmuş .okadar sevindimki .YÜCE MEVLAM okadar büyükki şimdi bir kız bir erkek evlatları oldu .bana anlatınca yakınım ilk düşündüğüm şu oldu .bu kadın yıllarca hasret çekti ve artık ümitsizce evlat edindi ve bebek eve gelince herşeyi attı kfadan .yani çocuğum olmuyo düşüncesi bitti rahatladı tüm sevgisini o kimsesiz yavruya verdi ve ardından kendide kaldı hamiş.yani bizde şunu başarabilsek aklımızdan çıkarabilsek ne iyi olcak .bide şu varki RABBİM oyavrunun hürmetinede vermiş olabilir .zaten kendiside şuanda öyle diyormuş benim ilk gözağrım onun sebebiyle evladım oldu .
allahım bağışlasın inşallah .yanlız kadının tek korkusu kızının ailesinin sonradan ortaya çıkması .inşallah mutluluklarını bozacak şeyler olmaz .kızlar ben çok duygulandım yaa sizzlede paylaşmak istedim nolur atalım şu düşünceleri rahat olalım
bende kaç kere yasadım ama ben tedavi görüyorum kromozon testleri vs.. bence sende zaman kaybetmee iyi bir doktor bul kendinee
aaaaolsun ablacım msjla yollarsın okuruuzz yeterki bitmesin dualarımız
bana gelmedi ablacım ama ben zaten okudum
sağol peliniiimmm
bence yarın hemen doktora gitt belki ilaç verir kanaman tamamen geçer canım
sağol kardeloşummm
cok duygulandım ne güzell ALLAH analı babalı büyütsün ablacım
kısmette varsa bizde tadarız o duyguyu
ebrariimm zateb hep dedigim gibi bende sans olsa erkek olurdumm buda ismii yaa tam sira bana geldi yasakladilaristee gercek hep böyle oluyu nezaman bana sira gelse bi problem cikiyor..
selam arkadaslarım..demek dua listesi yasaklandı..bence biraz saacma olmuş ne zararı vardı ki anlamadım..neyse saglık olsun...
ebuşum özelden olacak iş degil bana sorarsan kuzum..hemde bundan kat kat fazla ugraşıcaksın işçinden çıkamazsın işin...sen bilirsin yinede bitanem...
umarım herkes iyidir kızlar..ben annemdeyim..eşimin halı saha maçı var bende burdayım işte bi bakayım dedim...geçmişi okumadım haberiniz olsun.
napam be kuzum aynı bildiğin gibi kocamı bekliyorum yarım saat kaldı iki laflıyalımda çıkıcam mecburenebuşkommmm napıyosun cnm benim ben geldimmmm
nasılsınzı kzıalr ben geldim ama net atabilir şürekli atıyo pc ye bi program yüklemiş eşim net atıyo sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?