Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım önemli değil yaa evde değilsin sonuçta senin yiğenler bırakmıyordur kesin
ya sağlık olsunda biran önce hallolur umarım
ya aslında keşke söktürücümü alsaydın kuzum

canım önemli değil yaa evde değilsin sonuçta senin yiğenler bırakmıyordur kesin
ya sağlık olsunda biran önce hallolur umarım
ya aslında keşke söktürücümü alsaydın kuzum

yok kıs yegenler uyuyo..yagmur erken uyudu bu gece hayret...hala oyun oynayalım diye hiç bırakmaz yoksa:))berrada malum bebiş daha uyudu oda canım...sorup laptopta..çok küçük oldugu için alışkın degilim ekran küçük sayfa kayıyo durmadan sinirim kalktı :86:
bebem ya söktürücü almadım ama civanperçemi içiyorum 3-4 gündür işte.bakalım nolcak..ama 2 ayı geçmiyodu yamenapozmu oldum acep korkuyom...

garibim nerelerdesin kuzum yaa çok merak ettim seni inşallah iyisindir
elaezelde yok onuda merak ediyorum :26:

hee tabi uyurlar bu saatte
ay oluyo öyle cano sinir olma son 5 dakika kaçıcam bende zaten
ya ne menapozu önceki ay bana noldu biliyon 3 aya yakın olmadım hemen ne kötü düşünürsün gelir inşallah canom sıkma canını .

bugün kızlar yok derinim haftasonu herkes tatil yapıyo
ama hepimiz iyiyiz cano sen eksiksin tek

oyyy kuzum benim ya sorma vallahi çok arıyorum sizi bende..çok zor böyle yaaa
ayyyy unutuyodum az daha kızzz...ben bi rüya gördüm hayır olsun...sen ben ve kardeloşum buluşuyomuşuk göya..bi heyecan oluyorum ki sorma..ayy diyorum şimdi ben kardeloşun ve senin yüzünü yakından mı görücem falan diye konuşuyorum...sonra üçümüz birden sarılmış gibi bi acaip bişey olodu anlatmakla olmuyo işte..rüyayı yaşamak lazımhayır olsun inşallah.

kıyamam kuzum bizde çok özlüyoruz inanki buarada gökcemin çok selamı var sana iletiyimde üstümde kalmasın cano
ay hayrolsun ya hasretimizden rüyana giriyoruz galiba cano inşallah bigün öyle kucaklaşıcz

iyiyim derdam ya nolsun cnm annemdeyim işte...size bi bakayım dedim...iyi olmanıza sevindim cnm Allah daha iyi etsin...

ebrarım niye çıkıyon kıs hemen...

aleykümselam canım benim...görüşürüsen sende çok selam söyle kuzuma...

aynen ya özledim diye heralde bitanem yaaa...inş dedigin gibi öyle sarılırız bigünmakbuşu görünce zaten çok sarılıyom sizede öyle sıkı sıkı sarılıcam bigün inanıyorum...

bende iyiym balım oda iyi
doktora randevum var 10 gün sonra iğne yi azaltıcak inş
sen ansılsın canım
allahım daha iyi etsin canım kuzucuğada maşallah
iyi haberler alırsın inşallah derdam
iğneye devam ediyordun değilmi artık az kaldı biticek sıkıntılar inşallah kuzum
iyiyim derdam ya nolsun cnm annemdeyim işte...size bi bakayım dedim...iyi olmanıza sevindim cnm Allah daha iyi etsin...

ebrarım niye çıkıyon kıs hemen...

kuzu kocam gelcek yaa aradı şimdide kalmak isterdim neyse kapı çalasıya devam

iletirim cano zaten geliyo gkcem buraya okur oda yazdığını

inşallah cano inşallah bigün olacak

iletirim cano zaten geliyo gkcem buraya okur oda yazdığını

inşallah cano inşallah bigün olacak

hee evet görüyom canom giriyo arada gökçem sagolsun bırakmıyo bizi...

benimkinin maçı 11-12 arasımıydı ki acep..yoksam 10-11 mi...öyleyse birazdan gelir bi yarım saate..

kuzenin köpeciğiydi malesef askere gittiği için şimdilik birine verdi
resimlere bakarken onu gördüm koyuyum dedim

hee garibim kıyamam köpecigebende yeni çekildiniz sandım..

ya cano bu istanbul ne zaman ısıncek yaaaaa bugünde soguktu

he bide bişey daha dicem ya,benim gögüslerim arada bi bir sancı giriyoki sormayın kızlar neden acaba...sürekli bi agrı degil,bıçaklar batıyo aniden...daha dogrusu sanki heryerine kocaman igneler batırıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…