ebuşum hemen yazamadım cnm ya kusura bkma geçmişe göz atmak istedim de okuyamıyom bundan rahat...iyiyim cnm ya bende çok özledim inanki yaa..biliyosun net konusunda biraz sanssızım..net olsa pc olmuyo pc olsa telde sorun oluyobu arada kırmızılar gelmedi canım iki ayı geçti...
canım önemli değil yaa evde değilsin sonuçta senin yiğenler bırakmıyordur kesin
ya sağlık olsunda biran önce hallolur umarım
ya aslında keşke söktürücümü alsaydın kuzum
yok kıs yegenler uyuyo..yagmur erken uyudu bu gece hayret...hala oyun oynayalım diye hiç bırakmaz yoksa:))berrada malum bebiş daha uyudu oda canım...sorup laptopta..çok küçük oldugu için alışkın degilim ekran küçük sayfa kayıyo durmadan sinirim kalktı :86:
bebem ya söktürücü almadım ama civanperçemi içiyorum 3-4 gündür işte.bakalım nolcak..ama 2 ayı geçmiyodu yamenapozmu oldum acep korkuyom...
bugün kızlar yok derinim haftasonu herkes tatil yapıyo
ama hepimiz iyiyiz cano sen eksiksin tek
derdam cnm nasılsımn görüşmeyeli..bebiş nasıl iyisin umarım...
egal,birsen selam kızlar
oyyy kuzum benim ya sorma vallahi çok arıyorum sizi bende..çok zor böyle yaaa
ayyyy unutuyodum az daha kızzz...ben bi rüya gördüm hayır olsun...sen ben ve kardeloşum buluşuyomuşuk göya..bi heyecan oluyorum ki sorma..ayy diyorum şimdi ben kardeloşun ve senin yüzünü yakından mı görücem falan diye konuşuyorum...sonra üçümüz birden sarılmış gibi bi acaip bişey olodu anlatmakla olmuyo işte..rüyayı yaşamak lazımhayır olsun inşallah.
canım biz iyiyiz sen nasılsın prenses nasıl doktora gittinmi
kıyamam kuzum bizde çok özlüyoruz inanki buarada gökcemin çok selamı var sana iletiyimde üstümde kalmasın cano
ay hayrolsun ya hasretimizden rüyana giriyoruz galiba cano inşallah bigün öyle kucaklaşıcz
allahım daha iyi etsin canım kuzucuğada maşallahbende iyiym balım oda iyi
doktora randevum var 10 gün sonra iğne yi azaltıcak inş
sen ansılsın canım
iyiyim derdam ya nolsun cnm annemdeyim işte...size bi bakayım dedim...iyi olmanıza sevindim cnm Allah daha iyi etsin...
ebrarım niye çıkıyon kıs hemen...
aleykümselam canım benim...görüşürüsen sende çok selam söyle kuzuma...
aynen ya özledim diye heralde bitanem yaaa...inş dedigin gibi öyle sarılırız bigünmakbuşu görünce zaten çok sarılıyom sizede öyle sıkı sıkı sarılıcam bigün inanıyorum...
tamam canombu arada köpecikle çekildiginiz resminiz gözümden kaçmadı
iletirim cano zaten geliyo gkcem buraya okur oda yazdığını
inşallah cano inşallah bigün olacak
kuzenin köpeciğiydi malesef askere gittiği için şimdilik birine verdi
resimlere bakarken onu gördüm koyuyum dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?