hee evet görüyom canom giriyo arada gökçem sagolsun bırakmıyo bizi...
benimkinin maçı 11-12 arasımıydı ki acep..yoksam 10-11 mi...öyleyse birazdan gelir bi yarım saate..
hee garibim kıyamam köpecigebende yeni çekildiniz sandım..
ya cano bu istanbul ne zaman ısıncek yaaaaa bugünde soguktu
he bide bişey daha dicem ya,benim gögüslerim arada bi bir sancı giriyoki sormayın kızlar neden acaba...sürekli bi agrı degil,bıçaklar batıyo aniden...daha dogrusu sanki heryerine kocaman igneler batırıyolar
yok canom yeni değil geçen yılki resim
aa niyeki hayrolsun canım prolaktin filan yüksek olmasın yada adetin gelicek cano yaa
derinim ebrarım derdam brsenim, selam kızlar nasılsınız
eee cano anlat ya neler yapıyosun ?
selam peloşum hoşgeldin ben iyiyim sen nasılsın kuzumderinim ebrarım derdam brsenim, selam kızlar nasılsınız
olabilir bak prolaktin hiç aklıma gelmemişti...aman gelsede rahat etsem kuzum yaaa((
11-12 degildir inş yaaaa(unuttum da sormayı...geçen sefer öyleydi ama daha erken olabilir bu defa...sanki öyle demişti geçen gün...bu arada msn açamıyom burdan kuzum yaaa niyeyse
napim bitanem yaa..çalışıyorum herzamanki gibi..bide ümitle kredinin çıkmasını bekliyorum dükkan için...degişen bişey yok...
selam peloşum hoşgeldin ben iyiyim sen nasılsın kuzum
inşallah değildir cano iyi düşünelim iyi olsun
ee baya geç oluyo tabiki inşallah erkendir canım
hee niye acep yaa
hayırlısıyla çıkar inşallah cano yaa
buarada benimki geldi öpüyorum seni çok görüşürüz sonra olurmu
kızlar ben kaçar kocişim geldi öpüyorum sizi
kuzum teşekkürler düşünceli kardeşim zaten msnden iletirim sana msn olmayanlara özelden iletiyorumkızlar herkese guzel bır hafta dılıyorum
hersey gonlunuzce olsun ınsallahhh
pelınım saol kusum hepımızın ınsallahh
derınım bebgım az da olsa gelmıssın ama ben kacırmısım neyse kuzu bır an once yaptır du pcyı yaa nolurrrrrr
ablam ben kedı mınkılerı bılıyorum zaten bana sımdıden bıttı dıyebılırsın bıde bana ozelden degılde msnden solesen daha ıyı olur canımcım bu arada resmınıze bayıldım canını sıkma ınsallah hallederız edemessek de ne yapalım sorumlu sen degılsın yaaaaa kendını uzme
garıbım pelınım kardelosum elıksırcım bırsencım anatolıam aleynam selınam cicim kardelen 49um kardelenbhrcım boncugum ve ısmını sayamadıgım bır suru arkadaslarım hepınızı teker teker opuyorum
benı bu aralar cok gormessenızde merak etmeyın zatenbır cogunuzla msnde grusuyorum da gercı topıge pek gıremeyecegım sadece ebosumun dedıgı gıbı bıraz kafamdan bu fıkrı atmak ıstıyorum hepınızı opuyorum allaha emanet olun sızı sevıyorummmmmmm not:veda konusması gıbı olsada arada gelıcem
ooo kimler gelmiş kimlerr karamsar gülümüz gelmiş
canım yaaa denk gelemedikk özledim seniii
ooo süper hadi gözün ayydın cicişiiimartıkın calısmalar birkaç gün sonra baslarr
pregestan kullanmalıydın doktorunu ara onu versin sana canım keser kanamanı inş
günaydın kızlar hayırlı pazarlarr...
cicişim adet olmuşsun gözün aydın.canım ya seninde adetlerin düzensiz aslında hayıt drog kullansan adeti fln düzene sokuyo hormonları dengeliyo bi zararı yok.
trakya sancın varmış,duş almışsın ama sıcak suyla alma olurmu.geçmiş olsun.kanaman içinde druna danış.
kardelenim fizik tedavin hayırlı olsun,inş tez zamanda iyileşirsin.yanlız havalara göre giyinme fizik tedaviden çıkarken üşütmen çok kolay olur.mutlaka güzel sıkı sıkı giyin.bi yeri tedavi edelim derken bide gribe bulaşma.dikkat et kendine.
kayram canım benim nasılsın?dün gezmiş gelmişsin sefan olsun şekerim.araba sürüş çalışmalarında hayırlı olsun ara verme iyice geliştir kendini canım.
ebrar abla dua konusunda sıkma canını sen istersen bende takip ederim.zaten gördüğümde listeye eklemeye çalışıyorum denk gelince ama.istersen daha sıkı takip edip yardımcı olurum sana.bu arada başka bi sorun yoktur umarım iyisin dimi?
birsencim bebişini görmeye gidicekmişsin.bizden de selam etkendisine arkadaş istesin bizlerde hamiş olalım kardeş kardeş büyürler.
gül canım sende hoşgelmişsin.epey girmedin merak ettik ama geldin sevindim.babana da geçmiş olsun canım.rabbim cümlemize sağlık sıhhat versin inş.iyisin dimi canım.?
lagrıma inş bu günlerde geçer kendini toparlamaya bak çünkü annene destek olman gerekiyo,sende kendini salarsan annen ne olacak onu düşünerek kendini toplamaya çalış.Rabbim daha büyük acılardan korusun cümlemizi.annene de sizlere de sabır versin.inş düşündüğün gibi Rabbim sana da bi bebiş verirde aileniz şenlenir üzüntüler bastırılır en azından.Rabbim kalbindeki dileklerini nasip etsin inş.
boncuğum canım senide öpüyorum.iyisindir inş.
anatolia temizlik insanın kafasındaki bi çok şeyi unutturuyo.güle güle kirlet evini dicem ama çok geçmeden yağmur kirletmiş zaten.bende silmiştim ama 1 ay oldu sanırım.mayıs gibi bi daha sileriz napalım.ev hanımıyız nasıl olsa paso temizlik yapıyoz.kirlenmesi bi o kadar bereketli ki.hiçç uzun sürmüyo.kırmızılarında gelmiş strese soktuğu için gözün aydın diyorum.inş bi dahaki ay bebiş yüzünden gelemezlerrrr.(hepimizin tabikiii)
canım bizde seni cok özledik nerelerdesin bakıyım sen baban hastaymış cok gecmiş olsun...karamsar olma lütfen her şey yoluna girer allahımın izniyle inş...
şimdi daha iyiyim ebrarım sagol...sende iyisindir inş canım
canım calışmalara başlamışsınız inş hayırlısıyla bebişin gelir bu ay...
canım adet olmuşsun hayırlısı olsun inş bidaki aya gelir bebişin...
canım sanada güzel haftasonları bende seni kocaman öpüyorum kendine iyi bak tatlım...
canım hemen umutsuzluga kapılma hakkında hayırlısı olsun inş bebişin seni bırakmaz...
canım ya bende cok üzüldüm ama napalım inş devam edebiliriz...hic degilse okunmayanlara okuyabilseydik...bende katılmak istiyorum ama biliyosun eboşum yara dondurduktan sonra katılamıyorum...yinede hayırlısı olsun... bizim icin cok ugraşıyosun allah razı olsun senden bitanem
kardeloşum fizik tedaviye gidiyomuşsun gecmiş olsun canım inş iyi gelir bir an önce iyileşirsin...
garipcim gelmiyo ya merak ettim...canım nerelerdesin...
KIZLAR YA SİZE BİŞEY ANLATMAK İSTİYORUM
benim bir yakınımın komşusu vardı 12 yıldır çocukları olmuyordu bunların yapmadığı şey kalmadı tüpbebek aşılama her türlü tedavi anlıyacağınız kadın hiç hamile kalamadı .artık olmuycak düşüncesiyle evlat edindiler 8 aylık bir kız bebek ve inanmıycaksınız ama tam 3 ay sonra kadın hamile kalmış ben epeydir oyakınımla görüşmemiştim bugün onu anlattı bana .şimdi birde oğluşları olmuş .okadar sevindimki .YÜCE MEVLAM okadar büyükki şimdi bir kız bir erkek evlatları oldu .bana anlatınca yakınım ilk düşündüğüm şu oldu .bu kadın yıllarca hasret çekti ve artık ümitsizce evlat edindi ve bebek eve gelince herşeyi attı kfadan .yani çocuğum olmuyo düşüncesi bitti rahatladı tüm sevgisini o kimsesiz yavruya verdi ve ardından kendide kaldı hamiş.yani bizde şunu başarabilsek aklımızdan çıkarabilsek ne iyi olcak .bide şu varki RABBİM oyavrunun hürmetinede vermiş olabilir .zaten kendiside şuanda öyle diyormuş benim ilk gözağrım onun sebebiyle evladım oldu .
allahım bağışlasın inşallah .yanlız kadının tek korkusu kızının ailesinin sonradan ortaya çıkması .inşallah mutluluklarını bozacak şeyler olmaz .kızlar ben çok duygulandım yaa sizzlede paylaşmak istedim nolur atalım şu düşünceleri rahat olalım
kızlar herkese guzel bır hafta dılıyorum
hersey gonlunuzce olsun ınsallahhh
pelınım saol kusum hepımızın ınsallahh
derınım bebgım az da olsa gelmıssın ama ben kacırmısım neyse kuzu bır an once yaptır du pcyı yaa nolurrrrrr
ablam ben kedı mınkılerı bılıyorum zaten bana sımdıden bıttı dıyebılırsın bıde bana ozelden degılde msnden solesen daha ıyı olur canımcım bu arada resmınıze bayıldım canını sıkma ınsallah hallederız edemessek de ne yapalım sorumlu sen degılsın yaaaaa kendını uzme
garıbım pelınım kardelosum elıksırcım bırsencım anatolıam aleynam selınam cicim kardelen 49um kardelenbhrcım boncugum ve ısmını sayamadıgım bır suru arkadaslarım hepınızı teker teker opuyorum
benı bu aralar cok gormessenızde merak etmeyın zatenbır cogunuzla msnde grusuyorum da gercı topıge pek gıremeyecegım sadece ebosumun dedıgı gıbı bıraz kafamdan bu fıkrı atmak ıstıyorum hepınızı opuyorum allaha emanet olun sızı sevıyorummmmmmm not:veda konusması gıbı olsada arada gelıcem
kızlar galiba benim bebişş gdyooo.azcık da olsa kanamam oldu.doktorumu aramadım zaten sağlıksız bı gebelık görüyorum demişti....düşebilir dedi müdahele edemiyz dedi doğru çıktı.......napıyım hayırlısııı .yarın devlete gidicem kan tahlılı ve muayene olucammm.cumartesıde kendı doktoruma gıdıp kontrollere baslatıcammm..çok ağladımmmmm hem de çokkk..ama hayırlsı deyıp kendıme geldimmm..sağlıklı olması hesreyden onemlı.artık bı dahakıne napıyımmm....annecım cok uzuldu..o uzlemesın dıye aglamayı kestımm eşimde mükemmel birisi..sen üzülme diye o da ağladı kıyamamadımmmmm ..şimdi daha iyiyimm..bana desetk olan hersekse cook tesekurlerrrr:2::2::2::2::2::2::2:
sağol canım bizde seni özlemiştiiikkewet cnm ben geldim.nasılsın iyisindir umarım özledim sizleri
ewet cnm epey giremedim ama geldim çok sağol ALLAH razı olsun babam iyi çok şükür.bende iyiyim. sen nasılsın???
pelinim bende çok özledim sizleri inan.babamda iyi çok şükür.ewet cnm inş. dediğin gibi herşey çok güzel olur en kısa zamanda dilerim. sen nasılsın????
canım ablma çok haklısın ama kendi adıma artık karar verdim şu adetimm bitsin abdestimi alıp rabbimden af dileyecem bol bol sabır dileyerek mevlama sığınacam,şeytanın yanıma yaklaşmasına izin vermicem....paylaştığın için tşk edrm ablacım inan çok etkilendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?