Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

yok canom yeni değil geçen yılki resim

aa niyeki hayrolsun canım prolaktin filan yüksek olmasın yada adetin gelicek cano yaa

yok canom yeni değil geçen yılki resim

aa niyeki hayrolsun canım prolaktin filan yüksek olmasın yada adetin gelicek cano yaa

olabilir bak prolaktin hiç aklıma gelmemişti...aman gelsede rahat etsem kuzum yaaa((

11-12 degildir inş yaaaa(unuttum da sormayı...geçen sefer öyleydi ama daha erken olabilir bu defa...sanki öyle demişti geçen gün...bu arada msn açamıyom burdan kuzum yaaa niyeyse

derinim ebrarım derdam brsenim, selam kızlar nasılsınız
selam peloşum hoşgeldin ben iyiyim sen nasılsın kuzum

inşallah değildir cano iyi düşünelim iyi olsun
ee baya geç oluyo tabiki inşallah erkendir canım
hee niye acep yaa

napim bitanem yaa..çalışıyorum herzamanki gibi..bide ümitle kredinin çıkmasını bekliyorum dükkan için...degişen bişey yok...

hayırlısıyla çıkar inşallah cano yaa
buarada benimki geldi öpüyorum seni çok görüşürüz sonra olurmu

kızlar ben kaçar kocişim geldi öpüyorum sizi

selam peloşum hoşgeldin ben iyiyim sen nasılsın kuzum

inşallah değildir cano iyi düşünelim iyi olsun
ee baya geç oluyo tabiki inşallah erkendir canım
hee niye acep yaa

inşallah canım...en son 30 a yükselmişti dostineks kullanmıştım biliyosun...
bilmiyom msn niye açılmaz cnm yeni sürüm yükle diyo çıkmaya çalışıyom olmuyo..

sen neler yaptın kuzum sen bari oldun da rahatladın cano ben hala olamıyorum son 1 yıldır falan belkide daha uzun süredir 2 aydan fazla beklemiyodum.

ee derdam birsen nereye gittiniz...derdam kopabilirim demişti de birsoş kaçtımı yoksam...
neyse bende çıkayım yavaş yavaş..ALLAHA emanet olun canlarım

kızlar herkese guzel bır hafta dılıyorum
hersey gonlunuzce olsun ınsallahhh
pelınım saol kusum hepımızın ınsallahh
derınım bebgım az da olsa gelmıssın ama ben kacırmısım neyse kuzu bır an once yaptır du pcyı yaa nolurrrrrr
ablam ben kedı mınkılerı bılıyorum zaten bana sımdıden bıttı dıyebılırsın bıde bana ozelden degılde msnden solesen daha ıyı olur canımcım bu arada resmınıze bayıldım canını sıkma ınsallah hallederız edemessek de ne yapalım sorumlu sen degılsın yaaaaa kendını uzme
garıbım pelınım kardelosum elıksırcım bırsencım anatolıam aleynam selınam cicim kardelen 49um kardelenbhrcım boncugum ve ısmını sayamadıgım bır suru arkadaslarım hepınızı teker teker opuyorum
benı bu aralar cok gormessenızde merak etmeyın zatenbır cogunuzla msnde grusuyorum da gercı topıge pek gıremeyecegım sadece ebosumun dedıgı gıbı bıraz kafamdan bu fıkrı atmak ıstıyorum hepınızı opuyorum allaha emanet olun sızı sevıyorummmmmmm not:veda konusması gıbı olsada arada gelıcem

kuzum teşekkürler düşünceli kardeşim zaten msnden iletirim sana msn olmayanlara özelden iletiyorum
bakıcaz kuzum halledebilirsek ne ala yoksa biter artık zaten

resim için teşekkürler kuzum
buarada öyle tamamen gitmek yok zaten kuzum olurmu sensiz

Son düzenleme:

ewet cnm ben geldim.nasılsın iyisindir umarım özledim sizleri

ewet cnm epey giremedim ama geldim çok sağol ALLAH razı olsun babam iyi çok şükür.bende iyiyim. sen nasılsın???

pelinim bende çok özledim sizleri inan.babamda iyi çok şükür.ewet cnm inş. dediğin gibi herşey çok güzel olur en kısa zamanda dilerim. sen nasılsın????

canım ablma çok haklısın ama kendi adıma artık karar verdim şu adetimm bitsin abdestimi alıp rabbimden af dileyecem bol bol sabır dileyerek mevlama sığınacam,şeytanın yanıma yaklaşmasına izin vermicem....paylaştığın için tşk edrm ablacım inan çok etkilendim

canım arkadaşım aklımda ve kalbimde olduğunu sakın unutma...lütfen merakta bırakma olurmu gelişmelerden

canım benim tanışamadık ama üzülme ne olur bunu bende yaşadım bebeğim düşmüştü ama düşükte kanama fazla oluyo bide sancı sakın kalkma yerinden bol bol yat inş. bebişin sıkıca tutunsun sana..güzel haberlerini duymayı nasip eylesin rabbim dualarım seninle

bende kaçıyorum artık uyumaya yeni güne en güzel mutluluklarla ve güzel haberlerle uyanmak dileğiyle hepinizin teker teker mutlu haberlerinizi duymayı bütün kalbimle diliyorum.rabbim tez vakitte duymayı nasip eylesin.gönlünüzden geçen kabul,kalbiniz huzur,yuvanız mutluluk la dolsun...rabbim sabır ve şükürden ayırmasın bizleri ona açılan ellerimizi geri çevirmesin inş..hepiniz ALLAH'a emanetsiniz........

sağol canım bizde seni özlemiştiiikk

gündınlar kızlar ebrar ablacım mesajını aldım ne yapalım öyle olsun bundan sonra ben sana haber aderim adetim perşembeye anca biter anladın sen onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…