Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

günaydın kızlaar hayırlı haftalar olsun işlhh:)
ebrar abla bşy sorucam şu liste yapıyosun ya onu nasıl yaptın anlatabilirmisin ?
yada bilen arkadaşlar

günaydın doktortdan geliyorum.doktor düşmüş olmayabılır dedı.tahlıller yaptırdı.2,30 da belli olacakk.bakalım ıdrar testı aldım evde yaptım ıkıncı cızgı cıktı

günaydın doktortdan geliyorum.doktor düşmüş olmayabılır dedı.tahlıller yaptırdı.2,30 da belli olacakk.bakalım ıdrar testı aldım evde yaptım ıkıncı cızgı cıktı
gözün aydın cnmm bn geri kaldım galibaa düşük riski mi wardıda düşmemiş diyosun?
daha ne tahlili yapıldı ki

pazar günü kanamam oldu pıltılar geldi ama 5 dkk.ben kesin düştü dedimm.bugunde doktora gittim.tahlıl ıstedı.yaptırdımm..eve geldim idarar testı yaptım 2.çizgi gene çıkıt..2,30 da öğrenıcem.acaba bebısım gıttı mı kaldı mı?

ay hadi yaa
işlhh seninledir bebeğin hayırlısıyla sağlıkla işlhh e kese görünmemeişmemidi daha?

evet canım karşılaşamıyoruz.iyiyim çok şükür.bende pek giremiyorum başka şeylerle oyalanıyorum.bebek düşüncesini çıkardım kafamdan.upraşmıcam doğrusu sıkıldım çünkü.
canım bu ay ve bikaç ay hiç bişey yapmayı düşünmüyorum.film çektirsem yine ümitlenip beklicem.saldım çayıra gelirse gelir gelmezse kendi bilir.
iyiyim canım çok şükür.gereksiz ve fazla düşünceleri attım kafamdan lay layl lom yapıyom.çok güzel oluyo

canım çok sevindim lütfen hep böyle pozitif ol bak ben inanıyorumki herşey güzel olucak
kafandan at şu bebek işini rica ederim hepimize umut olsun istedim
gündınlar kızlar ebrar ablacım mesajını aldım ne yapalım öyle olsun bundan sonra ben sana haber aderim adetim perşembeye anca biter anladın sen onu
tostişim saol kuzum anladım ben merak etme
günaydın kızlaar hayırlı haftalar olsun işlhh:)
ebrar abla bşy sorucam şu liste yapıyosun ya onu nasıl yaptın anlatabilirmisin ?
yada bilen arkadaşlar
canım malesef artık liste filan yok uyarı aldık yasakmış kkda böyle paylaşımlar yapmak

canım hadi hayırlısı inşallah müjde verirsin bize bebişin seninledir allahım kimseyi buyolda darda koymasın

selam hanımlar hepinize güzel bigün diliyorum
istanbulda hava çok kötü ama benim işlerim var dışarı çıkmam gerek
bu yağmurda nasıl çıkacaksam

Selam Ebrar eğer özel mesaj hakkım olsaydı sana özelden yazmak isterdim fakat biliyorsun ki yeni üyeyim ve henüz bu hakkım yok bu yüzden sana burdan cevap vermek istedim ayrıca mesajın için çok teşekkür ederim...
"selamlar öncelikle 10. evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice bebekli 10 seneler kutlamanızı Allah nasip etsin... Ben çok rahatsızdım bu ara topiğe çok giremedim fakat cuma günü öğle saatinde dua için girdim ama dua yazmamıştınız başka bir güne mi aldınız onu da tam anlayamadım ama bende hepiniz için hacet duası okudum listelerde falan da baktım hiç adım falan yazılmamıştı sanırım aranıza giremedim diye düşünüp pek rahatsız etmek istemedim ama hiçbirinizi tanımasamda her gün kendimle beraber sizlere de dua ediyor olacağım . S.A."

aleykümselam canım ben sana mesaj attım listeye yazdığıma dair ama enson perşembeye kadar bekleyip sen dönmeyince dua yı dağıttım .zaten artık dua işi bitiyor uyarı aldık .aranıza giremedim diyen düşünürsen yanılırsın canım .herşey silinmiş duaya dair oyüzden bulamamışsındır .
duan için çok saol allah razı olsun .allahım gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…