gözün aydın cnmm bn geri kaldım galibaa düşük riski mi wardıda düşmemiş diyosun?günaydın doktortdan geliyorum.doktor düşmüş olmayabılır dedı.tahlıller yaptırdı.2,30 da belli olacakk.bakalım ıdrar testı aldım evde yaptım ıkıncı cızgı cıktı
ay hadi yaapazar günü kanamam oldu pıltılar geldi ama 5 dkk.ben kesin düştü dedimm.bugunde doktora gittim.tahlıl ıstedı.yaptırdımm..eve geldim idarar testı yaptım 2.çizgi gene çıkıt..2,30 da öğrenıcem.acaba bebısım gıttı mı kaldı mı?
ewet erken haftalarda gözükmez..kese yok henuz cok kucukmuşş...............
evet canım karşılaşamıyoruz.iyiyim çok şükür.bende pek giremiyorum başka şeylerle oyalanıyorum.bebek düşüncesini çıkardım kafamdan.upraşmıcam doğrusu sıkıldım çünkü.hadi hayırlı olsun cicişim,inşallah bu defa bebeiş için uzar adet döngün.
inşallah sadece geçici bi durum yaşamışsındır.
sanada iyi hafta sonları iksircim.
ahhh,ahhhh selinam,ben zaten başlamadan bi griptim,bi griptim ki sorma,şimdi iyileşiyorum inşallah.
sen nasılsın,karşılaşamıyoz ne zamandır.
evet,silinmiş,zaten artık herkez biliyodur duaları özelden halletmemeiz hakkında uyarı aldığımızı.
teşekkürler peloşum,iyi geliyo tedavi.
garib i bende merak ettim ama,taşınma telaşında sanırım arkadaşımız.
canım bu ay ve bikaç ay hiç bişey yapmayı düşünmüyorum.film çektirsem yine ümitlenip beklicem.saldım çayıra gelirse gelir gelmezse kendi bilir.demek kocişin hediyeni beğendi ne güzel bakalım bize fikir verdin ayıp olmazsa kaça aldın bizikide eylülde bakalım belki alırız canım kendinide fazla üzme dua konusunda hayırlısıyla hallederiz
hadi bakalım topikçe aynı hediyeyi alcaz galiba
hayırlısı olsun cicim belki hazırlanıyo gelmek için inşallah bidahaki ay gelir canım
evet canım salı günü gidecem ama kendi dr olsa gösterir ama bu normal ultrason randevusu ayrıntılı gıcık dr göstermiyo inşallah iyi biri çıkarda bakarım dedim ben oğlum bak teyzelere bebiş yolla arkadaş olun diye sözümü tutarsa artık filmi düşündünmü dr sormayı
ama sen böyle yaparsan olan bebişine olur benim düşüğümde ne kanamam ne ağrım hiç olmadı ama hayırlısı buymuş olmadı bıraktı beni kanaması ağrısı olupta düşük olmayan sağlıklı gebelik geçirenlerde var sen şimdiden bu kadar karamsar olursan habire gezinirsen olmazki dr söyle progsteron versin değerlerine bakınca karar verir canını sıkma otur yat dinlen ve dua et olacağı varsa bekler uğraşsanda düşmez ama düşecekse ne yaparsan yap mutlaka durmaz hayırlısı olsun
tamam canım ben okuyunca özele atarım 8 er tane unutmam sen cnını sıkma yeterki
iyiyim canım çok şükür.gereksiz ve fazla düşünceleri attım kafamdan lay layl lom yapıyom.çok güzel oluyoewet cnm ben geldim.nasılsın iyisindir umarım özledim sizleri
ewet cnm epey giremedim ama geldim çok sağol ALLAH razı olsun babam iyi çok şükür.bende iyiyim. sen nasılsın???
pelinim bende çok özledim sizleri inan.babamda iyi çok şükür.ewet cnm inş. dediğin gibi herşey çok güzel olur en kısa zamanda dilerim. sen nasılsın????
canım ablma çok haklısın ama kendi adıma artık karar verdim şu adetimm bitsin abdestimi alıp rabbimden af dileyecem bol bol sabır dileyerek mevlama sığınacam,şeytanın yanıma yaklaşmasına izin vermicem....paylaştığın için tşk edrm ablacım inan çok etkilendim
canım çok sevindim lütfen hep böyle pozitif ol bak ben inanıyorumki herşey güzel olucakewet cnm ben geldim.nasılsın iyisindir umarım özledim sizleri
ewet cnm epey giremedim ama geldim çok sağol ALLAH razı olsun babam iyi çok şükür.bende iyiyim. sen nasılsın???
pelinim bende çok özledim sizleri inan.babamda iyi çok şükür.ewet cnm inş. dediğin gibi herşey çok güzel olur en kısa zamanda dilerim. sen nasılsın????
canım ablma çok haklısın ama kendi adıma artık karar verdim şu adetimm bitsin abdestimi alıp rabbimden af dileyecem bol bol sabır dileyerek mevlama sığınacam,şeytanın yanıma yaklaşmasına izin vermicem....paylaştığın için tşk edrm ablacım inan çok etkilendim
tostişim saol kuzum anladım ben merak etmegündınlar kızlar ebrar ablacım mesajını aldım ne yapalım öyle olsun bundan sonra ben sana haber aderim adetim perşembeye anca biteranladın sen onu
canım malesef artık liste filan yokgünaydın kızlaar hayırlı haftalar olsun işlhh:)
ebrar abla bşy sorucam şu liste yapıyosun ya onu nasıl yaptın anlatabilirmisin ?
yada bilen arkadaşlar
günaydın doktortdan geliyorum.doktor düşmüş olmayabılır dedı.tahlıller yaptırdı.2,30 da belli olacakk.bakalım ıdrar testı aldım evde yaptım ıkıncı cızgı cıktı
s.a kızlar hepinize hayırlı haftalar
selam tatlım sanada hayırlı haftalar nasılsın ?iyileşebildinmi
Selam Ebrar eğer özel mesaj hakkım olsaydı sana özelden yazmak isterdim fakat biliyorsun ki yeni üyeyim ve henüz bu hakkım yok bu yüzden sana burdan cevap vermek istedim ayrıca mesajın için çok teşekkür ederim...
"selamlar öncelikle 10. evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice bebekli 10 seneler kutlamanızı Allah nasip etsin... Ben çok rahatsızdım bu ara topiğe çok giremedim fakat cuma günü öğle saatinde dua için girdim ama dua yazmamıştınız başka bir güne mi aldınız onu da tam anlayamadım ama bende hepiniz için hacet duası okudum listelerde falan da baktım hiç adım falan yazılmamıştı sanırım aranıza giremedim diye düşünüp pek rahatsız etmek istemedim ama hiçbirinizi tanımasamda her gün kendimle beraber sizlere de dua ediyor olacağım . S.A."
sol cnm ben biraz iyileştimde koçiş benden şifayı kaptı
Merhaba kızlar nasılsınız.Ebrarcım nasılsın canım uzun zaman sona girebildim sizleri çok özledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?