hoşgeldin kuzum nasılsın daha iyisin inşallahözledim seni yaa
canım oda geçer inşallah olsun sen bol bol dinlenİyiyim çok şükür birtek göbek kısmındaki dikişlerde iltihap var o biraz acıyor ondan pek bilgisayarda oturamıyorum.Bu günde adet oldum karnım ağrıyor.Bende valla çok özledim hiç geçmişe bakamadım iyi haberler vardır inşallah
amin cnm cümlemize
canım hafta sonuydu ve hava çok kötüydü konuşacakta kimse olmayınca sıkılmıiştım sağol sorduğun içinniye kısss :82:::82:
niyeeee hayrola bu hayat çabukmu yordu seniiiiiiigençliğim nerde.. kendimi çokk kocamış hissediyorum ..
amin canım sağol rabbim herkeze en kısa zamanda nasip etsinnniyi akşamlar siteyenin yeni üyelerindenim. 9 aydır anne olmak istiyorum. 21 yaşındayım. bu ay böğürtlen kökünü okudum burda ve onu içiyorum hayırlısıyla inş. Allah isteyen herkese nasip etsin.
amin canım okuyunca çok üzülldüm bende annemem adet oldum dediğimde çok üzülüyo ozaman bende ona üzülmekten kendimi unutuyorum rabbim sesini duysun inşallahhhhhhannem gene ağlıyor karşımdaaa...Allahım hayırlı imanlı sağlıklı evlatlar nasip et.. evin kasvetli havası değişsin artık..........
selam hoş geldinnnnslm larrr ben geldim,biliyorum çok geç geldim ama biraz toparlanmaya ihtiyacım wardı.toparlanabildimmi peki hayırrneyse sizler nasılsınız arkadaşlar herkesi çok özledim...
geçmiş olsun rabim şifa versin iii diyosun baban için ama daha iii olur inşallahbabamın bir iğne sonucu ayağında sinir damarı kopmuş yürüyemiyodu. sonradan bir sürü sorunlar yemek yemiyodu günden güne çok zayıflıyodu işte hastanede gözetime falan alındı şükür şimdi iyi durumu...ewet cnm karamsarlık içime işlemiş durumda çıkmıyo bir türlü
nedennnnn keyfin yok her şeyde var bi hayırcanım evet azcık keyfim yok buarada hoşgeldin sen nasılsın?
bencede doğru bi teşhissssşükürr yüzünün güldüğünü hissettim yaneee heee bende özledim ablammm görüşürük en kısa zamanda ben aslında şuan bunalımdayım hee bugun camları sildim canım çıktı adet sancısından iki saat olmadan pıt pıtt yağmurrrrr dellendim yarında inceden bi temizlik yapıp stress atmayı planlıyorummm tavsiye ederim kızlar bol bol temizlik yapın aklınıza bebek mebek gelmezzz yorgunluktann
günaydınnnn sabahtan beri deli gibi kasıklarım karnım :84:ağrııyooooooo...uzanınca gecıyo oturunca gene başlıyooo ayyyyy bu nedirrrrrrrrr...çok şükür kanama felan yokkk
kanamam başaladıııııı...
geçmiş olsun canım inşallah her şey yolundadırrrrkızlar galiba benim bebişş gdyooo.azcık da olsa kanamam oldu.doktorumu aramadım zaten sağlıksız bı gebelık görüyorum demişti....düşebilir dedi müdahele edemiyz dedi doğru çıktı.......napıyım hayırlısııı .yarın devlete gidicem kan tahlılı ve muayene olucammm.cumartesıde kendı doktoruma gıdıp kontrollere baslatıcammm..çok ağladımmmmm hem de çokkk..ama hayırlsı deyıp kendıme geldimmm..sağlıklı olması hesreyden onemlı.artık bı dahakıne napıyımmm....annecım cok uzuldu..o uzlemesın dıye aglamayı kestımm eşimde mükemmel birisi..sen üzülme diye o da ağladı kıyamamadımmmmm ..şimdi daha iyiyimm..bana desetk olan hersekse cook tesekurlerrrr:2::2::2::2::2::2::2:
ne kadar saçma uyarılacak ne varsa sanki ama yapacak bişey yok msn inin varsa beni ekle yebilirsin çünkü bazen özelden yazılan msj lar gitmiyodün akşam aldığımız uyarı sonucunda dualara son vermemiz gerektiği bildirildi.bu beni çok üzsede elimiz mahkum uyucaz .özel mesajla halletmeye çalışıcağız arkadaşlar sizde elinizden geldiğince bana yardımcı olursanız sevinirim .ben zaten kendi pcmde kaydediyorum listeyi .sizlere özel mesajla bildiricez sizde bana özel mesajla bilgi verirsiniz .bu şekilde başarırsak devam yoksa üzülerek bitiricem
onu hiç sorma bırakayım dedikce artıyooo dr bırakman lazım diyo ama nerdeeeee bi yolunu bulursan banada de oldumu canımya kızlar ben bişey dicem bu sigarayı bi türlü bırakamıyorum napcm bilmiyorum valla kafayı yiyicem
olur be canım bazen aksilikler şansızım dersen şansın küsermiş hiç te şansızım demeebrariimm zateb hep dedigim gibi bende sans olsa erkek olurdumm buda ismii yaa tam sira bana geldi yasakladilaristee gercek hep böyle oluyu nezaman bana sira gelse bi problem cikiyor..
İyiyim çok şükür birtek göbek kısmındaki dikişlerde iltihap var o biraz acıyor ondan pek bilgisayarda oturamıyorum.Bu günde adet oldum karnım ağrıyor.Bende valla çok özledim hiç geçmişe bakamadım iyi haberler vardır inşallah
selam canımmmmm
pazar günü kanamam oldu pıltılar geldi ama 5 dkk.ben kesin düştü dedimm.bugunde doktora gittim.tahlıl ıstedı.yaptırdımm..eve geldim idarar testı yaptım 2.çizgi gene çıkıt..2,30 da öğrenıcem.acaba bebısım gıttı mı kaldı mı?
aleykümselam canım ben sana mesaj attım listeye yazdığıma dair ama enson perşembeye kadar bekleyip sen dönmeyince dua yı dağıttım .zaten artık dua işi bitiyor uyarı aldık .aranıza giremedim diyen düşünürsen yanılırsın canım .herşey silinmiş duaya dair oyüzden bulamamışsındır .
duan için çok saol allah razı olsun .allahım gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?