Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hoşgeldin kuzum nasılsın daha iyisin inşallah özledim seni yaa

İyiyim çok şükür birtek göbek kısmındaki dikişlerde iltihap var o biraz acıyor ondan pek bilgisayarda oturamıyorum.Bu günde adet oldum karnım ağrıyor.Bende valla çok özledim hiç geçmişe bakamadım iyi haberler vardır inşallah

canım oda geçer inşallah olsun sen bol bol dinlen
valla bizler aynıyız banum değişiklik yok
amin cnm cümlemize

kızlar sesiniz çıkmıyo bende çıkıyım işlerimi halledip gitmem gerek
bu kardeloş nerde merak ettim uğramamış hiç yaa :26:

NİSAN AYI LİSTEMİZ

*****************************BAP980**************************3 NİSAN***************
*****************************PELİN67**************************5 NİSAN***************
*****************************ALEYNA**************************5 NİSAN***************
*****************************BANU145145***********************9 NİSAN**************
******************************SUNGER*************************13 NİSAN**************
*****************************GARİP***************************16 NİSAN***************
*****************************TUGBA66************************26 NİSAN****************

MAYIS AYI LİSTEMİZ

*****************************ECEE**************************3 MAYIS*****************
*****************************KAYRAM*************************3 MAYIS***************
*****************************EGAL****************************3 MAYIS**************
****************************KARDELEN5223*********************5 MAYIS***************
*****************************ELİXSİR**************************7 MAYIS***************
****************************EBRAR_53************************?? MAYIS***************
****************************DERİNSU*************************?? MAYIS***************

HAMİŞ LİSTEMİZ

********************TUĞCAL*****************/*****************DERDANUR***************
**********************YABADABADU************************************BİRSEN**********
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*************
******************DİDGOK**********************/**********************MİRANDA********
***********************QUEEN_BE***************/*******************DAİSY**************
*******************ZEYNEPKAYGİN****************/**********************SAMYELİ26*******
*******************SEMRAOZSOY****************/**********************TRAKYA*********

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

Son düzenleme:
bir Fransız, bir Amerikalı, bir Alman ve bir Türk, deniz kazası sonucunda ıssız bir adaya düşmüşlerdi. bir hafta sonra Fransız konuştu:
- ben yokken şimdi sevgilim kaç kez evime gelmiş, beni çok merak etmiştir.
Amerikalı atıldı:
- ben yokken bütün medya gelmiş, beni arıyordur mutlaka.
Alman:
- ben yokken patronum, yeni projeler icin beni aramıştır mutlaka
ve Türk:
- ben yokken kimbilir ne zamlar, ne vergiler gelmiştir! :97::97:

niye kısss :82:::82:
canım hafta sonuydu ve hava çok kötüydü konuşacakta kimse olmayınca sıkılmıiştım sağol sorduğun için
gençliğim nerde.. kendimi çokk kocamış hissediyorum ..
niyeeee hayrola bu hayat çabukmu yordu seniiiiiii
iyi akşamlar siteyenin yeni üyelerindenim. 9 aydır anne olmak istiyorum. 21 yaşındayım. bu ay böğürtlen kökünü okudum burda ve onu içiyorum hayırlısıyla inş. Allah isteyen herkese nasip etsin.
amin canım sağol rabbim herkeze en kısa zamanda nasip etsinnn
annem gene ağlıyor karşımdaaa...Allahım hayırlı imanlı sağlıklı evlatlar nasip et.. evin kasvetli havası değişsin artık..........
amin canım okuyunca çok üzülldüm bende annemem adet oldum dediğimde çok üzülüyo ozaman bende ona üzülmekten kendimi unutuyorum rabbim sesini duysun inşallahhhhhh
slm larrr ben geldim,biliyorum çok geç geldim ama biraz toparlanmaya ihtiyacım wardı.toparlanabildimmi peki hayırr neyse sizler nasılsınız arkadaşlar herkesi çok özledim...
selam hoş geldinnnn
geçmiş olsun rabim şifa versin iii diyosun baban için ama daha iii olur inşallah
canım evet azcık keyfim yok buarada hoşgeldin sen nasılsın?
nedennnnn keyfin yok her şeyde var bi hayır
bencede doğru bi teşhissss
günaydınnnn sabahtan beri deli gibi kasıklarım karnım :84:ağrııyooooooo...uzanınca gecıyo oturunca gene başlıyooo ayyyyy bu nedirrrrrrrrr...çok şükür kanama felan yokkk

kanamam başaladıııııı...

geçmiş olsun canım inşallah her şey yolundadırrrr
ne kadar saçma uyarılacak ne varsa sanki ama yapacak bişey yok msn inin varsa beni ekle yebilirsin çünkü bazen özelden yazılan msj lar gitmiyo
ya kızlar ben bişey dicem bu sigarayı bi türlü bırakamıyorum napcm bilmiyorum valla kafayı yiyicem
onu hiç sorma bırakayım dedikce artıyooo dr bırakman lazım diyo ama nerdeeeee bi yolunu bulursan banada de oldumu canım
ebrariimm zateb hep dedigim gibi bende sans olsa erkek olurdumm buda ismii yaa tam sira bana geldi yasakladilar istee gercek hep böyle oluyu nezaman bana sira gelse bi problem cikiyor..
olur be canım bazen aksilikler şansızım dersen şansın küsermiş hiç te şansızım deme
QUOTE=ebrar_53;18615693]canım valla haklısın ya nasip işte çok üzüldüm gerçektende
olsun dualar okunuyor sadece cuma yapamıycaz duasını herkes evinde amin der inşallah [/QUOTE]
deriz tabi msnde yaparız duayıı

geçmiş olsun canım inşallah iltihaptanda kurtulursun bi an önce

Merhaba arkadaşlar.Duamıza yasak gelmiş çok üzüldüm.Bi şekilde hallederiz inşallah.
Trakyacım inşallah bebeğin seninledir sağlıklı bi şekilde devam eder gebeliğin

hadi gözün aydın canım ilaç verdimi

s.a. kızlar.duamız yasaklanmış ,üzüldüm.kime ne zararı vardı ki anlamadım.ebrarım özelden msj atmış.aldım ve okudum Allah kabul etsin inş.

ben bundan sonra daha da az gircem sanırım.işlerim çok arttı.haftada bir girip özelden dualara bakarım,belki fırsat bulursam biraz da geçmişe bakıp size merhaba derim.daha şimdi oturabildim sabah sınavım vardı,öğleden sonrada eğitime gittim,geldim bi de burdaki işler derken işte akşam olmuş.üzgünüm kızlar aklım burda kalsa da giremiyorum maalesef.ama dualarımıza Allahtan bir mani çıkmazsa yine devam edeceğim ve cuma saatinde amiiiiinnnnnn diyeceğim.

doktor randevum güzel geçti merak eden arkadaşlar olmuş sağolsunlar.herşey yolunda,çalışmalara devam bakalım Rabbim isterse olcak,istemezse olmayacak napalım tevekkül etmekten başka çare yok.hepinizi çoooooook öptüm.Rabbim yar ve yardımcınız olsun :79:

teşekkür ederim sözlerim sitemkar gibi olmuş ama ben darılmadım seni de kırdıysam özür dilerim... Allah hepimizin dileğini kabul etsin Allah hepimiz için hayırlısını versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…