günaydın doktortdan geliyorum.doktor düşmüş olmayabılır dedı.tahlıller yaptırdı.2,30 da belli olacakk.bakalım ıdrar testı aldım evde yaptım ıkıncı cızgı cıktı
evet canım karşılaşamıyoruz.iyiyim çok şükür.bende pek giremiyorum başka şeylerle oyalanıyorum.bebek düşüncesini çıkardım kafamdan.upraşmıcam doğrusu sıkıldım çünkü.
canım bu ay ve bikaç ay hiç bişey yapmayı düşünmüyorum.film çektirsem yine ümitlenip beklicem.saldım çayıra gelirse gelir gelmezse kendi bilir.
iyiyim canım çok şükür.gereksiz ve fazla düşünceleri attım kafamdan lay layl lom yapıyom.çok güzel oluyo
canım çok sevindim lütfen hep böyle pozitif ol bak ben inanıyorumki herşey güzel olucak
kafandan at şu bebek işinirica ederim hepimize umut olsun istedim
tostişim saol kuzum anladım ben merak etme
canım malesef artık liste filan yokuyarı aldık yasakmış kkda böyle paylaşımlar yapmak
canım hadi hayırlısı inşallah müjde verirsin bize bebişin seninledir allahım kimseyi buyolda darda koymasın
deriz tabi msnde yaparız duayııcanım hafta sonuydu ve hava çok kötüydü konuşacakta kimse olmayınca sıkılmıiştım sağol sorduğun için
niyeeee hayrola bu hayat çabukmu yordu seniiiiiii
amin canım sağol rabbim herkeze en kısa zamanda nasip etsinnn
amin canım okuyunca çok üzülldüm bende annemem adet oldum dediğimde çok üzülüyo ozaman bende ona üzülmekten kendimi unutuyorum rabbim sesini duysun inşallahhhhhh
selam hoş geldinnnn
geçmiş olsun rabim şifa versin iii diyosun baban için ama daha iii olur inşallah
nedennnnn keyfin yok her şeyde var bi hayır
bencede doğru bi teşhissss
geçmiş olsun canım inşallah her şey yolundadırrrr
ne kadar saçma uyarılacak ne varsa sanki ama yapacak bişey yok msn inin varsa beni ekle yebilirsin çünkü bazen özelden yazılan msj lar gitmiyo
onu hiç sorma bırakayım dedikce artıyooo dr bırakman lazım diyo ama nerdeeeee bi yolunu bulursan banada de oldumu canım
olur be canım bazen aksilikler şansızım dersen şansın küsermiş hiç te şansızım deme
QUOTE=ebrar_53;18615693]canım valla haklısın ya nasip işte çok üzüldüm gerçektende
olsun dualar okunuyor sadece cuma yapamıycaz duasını herkes evinde amin der inşallah
günaydın doktortdan geliyorum.doktor düşmüş olmayabılır dedı.tahlıller yaptırdı.2,30 da belli olacakk.bakalım ıdrar testı aldım evde yaptım ıkıncı cızgı cıktı
kız gelsene senide çok özledim bak bende geldim sen nerdesin dayak atmalarını bile özledim sen yoksun bak ben kendi kendimi döverimişte
geldim canım bende diyorum biri benim kulaklarımı çınlatıyo elimde olmayan sebeplerden dolayı giremiyorum malesefsebebini sorma orası bana kalsın sen nasılsın görüşmeyeli
geldim canım bende diyorum biri benim kulaklarımı çınlatıyo elimde olmayan sebeplerden dolayı giremiyorum malesefsebebini sorma orası bana kalsın sen nasılsın görüşmeyeli
neyse ben çıkıyorum 2 mayısta rahimim dikilicek ayın 18 randevum var ense kalınlıgına bakılıcak kan vericem allahtan sorun çıkmazsa bakıcaz dikişe dedi doktor bir kere az kanamam oldu çok şükür şimdi yok şu rahimi diktireyim daha bir şey istemiyorum yaebrarcım canım dua kalkmış inan çok üzüldüm kalbimiz bir olsun canım o daha önemli annem yzünden fazla giremiyorum ben malesef neyse ben çıkıyorum kendinizze iyi bakın sonra görüşürüz beni merak edernler beni nerde bulucagını biliyo
kizlarr moralimm coookkkkk bozukkk doktora gittim bugün veeee kistim varmisss
yeni olusmus herhalde yoktu önceden cuma gününe tekrar radevu verdi biseye bakcakmiss... kistim kötümüdür aceppp doktor net bisi demedi ama önemli degil dedii. hamile kalmanada büyük ihtimal bu engelioo dedi.. bi balik yagsi varya hap seklinde ondan verdi sonra folik asit verdi bide bitkisel bitane ilac verdi bu adet kanamasini falan düzenliyormuss.. sizce nedirr durum ilk defa kistle karsilastigim icin biraz saskinimm ee nolcak simdi diyomm yanii..
sıkma canını lütfen bendede çok oluyodu kist 1 ayda adetle atıyordum seninkide öyledir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?