Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

günaydın doktortdan geliyorum.doktor düşmüş olmayabılır dedı.tahlıller yaptırdı.2,30 da belli olacakk.bakalım ıdrar testı aldım evde yaptım ıkıncı cızgı cıktı

ayy cnm hadi inş. bebişin sıkı sıkı tutunsun annesine..güzel haberler verirsin dilerim

çok sewindim artık bende atıcam inş. kafam rahat olmazsa bebişimde olmayacak çünkü.

ewet ablacım inş. herşey çok güzel olsun....

deriz tabi msnde yaparız duayıı

geçmiş olsun canım inşallah iltihaptanda kurtulursun bi an önce[/QUOTE]

çok tşk edrm cnm ALLAH razı olsun çok düşüncelisin....seninde gönlündeki isteklerin tez wakkitte kabul olsun herşey dilediğin gibi olsun inş.

kız gelsene senide çok özledim bak bende geldim sen nerdesin dayak atmalarını bile özledim sen yoksun bak ben kendi kendimi döverim işte

günaydın doktortdan geliyorum.doktor düşmüş olmayabılır dedı.tahlıller yaptırdı.2,30 da belli olacakk.bakalım ıdrar testı aldım evde yaptım ıkıncı cızgı cıktı

cnm benim çok sevindim hadi hayırlısı inşallah daha güzel haberlerini alırız

kız gelsene senide çok özledim bak bende geldim sen nerdesin dayak atmalarını bile özledim sen yoksun bak ben kendi kendimi döverim işte

geldim canım bende diyorum biri benim kulaklarımı çınlatıyo elimde olmayan sebeplerden dolayı giremiyorum malesef sebebini sorma orası bana kalsın sen nasılsın görüşmeyeli

neyse ben çıkıyorum 2 mayısta rahimim dikilicek ayın 18 randevum var ense kalınlıgına bakılıcak kan vericem allahtan sorun çıkmazsa bakıcaz dikişe dedi doktor bir kere az kanamam oldu çok şükür şimdi yok şu rahimi diktireyim daha bir şey istemiyorum ya ebrarcım canım dua kalkmış inan çok üzüldüm kalbimiz bir olsun canım o daha önemli annem yzünden fazla giremiyorum ben malesef neyse ben çıkıyorum kendinizze iyi bakın sonra görüşürüz beni merak edernler beni nerde bulucagını biliyo

geldim canım bende diyorum biri benim kulaklarımı çınlatıyo elimde olmayan sebeplerden dolayı giremiyorum malesef sebebini sorma orası bana kalsın sen nasılsın görüşmeyeli

cnm seninle msn den görüşüyoduk ama orayada gelmiyosun ki kaç zamandır ne oldu sorun ne cnm özelse ordan anlat lütfen sen en yakın arkadaşlarımdan birisin benim hani herşeyimizi payşaırdık

cnm lütfen gel bak burayada gelmem demek yokk bak yoksa bende seni döverim bi gelme bak sana napıyom kıyamıyomda yaw deli kız öptüm kocaman

yeni olusmus herhalde yoktu önceden cuma gününe tekrar radevu verdi biseye bakcakmiss... kistim kötümüdür aceppp doktor net bisi demedi ama önemli degil dedii. hamile kalmanada büyük ihtimal bu engelioo dedi.. bi balik yagsi varya hap seklinde ondan verdi sonra folik asit verdi bide bitkisel bitane ilac verdi bu adet kanamasini falan düzenliyormuss.. sizce nedirr durum ilk defa kistle karsilastigim icin biraz saskinimm ee nolcak simdi diyomm yanii..

canım cogu kistler kendiliğinden eriyor gebeliğede engel değil

seninkide erir inş benimki erimedi alçak kist

doktorr dediki cumaya yada 2 hafta sonra gel dedi bendedim cuma gelirimmm.^ bana bitkisel ilacla vitamin verdiii.. inn gider piis kistt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…