Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

yok caniimm bitlkisel ilacla vitamin verdiii cuma günüde bakcakmiss biseyi tes edcekmis anlamadiiimm

hımm hayırlısı olsun canım şifa olsun ilaçların
galiba yurt dışında farklı bir sistem uygulanıyor burda olsaydı direk doğumkontrol hapını verip yollarlardı

kızlarrr ben geldimm.bebişim hala içimde ama kan değerlerim düşüyoo.buğün doktor tahlıl yaptırdı.bebek düşüyomuşşşş tutunamamışşşşş....:2:kan değerim 110 çıktı....yavaş yavaş düşücek dedi..zatenn küçük küçük pıltılar geliyoo.ara ara da kanamam varr ama cok az .kesın dusucek dedı doktor...hayılrısıı

canım değerin yükselmemişmi ya önceki kaçtıki?herşey allahtan canım hayırlısı olsun sakın moralini bozma sen yinede bolca dinlen bellimi olur rabbim dilerse bebeğin seninle kalır

peloşş hoşgeldin taklım nevar neyok...listeyi takip edemedigim için soruyorum adetin falan ne alemde...
derinim dün yazarken ışıklar gitti canım... cok üzüldüm ne güzel seninle konuşcaktım epeydirde görüşemiyoruz...ben tedavi oluyorum rahim agzında yara var doktorum dondurdu ikinci seansıda gecen hafta yaptı bidaha cagırdı benden haberler bu kadar canım sen nasılsın...
canım ben seninle karşılaşamıyorum masn de buraya gelki ara sıra görüşelim özledim seni öpüyorum cok kendine iyi bak...
bende iyiyim canım tedavi oluyorum bundan sonra sık sık görmek isteriz seni
günaydın doktortdan geliyorum.doktor düşmüş olmayabılır dedı.tahlıller yaptırdı.2,30 da belli olacakk.bakalım ıdrar testı aldım evde yaptım ıkıncı cızgı cıktı
canım gö<ünaydın inş doktordan güzel haberlerle dönersin merakta bırakma bizleri...
canım aramıza hoşgeldin...buraya herkez gelebilir öyle düşünme lütfen sadece kişi olmadıgı zamanlarda girdigin icin karşılaşamamışızdır...

hakkında hayırlısı olsun canancım kolay gelsin fazla yorma kendini allaha emanet ol öpüyorum seni cok...
sevtuncum bebişin baya büyümüş maşallah inş her şey uolunda gider ve hayırlısıyla saglıklı kucagına alırsın...
kizlarr moralimm coookkkkk bozukkk doktora gittim bugün veeee kistim varmisss
canım gecmiş olsun moralını bozma iyi düşün iyi olsun...
peloşum,isirim,egalim ,jensucum nasılsınız arkaaşlar sesiniz çıkmıyo hiç ?

ebrarım iyiyim canım gecmişteydim anca cıkabildim sen nasılsın...

bu arada herkeze selam nasılsınız cicişler

bu sefer hasataneye gıdıyım dedım.hay gıtmez olaydım.doktor 10,30da geldi.ben 50. sıradaydım.adam 11.00 e kadaar 50 hamıle kadını hızlı hızlı muayene ettı ne iş anlamadım.hıc dınlamıyo bıle.ne olaylar var kadının bırı 25 yaşında 9 düşük yapmış 10.düşüğü için ordaydı.ona habıre moral verdım.ben düşünün dün ağlamaktan kahrolan ben.:) sonra bı kadının da karnında 3 aylık bebeği ölmüşş.öyle bekilyooo ..hemen kurtaj olsana dedım.doktorumun özeldeı doktorumun telını adersını verdım.anlıyacagınız etraftakılerı gorunce halıme sukur dedım kızlarrrr.hayılrısı boyleymışş.bu sefer doktor kontolune gırıcem.cunku bu ıkıncı dusugumdu.tahlıller yaptırcıcamm cumartesı gıdıcem kısmetse.bı de bu sefer kı hamılelıgımı eşim harıcınde kımseye paylaşmıyıcam..inanın annemın uzulmesıne kahroldumm..en ıyısı 3 aylık olana kadar soylelemekkk..evet canlarımmmmm sıze benden havadısler boylleeeeee

canım değerin yükselmemişmi ya önceki kaçtıki?herşey allahtan canım hayırlısı olsun sakın moralini bozma sen yinede bolca dinlen bellimi olur rabbim dilerse bebeğin seninle kalır

canım oncekı 140 dı sımdı 104 ya da 110 du hatırlmıyommm düşüyo anlıyacağınnn....

hoşgeldin kuzum nasılsın?aleyküm selam iletirim selamını
h.b ablacım elh. sen nasılsın

üzülme canım hayırlısı neyse o olsun seni cok iyi anlıyorum

üzülme canım hayırlısı neyse o olsun seni cok iyi anlıyorum[/QUOTE]

üzülmüyorummm canım alıştımm.sağlıklı olsun en öenemlisi o bakalım kısmet............

canım benim ya hayırlısı olsun üzülme sakın...saglıklız gebelikler kendini sonlandırırmış doktorum öyle demişti bana her şey nasip...

selamlarin en guzeli,dilegim anne olmak topiginin tum mudavimleri,ve arkadaslarim icin olsunhepiniz iyisiniz insallah?:26::26:hepinizi özledim,bir kac gundur giremedim netimizde problem vardidolayisiyla haberde veremedim,merak eden ve gönlunden geciren tum arkadaslarima tesekkurler

canlarim,bu aralar cok aktif olamayacagim forumda,tadilat isleri bitmek uzere,sonrasinda temizlik beni bekliyor,arkasindanda tasinacagiz insallah..ilerleyen gunlerde netimizde kesilecek zaten,

bu arada dualarimiz yasaklanmis neden nicin anlamadimhayirlisi olsun ne diyim

ugurboncugum özle msj aldim,siz okundu yazabilirsiniz,ben en yakin firsatta okurum insallah

ebrarim,kardelen,kardelenbhr,kardelen49,egal,ece,kayra,pelin,duru,tosti,derda,elixsir,trakya,bap,lagmira,ve ismini sayamadigim tum arkadaslarim hepinizi öptummhepiniz allah'a emanet olun

hayırlısı cnm ya üzüldüm valla ne diyim hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…