insss tatliimmm yaniii bu ayda bosuna ümütlenmeyim hamile kallirim diee yanii demiii --
canım belli olmazki allah bilir kistlede çok hamile kalan var anladığım kadarıyla doğumkontrol hapı filan vermedi sana
yok caniimm bitlkisel ilacla vitamin verdiii cuma günüde bakcakmiss biseyi tes edcekmis anlamadiiimm
selam tatlılar bi bakıyım dedim nevar ne yok
bugün kimsecikler yok anlaşılan bende annemlerdeyim
geldim ablamm pc basında değildim anneye selamlarr
kızlarrr ben geldimm.bebişim hala içimde ama kan değerlerim düşüyoo.buğün doktor tahlıl yaptırdı.bebek düşüyomuşşşş tutunamamışşşşş....:2:kan değerim 110 çıktı....yavaş yavaş düşücek dedi..zatenn küçük küçük pıltılar geliyoo.ara ara da kanamam varr ama cok az .kesın dusucek dedı doktor...hayılrısıı
derinim dün yazarken ışıklar gitti canım... cok üzüldüm ne güzel seninle konuşcaktım epeydirde görüşemiyoruz...ben tedavi oluyorum rahim agzında yara var doktorum dondurdu ikinci seansıda gecen hafta yaptı bidaha cagırdı benden haberler bu kadar canım sen nasılsın...peloşş hoşgeldin taklım nevar neyok...listeyi takip edemedigim için soruyorum adetin falan ne alemde...
canım ben seninle karşılaşamıyorum masn de buraya gelki ara sıra görüşelim özledim seni öpüyorum cok kendine iyi bak...kızlar herkese guzel bır hafta dılıyorum
hersey gonlunuzce olsun ınsallahhh
pelınım saol kusum hepımızın ınsallahh
derınım bebgım az da olsa gelmıssın ama ben kacırmısım neyse kuzu bır an once yaptır du pcyı yaa nolurrrrrr
ablam ben kedı mınkılerı bılıyorum zaten bana sımdıden bıttı dıyebılırsın bıde bana ozelden degılde msnden solesen daha ıyı olur canımcım bu arada resmınıze bayıldım canını sıkma ınsallah hallederız edemessek de ne yapalım sorumlu sen degılsın yaaaaa kendını uzme
garıbım pelınım kardelosum elıksırcım bırsencım anatolıam aleynam selınam cicim kardelen 49um kardelenbhrcım boncugum ve ısmını sayamadıgım bır suru arkadaslarım hepınızı teker teker opuyorum
benı bu aralar cok gormessenızde merak etmeyın zatenbır cogunuzla msnde grusuyorum da gercı topıge pek gıremeyecegım sadece ebosumun dedıgı gıbı bıraz kafamdan bu fıkrı atmak ıstıyorum hepınızı opuyorum allaha emanet olun sızı sevıyorummmmmmm not:veda konusması gıbı olsada arada gelıcem
bende iyiyim canım tedavi oluyorum bundan sonra sık sık görmek isteriz seniewet cnm ben geldim.nasılsın iyisindir umarım özledim sizleri
ewet cnm epey giremedim ama geldim çok sağol ALLAH razı olsun babam iyi çok şükür.bende iyiyim. sen nasılsın???
pelinim bende çok özledim sizleri inan.babamda iyi çok şükür.ewet cnm inş. dediğin gibi herşey çok güzel olur en kısa zamanda dilerim. sen nasılsın????
canım ablma çok haklısın ama kendi adıma artık karar verdim şu adetimm bitsin abdestimi alıp rabbimden af dileyecem bol bol sabır dileyerek mevlama sığınacam,şeytanın yanıma yaklaşmasına izin vermicem....paylaştığın için tşk edrm ablacım inan çok etkilendim
canım gö<ünaydın inş doktordan güzel haberlerle dönersin merakta bırakma bizleri...günaydın doktortdan geliyorum.doktor düşmüş olmayabılır dedı.tahlıller yaptırdı.2,30 da belli olacakk.bakalım ıdrar testı aldım evde yaptım ıkıncı cızgı cıktı
canım aramıza hoşgeldin...buraya herkez gelebilir öyle düşünme lütfen sadece kişi olmadıgı zamanlarda girdigin icin karşılaşamamışızdır...Selam Ebrar eğer özel mesaj hakkım olsaydı sana özelden yazmak isterdim fakat biliyorsun ki yeni üyeyim ve henüz bu hakkım yok bu yüzden sana burdan cevap vermek istedim ayrıca mesajın için çok teşekkür ederim...
"selamlar öncelikle 10. evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice bebekli 10 seneler kutlamanızı Allah nasip etsin... Ben çok rahatsızdım bu ara topiğe çok giremedim fakat cuma günü öğle saatinde dua için girdim ama dua yazmamıştınız başka bir güne mi aldınız onu da tam anlayamadım ama bende hepiniz için hacet duası okudum listelerde falan da baktım hiç adım falan yazılmamıştı sanırım aranıza giremedim diye düşünüp pek rahatsız etmek istemedim ama hiçbirinizi tanımasamda her gün kendimle beraber sizlere de dua ediyor olacağım . S.A."
İyiyim çok şükür birtek göbek kısmındaki dikişlerde iltihap var o biraz acıyor ondan pek bilgisayarda oturamıyorum.Bu günde adet oldum karnım ağrıyor.Bende valla çok özledim hiç geçmişe bakamadım iyi haberler vardır inşallah
hakkında hayırlısı olsun canancım kolay gelsin fazla yorma kendini allaha emanet ol öpüyorum seni cok...s.a. kızlar.duamız yasaklanmış ,üzüldüm.kime ne zararı vardı ki anlamadım.ebrarım özelden msj atmış.aldım ve okudum Allah kabul etsin inş.
ben bundan sonra daha da az gircem sanırım.işlerim çok arttı.haftada bir girip özelden dualara bakarım,belki fırsat bulursam biraz da geçmişe bakıp size merhaba derim.daha şimdi oturabildim sabah sınavım vardı,öğleden sonrada eğitime gittim,geldim bi de burdaki işler derken işte akşam olmuş.üzgünüm kızlar aklım burda kalsa da giremiyorum maalesef.ama dualarımıza Allahtan bir mani çıkmazsa yine devam edeceğim ve cuma saatinde amiiiiinnnnnn diyeceğim.
doktor randevum güzel geçti merak eden arkadaşlar olmuş sağolsunlar.herşey yolunda,çalışmalara devam bakalım Rabbim isterse olcak,istemezse olmayacak napalım tevekkül etmekten başka çare yok.hepinizi çoooooook öptüm.Rabbim yar ve yardımcınız olsun :79:
sevtuncum bebişin baya büyümüş maşallah inş her şey uolunda gider ve hayırlısıyla saglıklı kucagına alırsın...neyse ben çıkıyorum 2 mayısta rahimim dikilicek ayın 18 randevum var ense kalınlıgına bakılıcak kan vericem allahtan sorun çıkmazsa bakıcaz dikişe dedi doktor bir kere az kanamam oldu çok şükür şimdi yok şu rahimi diktireyim daha bir şey istemiyorum yaebrarcım canım dua kalkmış inan çok üzüldüm kalbimiz bir olsun canım o daha önemli annem yzünden fazla giremiyorum ben malesef neyse ben çıkıyorum kendinizze iyi bakın sonra görüşürüz beni merak edernler beni nerde bulucagını biliyo
canım gecmiş olsun moralını bozma iyi düşün iyi olsun...kizlarr moralimm coookkkkk bozukkk doktora gittim bugün veeee kistim varmisss
peloşum,isirim,egalim ,jensucum nasılsınız arkaaşlar sesiniz çıkmıyo hiç ?
sizi öpüyorum şimdi çıkmam gerek
akşam görüşürüz :79:
canım değerin yükselmemişmi ya önceki kaçtıki?herşey allahtan canım hayırlısı olsun sakın moralini bozma sen yinede bolca dinlen bellimi olur rabbim dilerse bebeğin seninle kalır
h.b ablacım elh. sen nasılsınhoşgeldin kuzum nasılsın?aleyküm selam iletirim selamını
kızlarrr ben geldimm.bebişim hala içimde ama kan değerlerim düşüyoo.buğün doktor tahlıl yaptırdı.bebek düşüyomuşşşş tutunamamışşşşş....:2:kan değerim 110 çıktı....yavaş yavaş düşücek dedi..zatenn küçük küçük pıltılar geliyoo.ara ara da kanamam varr ama cok az .kesın dusucek dedı doktor...hayılrısıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?