cnm seninle msn den görüşüyoduk ama orayada gelmiyosun ki kaç zamandır ne oldu sorun ne cnm özelse ordan anlat lütfen sen en yakın arkadaşlarımdan birisin benim hani herşeyimizi payşaırdık
gülcüm acıklama geregı duydum olanlardan haberın yok sanırım cnm sevtun yada pasam topıge gelmıyor artık hepımız ıcın en hayırlısının bu oldugunu düşündük ve böyle karar verdık oda bunu anlayısla karsıladı olanları merak edıyorsan msnden yada özelden o sana anlatırcnm lütfen gel bak burayada gelmem demek yokk bak yoksa bende seni döverim bi gelme bak sana napıyomkıyamıyomda yaw deli kız öptüm kocaman
kız kıstemı canını sıkıyorsun tek derdımız kıst olsun adetle gıder hamıste kalabılırsın o bı engel degılkizlarr moralimm coookkkkk bozukkk doktora gittim bugün veeee kistim varmisss
canını sıkma güzelım allahtan ümıt kesılmez bak hem hamıs kalabıldıgınıde bılıyosun cok şükürkızlarrr ben geldimm.bebişim hala içimde ama kan değerlerim düşüyoo.buğün doktor tahlıl yaptırdı.bebek düşüyomuşşşş tutunamamışşşşş....:2:kan değerim 110 çıktı....yavaş yavaş düşücek dedi..zatenn küçük küçük pıltılar geliyoo.ara ara da kanamam varr ama cok az .kesın dusucek dedı doktor...hayılrısıı
garıbım kolay gelsın cnm cok yoruluyosun cok sagol duan ıcın buarada allah razı olsun cnmselamlarin en guzeli,dilegim anne olmak topiginin tum mudavimleri,ve arkadaslarim icin olsunhepiniz iyisiniz insallah?:26::26:hepinizi özledim,bir kac gundur giremedim netimizde problem vardi dolayisiyla haberde veremedim,merak eden ve gönlunden geciren tum arkadaslarima tesekkurler
canlarim,bu aralar cok aktif olamayacagim forumda,tadilat isleri bitmek uzere,sonrasinda temizlik beni bekliyor,arkasindanda tasinacagiz insallah..ilerleyen gunlerde netimizde kesilecek zaten,
bu arada dualarimiz yasaklanmis neden nicin anlamadimhayirlisi olsun ne diyim
ugurboncugum özle msj aldim,siz okundu yazabilirsiniz,ben en yakin firsatta okurum insallah
ebrarim,kardelen,kardelenbhr,kardelen49,egal,ece,kayra,pelin,duru,tosti,derda,elixsir,trakya,bap,lagmira,ve ismini sayamadigim tum arkadaslarim hepinizi öptummhepiniz allah'a emanet olun
kızlarrr ben geldimm.bebişim hala içimde ama kan değerlerim düşüyoo.buğün doktor tahlıl yaptırdı.bebek düşüyomuşşşş tutunamamışşşşş....:2:kan değerim 110 çıktı....yavaş yavaş düşücek dedi..zatenn küçük küçük pıltılar geliyoo.ara ara da kanamam varr ama cok az .kesın dusucek dedı doktor...hayılrısıı
geçmiş olsun trakya tüp bbekmiydi bende yaşadım aynı olayı hayırlısı Allah tan
yok canım tüp bebek değil.yeni evliyim 10 aylık....
derdam cnm nasılsımn görüşmeyeli..bebiş nasıl iyisin umarım...
egal,birsen selam kızlar
derincim ebrarım canım kızımı yatırdım ufak işlerim vardı onları yapmaya gidince pc açık kaldı geri geldiğimde gitmiştiniz konuşamadık neyse kendinize iyi bakınegal, birsoş niye sesiniz çıkmıyo kızlar
nasılsın derdam bebişte iyiymiş sevindim dr iğneleri neye dayanarak azaltacak merak ettim sende pıhtılaşma testleri yaptırdınmı ben arada yaptırıyom ama iğne hariç coraspirinde kullanıyorum senin iğnen kaçlıktıbende iyiym balım oda iyi
doktora randevum var 10 gün sonra iğne yi azaltıcak inş
sen ansılsın canım
selam canım nasılsın işim vardı kapatmadan kalktım öylece kaldıderinim ebrarım derdam brsenim, selam kızlar nasılsınız
kız derinim aşkolsun kaçmadım işim vardı gelene kadar gitmişsiniz adet söktürücü içip rahatlasan iyi olur bence öyle kötü oluıyoee derdam birsen nereye gittiniz...derdam kopabilirim demişti de birsoş kaçtımı yoksam...
neyse bende çıkayım yavaş yavaş..ALLAHA emanet olun canlarım
kayracım sen dayanamazsın bizi bırakmazsın buraya gelmeyince fikir atılmıyo haberin olsunkızlar herkese guzel bır hafta dılıyorum
hersey gonlunuzce olsun ınsallahhh
pelınım saol kusum hepımızın ınsallahh
derınım bebgım az da olsa gelmıssın ama ben kacırmısım neyse kuzu bır an once yaptır du pcyı yaa nolurrrrrr
ablam ben kedı mınkılerı bılıyorum zaten bana sımdıden bıttı dıyebılırsın bıde bana ozelden degılde msnden solesen daha ıyı olur canımcım bu arada resmınıze bayıldım canını sıkma ınsallah hallederız edemessek de ne yapalım sorumlu sen degılsın yaaaaa kendını uzme
garıbım pelınım kardelosum elıksırcım bırsencım anatolıam aleynam selınam cicim kardelen 49um kardelenbhrcım boncugum ve ısmını sayamadıgım bır suru arkadaslarım hepınızı teker teker opuyorum
benı bu aralar cok gormessenızde merak etmeyın zatenbır cogunuzla msnde grusuyorum da gercı topıge pek gıremeyecegım sadece ebosumun dedıgı gıbı bıraz kafamdan bu fıkrı atmak ıstıyorum hepınızı opuyorum allaha emanet olun sızı sevıyorummmmmmm not:veda konusması gıbı olsada arada gelıcem
geçmiş olsun canım çabuk iyileş gel bizi bekletmeMerhaba kızlar nasılsınız.Ebrarcım nasılsın canım uzun zaman sona girebildim sizleri çok özledim.
canım inşallah iyi geçer dikişin bu defa bebişini hayırlısıyla kucağına alırsınneyse ben çıkıyorum 2 mayısta rahimim dikilicek ayın 18 randevum var ense kalınlıgına bakılıcak kan vericem allahtan sorun çıkmazsa bakıcaz dikişe dedi doktor bir kere az kanamam oldu çok şükür şimdi yok şu rahimi diktireyim daha bir şey istemiyorum yaebrarcım canım dua kalkmış inan çok üzüldüm kalbimiz bir olsun canım o daha önemli annem yzünden fazla giremiyorum ben malesef neyse ben çıkıyorum kendinizze iyi bakın sonra görüşürüz beni merak edernler beni nerde bulucagını biliyo
egelcim kafana takma o kistler çoğumuzda vardı içini ferah tut çabuk geçeryeni olusmus herhalde yoktu önceden cuma gününe tekrar radevu verdi biseye bakcakmiss... kistim kötümüdür aceppp doktor net bisi demedi ama önemli degil dedii. hamile kalmanada büyük ihtimal bu engelioo dedi.. bi balik yagsi varya hap seklinde ondan verdi sonra folik asit verdi bide bitkisel bitane ilac verdi bu adet kanamasini falan düzenliyormuss.. sizce nedirr durum ilk defa kistle karsilastigim icin biraz saskinimm ee nolcak simdi diyomm yanii..
geçmiş olsun canım hayırlısı buymuş demek sağlıksız olunca öyle oluyo canını sıkma inşallah kürtaj olmana gerek kalmaz kendiliğinden düşerkızlarrr ben geldimm.bebişim hala içimde ama kan değerlerim düşüyoo.buğün doktor tahlıl yaptırdı.bebek düşüyomuşşşş tutunamamışşşşş....:2:kan değerim 110 çıktı....yavaş yavaş düşücek dedi..zatenn küçük küçük pıltılar geliyoo.ara ara da kanamam varr ama cok az .kesın dusucek dedı doktor...hayılrısıı
niyeeee hayrola bu hayat çabukmu yordu seniiiiiii
canım bencede zor olucak nasıl altından kalkıcaz onu hiç bilmiyorum
buarada mesajına dönemedim burdan yazıyım seninkileri görmüştüm saol tatlım
sgl canım bebiş şimdilik iyi bakalım 7 aylık olduk 29 haftaya girdik darısı sizeBİRSENCİĞİM sen nasılsın,yawruşun nasıl???? ne kadrlık oldu??**
sgl canım bebiş şimdilik iyi bakalım 7 aylık olduk 29 haftaya girdik darısı size
selam lagrıma ıyı sen nasılsın cnm nasıl gidiyor??**
sgl canım bebiş şimdilik iyi bakalım 7 aylık olduk 29 haftaya girdik darısı size
iyiyim işte sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?