Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

cnm seninle msn den görüşüyoduk ama orayada gelmiyosun ki kaç zamandır ne oldu sorun ne cnm özelse ordan anlat lütfen sen en yakın arkadaşlarımdan birisin benim hani herşeyimizi payşaırdık

cnm lütfen gel bak burayada gelmem demek yokk bak yoksa bende seni döverim bi gelme bak sana napıyom kıyamıyomda yaw deli kız öptüm kocaman
gülcüm acıklama geregı duydum olanlardan haberın yok sanırım cnm sevtun yada pasam topıge gelmıyor artık hepımız ıcın en hayırlısının bu oldugunu düşündük ve böyle karar verdık oda bunu anlayısla karsıladı olanları merak edıyorsan msnden yada özelden o sana anlatır yada yok olmaz ılla gelsın dıyorsanda baska bı sekılde haberlesırsınız nıyetım kımseyı kırmak degıl anlayıs gösterırsen sevınırım cnm
kizlarr moralimm coookkkkk bozukkk doktora gittim bugün veeee kistim varmisss
kız kıstemı canını sıkıyorsun tek derdımız kıst olsun adetle gıder hamıste kalabılırsın o bı engel degıl

canını sıkma güzelım allahtan ümıt kesılmez bak hem hamıs kalabıldıgınıde bılıyosun cok şükür dualarım senınle

garıbım kolay gelsın cnm cok yoruluyosun cok sagol duan ıcın buarada allah razı olsun cnm
kızlar yaprak dökümümü yasanıyor herkes uzun süre ugrayamam dıyor

Son düzenleme:

geçmiş olsun trakya tüp bbekmiydi bende yaşadım aynı olayı hayırlısı Allah tan

bırsenım tatlı hamıs gecmıstemısın öptüm senı tatlım
pelınım ugramıssın özledık senı daha sık gel olurmu
aleynamda yok nerde acaba
kızlar ben kactım gece gelırım kendınıze ıyı bakın

derdam cnm nasılsımn görüşmeyeli..bebiş nasıl iyisin umarım...
egal,birsen selam kızlar

egal, birsoş niye sesiniz çıkmıyo kızlar
derincim ebrarım canım kızımı yatırdım ufak işlerim vardı onları yapmaya gidince pc açık kaldı geri geldiğimde gitmiştiniz konuşamadık neyse kendinize iyi bakın
bende iyiym balım oda iyi
doktora randevum var 10 gün sonra iğne yi azaltıcak inş
sen ansılsın canım
nasılsın derdam bebişte iyiymiş sevindim dr iğneleri neye dayanarak azaltacak merak ettim sende pıhtılaşma testleri yaptırdınmı ben arada yaptırıyom ama iğne hariç coraspirinde kullanıyorum senin iğnen kaçlıktı
derinim ebrarım derdam brsenim, selam kızlar nasılsınız
selam canım nasılsın işim vardı kapatmadan kalktım öylece kaldı
ee derdam birsen nereye gittiniz...derdam kopabilirim demişti de birsoş kaçtımı yoksam...
neyse bende çıkayım yavaş yavaş..ALLAHA emanet olun canlarım
kız derinim aşkolsun kaçmadım işim vardı gelene kadar gitmişsiniz adet söktürücü içip rahatlasan iyi olur bence öyle kötü oluıyo
kayracım sen dayanamazsın bizi bırakmazsın buraya gelmeyince fikir atılmıyo haberin olsun
Merhaba kızlar nasılsınız.Ebrarcım nasılsın canım uzun zaman sona girebildim sizleri çok özledim.
geçmiş olsun canım çabuk iyileş gel bizi bekletme
canım inşallah iyi geçer dikişin bu defa bebişini hayırlısıyla kucağına alırsın
egelcim kafana takma o kistler çoğumuzda vardı içini ferah tut çabuk geçer
geçmiş olsun canım hayırlısı buymuş demek sağlıksız olunca öyle oluyo canını sıkma inşallah kürtaj olmana gerek kalmaz kendiliğinden düşer

slm kızlarrrr trakya,lagrima,elixsir,alya_26,birsen29,
hepınız nasılsınız????
trakya üzülme cnm ALLAH hyrlı zamanda hayırlı yawrular nasip etsın ınşallah...

ooo anlatmaya kalksam roman olur..
niyeeee hayrola bu hayat çabukmu yordu seniiiiiii

cnm özelden fikrimi söyleyeceğimm sana
canım bencede zor olucak nasıl altından kalkıcaz onu hiç bilmiyorum
buarada mesajına dönemedim burdan yazıyım seninkileri görmüştüm saol tatlım

merhaba nasılsınız? cann arkadaşlarım...

merhaba nasılsınız? cann arkadaşlarım...[/QUOTE]

selam lagrıma ıyı sen nasılsın cnm nasıl gidiyor??**

TRAKYA cnm ılk düşükte araştırılmıyor ya şimdikinde araştırma istedi mi dr un???
sakın üzülme ama hayırlı değilmiş demek ki hakkımızda hayırlısı cnmm

kise yokmu yaaaaaaaaaaaa ::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…