cnm inan seni mrk ettiğim için geldimkızlarrr ben geldimm.bebişim hala içimde ama kan değerlerim düşüyoo.buğün doktor tahlıl yaptırdı.bebek düşüyomuşşşş tutunamamışşşşş....:2:kan değerim 110 çıktı....yavaş yavaş düşücek dedi..zatenn küçük küçük pıltılar geliyoo.ara ara da kanamam varr ama cok az .kesın dusucek dedı doktor...hayılrısıı
Merhaba kızlar nasılsınız.Ebrarcım nasılsın canım uzun zaman sona girebildim sizleri çok özledim.
gülcüm acıklama geregı duydum olanlardan haberın yok sanırım cnm sevtun yada pasam topıge gelmıyor artık hepımız ıcın en hayırlısının bu oldugunu düşündük ve böyle karar verdık oda bunu anlayısla karsıladı olanları merak edıyorsan msnden yada özelden o sana anlatıryada yok olmaz ılla gelsın dıyorsanda baska bı sekılde haberlesırsınız nıyetım kımseyı kırmak degıl anlayıs gösterırsen sevınırım cnm
kız kıstemı canını sıkıyorsun tek derdımız kıst olsun adetle gıder hamıste kalabılırsın o bı engel degıl
canını sıkma güzelım allahtan ümıt kesılmez bak hem hamıs kalabıldıgınıde bılıyosun cok şükürdualarım senınle
garıbım kolay gelsın cnm cok yoruluyosun cok sagol duan ıcın buarada allah razı olsun cnm
kızlar yaprak dökümümü yasanıyor herkes uzun süre ugrayamam dıyor
sevtunun gelmemesi için çok kişi bu kararı aldıysanız bişey diyemicem ama üzüldüm inan çok üzüldüm çünkü burda biz birbirimize dualar ediyoruz ALLAH a el açıyoruz basit yada küçük sebeplerden bizler için el açıp amin diyen kardeşimizi kırmak üzmek inan bence ayıp olur hem ALLAH katında hemde bizim için... sevtun içinde amin dedik dualar ettik canım bak arkadaşımız şimdi hamile annelik heyecanı yaşıyor biz onun bu günlerini görmek için amin demedik mi..sevtuna sordum gelmek istiyormusun diye tabiki istiyorum dedi çünkü orda sevdiğim mutluluğunu,derdini paylaşmak istediğim arkadaşlarım war dedi,eğer yok istemiyorum deseydi inan asla bu konuyu açmazdım ama buraya gelmek onunda hakkı diye düşünüyorum,tabiki herkes birbiriyle anlaşacak geçinecek demiyorum birbiriyle anlaşamayan konuşmaz muhabbet etmez olur biter... yok topic olarak hepimiz gelmemesi yönünde karar aldık diyosan da ben bişey diyemem...:97::97::97:
cnm benım bızım nıyetımız kımseyı kırmak degıl ama sen gecmısı bılmıyorsun yada nasıl bılıyorsun bılmem bu konu coktan kapandı tekrar acmakta benım canımı sıktı ınankı kapatmak ıcın büyük çaba sarfettım çünküöncelıkle bızım dualarımz hala gecerlı kımseye beddua etmıyoruz sonucta her hatada karsılıklı bu topıgın kararı degıl bu bıkac kısının kararı öncelıkle benım.. kımseyı zan altında bırakamam ama herkes herseye sahıt oldu sonucta ...böyle olması hayırlıydı böyle oldu sevtunda bunu kabullendı nıye tekrar acılıyor bu konu anlamıyorum... sonucta sevtun arkadaslarıyla baska topıkte msnde vede face tede görüsebılır o kendı secımı ve onunla görüşmek ısteyenlerın secımı bu konunun buraya tasınmasını ıstemıyorum artık ... böylesı daha ıyı ınankı senden baska kımsenın de bu msja cvp yazmasını ve konunun uzamasını ıstemıyorum cok rıcaedıyorum
konuyu açıp senin moralini bozmak değildi niyetim sadece hiç bişeyden haberim yoktu ve siteye ilk geldiğim günden beri tanıdığım sevdiğim arkadaşımın yokluğu üzdü beni ve sordum sen olsan aynı durumda sende sorardın canım ama uzatmak gibi bir niyetim de yok çünkü sevtunla konuşmadan olayı bilmeden hiç bişey demeyede hakkım yok neyse kusura bakma cnm.
haklı olabılırsın ama öyle yazmıssınkı sankı sucluymusum gıbı hıssettım kendımı...öğrenmek ıstıyorsan msnenden herhangı bırınede sorabılırsın öğrenırsın o sekılde..neyse anlayısın ıcın sagol konu kapandıgı ıcın bıdaha acılmasını ıstemedıgım ıcın hassasım.....umarım anlamıssındır nıyetım kırmak degıl
cok sagol cnm tekrar anlayısın ıcın ama kafana takılan bısıy varsa özelden banada sorabılırsınyok cnm ya olayı bilmediğim için neden suçlayabilirim seni..anlıyorum cnm peki..
kızlarrr ben geldimm.bebişim hala içimde ama kan değerlerim düşüyoo.buğün doktor tahlıl yaptırdı.bebek düşüyomuşşşş tutunamamışşşşş....:2:kan değerim 110 çıktı....yavaş yavaş düşücek dedi..zatenn küçük küçük pıltılar geliyoo.ara ara da kanamam varr ama cok az .kesın dusucek dedı doktor...hayılrısıı
umarım canım içini ferah tutyarın ben dr gidiyorum dua edn bana kızlar kötü bişey cıkmasın(
kızlarrr ben geldimm.bebişim hala içimde ama kan değerlerim düşüyoo.buğün doktor tahlıl yaptırdı.bebek düşüyomuşşşş tutunamamışşşşş....:2:kan değerim 110 çıktı....yavaş yavaş düşücek dedi..zatenn küçük küçük pıltılar geliyoo.ara ara da kanamam varr ama cok az .kesın dusucek dedı doktor...hayılrısıı
NİSAN AYI LİSTEMİZ
*****************************BAP980**************************3 NİSAN***************
*****************************PELİN67**************************5 NİSAN***************
*****************************ALEYNA**************************5 NİSAN***************
*****************************BANU145145***********************9 NİSAN**************
******************************SUNGER*************************13 NİSAN**************
*****************************GARİP***************************16 NİSAN***************
*****************************TUGBA66************************26 NİSAN****************
MAYIS AYI LİSTEMİZ
*****************************ECEE**************************3 MAYIS*****************
*****************************KAYRAM*************************3 MAYIS***************
*****************************EGAL****************************3 MAYIS**************
****************************KARDELEN5223*********************5 MAYIS***************
*****************************ELİXSİR**************************7 MAYIS***************
****************************EBRAR_53************************?? MAYIS***************
****************************DERİNSU*************************?? MAYIS***************
HAMİŞ LİSTEMİZ
********************TUĞCAL*****************/*****************DERDANUR***************
**********************YABADABADU************************************BİRSEN**********
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*************
******************DİDGOK**********************/**********************MİRANDA********
***********************QUEEN_BE***************/*******************DAİSY**************
*******************ZEYNEPKAYGİN****************/**********************SAMYELİ26*******
*******************SEMRAOZSOY****************/**********************TRAKYA*********
ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH
tosticim sen nasılsın? buara pek görüşemedik.
slm semacım iyiyim cok şükür
sen nasılsın msn yi açayım sende aç
egalcim geçmiş olsun canım inşallah rabbim korktuğuna uğratmaz en kısa zamanda ilk adetinde atarsın canımyeni olusmus herhalde yoktu önceden cuma gününe tekrar radevu verdi biseye bakcakmiss... kistim kötümüdür aceppp doktor net bisi demedi ama önemli degil dedii. hamile kalmanada büyük ihtimal bu engelioo dedi.. bi balik yagsi varya hap seklinde ondan verdi sonra folik asit verdi bide bitkisel bitane ilac verdi bu adet kanamasini falan düzenliyormuss.. sizce nedirr durum ilk defa kistle karsilastigim icin biraz saskinimm ee nolcak simdi diyomm yanii..
canım rabbimin bildiği elbet vardır bişey inşallah sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip eder annenin üzülmesine daha çok üzüldüm canım inşallahda bi dahakine üzülmez sevinç göz yaşları olurkızlarrr ben geldimm.bebişim hala içimde ama kan değerlerim düşüyoo.buğün doktor tahlıl yaptırdı.bebek düşüyomuşşşş tutunamamışşşşş....:2:kan değerim 110 çıktı....yavaş yavaş düşücek dedi..zatenn küçük küçük pıltılar geliyoo.ara ara da kanamam varr ama cok az .kesın dusucek dedı doktor...hayılrısıı
dualarımız seninle inşallah her şey yolundadırrryarın ben dr gidiyorum dua edn bana kızlar kötü bişey cıkmasın(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?