Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

cnm inan seni mrk ettiğim için geldim
hiç canını sıkma herşey allahtan...
demekki sağlıklı değilmişş allahım göblüne göe weersin

Merhaba kızlar nasılsınız.Ebrarcım nasılsın canım uzun zaman sona girebildim sizleri çok özledim.

ebroşum beni merak etmişsin,kuzu bazı işlerimden dolayı gelemedim,derincim de bizi rüyasında görmüş,hayrolsun inşallah.
kayra cım,sen iyi ol da,gerisi hiç önemli değil.
garipcim uzun zaman görüşemicek miyiz tatlım?üzüldüm gerçekten.
beni soran hatırtlayan herkeze selam.

sevtunun gelmemesi için çok kişi bu kararı aldıysanız bişey diyemicem ama üzüldüm inan çok üzüldüm çünkü burda biz birbirimize dualar ediyoruz ALLAH a el açıyoruz basit yada küçük sebeplerden bizler için el açıp amin diyen kardeşimizi kırmak üzmek inan bence ayıp olur hem ALLAH katında hemde bizim için... sevtun içinde amin dedik dualar ettik canım bak arkadaşımız şimdi hamile annelik heyecanı yaşıyor biz onun bu günlerini görmek için amin demedik mi..sevtuna sordum gelmek istiyormusun diye tabiki istiyorum dedi çünkü orda sevdiğim mutluluğunu,derdini paylaşmak istediğim arkadaşlarım war dedi,eğer yok istemiyorum deseydi inan asla bu konuyu açmazdım ama buraya gelmek onunda hakkı diye düşünüyorum,tabiki herkes birbiriyle anlaşacak geçinecek demiyorum birbiriyle anlaşamayan konuşmaz muhabbet etmez olur biter... yok topic olarak hepimiz gelmemesi yönünde karar aldık diyosan da ben bişey diyemem...:97::97::97:

cnm benım bızım nıyetımız kımseyı kırmak degıl ama sen gecmısı bılmıyorsun yada nasıl bılıyorsun bılmem bu konu coktan kapandı tekrar acmakta benım canımı sıktı ınankı kapatmak ıcın büyük çaba sarfettım çünküöncelıkle bızım dualarımz hala gecerlı kımseye beddua etmıyoruz sonucta her hatada karsılıklı bu topıgın kararı degıl bu bıkac kısının kararı öncelıkle benım.. kımseyı zan altında bırakamam ama herkes herseye sahıt oldu sonucta ...böyle olması hayırlıydı böyle oldu sevtunda bunu kabullendı nıye tekrar acılıyor bu konu anlamıyorum... sonucta sevtun arkadaslarıyla baska topıkte msnde vede face tede görüsebılır o kendı secımı ve onunla görüşmek ısteyenlerın secımı bu konunun buraya tasınmasını ıstemıyorum artık ... böylesı daha ıyı ınankı senden baska kımsenın de bu msja cvp yazmasını ve konunun uzamasını ıstemıyorum cok rıcaedıyorum

konuyu açıp senin moralini bozmak değildi niyetim sadece hiç bişeyden haberim yoktu ve siteye ilk geldiğim günden beri tanıdığım sevdiğim arkadaşımın yokluğu üzdü beni ve sordum sen olsan aynı durumda sende sorardın canım ama uzatmak gibi bir niyetim de yok çünkü sevtunla konuşmadan olayı bilmeden hiç bişey demeyede hakkım yok neyse kusura bakma cnm.

haklı olabılırsın ama öyle yazmıssınkı sankı sucluymusum gıbı hıssettım kendımı...öğrenmek ıstıyorsan msnenden herhangı bırınede sorabılırsın öğrenırsın o sekılde..neyse anlayısın ıcın sagol konu kapandıgı ıcın bıdaha acılmasını ıstemedıgım ıcın hassasım.....umarım anlamıssındır nıyetım kırmak degıl

yok cnm ya olayı bilmediğim için neden suçlayabilirim seni..anlıyorum cnm peki..

yok cnm ya olayı bilmediğim için neden suçlayabilirim seni..anlıyorum cnm peki..
cok sagol cnm tekrar anlayısın ıcın ama kafana takılan bısıy varsa özelden banada sorabılırsın
topık halkı sızden rıcam yazılanları görünce neolur yorum yapmayın eger sızınde kafanıza takılan varsa herhangı bı yorumunuz varsa hemen hemen hepınızde msnem var olmayanlarda özelden sorsun yorum yapsın.. artık topıge yansımasını ıstemıyorum bu olayın ve kapansın ıstıyorum bızım derdımız hamıslık annelık bunlar konusulsun ıstıyorum sımdıden anlayısınız ıcın sagolun canlarım

NİSAN AYI LİSTEMİZ

*****************************BAP980**************************3 NİSAN***************
*****************************PELİN67**************************5 NİSAN***************
*****************************ALEYNA**************************5 NİSAN***************
*****************************BANU145145***********************9 NİSAN**************
******************************SUNGER*************************13 NİSAN**************
*****************************GARİP***************************16 NİSAN***************
*****************************TUGBA66************************26 NİSAN****************

MAYIS AYI LİSTEMİZ

*****************************ECEE**************************3 MAYIS*****************
*****************************KAYRAM*************************3 MAYIS***************
*****************************EGAL****************************3 MAYIS**************
****************************KARDELEN5223*********************5 MAYIS***************
*****************************ELİXSİR**************************7 MAYIS***************
****************************EBRAR_53************************?? MAYIS***************
****************************DERİNSU*************************?? MAYIS***************

HAMİŞ LİSTEMİZ

********************TUĞCAL*****************/*****************DERDANUR***************
**********************YABADABADU************************************BİRSEN**********
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*************
******************DİDGOK**********************/**********************MİRANDA********
***********************QUEEN_BE***************/*******************DAİSY**************
*******************ZEYNEPKAYGİN****************/**********************SAMYELİ26*******
*******************SEMRAOZSOY****************/**********************TRAKYA*********

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

Son düzenleme:

canim benim cok üzüldüm üzülme canim herseyin hayirlisi olsun..

yarın ben dr gidiyorum dua edn bana kızlar kötü bişey cıkmasın(
umarım canım içini ferah tut

canım üzülme hayırlısı hepimiz için

kızlar ben çok şiddetli agrılı bi adet geçiriyorumm parça parça geliyoo dün çok yogundum akşamda eve gidince hep yattımmm bukadarr yogun ve parça gelmesi bugün doktorumu arıycam nasıl bir yöntem uygulycaz onu söylicek

kızlar şimdilik çıkıyorum işler beni bekler hepinizii kocamnn öptümm

selam kızlar günaydın hayırlı sabahlar.cicişim geçmiş olsun canım ya sancılı adeti ben çok iyi biliyorum.allah yardımcın olsun.

slm kızlar benide alın listeye çalışmalara başlıycaz inş. beklenmeyen adet tarihim 7 mayıs

canım seni cok iyi anlıyorum sakın üzme kendini derdi veren rabbim dermanınıda veriyor sabrınıda veriyor hayırlısı buymuş demek ki benim dr düşüğe üzüleceğinize sevinin demişti bana çünkü sağlıklı bebek düşmez demişti bu allahın bir lutfu belkide bizlere ama annelik duygusu işte insanın mantığını durduruyor tamamen duygular devreye giriyor üzülme canım hayırlısı olsun

mrb kızlar nasılsınız,

trakyacım ne diyeceğimi bilemiyorum, tosti çok haklı sağlıklı olmayanı vücut atarmış.
canım rabbim dualarımızı kabul etsin, rabbim hepimize sağlıklı analı babalı evlatlar nasip etsin.

egalcim geçmiş olsun canım inşallah rabbim korktuğuna uğratmaz en kısa zamanda ilk adetinde atarsın canım
canım rabbimin bildiği elbet vardır bişey inşallah sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip eder annenin üzülmesine daha çok üzüldüm canım inşallahda bi dahakine üzülmez sevinç göz yaşları olur
yarın ben dr gidiyorum dua edn bana kızlar kötü bişey cıkmasın(
dualarımız seninle inşallah her şey yolundadırrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…