Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

yokya onunki okadar sürmedi niye çağırdı seni yaa para olmasın ucunda bukadarda sürmezdi heralde başıma gelmedi bilmiyorumda biaraştır istersen tatlım

hmm anladım ozaman cok gecmıs olsun aynı kaderı paylasıyoruzzz benım de kalbı durdu 9 hafta 2 gunlukken.ok yazıyorum sımdı özelden face we msn i

sagol canım sanada gecmiş olsun benimki daha yeni gebelikti kendiliginden düştü rabbim bir daha yaştmasın bizlere böyle bi acıyı...tamam gönderince eklerim:)

canım eskiden bende aynı senin gibi yapardım kolay yolu varmış f5 tuşu var klavyede ona basarsan sayfayı yeniler canım

ilk kkya girdiğimde bende öyle yapardım bilmiyodum hiçbişeyi saolsun arkadaşlarım öğretti şimdi baya geliştirdim sende bilmediğin bişey olursa sorarsın canım

tamam ablam sorarım ay zaten ben mesela en son yazıstıgım sayfayı masaustune kopyalıyorum sıfırdan gırmıyorum sıteye yoksa nasıl bulurum bu topiği bılmıyorum bole rahat olyuooo:76:

yokya onunki okadar sürmedi niye çağırdı seni yaa para olmasın ucunda bukadarda sürmezdi heralde başıma gelmedi bilmiyorumda biaraştır istersen tatlım

bilmiyorumki canım ya int baktım iki üc seansta bitiyo diyo...hic öyle bi doktora benzemiyo eboşum ama iyileşme var dedi belkide son gidişim olur inş...

tamam ablam sorarım ay zaten ben mesela en son yazıstıgım sayfayı masaustune kopyalıyorum sıfırdan gırmıyorum sıteye yoksa nasıl bulurum bu topiği bılmıyorum bole rahat olyuooo:76:

canım bende sıkkullanılanlara ekledim ordan giriyorum zaten başka topiklere takılmadığım için gerek duymuyorum anasayfadan girmeye

sagol canım sanada gecmiş olsun benimki daha yeni gebelikti kendiliginden düştü rabbim bir daha yaştmasın bizlere böyle bi acıyı...tamam gönderince eklerim:)

aminnn...allah bırdaha yaşatmaısn benım de 16 gün oldu ama atlatmak zorundayım tek yapabılecegım sey dua etmek...baştan kotuydum ağlama krızlerı fılan ama aşıyo ınsan mantıklı düşününce allah verdı yıne o aldı elden bişey gelmezzz kader..

bilmiyorumki canım ya int baktım iki üc seansta bitiyo diyo...hic öyle bi doktora benzemiyo eboşum ama iyileşme var dedi belkide son gidişim olur inş...

demekki baya büyüktü yaran peloşum takma kafaya düzelme olsunda nolcak 1 kez daha yapar
allahım şifa versin

canım bende sıkkullanılanlara ekledim ordan giriyorum zaten başka topiklere takılmadığım için gerek duymuyorum anasayfadan girmeye

diii mi ?? yaşasın bizim topıkk.ben daha once hamıleyken başka topıkteydım ya tam hatrlamıyorum ya da bole bı topıkteee haaa tamam hatrladım klomenle hamıle kalanlardaydım hamış haberımı ılk onlarla paylaşmıstım ama artık burası paklıyo beniii burdakı arkadaslarrr taaaa isla geldi bana

saol canımcım inşallah burdan müjde vericez birbirimize
ya insan tabiki bakar diğer topiklere fikir almak için ama ben ihtiyaç duymuyorum çünkü bu 3. yılım kkda artık nerde olmam gerektiğini biliyorum

saol canımcım inşallah burdan müjde vericez birbirimize
ya insan tabiki bakar diğer topiklere fikir almak için ama ben ihtiyaç duymuyorum çünkü bu 3. yılım kkda artık nerde olmam gerektiğini biliyorum

amın ablam yaa oyle mutlu oluyor kı ınsan eşime mujdelıyorum hamıle war dıyeee:) allah hepımıze nasıp etsın ınsallah...ewet kesınlıkle bnm de topiğim burası

evet canm elimizden bişey gelmiyo malasef bende ilk başlarda agladım ama sonra toparladım kendimi seninki de daha yeniymiş ama kendini toparlaman gerekiyo inş tekrardan hamile kalıp hayırlısıyla saglıklı kucagına almayı nasip eder rabbim...
demekki baya büyüktü yaran peloşum takma kafaya düzelme olsunda nolcak 1 kez daha yapar
allahım şifa versin
evet eboşum büyüktü benimki haklısın canım düzelsinde ben agrılarada razıyım...cok sagol bitanem allah razı olsun...
pelin burdamısın geldımı mesajım????

geldi sevcancım ekledim msn ye seni...

amın ablam yaa oyle mutlu oluyor kı ınsan eşime mujdelıyorum hamıle war dıyeee:) allah hepımıze nasıp etsın ınsallah...ewet kesınlıkle bnm de topiğim burası
değilmi inanki bende eşime söylüyorum her hamiş haberini oda çok seviniyo
inşallah tatlım

neyse canım sorunları yok etde rahat bir hamişlik yaşa inşallah

ok dir cnmmm actıgımda ekleyecegımm

selammmmmmmmmmm canlarim kac gündür girmiyordum nasilsiniz???? sizlei cok özledim

yarin doktorda terminim var cok merak ediyorum ne diyecek lay lay lommmmm pffffffffff babaannemdeyim canim sikiliyor pffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…