biliyorum eboşumda derinimin bu kadar uzun sürmüşmüydü tedavisi benimki baya uzun sürdü hatta bitmedi bidaki ay yine gitcem...olabilir canım zaten düşükten sonra adet düzensizligimde oldu dedigin gibi hayırlısı inş rabbim hepimizin yüzünü güldürür hayırlısıyla saglıklı bebişler gönderir inş...
ay sağol ablam yaaaaa bıkmıştım bu şekılde öle yapıyım barii artık ben de
hmm anladım ozaman cok gecmıs olsun aynı kaderı paylasıyoruzzz benım de kalbı durdu 9 hafta 2 gunlukken.ok yazıyorum sımdı özelden face we msn i
canım eskiden bende aynı senin gibi yapardım kolay yolu varmış f5 tuşu var klavyede ona basarsan sayfayı yeniler canım
ilk kkya girdiğimde bende öyle yapardım bilmiyodum hiçbişeyi saolsun arkadaşlarım öğretti şimdi baya geliştirdim sende bilmediğin bişey olursa sorarsın canım
yokya onunki okadar sürmedi niye çağırdı seni yaa para olmasın ucunda bukadarda sürmezdi heralde başıma gelmedi bilmiyorumda biaraştır istersen tatlım
tamam ablam sorarım ay zaten ben mesela en son yazıstıgım sayfayı masaustune kopyalıyorum sıfırdan gırmıyorum sıteye yoksa nasıl bulurum bu topiği bılmıyorum bole rahat olyuooo:76:
sagol canım sanada gecmiş olsun benimki daha yeni gebelikti kendiliginden düştü rabbim bir daha yaştmasın bizlere böyle bi acıyı...tamam gönderince eklerim:)
bilmiyorumki canım ya int baktım iki üc seansta bitiyo diyo...hic öyle bi doktora benzemiyo eboşum ama iyileşme var dedi belkide son gidişim olur inş...
sagol canım sanada gecmiş olsun benimki daha yeni gebelikti kendiliginden düştü rabbim bir daha yaştmasın bizlere böyle bi acıyı...tamam gönderince eklerim:)
canım bende sıkkullanılanlara ekledim ordan giriyorum zaten başka topiklere takılmadığım için gerek duymuyorum anasayfadan girmeye
diii mi ??yaşasın bizim topıkk.ben daha once hamıleyken başka topıkteydım ya tam hatrlamıyorum ya da bole bı topıkteee haaa tamam hatrladım klomenle hamıle kalanlardaydım hamış haberımı ılk onlarla paylaşmıstım ama artık burası paklıyo beniii burdakı arkadaslarrr taaaa isla geldi bana
diii mi ??yaşasın bizim topıkk.ben daha once hamıleyken başka topıkteydım ya tam hatrlamıyorum ya da bole bı topıkteee haaa tamam hatrladım klomenle hamıle kalanlardaydım hamış haberımı ılk onlarla paylaşmıstım ama artık burası paklıyo beniii burdakı arkadaslarrr taaaa isla geldi bana
saol canımcım inşallah burdan müjde vericez birbirimize
ya insan tabiki bakar diğer topiklere fikir almak için ama ben ihtiyaç duymuyorum çünkü bu 3. yılım kkda artık nerde olmam gerektiğini biliyorum
evet canm elimizden bişey gelmiyo malasef bende ilk başlarda agladım ama sonra toparladım kendimi seninki de daha yeniymiş ama kendini toparlaman gerekiyo inş tekrardan hamile kalıp hayırlısıyla saglıklı kucagına almayı nasip eder rabbim...aminnn...allah bırdaha yaşatmaısn benım de 16 gün oldu ama atlatmak zorundayım tek yapabılecegım sey dua etmek...baştan kotuydum ağlama krızlerı fılan ama aşıyo ınsan mantıklı düşününce allah verdı yıne o aldı elden bişey gelmezzz kader..
evet eboşum büyüktü benimki haklısın canım düzelsinde ben agrılarada razıyım...cok sagol bitanem allah razı olsun...demekki baya büyüktü yaran peloşum takma kafaya düzelme olsunda nolcak 1 kez daha yapar
allahım şifa versin
pelin burdamısın geldımı mesajım????
ay sorma yaa facia bu adam tövbe yarabbim allah böylelerinden uzak etsin
sorma yaa dişliya carolin ona bişey yok tabi başedemiyo gücü anca cemileye
ay akşam akşam deli oldum
değilmi inanki bende eşime söylüyorum her hamiş haberini oda çok seviniyoamın ablam yaa oyle mutlu oluyor kı ınsan eşime mujdelıyorum hamıle war dıyeee:) allah hepımıze nasıp etsın ınsallah...ewet kesınlıkle bnm de topiğim burası
evet canm elimizden bişey gelmiyo malasef bende ilk başlarda agladım ama sonra toparladım kendimi seninki de daha yeniymiş ama kendini toparlaman gerekiyo inş tekrardan hamile kalıp hayırlısıyla saglıklı kucagına almayı nasip eder rabbim...
evet eboşum büyüktü benimki haklısın canım düzelsinde ben agrılarada razıyım...cok sagol bitanem allah razı olsun...
geldi sevcancım ekledim msn ye seni...
gözün aydın ablammm bende cok mutluyum hamileymişimmeğer üstüne görmüşüm
doktor söledi bugun kalp atışlarını dai gördük cok şükürr
çıldırtırlar adamı....................
evet canm elimizden bişey gelmiyo malasef bende ilk başlarda agladım ama sonra toparladım kendimi seninki de daha yeniymiş ama kendini toparlaman gerekiyo inş tekrardan hamile kalıp hayırlısıyla saglıklı kucagına almayı nasip eder rabbim...
amınn cnmmm inşallah.yok cnmmm toparlandım.
geldi sevcancım ekledim msn ye seni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?