değilmi inanki bende eşime söylüyorum her hamiş haberini oda çok seviniyo
inşallah tatlım
neyse canım sorunları yok etde rahat bir hamişlik yaşa inşallah
selammmmmmmmmmm canlarim kac gündür girmiyordum nasilsiniz???? sizlei cok özledim
yarin doktorda terminim var cok merak ediyorum ne diyeceklay lay lommmmm pffffffffff babaannemdeyim canim sikiliyor pffff
aminnn inşallah kuzum yaa rabbim nasip etsin hepimize inşallahinş eboşum inş hepimiz birden güzel bi hamişlik yaşayalım hayırlısıyla canım
kızlarrrr ben kapatıyorum görüşmek üzere ütü yapacağım sonra yatayım her akşam 4 oluyo bu aralar yatana kadar duzene sokmalıyım allaha emanet olun opuyorum tatlışkolarrr
bende merak ediyorum eboşum ya nerdeki bu hatun:26:kızlar ya ben KARDELENBHRI çok merak ediyorum iyidir inşallah uğramadı hiç
selam canım hoşgeldin bizde seni özledik nasılsın görüşmeyeliselammmmmmmmmmm canlarim kac gündür girmiyordum nasilsiniz???? sizlei cok özledim
yarin doktorda terminim var cok merak ediyorum ne diyeceklay lay lommmmm pffffffffff babaannemdeyim canim sikiliyor pffff
kızlarrrr ben kapatıyorum görüşmek üzere ütü yapacağım sonra yatayım her akşam 4 oluyo bu aralar yatana kadar duzene sokmalıyım allaha emanet olun opuyorum tatlışkolarrr
aminnn inşallah kuzum yaa rabbim nasip etsin hepimize inşallah
iyi geceler canım kolay gelsin görüşmek üzere :79::79:
sağol ablam optm çok
kız eboş hakkat yakaladın beni
ne ediyosunuz bakemm,cümleten hayırlı akşamlarrr
iyidir eboşum inş belkide kafasını toparlamak icin ugramıyodur inş güzel haberlerle döner...peloşum valla bilmiyorum ya negatif sonuçtan sonra uğramadı iyidir inşallah
kız eboş hakkat yakaladın beni
ne ediyosunuz bakemm,cümleten hayırlı akşamlarrr
amann işte dizi alt tarafıda böyle erkeklerde vardır eminim pataklıycaksın:84:
kızlar ya ben KARDELENBHRI çok merak ediyorum iyidir inşallah uğramadı hiç
tubiş sen nasılsın yine maşallahın var çok coşkulusun hayırdır?
hayırlı haberler al tatlım inşallah
hoşgördüm abllammm bende çok şükür aynı işte kös kös dolanıyorum etraftaakuzummmmm yerim seni ben yaaa hoşgeldin ben iyiyim sen nasılsın
ben seni bulurum heryerde
iksir hamile tutişim güzel haber var
iyidir eboşum inş belkide kafasını toparlamak icin ugramıyodur inş güzel haberlerle döner...
iyi akşamlar canım hoşgeldin epeydir görüşemiyoduk özledim seni nasılsın
ya iyi olsunda gerisi mühimdeğilama haber versin bize yaaiyidir eboşum inş belkide kafasını toparlamak icin ugramıyodur inş güzel haberlerle döner...
iyi akşamlar canım hoşgeldin epeydir görüşemiyoduk özledim seni nasılsın
gerçek hayattada vardır böyle psikopat tipler...
doğru diyorsun bende girdiğimden beri hiç görmedim... umarım iyidir herşey yolundadır...okuyorsan ben iyiyim yaz git gene kardelenbhr
herkeze iyi geceler kızlar nasılsınız
topcik baya kalabalık sohbetiniz ballı olsun
derdammm hoşgeldin cnm nasıl gidiyor hamişlik görüşemedik senle uzun süredirherkeze iyi geceler kızlar nasılsınız
topcik baya kalabalık sohbetiniz ballı olsun
herkese iyi geceler nasılsınız hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?