Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

herkeze iyi geceler kızlar nasılsınız
topcik baya kalabalık sohbetiniz ballı olsun
derdam saol kuzum hoşgeldin nasılsın
herkese iyi geceler nasılsınız hanımlar
hoşgeldin tatlım selam
evet abla canim sikiliyo napiyim hahah herkez bi konu konusuyo valla ay insallah hayirli haber alirim hop hop hopaaaaaaaa
kız allah neşeni daim etsin inşallah

hehe demek kös kös
temizlik yapıyomusun bakıyım
evet kuzu darısı bize inşallah

bende iyiyim canım sagol valla ne olsun tutişim aynı bi degişiklik yok...

iyi geceler cnm... nasılsn?

bir şey soram sizde kontrol paneline tıkladıgınızda yapım aşamasında gibi birşey cıkıyormu?
yok canım sen sorunca baktım öyle bişey yazmıyo bende
,Tugba66,ebrar_53+,gul_tamer+,AnaToLia_,derdanur,swcnprlk,birsen29,canlarım sizler geldiniz ama ben cıkıyorum cok uykum geldi sonra görüşürüz inş hepiniz allaha emanet olun kocaman öpüyorum hepinizi

peloşum iyi uykular tatlışım çok çok öptüm :79::79:

,Tugba66,ebrar_53+,gul_tamer+,AnaToLia_,derdanur,swcnprlk,birsen29,canlarım sizler geldiniz ama ben cıkıyorum cok uykum geldi sonra görüşürüz inş hepiniz allaha emanet olun kocaman öpüyorum hepinizi

pelincim güle güle tatlım A.e.ol. kocaman öptüm hoşçakalll:79:

derdam saol kuzum hoşgeldin nasılsın

hoşgeldin tatlım selam

kız allah neşeni daim etsin inşallah

hehe demek kös kös
temizlik yapıyomusun bakıyım
evet kuzu darısı bize inşallah

eboşumm temizliğimi dün yaptım,şimdi annemin işleri ile uğraşıyoruz tadilat gibi bişe var ama bi fayansçı bulamadık kadın kafayı yicek,bende sürekli git gel yapıyorum anneme...Millet iş beğenmiyor valla

şu ziyaretçileri çok merak ediyorum topiğe her girdiğimde en az iki kişi ziyaretçi,arkadaşlar buyrun sizde gelin hepberaber sohbet edelim dimiiiiiiii amaaa

aaa kolay gelsin kuzum allahım kolaylık versin
ya tanıdık olsaydı söylerdim inanki
anneciğe selam söyle benden

başüstüne ablam iletirim,düşündüğün için ayrıca tşk ederim :) kadın başımıza halletmeye çalışıyoru işte

tutişim anlıyorum kuzum allahım yar ve yardımcınız olsun
buarada kociş geldi kuzum azcık onla ilgileniyim buralarda olursan konuşuruz şimdi diğer pcye geçicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…