Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Tugba66 KAYRAM29+ gul_tamer AnaToLia_ pelin67 Kayram2006 :80::80::80::80::80: görüşrüüz arkadaşlar...Allah a emanet olun.. iyi gecelerrr

kızlar bana cevap verin nolur adetime 3 gün var test yaptım negatif çıktı ve morallerim sıfır sizde doğrumudur acele nolur

cnm genelde idrar testleri adetin geçtikten sonra yaptgında doğru sonuç veriyor,adet günün geçsin öyle yap tekrar belli olmaz bekleyemem dersen de eğer kan testi yaptırabilirsin en kesin sonuç...

o kadar moralim bozulduki eşim dışarda kendimce tamamdı ve sürpriz yapıcaktım yaaa allahım rüyalarımda hep var olduğu görünmüştü

selam ben geldimmmmmmm
kız tuba yorulmadınmı hala halay çekiyosun
tutiş yetiştim sana ablam
lagrima iyi uykular canım :79:

ya eşimin işi dolayısıyla öyle biryere geldimki kendi başıma yaptırmam çok zor dışarı çıkamıyorum beklicem napimmm hayırlısı inşallah

selam ben geldimmmmmmm
kız tuba yorulmadınmı hala halay çekiyosun
tutiş yetiştim sana ablam
lagrima iyi uykular canım :79:
kızz tugba'nın bugun maşallahı var gerçi hergün böyle mi bilmiyorum ilk defa karşılaştk ama :)çok enerjik hatun yaaa...
ne ettin bakemmm ne var ne yok
ya eşimin işi dolayısıyla öyle biryere geldimki kendi başıma yaptırmam çok zor dışarı çıkamıyorum beklicem napimmm hayırlısı inşallah

o zaman bekle cnm en güzeli fazla da düşünmemeye çalış inş dilediğin gibi olur da eşine sürprizini yaparsınnn

allah razı olsun canım çok sağol
cümlesinden canım

tubanın maşallahı var hep enerjik
napıım azcık kocişle ilgilenip geldim kuzu sen naaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…