Tugba66 KAYRAM29+ gul_tamer AnaToLia_ pelin67 Kayram2006 :80::80::80::80::80: görüşrüüz arkadaşlar...Allah a emanet olun.. iyi gecelerrr
tutişim anlıyorum kuzum allahım yar ve yardımcınız olsun
buarada kociş geldi kuzum azcık onla ilgileniyim buralarda olursan konuşuruz şimdi diğer pcye geçicem
Tugba66 KAYRAM29+ gul_tamer AnaToLia_ pelin67 Kayram2006 :80::80::80::80::80: görüşrüüz arkadaşlar...Allah a emanet olun.. iyi gecelerrr
evet masallah.... misafirlerimize cay mi yapsam kahve mi
evet bencedebende demin kocayla haylay cektim hahah hadin hep beraber cekelim
maşallah sana bu ne enerji böyle yaaa haydin tek bırakmıyım seni
maşallah sana bu ne enerji böyle yaaa haydin tek bırakmıyım seni
kızlar bana cevap verin nolur adetime 3 gün var test yaptım negatif çıktı ve morallerim sıfır sizde doğrumudur acele nolur
kızlar bana cevap verin nolur adetime 3 gün var test yaptım negatif çıktı ve morallerim sıfır sizde doğrumudur acele nolur
ya eşimin işi dolayısıyla öyle biryere geldimki kendi başıma yaptırmam çok zor dışarı çıkamıyorum beklicem napimmm hayırlısı inşallah
kızz tugba'nın bugun maşallahı var gerçi hergün böyle mi bilmiyorum ilk defa karşılaştk ama :)çok enerjik hatun yaaa...selam ben geldimmmmmmm
kız tuba yorulmadınmı hala halay çekiyosun
tutiş yetiştim sana ablam
lagrima iyi uykular canım :79:
ya eşimin işi dolayısıyla öyle biryere geldimki kendi başıma yaptırmam çok zor dışarı çıkamıyorum beklicem napimmm hayırlısı inşallah
cümlesinden canımallah razı olsun canım çok sağol
kızz tugba'nın bugun maşallahı var gerçi hergün böyle mi bilmiyorum ilk defa karşılaştk ama :)çok enerjik hatun yaaa...
ne ettin bakemmm ne var ne yok
o zaman bekle cnm en güzeli fazla da düşünmemeye çalış inş dilediğin gibi olur da eşine sürprizini yaparsınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?