cümlesinden canım
tubanın maşallahı var hep enerjik
napıım azcık kocişle ilgilenip geldim kuzu sen naaptın
hiiiç napıyımmm bekledim seni belki gelirsin diyeebekleyen derviş misali:):)
oyy iyki bekledin ablam ben gece kuşuyum geldim işte
yarın kardeşim geliyo tutiş
vaayyyyy gözünaydın ablamm,selam söylersin kısa mı kalacak?
slm kızlar
gökce bagırıp duruyo kociş oyalamaya çalışıyo gündüz aşılarını yaptırdık çok huzursuzmemeyi istemiyor mama yemekde istemiyor şaşırdık kaldık valla
hımmm anladımm,benimkide çalışıyor ablası devam aynen:)saol ablam 10 gün kalıcak sınavları bittide dinlenmeye geliyo
seninki napıyo çalışmaya devammı
slm kızlar
gökce bagırıp duruyo kociş oyalamaya çalışıyo gündüz aşılarını yaptırdık çok huzursuzmemeyi istemiyor mama yemekde istemiyor şaşırdık kaldık valla
okudum kanka ama durmak bilmiyo yaoyyy kıyamam kuzuma yaa azcık okuyun bende okurum onu şimdi
canım benim yaa offf içim sızladı kanka
hımmm anladımm,benimkide çalışıyor ablası devam aynen:)
gökçem hasta mı oldu niye huysuzlandı ki acabab aşıdan mı ya kıyamam...
canm bugün 6 aylık asıları vARdı 3 tane bacaktan bi tane agızdanateşide yok ama agrı kesici de verdikhımmm anladımm,benimkide çalışıyor ablası devam aynen:)
gökçem hasta mı oldu niye huysuzlandı ki acabab aşıdan mı ya kıyamam...
okudum kanka ama durmak bilmiyo ya
kocişte şimdi sinirlendi uyumuyo die kalktı gitti ben im 2gitmem gerek kucagımda gökce durmuyo canım size ii muhabbEtler ii geceler
aleykümselam ablamm ben müsadenle kaçayım hayırlı geceler diliyorum sana öptüm kocamannhımm sende çok selam söyle kuzum
canm bugün 6 aylık asıları vARdı 3 tane bacaktan bi tane agızdanateşide yok ama agrı kesici de verdik
kızlar kib ben yazamıyorum gideyim kib öptm
aleykümselam ablamm ben müsadenle kaçayım hayırlı geceler diliyorum sana öptüm kocamann
tamam cnm inşaallah sakinleşir,ağrısı falan yoktur umarım kıyamam yaa...
Neyse kaçtım bennn heee kardeloş o söylediğim şey iptal cnm hani bana şifre verdiğinde ben bakmıştım ya o zaman 20liraydı bende öyle demiştim yengem diğerleriyle aynı fiyat zaten boşver dedi:)
Haydin Allah'a emanet olunnn
şu ziyaretçileri çok merak ediyorum topiğe her girdiğimde en az iki kişi ziyaretçi,arkadaşlar buyrun sizde gelin hepberaber sohbet edelim dimiiiiiiii amaaa
canım regl siklusunu girince ortalama regl tarihine 14 gün kalası yumurtlama oluyo ya o tarihlerde 0.1 0.2 derece ateş düşünce yumurtlama oluyor sanırım.bende anlamadığım için ateş ölçenlere yorumlattırıyordum.zaten o tabloda da site yumurtladığın gün kırmızı bi çizgi çekiyor.akıntı durumlarını mutlaka gir.çizgiyi çektiği yerde kesişen yer yumurtlama günün oluyor.ondan sora her gün girdiğin ateşin yanına dpo1 dpo2 dpo3 diye yazıyor.yani yumurtlamadan sonraki günleri sayıyor.dpo12 ye kadar sürmesi lazım en az.ondan sonraki günlerde ateşin hiç düşmezse muhtemel gebelik.kardeloşum bana maaş fln vermesin istemiyorum.ondan tek istediğim artık güzel haber vermesi.en çok bu habere mutlu olucam.saol ablam dayanamadm geldım yıne sular kesıldı kocıs dısarı cıktı galıba kazı falan olcak cunku sadece ıkı evınkısı kesık borularda bır sorun var galıba yandık yanı neysekı evın dısında yapılacak ne olacaksa canım benım kardesıne benden selamlar gece grusuruz umarım kardelelos hanım unutmamıstır randevumuzu
evet kuzum ben geldım bende senı sevıyorum botanem aminnn guzel dıleklerın ıcın allah gonlune ferahlık versın ınsallah
canım sımdılık bır streesım yok nete gırmedıgım surece yanı kafam rahat gun ıcınde pek bı sıkıntım yok bıde deneyeyım dedım sadece merak yanı benımkısı bu arada yumurtlamaya kadar sureklı atesın artmasımı gerekıyor yoksa dusebılırmı mantıgını anlamadım neye gore bı cızelge olusturuyor acaba buay benımkını soleyemeyecek ya bunu da ogreneyım eksık kalmasınbana bı acıklayabılırmısın soz sana kardelosla bızzat konuscm sana bı maas ıkramıye versın
ınsallah canım ama ben o kıstlerle hamıle kaldım korkulacak bır durumun yok yanı ınsallah bıseycık olmaz
canım tekrardan allah analı babalı buyutsun kucagına almayı da nasıp etsın artık bızım ıcın daha cok dua et olmazmı
iyiyim canım çok şükür.sen nasılsın.salı kontrolun vardı nasıl geçti?inş hepimiz güzel haberler verelim inş.artık tarihe bile bakmıyorum.hayırlısını nasip etsin Rabbim.kız kardeloş nasıl oldun özlettin kendini canım
geçmiş olsun canım adetin öyle geçiyosa kendini sıcak tut
selinacım sen nasılsın canım konuşmayalı inşallah yakında güzel haberler verirsin
tostim demek başlıyosun çalışmalara hayırlısı olsun canım
samyeli nasıl gidiyo bebiş nasıl kontroller nasıl ne zaman gidiyosun dr
ooo sünnger sende alıştın topiğin gezekçilerine sende geziyon demek
elixsircim hayırlısıyla sağlıklıca doğurmak nasip etsin canım
slm canım nasılsın sen neler yapıyosun çalışmalara ek olarak
canım biz biliyoduk zaten bizi bırakmayacağını neyse iyiisin ya sevindim orda evler nasıl burdaki gibi tek katlı evler varmı
günaydın kıslar nasılsınızz ablam bende seninle aynı fikirdeyim damat konusunda ama hayırlısı bakalımhiç fark etmezz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?