Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

slm kızlar
gökce bagırıp duruyo kociş oyalamaya çalışıyo gündüz aşılarını yaptırdık çok huzursuz memeyi istemiyor mama yemekde istemiyor şaşırdık kaldık valla

slm kızlar
gökce bagırıp duruyo kociş oyalamaya çalışıyo gündüz aşılarını yaptırdık çok huzursuz memeyi istemiyor mama yemekde istemiyor şaşırdık kaldık valla

oyyy kıyamam kuzuma yaa azcık okuyun bende okurum onu şimdi
canım benim yaa offf içim sızladı kanka

saol ablam 10 gün kalıcak sınavları bittide dinlenmeye geliyo
seninki napıyo çalışmaya devammı
hımmm anladımm,benimkide çalışıyor ablası devam aynen:)
slm kızlar

gökçem hasta mı oldu niye huysuzlandı ki acabab aşıdan mı ya kıyamam...

oyyy kıyamam kuzuma yaa azcık okuyun bende okurum onu şimdi
canım benim yaa offf içim sızladı kanka
okudum kanka ama durmak bilmiyo ya
kocişte şimdi sinirlendi uyumuyo die kalktı gitti ben im 2gitmem gerek kucagımda gökce durmuyo canım size ii muhabbEtler ii geceler

hımmm anladımm,benimkide çalışıyor ablası devam aynen:)

gökçem hasta mı oldu niye huysuzlandı ki acabab aşıdan mı ya kıyamam...
canm bugün 6 aylık asıları vARdı 3 tane bacaktan bi tane agızdanateşide yok ama agrı kesici de verdik
kızlar kib ben yazamıyorum gideyim kib öptm

okudum kanka ama durmak bilmiyo ya
kocişte şimdi sinirlendi uyumuyo die kalktı gitti ben im 2gitmem gerek kucagımda gökce durmuyo canım size ii muhabbEtler ii geceler

oy kıyamam ona yaa allahım şifa versin git sen kuzuyla ilgilen teyzeside okuycak onu şimdi
allahım tatlı uykular versin

hımm sende çok selam söyle kuzum
aleykümselam ablamm ben müsadenle kaçayım hayırlı geceler diliyorum sana öptüm kocamann
canm bugün 6 aylık asıları vARdı 3 tane bacaktan bi tane agızdanateşide yok ama agrı kesici de verdik
kızlar kib ben yazamıyorum gideyim kib öptm

tamam cnm inşaallah sakinleşir,ağrısı falan yoktur umarım kıyamam yaa...
Neyse kaçtım bennn heee kardeloş o söylediğim şey iptal cnm hani bana şifre verdiğinde ben bakmıştım ya o zaman 20liraydı bende öyle demiştim yengem diğerleriyle aynı fiyat zaten boşver dedi:)
Haydin Allah'a emanet olunnn

tamam ablam yat sen öpüyorum seni çok allah rahatlık versin bende kaçıyorum zaten
görüşüerüz kuzuuu

şu ziyaretçileri çok merak ediyorum topiğe her girdiğimde en az iki kişi ziyaretçi,arkadaşlar buyrun sizde gelin hepberaber sohbet edelim dimiiiiiiii amaaa

anatolıam o mısafırlerden bırı ben olabılırım mesela ama dayanamadım cagrına geldım muhabbete hatunumnasılsın bakayım bebısım
pelıncım canımcım saol bebeıkım gunduz gırersen msnye benı her daım bulursun optum kuzu bu arada kırmızılar senı bu sefer surundurmez ınsallah ama artık bılıyorsun uzun sursede endıse etmessın
banum basın saolsun canım trafık kazası falanmıydı allahım korusun allah hepımıze eslerımızle bırlıkte uzun omurler versın gerısı bos
bırsencım gıdemedım zaten bak yıne burdayım kuzu sadece bırazcık dedım zaten ben ıyıyım cok sukur sadece bırazcık mıdemı bozdum onun dısında ıyıyım kuzucum sn nasılsın
bu arada bır saat once falan gordım ama netımgıttı cevap verememem ondan kusura bakmayın sımdı de cıkıyorum grusuruz allaha emanet olun

canım regl siklusunu girince ortalama regl tarihine 14 gün kalası yumurtlama oluyo ya o tarihlerde 0.1 0.2 derece ateş düşünce yumurtlama oluyor sanırım.bende anlamadığım için ateş ölçenlere yorumlattırıyordum.zaten o tabloda da site yumurtladığın gün kırmızı bi çizgi çekiyor.akıntı durumlarını mutlaka gir.çizgiyi çektiği yerde kesişen yer yumurtlama günün oluyor.ondan sora her gün girdiğin ateşin yanına dpo1 dpo2 dpo3 diye yazıyor.yani yumurtlamadan sonraki günleri sayıyor.dpo12 ye kadar sürmesi lazım en az.ondan sonraki günlerde ateşin hiç düşmezse muhtemel gebelik.kardeloşum bana maaş fln vermesin istemiyorum.ondan tek istediğim artık güzel haber vermesi.en çok bu habere mutlu olucam.
iyiyim canım çok şükür.sen nasılsın.salı kontrolun vardı nasıl geçti?inş hepimiz güzel haberler verelim inş.artık tarihe bile bakmıyorum.hayırlısını nasip etsin Rabbim.
selam kızlar günaydın,hayırlı sabahlar.bugun benim pazarım var.ayrıca bu salavat-ı şerif beni çok rahatlattı kızlar.her fırsatta okuyorum aşırı bir hevesle,azimle.tavsiye ederim.

günaydın kıslar nasılsınızz ablam bende seninle aynı fikirdeyim damat konusunda ama hayırlısı bakalım hiç fark etmezz

günaydiiiiiiiiiiiiin arkadaslarim,islerime baslamadan size bir selam vereyim dediminsallah hepiniz iyisinizdir..

gecmisi cok okuyamiyorumyazilariniza cevap veremedigim icin kusuruma bakmayin olurmuher gece yatmadan önce okuycam diye niyet ediyorum ama,eve geldigimde yorgunluktan koltugun üstunde uyukluyorumneyse su islerimi bir halldeyim,sonrasinda telafi ederim...

bir önceki sayfaya göz atabildim sadece,elixsir hamileymis,ne kadar cok sevindim,tebrik ederim canim,hayirli olsun,rabbim kucaginada almak nasip etsin

ara arada olsa girmeye calisacagim,hepinizi rabbime emanet ediyorum,

günaydın kıslar nasılsınızz ablam bende seninle aynı fikirdeyim damat konusunda ama hayırlısı bakalım hiç fark etmezz

ELİKSİRRR GÖZÜN AYDIINN CANIMM ALLAH KUCANAAĞINAA SAĞLICAKLA ALMAK NASİP ETSİN
DARISI DİĞER BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN BAŞINNAAA ÖPÜOORUUM HEPİNİSİİİİİİ
YENİ LİNKİNİZDE HAYIRLI OLSUNN EN GÜZEL HABERLERİ BURDAN ALIRSINIZZ İNŞALLAHHHHH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…