Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

NİSAN AYI LİSTEMİZ

*****************************BAP980**************************3 NİSAN***************
*****************************PELİN67**************************5 NİSAN***************
*****************************ALEYNA**************************5 NİSAN***************
*****************************BANU145145***********************9 NİSAN**************
******************************SUNGER*************************13 NİSAN**************
*****************************GARİP***************************16 NİSAN***************
*****************************TUGBA66************************26 NİSAN****************

MAYIS AYI LİSTEMİZ

*****************************ECEE**************************3 MAYIS*****************
*****************************KAYRAM*************************3 MAYIS***************
*****************************EGAL****************************3 MAYIS**************
****************************KARDELEN5223*********************5 MAYIS****************
****************************TOSTİ***************************7 MAYIS****************
****************************CİCİ35****************************10 MAYIS**************
****************************EBRAR_53************************?? MAYIS****************
****************************DERİNSU*************************?? MAYIS****************

HAMİŞ LİSTEMİZ

********************TUĞCAL*****************/*****************DERDANUR***************
**********************YABADABADU************************************BİRSEN**********
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*************
******************DİDGOK**********************/**********************MİRANDA********
***********************QUEEN_BE***************/*******************DAİSY**************
*******************ZEYNEPKAYGİN****************/**********************SAMYELİ26*******
*******************SEMRAOZSOY****************/**********************TRAKYA*********
*******************ELİXSİRR*******************/

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

Son düzenleme:
günaydınnn arkadaşlarım... nasılsınız bakalımmm??? pufff ne sıkıcı bir gün ya... anneannemin apartmandaki arkadaşı geldi 90 yaşında ölmüş 10 sene olmuş gelmiş yakınıyor..Anlamıyorum bu insanları ben 50 yaşında teyzemi 37 yaşında yengemi 40 yaşında babamı 72 yaşındada anneannemi toprağa koydum 90 yaşında öldü diye ağlıyorlar.. bende mi sorun var acaba 25 yaşındayım başkasının bu geç öölümleri canımı acıtmıyor atık.. merhametim azaldı gibi anneannemden sonra daha bir merhametsiz oldugumu hissediyorum.. ne bileyim... sabah sabah

Kızlar gecmıs ne cok bırıkmıs sımdı okuyamıcam ama temızlıge baslamam lazım
Uyandıgımda tostı tarıh vermıstı onu eklemeyı unutmustum dıye hatırladım kusurabakma cnm dün hamıs haberınden gözden kacırmısım
bap98****3 nisan
pelin67***5 nisan
aleyna****5 nisan

kızlar tarıhlerınız gecmıs pelınım sen gelıyorsun verdınmı bılemıyorum cnm belkıde gözden kacmıstır
Aleynam ve bap ugramıyor kacgündür kızlar merakta kaldık nerdesınızzzzzzzzz

egal
ugurboncugum
lagrima
Tugba66

slm kızlar hepinizee nasılsınızz ??

dün akşam doktorum aradı saat 10 bugün akşam 7,30 seni bekliyorum dediii bundann sonra nsıl bir aşama izlicezz onu söylicekk akşam giripp size yazarım geçmişi okudumm onlarıda akşam yorumluycamm heminiziii öpüyorumm allaha emanet olunn

kızlaaar günaydıın elixir çok sewindim cnmm allah tamamına erdirsin işlhh:))

trakyadan hbr warmıı??en son gelişme?

buaradaa halaa kananma bitmedi we 2 3 gndür adet sancısı gibi karnım ağrıyoo cnmm sıkılmaya başladı artık
26 gün ldu yaa

sağolun kıslar ALLAH RAZI OLSUN

selamm... iyiyizzz sen nasılsın...

iyyiz canmm... yarin haberlerini bekliyoruzz bakalimm nasill bi yolmuss.. bende cuma günü gidcemm bakalimm nediyecek..

elixsir duayı yazacakmısın cnm? biz nerede yaptırabiliriz? bu arada annem dediki bol bol Kuran ı Kerim dinlesin hamilelik döneminde dedi...

annemiazcık dışarı çıkartıcam namazdan sonra hava alsın depresyona girdi kadın.. görüşürüz.... öptüm

|^^^^^^^^^^^|_
| günaydın ….. I| |'""|""I_
| ______________l ||_|_|__|;
(@!)!(@)"""""**|(@) (@)****|(@)

Slm kizlar bugun doktora gittim esimin kontorol olmasi lazimmis:26::26: bende hersey normalmis offffff insallah esimdende hersey normaldir

inşallah normaldir cnm... sıkmayın canınızı...
Slm kizlar bugun doktora gittim esimin kontorol olmasi lazimmis:26::26: bende hersey normalmis offffff insallah esimdende hersey normaldir

annemi gezdirdim geldim yürü yürü bi hal oldum.. annem tabi stresten hiç tık demedi ayaklarıma kara sular indi... ühüüü

inşallah normaldir cnm... sıkmayın canınızı...

annemi gezdirdim geldim yürü yürü bi hal oldum.. annem tabi stresten hiç tık demedi ayaklarıma kara sular indi... ühüüü

Iyi yapmisin cnm acilmisdir simdi Annen benim annemde depresyonda bizde gezdigimiz zaman aciliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…