günaydiiiiiiiiiiiiin arkadaslarim,islerime baslamadan size bir selam vereyim dediminsallah hepiniz iyisinizdir..
gecmisi cok okuyamiyorumyazilariniza cevap veremedigim icin kusuruma bakmayin olurmu her gece yatmadan önce okuycam diye niyet ediyorum ama,eve geldigimde yorgunluktan koltugun üstunde uyukluyorum neyse su islerimi bir halldeyim,sonrasinda telafi ederim...
bir önceki sayfaya göz atabildim sadece,elixsir hamileymis,ne kadar cok sevindim,tebrik ederim canim,hayirli olsun,rabbim kucaginada almak nasip etsin
ara arada olsa girmeye calisacagim,hepinizi rabbime emanet ediyorum,
ELİKSİRRR GÖZÜN AYDIINN CANIMM ALLAH KUCANAAĞINAA SAĞLICAKLA ALMAK NASİP ETSİN
DARISI DİĞER BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN BAŞINNAAA ÖPÜOORUUM HEPİNİSİİİİİİ
YENİ LİNKİNİZDE HAYIRLI OLSUNN EN GÜZEL HABERLERİ BURDAN ALIRSINIZZ İNŞALLAHHHHH
sağolun kıslar ALLAH RAZI OLSUNkızlaaar günaydıın elixir çok sewindim cnmm allah tamamına erdirsin işlhh:))
trakyadan hbr warmıı??en son gelişme?
buaradaa halaa kananma bitmedi we 2 3 gndür adet sancısı gibi karnım ağrıyoo cnmm sıkılmaya başladı artık
26 gün ldu yaa
egal
ugurboncugum
lagrima
Tugba66
slm kızlar hepinizee nasılsınızz ??
dün akşam doktorum aradı saat 10 bugün akşam 7,30 seni bekliyorum dediii bundann sonra nsıl bir aşama izlicezz onu söylicekk akşam giripp size yazarım geçmişi okudumm onlarıda akşam yorumluycamm heminiziii öpüyorumm allaha emanet olunn
egal
ugurboncugum
lagrima
Tugba66
slm kızlar hepinizee nasılsınızz ??
dün akşam doktorum aradı saat 10 bugün akşam 7,30 seni bekliyorum dediii bundann sonra nsıl bir aşama izlicezz onu söylicekk akşam giripp size yazarım geçmişi okudumm onlarıda akşam yorumluycamm heminiziii öpüyorumm allaha emanet olunn
elixsir duayı yazacakmısın cnm? biz nerede yaptırabiliriz? bu arada annem dediki bol bol Kuran ı Kerim dinlesin hamilelik döneminde dedi...
özeline anlatmaya çalıstım canım
Slm kizlarbugun doktora gittim esimin kontorol olmasi lazimmis:26::26: bende hersey normalmis offffff insallah esimdende hersey normaldir
inşallah canım herşey normaldir
Slm kizlarbugun doktora gittim esimin kontorol olmasi lazimmis:26::26: bende hersey normalmis offffff insallah esimdende hersey normaldir
inşallah normaldir cnm... sıkmayın canınızı...
annemi gezdirdim geldim yürü yürü bi hal oldum.. annem tabi stresten hiç tık demedi ayaklarıma kara sular indi... ühüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?