Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

sende sagol kayracım msn de görüştük zaten canım... inş cok beklemeden gelir şu kırmızılar
boncugum ben adet olmadım hala canım gecen ay 15 gün sürmüştü bu ayda hala bekliyorum...olunca haber veririm tatlım

Slm kizlar bugun doktora gittim esimin kontorol olmasi lazimmis:26::26: bende hersey normalmis offffff insallah esimdende hersey normaldir

canım inş eşindede herşey normal cıkar...

selam kızlar nasılsınız

selam canım arkadaşlarım hepiniz iyisinizdir umarım
ben annemlerdeyim kardeşim geldi çokşükür azcık kaynatıyoruz gece eve gidince görüşürüz .öptüm sizi :80::80:

selam canım arkadaşlarım hepiniz iyisinizdir umarım
ben annemlerdeyim kardeşim geldi çokşükür azcık kaynatıyoruz gece eve gidince görüşürüz .öptüm sizi :80::80:

anneye ve ablaya selamlar ablacım ohh ne güsell bende evde sıkıntıdan patlıyorum kcoişte işe gitti keske bende annemlerde olsaydım

selam kızlar,ben geldim.nasılsınız.? kız elixsir nie bana da göndermiyon o duayı aşk olsun.

slm kızlar nasılsınız
boncugum thanks

Son düzenleme:
rabbim sağlıklı bi hamileleik ve doğum nasib eder inşallah,darısı tüm bekleyenlere,isteyenlere olsun.
işlerimden dolayı gelemediğim için,geç tebrik etmiş oldum,kusura bakma olar mı?

kızlarrrrrrr benn geldimm ee kimsee yokkkk birsencimm iyi akşamlar canımmm

doktorumm herşey normall dedii hiçç bişicin yok dediii bi ilaç verdi rahimim kalınlaşsın diyee ama aslında meme kanserlerine verilen bi ilaçmış femara diyee eczadeye baktım 190.27-tl ilaçç heyetsizde vermiyolar hemencik doktorumu aradımm dediii almaa benn okadarr pahalı olduugnu bilmiyodum başka ilaç söylicem sana dedii tmm dedimm ayy içim rahatladıı kızlarr doktorr herşey yolundaaa degince kalkıp öpcektim adamı

alemsin cicişim
gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…