hoşbuldum cnm nasılsınız iyimisin
Iyi yapmisin cnm acilmisdir simdi Annen benim annemde depresyonda bizde gezdigimiz zaman aciliyor
sende sagol kayracım msn de görüştük zaten canım... inş cok beklemeden gelir şu kırmızılaranatolıam o mısafırlerden bırı ben olabılırım meselaama dayanamadım cagrına geldım muhabbete hatunum nasılsın bakayım bebısım
pelıncım canımcım saol bebeıkım gunduz gırersen msnye benı her daım bulursun optum kuzu bu arada kırmızılar senı bu sefer surundurmez ınsallah ama artık bılıyorsun uzun sursede endıse etmessın
banum basın saolsun canım trafık kazası falanmıydı allahım korusun allah hepımıze eslerımızle bırlıkte uzun omurler versın gerısı bos
bırsencım gıdemedım zaten bak yıne burdayım kuzu sadece bırazcık dedım zaten ben ıyıyım cok sukur sadece bırazcık mıdemı bozdum onun dısında ıyıyım kuzucum sn nasılsın
bu arada bır saat once falan gordım ama netımgıttı cevap verememem ondan kusura bakmayın sımdı de cıkıyorum grusuruz allaha emanet olun
boncugum ben adet olmadım hala canım gecen ay 15 gün sürmüştü bu ayda hala bekliyorum...olunca haber veririm tatlımKızlar gecmıs ne cok bırıkmıs sımdı okuyamıcam ama temızlıge baslamam lazım
Uyandıgımda tostı tarıh vermıstı onu eklemeyı unutmustum dıye hatırladımkusurabakma cnm dün hamıs haberınden gözden kacırmısım
bap98****3 nisan
pelin67***5 nisan
aleyna****5 nisan
kızlar tarıhlerınız gecmıs pelınım sen gelıyorsun verdınmı bılemıyorum cnm belkıde gözden kacmıstır
Aleynam ve bap ugramıyor kacgündür kızlar merakta kaldık nerdesınızzzzzzzzz
Slm kizlarbugun doktora gittim esimin kontorol olmasi lazimmis:26::26: bende hersey normalmis offffff insallah esimdende hersey normaldir
ewet acılıyor... gerçi yolda ağladı biraz ama düzelir inşş
selam canım arkadaşlarım hepiniz iyisinizdir umarım
ben annemlerdeyim kardeşim geldi çokşükür azcık kaynatıyoruzgece eve gidince görüşürüz .öptüm sizi :80::80:
selam kızlar,ben geldim.nasılsınız.? kız elixsir nie bana da göndermiyon o duayı aşk olsun.
NİSAN AYI LİSTEMİZ
*****************************BAP980**************************3 NİSAN***************
*****************************PELİN67**************************5 NİSAN***************
*****************************ALEYNA**************************5 NİSAN***************
*****************************BANU145145***********************9 NİSAN**************
******************************SUNGER*************************13 NİSAN**************
*****************************GARİP***************************16 NİSAN***************
*****************************TUGBA66************************26 NİSAN****************
MAYIS AYI LİSTEMİZ
*****************************ECEE**************************3 MAYIS*****************
*****************************KAYRAM*************************3 MAYIS***************
*****************************EGAL****************************3 MAYIS**************
****************************KARDELEN5223*********************5 MAYIS****************
****************************TOSTİ***************************7 MAYIS****************
****************************CİCİ35****************************10 MAYIS**************
****************************EBRAR_53************************?? MAYIS****************
****************************DERİNSU*************************?? MAYIS****************
HAMİŞ LİSTEMİZ
********************TUĞCAL*****************/*****************DERDANUR***************
**********************YABADABADU************************************BİRSEN**********
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*************
******************DİDGOK**********************/**********************MİRANDA********
***********************QUEEN_BE***************/*******************DAİSY**************
*******************ZEYNEPKAYGİN****************/**********************SAMYELİ26*******
*******************SEMRAOZSOY****************/**********************TRAKYA*********
*******************ELİXSİRR*******************/
ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH
Düzelir canim benim annemde agliyo sürekli hap kulaniyor allahim sifa versin
kızlarrrrrrr benn geldimm ee kimsee yokkkk birsencimm iyi akşamlar canımmm
doktorumm herşey normall dedii hiçç bişicin yok dediii bi ilaç verdi rahimim kalınlaşsın diyee ama aslında meme kanserlerine verilen bi ilaçmış femara diyee eczadeye baktım 190.27-tl ilaçç heyetsizde vermiyolar hemencik doktorumu aradımm dediii almaa benn okadarr pahalı olduugnu bilmiyodum başka ilaç söylicem sana dedii tmm dedimm ayy içim rahatladıı kızlarr doktorr herşey yolundaaa degince kalkıp öpcektim adamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?