rabbim sağlıklı bi hamileleik ve doğum nasib eder inşallah,darısı tüm bekleyenlere,isteyenlere olsun.
işlerimden dolayı gelemediğim için,geç tebrik etmiş oldum,kusura bakma olar mı?
rabbim sağlıklı bi hamileleik ve doğum nasib eder inşallah,darısı tüm bekleyenlere,isteyenlere olsun.
işlerimden dolayı gelemediğim için,geç tebrik etmiş oldum,kusura bakma olar mı?
kıss cici aloooo msnnde kapalı nirelerdesinn
kuzumm kociş geldii şimdi kapattımm senii biraz önce gördüm ama pc başında değilsin diye yazmadımm kuzumm yaa çok sevindimm doktorunn öle demesineee
saol kuzum ileticem selamınıanneye ve ablaya selamlar ablacım ohh ne güsell bende evde sıkıntıdan patlıyorum kcoişte işe gitti keske bende annemlerde olsaydım
garibim fazla yorma kuzum kendini belkim bebiş vardır dikkatli ol olurmugünaydiiiiiiiiiiiiin arkadaslarim,islerime baslamadan size bir selam vereyim dediminsallah hepiniz iyisinizdir..
gecmisi cok okuyamiyorumyazilariniza cevap veremedigim icin kusuruma bakmayin olurmu her gece yatmadan önce okuycam diye niyet ediyorum ama,eve geldigimde yorgunluktan koltugun üstunde uyukluyorum neyse su islerimi bir halldeyim,sonrasinda telafi ederim...
bir önceki sayfaya göz atabildim sadece,elixsir hamileymis,ne kadar cok sevindim,tebrik ederim canim,hayirli olsun,rabbim kucaginada almak nasip etsin
ara arada olsa girmeye calisacagim,hepinizi rabbime emanet ediyorum,
aslında bazen bende öyle düşünüyorum ama sonra diyorumki yaş önemli değil giden bir can ve hernekadar yaşlı olursa olsun koyuyor insana .allahım herkesin yerini mekanını cennet eylesin .sizede sabır versin acı günler yaşamışsınız canımgünaydınnn arkadaşlarım... nasılsınız bakalımmm??? pufff ne sıkıcı bir gün ya... anneannemin apartmandaki arkadaşı geldi 90 yaşında ölmüş 10 sene olmuş gelmiş yakınıyor..Anlamıyorum bu insanları ben 50 yaşında teyzemi 37 yaşında yengemi 40 yaşında babamı 72 yaşındada anneannemi toprağa koydum 90 yaşında öldü diye ağlıyorlar.. bende mi sorun var acaba 25 yaşındayım başkasının bu geç öölümleri canımı acıtmıyor atık.. merhametim azaldı gibi anneannemden sonra daha bir merhametsiz oldugumu hissediyorum.. ne bileyim... sabah sabah
nazcım endişelenme canım sen lohusasın çok normal bunlar inşallah biter enkısa zamandakızlaaar günaydıın elixir çok sewindim cnmm allah tamamına erdirsin işlhh:))
trakyadan hbr warmıı??en son gelişme?
buaradaa halaa kananma bitmedi we 2 3 gndür adet sancısı gibi karnım ağrıyoo cnmm sıkılmaya başladı artık
26 gün ldu yaa
hadi gözünaydın tubiş inşallah eşinin sonuçlarıda iyi çıkarSlm kizlarbugun doktora gittim esimin kontorol olmasi lazimmis:26::26: bende hersey normalmis offffff insallah esimdende hersey normaldir
cicişim çok sevindim kuzum gözünaydın hayırlısıyla bebişde enkısa zamanda gelir inşallahkızlarrrrrrr benn geldimm ee kimsee yokkkk birsencimm iyi akşamlar canımmm
doktorumm herşey normall dedii hiçç bişicin yok dediii bi ilaç verdi rahimim kalınlaşsın diyee ama aslında meme kanserlerine verilen bi ilaçmış femara diyee eczadeye baktım 190.27-tl ilaçç heyetsizde vermiyolar hemencik doktorumu aradımm dediii almaa benn okadarr pahalı olduugnu bilmiyodum başka ilaç söylicem sana dedii tmm dedimm ayy içim rahatladıı kızlarr doktorr herşey yolundaaa degince kalkıp öpcektim adamı
ebroşum,ben gidiyorum canım,gelince muhakkak görürsün
bu saatede annem vesilesiyle kaldık
selam kızlarrr dicemmmm ama eboşumm var sadece selam eboşum naptın gördün mü kardeşceğizini
kuzum hoşgeldin
evet gördüm kardeşciğimi hasret giderdik
sen nasılsın ?sevindim seni gördüğüme yanlız kalmıştım
ohhh iyi hasret giderirsin artık :)
bende aynı işte iyi diyelim iyi olalım
tutiş ordamısın kuzum
hee gitme biyere ben kokayım yaburdayımmm ablammm
ebrar_53+,AnaToLia
iyi geceler arkadaşlar nasılsınız????siz de goncalarınızı uyutup buraya geldınız???**
tez zamanda inşaallah ablamm sende durumlar nasıl tedavi falan düşünüyor musunuz aşılama falanallahım iyilik versin canom bende öyleyim iyi diyip iyi olmaya çalışıyorum
az önce eşime diyorum ev nekadar sessiz bu sessizlik nezaman bozulcak acep
ebrar_53+,AnaToLia
iyi geceler arkadaşlar nasılsınız????siz de goncalarınızı uyutup buraya geldınız???**
gitmem kuzu bizde aynı sizin gibi gece kuşuyuz hahahahee gitme biyere ben kokayım ya
hoşgeldin canım nasılsın ben iyiyim saol
yok benim goncam yatmadı biz ikimizde gece kuşuyuz
kızlarrr ya hanı nıcklerınızın altına yazılar yazıyonuz ya benım de nılufer yazıyo ben ne zaman yazabılecegımm oraya zamana mı baglıı???
kızlarrr ya hanı nıcklerınızın altına yazılar yazıyonuz ya benım de nılufer yazıyo ben ne zaman yazabılecegımm oraya zamana mı baglıı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?