Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

anneye ve ablaya selamlar ablacım ohh ne güsell bende evde sıkıntıdan patlıyorum kcoişte işe gitti keske bende annemlerde olsaydım

saol kuzum ileticem selamını
buarada sendemi kız hissediyosun?sağlıklı sıhhatli olsunda gerisi mühim değil
garibim fazla yorma kuzum kendini belkim bebiş vardır dikkatli ol olurmu
valla taşınma telaşında hamiş kalmış olabilirsin sendende müjde bekliyorum inşallah kuzum
aslında bazen bende öyle düşünüyorum ama sonra diyorumki yaş önemli değil giden bir can ve hernekadar yaşlı olursa olsun koyuyor insana .allahım herkesin yerini mekanını cennet eylesin .sizede sabır versin acı günler yaşamışsınız canım
nazcım endişelenme canım sen lohusasın çok normal bunlar inşallah biter enkısa zamanda
Slm kizlar bugun doktora gittim esimin kontorol olmasi lazimmis:26::26: bende hersey normalmis offffff insallah esimdende hersey normaldir
hadi gözünaydın tubiş inşallah eşinin sonuçlarıda iyi çıkar
cicişim çok sevindim kuzum gözünaydın hayırlısıyla bebişde enkısa zamanda gelir inşallah
ebroşum,ben gidiyorum canım,gelince muhakkak görürsün
bu saatede annem vesilesiyle kaldık

baksen annen saolsun demeliyim öptüm seni kuzu

kızlar sungerden haber yok bugün adet günüydü inşallah olmamıştırda müjdeyle gelir .bi hamişimiz daha olur .
aleynamı özledim ben yaa kuzu arada ses ver

ebrar_53+,AnaToLia

iyi geceler arkadaşlar nasılsınız????siz de goncalarınızı uyutup buraya geldınız???**

kızlarrr ya hanı nıcklerınızın altına yazılar yazıyonuz ya benım de nılufer yazıyo ben ne zaman yazabılecegımm oraya zamana mı baglıı???

allahım iyilik versin canom bende öyleyim iyi diyip iyi olmaya çalışıyorum
az önce eşime diyorum ev nekadar sessiz bu sessizlik nezaman bozulcak acep
tez zamanda inşaallah ablamm sende durumlar nasıl tedavi falan düşünüyor musunuz aşılama falan
ebrar_53+,AnaToLia

iyi geceler arkadaşlar nasılsınız????siz de goncalarınızı uyutup buraya geldınız???**

iyi geceler cnm,bnmki karşımda oturuyor valla o bu saatte hayatta yatmaz

hee gitme biyere ben kokayım ya

hoşgeldin canım nasılsın ben iyiyim saol
yok benim goncam yatmadı biz ikimizde gece kuşuyuz
gitmem kuzu bizde aynı sizin gibi gece kuşuyuz hahaha
kızlarrr ya hanı nıcklerınızın altına yazılar yazıyonuz ya benım de nılufer yazıyo ben ne zaman yazabılecegımm oraya zamana mı baglıı???

profilini düzenlediğin sayfada rütbe diye bi kısım var ordan değiştirebilirsin

canım kontrol paneline gir orda profilimi düzenle var oraya tıkla sonra kişisel rütbe yazar oraya istediğini yazıp kaydet olur zamana bağlı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…