Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

tez zamanda inşaallah ablamm sende durumlar nasıl tedavi falan düşünüyor musunuz aşılama falan

iyi geceler cnm,bnmki karşımda oturuyor valla o bu saatte hayatta yatmaz

yok düşünmüyoruz kuzu önümüzde güzel bir tatil programı var

gitmem kuzu bizde aynı sizin gibi gece kuşuyuz hahaha

profilini düzenlediğin sayfada rütbe diye bi kısım var ordan değiştirebilirsin

ayyy sevsinler sizi gece kuşları

anatolia ohhh oturun walla bızımksı aksıne erkencıdır=)) ewlenınce ben azcık ılerı saatlere aldırdım uykusunu ama yorgun olunca dayanamıyo ewlenmeden once 9 bucuk deyınce yatardı hahahaha

ebrar;ablam nereye tatıle yawww akıl werın guzelse bız de gıdelım ben de ıstıyorum tatıl yaz gelmeden

ya bı de sızın yuzunuzu gormek ıstıyom bole uzaktan fotolarla olmuyo resım albumu warmı bn yaptım mesela oldumu onu da bılmıyorumm :S

:76::76::76::76::76:tutiş bu çok şirin aynı sen kuzu
ayyy cnm o senin şirinliğini yahuuu tşk ederim kuzummm şımardımm

ayy cnm keşke bizimkiside erken yatsa ama nerdee böyle daha kötü seninki en güzelini yapıyor valla

ıyı ablam ya ne olsun ben de duş aldımmm saçlarımı duzledım dedım bakıyım kımler war bızımkısı yattı bugun yoğunmus cok
iyi yapmışsın canım sıhhatler olsun
hımmm ne zaman nereye gideceksiniz tüyo ver bakemmm

biz nereye gideriz sence tutiş önce tatil planımız var 5 günlük sonra rize senide götürüyümmü

valla biz karadenize gidiyoruz canım eşimin memleket orası olduğundan
ya bı de sızın yuzunuzu gormek ıstıyom bole uzaktan fotolarla olmuyo resım albumu warmı bn yaptım mesela oldumu onu da bılmıyorumm :S

resim yasak malesef anca bukadara izin var kociş tarafından
albümüm yok ama seninkine bakalım bi olmuşmu

ayy cnm keşke bizimkiside erken yatsa ama nerdee böyle daha kötü seninki en güzelini yapıyor valla[/QUOTE]

6 da kalkıyo koo yatsın uşacıkk :)))) yaa böyle de ben sıkılıyorummmm.ama siz warsınız yaaa ohh sohbetlıyoruzz. o uyuyadursun:90::90::90::90::90:

ay abla ben yaptım album ama resımlerı alırlar mı ordan kotuye kullanırlarmı sıleyım ozaman ben de...

oh ohh ne guzel ya ben de karadenız turu ıstıyorummm super yaaaa...neresındensınız karadenızın???

eboşum sen neden altta gözükmüyosun yaa

sevcan dı sanırım dimii cnm resim konusunda benim kocişte izin vermiyor :) hemde yakalanma riskim var :) o yuzden uzaktan bile eklemiyorum benn

ayyy götürr beniii gittiğinnnnnn yereeee eboşşşş
keşke kuzumm yaa nerdeee o günler
götüreyim bebişim nedemek keşke öyle bişi olsa yaa tutiş
belki ev yaparsak gelirsiniz

canım valla bilmiyorumki alırlarmı sanal alem güvenmiyorum inanki
buarada çok hoşsun maşallah yanlız makyajsız halin çok daha güzel canım daha önce söyleyen oldumu bilmiyorumda ben öyle gördüm
canım biz rize valla gidin görülmeye değer yani türkiyenin heryeri öylede karadeniz harika

eboşum sen neden altta gözükmüyosun yaa

sevcan dı sanırım dimii cnm resim konusunda benim kocişte izin vermiyor :) hemde yakalanma riskim var :) o yuzden uzaktan bile eklemiyorum benn

kuzu sevcanın albümüne baktım ondan gözükmüyo olabilirim
ay tutiş benimkide inanılmaz kızıyo bu uzak resimlere sesi çıkmıyo yüzümüz gözükmüyo diye

ayyy ablamm inş annemde geçen haftasonu gitti salı geldi,belki ev kiralarız diyor merkezde bi ev varmış bnm kuzenin alt dairesi 300 lira demişler artık bu yaza kesinleşir

ayyy ablamm inş annemde geçen haftasonu gitti salı geldi,belki ev kiralarız diyor merkezde bi ev varmış bnm kuzenin alt dairesi 300 lira demişler artık bu yaza kesinleşir

ne dersunnnn süper olur daa
istanbulda buluşamıyoz bari rizede buluşuruz valla çıkmam sizden haberin ola anneciğe selam söyle temmuza kadar yapsın bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…