tez zamanda inşaallah ablamm sende durumlar nasıl tedavi falan düşünüyor musunuz aşılama falan
iyi geceler cnm,bnmki karşımda oturuyor valla o bu saatte hayatta yatmaz
gitmem kuzu bizde aynı sizin gibi gece kuşuyuz hahaha
profilini düzenlediğin sayfada rütbe diye bi kısım var ordan değiştirebilirsin
hee gitme biyere ben kokayım ya
hoşgeldin canım nasılsın ben iyiyim saol
yok benim goncam yatmadı biz ikimizde gece kuşuyuz
yok düşünmüyoruz kuzu önümüzde güzel bir tatil programı var
ayyy sevsinler sizi gece kuşları
ayyy cnm o senin şirinliğini yahuuu tşk ederim kuzummm şımardımm:76::76::76::76::76:tutiş bu çok şirin aynı sen kuzu
anatolia ohhh oturun walla bızımksı aksıne erkencıdır=)) ewlenınce ben azcık ılerı saatlere aldırdım uykusunu ama yorgun olunca dayanamıyo ewlenmeden once 9 bucuk deyınce yatardı hahahaha
ebrar;ablam nereye tatıle yawww akıl werın guzelse bız de gıdelım ben de ıstıyorum tatıl yaz gelmeden
iyi yapmışsın canım sıhhatler olsunıyı ablam ya ne olsun ben de duş aldımmmsaçlarımı duzledım dedım bakıyım kımler war bızımkısı yattı bugun yoğunmus cok
hımmm ne zaman nereye gideceksiniz tüyo ver bakemmm
valla biz karadenize gidiyoruz canım eşimin memleket orası olduğundananatolia ohhh oturun walla bızımksı aksıne erkencıdır=)) ewlenınce ben azcık ılerı saatlere aldırdım uykusunu ama yorgun olunca dayanamıyo ewlenmeden once 9 bucuk deyınce yatardı hahahaha
ebrar;ablam nereye tatıle yawww akıl werın guzelse bız de gıdelım ben de ıstıyorum tatıl yaz gelmeden
ya bı de sızın yuzunuzu gormek ıstıyom bole uzaktan fotolarla olmuyo resım albumu warmı bn yaptım mesela oldumu onu da bılmıyorumm :S
iyi yapmışsın canım sıhhatler olsun
biz nereye gideriz sence tutişönce tatil planımız var 5 günlük sonra rize senide götürüyümmü
götüreyim bebişim nedemek keşke öyle bişi olsa yaa tutişayyy götürr beniii gittiğinnnnnn yereeee eboşşşş
keşke kuzumm yaa nerdeee o günler
ay abla ben yaptım album ama resımlerı alırlar mı ordan kotuye kullanırlarmı sıleyım ozaman ben de...
oh ohh ne guzel ya ben de karadenız turu ıstıyorummm super yaaaa...neresındensınız karadenızın???
eboşum sen neden altta gözükmüyosun yaa
sevcan dı sanırım dimii cnm resim konusunda benim kocişte izin vermiyor :) hemde yakalanma riskim var :) o yuzden uzaktan bile eklemiyorum benn
götüreyim bebişim nedemek keşke öyle bişi olsa yaa tutiş
belki ev yaparsak gelirsiniz
canım valla bilmiyorumki alırlarmı sanal alem güvenmiyorum inanki
buarada çok hoşsun maşallah yanlız makyajsız halin çok daha güzel canım daha önce söyleyen oldumu bilmiyorumda ben öyle gördüm
canım biz rize valla gidin görülmeye değer yani türkiyenin heryeri öylede karadeniz harika
kuzu sevcanın albümüne baktım ondan gözükmüyo olabilirim
ay tutiş benimkide inanılmaz kızıyo bu uzak resimlere sesi çıkmıyo yüzümüz gözükmüyo diye
tutiş çayı yaptınmı yine misafirlerimiz var
ayyy ablamm inş annemde geçen haftasonu gitti salı geldi,belki ev kiralarız diyor merkezde bi ev varmış bnm kuzenin alt dairesi 300 lira demişler artık bu yaza kesinleşir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?