Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ayy ablamm hiç sorma valla ne rize ne de istanbul da hiçbiyer bilmiyorum gezmek için cahil kaldım anam gezdiren yok kii

kuzum kıyamam yaa ben gezdiririm merak etme aslında yanındakine sitem et sen azcık gezdirsin seni
ya hayali bile güzel nasip olur inşallah canım

kuzum kıyamam yaa ben gezdiririm merak etme aslında yanındakine sitem et sen azcık gezdirsin seni
ya hayali bile güzel nasip olur inşallah canım

yanımdaki vakit bulsa evde oturur gezmeyi çok sevmez ben zorla çıkarırım bazen
aslında bende öyle sürekli gezeyim demem ama ne bilim neyse sen gezdirirsin artık söz aldım senden :)

yanımdaki vakit bulsa evde oturur gezmeyi çok sevmez ben zorla çıkarırım bazen
aslında bende öyle sürekli gezeyim demem ama ne bilim neyse sen gezdirirsin artık söz aldım senden :)

hımm bazısı öyledir kuzum boşver ben seni gezdiririm kadın ittifakı yapalım biz
aslında ben derine gidelim istiyorum bigün süpriz yapalım delüşe nasıl sevinir kimbilir

hımm bazısı öyledir kuzum boşver ben seni gezdiririm kadın ittifakı yapalım biz
aslında ben derine gidelim istiyorum bigün süpriz yapalım delüşe nasıl sevinir kimbilir

ayy evet ablamm yaa gidelim mutlaka :) çok güzel olurr
tutişim çıkıcaksan tutmayım seni ben kuzum

bende tam onu yazacaktım müsadenle kaçıyorum iyi geceler Aallah rahatlık versin

ayy evet ablamm yaa gidelim mutlaka :) çok güzel olurr

bende tam onu yazacaktım müsadenle kaçıyorum iyi geceler Aallah rahatlık versin

inşallah balım inşallah sözde kalmasın gerçekleştirelim
tamam yavyum müsade senin çok öptüm iyi geceler ayrıca hissettim bak çıkacağını

günaydın güzel anne adayları ,:79:
benim sat 24 şubattı,ben 7 aydır adet düzensizliği yaşıyorum 10 yada 15 günlük gecikmeler oldu hep ve ara kanamalarım çok oluyordu.25 martta muayene oldum doktorum bana sunları söyledi;
''7 aydır düzensiz yumurtlamısım stresten dolayı olmuş ve bu yüzdende adetlerim gecikmiş hatta catlamayan yumurtalarım birikmiş ama pko olmadığımı söyledi çünkü ne kilo te tüylenme nede aşırı sivilcelenme yok bende hatta o esnada kocaman bi yumurta gördük çatlamış dedi şuan gebe olma ihtimalin çok yüksek diye hcg yaptı ama negatif çıktı bu sonuca çok şasırdı sen çok sağlıklı bi bayansın demişti 2 ihtimal söyledi ya gününü tutturamadınız yada eşinin spermleri yetersiz dedi bana bi 3 ay daha normal yollarla deneyip sonuç alacağımı söyledi yani senin hamile kalmamanın bi ihtimali yokki neden stres yapıyorsun dedi bu arada da adetin bikaç güne gelir hiç olmadı nisanın başında kesin gelir çünkü yumurtan çatlamış dedi adetin 3.gününde de hormonlarına bakalım ama sende bi sorun çıkmaz tahminim bu dedi''
ben bekledim ama bu gün oldu hala gelmedi doktorumu aradım gecikmenin 13.günü hala olamadım diye direk hcg yaptır dedi yaptırdım 0.1 çıktı o zaman farlutal kullan dedi bugun bitecek ama hala bi belirtim yok 21. günümdeyim ve şuan gögüslerimin agrısından yatamıyorum o derece acıyorlar arada kasıklarım agrıyor ayrıca gecikmemin ilk haftasında sag kasıgım tek taraflı agrıyordu bazen arada oluyor ve kasıklarım şuan taş gibi sert bunun yanısırada asırı gerginim kızlar nedir bu durumum benim tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum ilk kez bu kadar gecikti korkuyorummm...:18:

slm kızlar hepinize güzel bi gün diliyorum .. benim misafirlerim var kattaki komşular gelicek yogun olucam biraz :) hepinizi öptüm kib görüşürüz..,
ranacım adetin çok geçmiş dr kontrol ettimi kist felan oluncada gecikme olabilyor ama ilaçla atıyor onu vucut gecici bişey yani ..

mrh canım,
ewet kist warmış çatlamayan yumurtalarım birikmiş ama doktor bunun çok etkili olmadığını söyledi ama bilemiyorum hiç bu kadar olmamıştım ....:97::97:

selam hanımlar hepinize güzel birgün diliyorum .kociş evdekalamıycambi bakıyım dedim
boncuğum baptan haber varmı kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…