mrh canım,
ewet kist warmış çatlamayan yumurtalarım birikmiş ama doktor bunun çok etkili olmadığını söyledi ama bilemiyorum hiç bu kadar olmamıştım ....:97::97:
iksirim ,boncuğum sizi görüyorum altta nasılsınız datluşlar?
canım ya malesef bendede bu sorun oluyo yumoşlar çatlamayınca kist oluşturuyo oda gecikme yapıyo .
canını sıkma inşallah olursunda rahatlarsın tatlım
sağol ablam sen nasılsın sadece benim midem cok fena
ne yapsam bilemedim
inş ablacım yaaa cok aşırı gerdi beni bu düzensizlik ALLAHIM hepimize acil şifalar wersin ne diyelim hakkımızda hayırlısı olsun ....:97:
canım saol bende iyiyim şükür
ay kıyamam yaa tuzlu kıraker filan yee geçirir inşallah
olsun bebişinin sağlıklı olduğunu gösteriyor canım geçicek bugünlerde
inşallah ablam dayanamıyorum hep birşeyler yiğiyorum geçsin diye ama geçtiği yok su bile içsem aynı
selam canımm inş. geçer
aaa h.g canım sağol inş sana ok diye yazdım msj ama cok doluymus mesaj kutun gitmedi
slm kızlarr nasılsınız
hosgeldin canim,ben kendi adima iyiyim sukur,ya sen nasilsin?kizlar konusmuyor,bekliyorum istee:97::97::97::97::97:
kardelen49,elixsir+,rana20,
selam olsun hepinize:80::80::80::80:ben geldim kizlar,nasilsiniz
merhaba kızlar geçmişe baktım geldim.
Garipçim naptın taşındınmı nasılsın Ebrarın dileklerine katılıyorum zaten hisleride kuvvetli hatunun sen bu taşınma esnasında hamile kalırsın inşallah
hş.b cnm tşk edrm bende ii yim ewet ya giriyorum bakıyorum ama konuşan yok:97:
hg canım valla ben durumu anlattım pek iyi değilim korkulu meraklı bi bekleyiş içindeyim hayırlısı olsun artık .....:26:
sen nasılsın ????
hosgeldin canim,canim insallah 4,5 gune kadar tasinacagiz.canim benim yaa,kendimden ümidim yok,ama rabbimden ümit varim,o dilerse olur,rabbim herkese nasip etsin hayirli evlat insallahguzel dileklerin icin sagolasin,rabbim sanada nasip etsin,iki dunya saadeti
gecmisteler sanirim kizlar,bende bir kahve molasi verdim kendime,size bir bakiyim dedim.
canim hayirdir ne oldu?ben pek gecmisi okuyamiyorum bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?