Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

selam güzel bayanlar nasılsınız çoktandır uğramıyodum benim gibi işi olmayanları muhabbete davet ediyorum:90::90::90:

gözün aydın ablammm bende cok mutluyum hamileymişim meğer üstüne görmüşüm
doktor söledi bugun kalp atışlarını dai gördük cok şükürr

hayırlı olsun canım çok sevindim.Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inş.

,gul_tamer,rana20,garip,kardelen49,
hepinize selam kızlar.biraz fırsat buldum gireyim dedim,elixirimizin hamileliğini öğrendim.Allah hepimizin gönlüne göre verir inş.hepimiz o günleri görürüz.
benim aşılama işi bu ay da yattı tam heveslenmiştimki doktor vazgeçti.çünkü bu ay bende 6 tane yumurta oluşmuş,hepsi de büyüdü ve çatladı.aşılama yaparsak çoğul gebelik riski çok yüksek dedi yine kendi haline bıraktı.vurduğum iğnelerin dozu çok geldi galiba.bu ay da olmazsa bidahaki ay dozu azaltcam dedi.bi de ben bal+arı sütü+polen karışımı yiyorum düzenli olarak.onun da etkisi oldu sanırım da bu kadar olacağını tahmin etmemiştim. neyse vardır bunda da bir hayır YA-RABBİM sabır...

canım çokta geçmişte değil 2 sayfa geride falan adetim gecikti 21. gün ve hala yok ....

ahh cnm ya 21 gün olmuş bak ihmal etme bu az bir zaman değil cnm bak benimde aklım takıldı heee..peki herhengi bir belirti falan bişey varmı değişiklik olarak yani eğer hamiş olsan idrarda artık rahatlıkla çıkar diye düşünüyorum:26::26::26::26:

ayyyy bak şimdi üzüldüm keşke yaa ne güzel olurdu demi hem dertleşirdikte...ama olsun ben yanındayım gibi hisset çok tşk edrm ımmmm kahvede mükemmel olmuş

ne kadar guzel olurdu,hayatimda en sevdigim ve keyif aldigim seylerden birisidir,sevdigim dost ve arkadaslarim ile karsilikli kahve icip muhabbet etmek ayric afiyet olsun sekerimm

gecikmenin 13. günü hcg yaptırdım ama çıkmadı canım bebek yok yani....

cok tecrubeli ve bilgi sahibi degilim canim ama belki gec döllenme olmustur,yine tekrarlasan testi:26::26:ama eger bebis yoksada ki insallah vardir,hava ve mevsim degisiklerinde duzensizlikler genelde olur,veya usutmus olabilirsin,bir doktora git istersen ihmal etme

a.slm cnm hş.g ewet cnm daha okur okumaz içimden walla inş. aşılamaya gerek kalmadan rabbim belkide göndericek meleğini hadi inş. hayırlısıyla cnm..ohhh şifa olsun yediklerin inş... ama çok fazla sakın kafana takma taktıkça bizim işimiz daha çok zorlaşıyo biliyosun oke mi

güneycanan merhaba canım ay bu yumoşlarla başımız dertte.Kimi zaman çok olurlar, kimi zaman olmazlar, kimi zaman olurlar ama çatlamazlar

Ranacım stres yapma inşallah önemli bişey yoktur.Gebelik yoksa ki inşallah vardır sen düşündükçe gelmez kırmızılar

ewet ya çok güzel olurdu walla bende çok sewerim inş. kısmet olur cnm ya... ayyy tşk edrm şekerim çok ii geldi inan kahve ve çikolata kahvaltı bile yapmadım daha:26::26::26:

sağol canım inş.çok doğru söylüyosun zaten bu kafaya takmalar olmasa bizim işimiz daha kolay olcak da işte elimizde değil

öyle valla kardeloş.her ay aslında mutlaka 1 yumurtam oluyodu çok şükür de ben sanırım bu poleni falan da yiyince iyice coştular.doktorun yüzünü bi görseydiniz 6 yumurtayı görünce adam şok oldu.ben de dışarı çıkınca bi güldümki sormayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…