Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

sağol canım inş.çok doğru söylüyosun zaten bu kafaya takmalar olmasa bizim işimiz daha kolay olcak da işte elimizde değil

ewet cnm malesef öyle...şimdiden kendini bişeylerle meşgul et bişeyler yap aklına gelmesin gelince çıkmıyo çünkü kitap falan oku sürekli arkadaşlarına takın eşinle gez v.s...oki bizede güzel haberler verirsin dilerim

fıstıkım sen nasıls oldun oyy kıyamam miden mi bulanıyo canımcım... ama buna sewin çünkü bebiş ben burdayım diyo annesine

evet bende öyle yapıyorum .umarım bu ay olur Rabbimin izniyle.hiç vakit kaybetmeden sizlerle paylaşacağımdan kuşkunuz olmasın

selam kızlar inşallah hepiniz iyisinizdir ben çok kötüyüm devamlı istifra bilgisayara bakıcak durumda değilim allah emanet olun görüşmek üzere bayyyyyyyyyy

aman kızlar kusun kusun ne güzel gelsin sağlıklı bebişkolar

bende kaçar hepiniz Allah a emanet olun

canim hayirlisi olsun hakkinda,dedigin gibi vardir bir hayir

ewet ya çok güzel olurdu walla bende çok sewerim inş. kısmet olur cnm ya... ayyy tşk edrm şekerim çok ii geldi inan kahve ve çikolata kahvaltı bile yapmadım daha:26::26::26:

daha kahvalti etmedin miiiben ögle yemegimi yiyecegim kizzzzzz

selam kızlar inşallah hepiniz iyisinizdir ben çok kötüyüm devamlı istifra bilgisayara bakıcak durumda değilim allah emanet olun görüşmek üzere bayyyyyyyyyy

canim bugunlerde gececek elbet sabir,allah yardimcin olsun

NİSAN AYI LİSTEMİZ

*****************************BAP980**************************3 NİSAN***************
*****************************PELİN67**************************5 NİSAN***************
*****************************ALEYNA**************************5 NİSAN***************
*****************************BANU145145***********************9 NİSAN**************
******************************SUNGER*************************13 NİSAN**************
*****************************GARİP***************************16 NİSAN***************
*****************************TUGBA66************************26 NİSAN****************

MAYIS AYI LİSTEMİZ

*****************************ECEE**************************3 MAYIS*****************
*****************************KAYRAM*************************3 MAYIS***************
*****************************EGAL****************************3 MAYIS**************
****************************KARDELEN5223*********************5 MAYIS****************
****************************TOSTİ***************************7 MAYIS****************
****************************CİCİ35****************************10 MAYIS**************
****************************EBRAR_53************************?? MAYIS****************
****************************DERİNSU*************************?? MAYIS****************

HAMİŞ LİSTEMİZ

********************TUĞCAL*****************/*****************DERDANUR***************
**********************YABADABADU************************************BİRSEN**********
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*************
******************DİDGOK**********************/**********************MİRANDA********
***********************QUEEN_BE***************/*******************DAİSY**************
*******************ZEYNEPKAYGİN****************/**********************SAMYELİ26*******
*******************SEMRAOZSOY****************/**********************TRAKYA*********
*******************ELİXSİRR*******************/

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

ebrarimm ben 30 taneyi okudum.. yarin doktora gidicemm cumartesi gününe kadar giremem herhaldee. onu yaziyim dedimmm tatlimm..

canım gecikme olmadan önce tek taraflı kasık agrım oldu aşırı halsizlik wardı gögüslerim şişmişti ki hala şiş ve çok acıyor belim ve kasıklarım cekiliyordu arada hala oluyor birde yoğun akıntım war su gibi genelde bazen kıvamlı oluyor ama bilemiyorum bebek olsa gecikmenin 13. günü hcgde çıkardı diye düşünüyorum hayırlısı artık ALLAHIM bi an önce yardım eder inş ....
canım hava mewsim olsada hiç bu kadar olmamıştı doktora gittim o hamilelikten şüphelendi ama yok farlutal werdi bugun son günü bitti bakalım ne olcak....
rana20 bence bi doktora git canım ihmal etme,farklı bişey olmasın Allah korusun
gittim canım o zaman yumurtlamıştım doktor bi kac güne gelir demişti ki 21 gün oldu hala ne gelen war ne giden nede bebek.....
Ranacım stres yapma inşallah önemli bişey yoktur.Gebelik yoksa ki inşallah vardır sen düşündükçe gelmez kırmızılar

canım inanırmısın bak 7 aydan beri ilk kez bu ay çok rahattım birde doktora gidip gayet sağlıklı oldugumu öğrendim üstüne birde çatlamış yumurta ohh benden mutlusu yoktu ama olmadı işte gelemedi bir türlü ...

uğurboncuğum o listeyi nasıl yapıyorsun we hep nasıl gncelleyip yolluyorsun cnmm bi akıl weririmisin

inşallah rabbim hamiş listelerinde beninm ve benim gibi bebek isteyen herkesin adının yazdı günü görmryi nasip etsin....... tek dileyim tek arzum ...haykıra haykıra istedim sen bebeyim.....dilerim bie gün annene gelirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…