sağol canım inş.çok doğru söylüyosun zaten bu kafaya takmalar olmasa bizim işimiz daha kolay olcak da işte elimizde değil
ewet cnm malesef öyle...şimdiden kendini bişeylerle meşgul et bişeyler yap aklına gelmesin gelince çıkmıyo çünkü kitap falan oku sürekli arkadaşlarına takın eşinle gez v.s...oki bizede güzel haberler verirsin dilerim
evet bende öyle yapıyorum .umarım bu ay olur Rabbimin izniyle.hiç vakit kaybetmeden sizlerle paylaşacağımdan kuşkunuz olmasın
kızlar benim çıkmam gerekiyo.Rabbim yar ve yardımcınız olsun.Allah'a emanet olun...
selam kızlar inşallah hepiniz iyisinizdir ben çok kötüyüm devamlı istifra bilgisayara bakıcak durumda değilim allah emanet olun görüşmek üzere bayyyyyyyyyy
hayırlı olsun canım çok sevindim.Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inş.
,gul_tamer,rana20,garip,kardelen49,
hepinize selam kızlar.biraz fırsat buldum gireyim dedim,elixirimizin hamileliğini öğrendim.Allah hepimizin gönlüne göre verir inş.hepimiz o günleri görürüz.
benim aşılama işi bu ay da yattı tam heveslenmiştimki doktor vazgeçti.çünkü bu ay bende 6 tane yumurta oluşmuş,hepsi de büyüdü ve çatladı.aşılama yaparsak çoğul gebelik riski çok yüksek dedi yine kendi haline bıraktı.vurduğum iğnelerin dozu çok geldi galiba.bu ay da olmazsa bidahaki ay dozu azaltcam dedi.bi de ben bal+arı sütü+polen karışımı yiyorum düzenli olarak.onun da etkisi oldu sanırım da bu kadar olacağını tahmin etmemiştim.neyse vardır bunda da bir hayır YA-RABBİM sabır...
ewet ya çok güzel olurdu walla bende çok sewerim inş. kısmet olur cnm ya... ayyy tşk edrm şekerim çok ii geldi inan kahve ve çikolata kahvaltı bile yapmadım daha:26::26::26:
selam kızlar inşallah hepiniz iyisinizdir ben çok kötüyüm devamlı istifra bilgisayara bakıcak durumda değilim allah emanet olun görüşmek üzere bayyyyyyyyyy
bende kaçıyorum kızlar annemler gelcek grşrz kendinize ii bakın A..e olun:79::79::79:
aman kızlar kusun kusun ne güzel gelsin sağlıklı bebişkolar
bende kaçar hepiniz Allah a emanet olun
canım gecikme olmadan önce tek taraflı kasık agrım oldu aşırı halsizlik wardı gögüslerim şişmişti ki hala şiş ve çok acıyor belim ve kasıklarım cekiliyordu arada hala oluyor birde yoğun akıntım war su gibi genelde bazen kıvamlı oluyor ama bilemiyorum bebek olsa gecikmenin 13. günü hcgde çıkardı diye düşünüyorum hayırlısı artık ALLAHIM bi an önce yardım eder inş ....ahh cnm ya 21 gün olmuş bak ihmal etme bu az bir zaman değil cnm bak benimde aklım takıldı heee..peki herhengi bir belirti falan bişey varmı değişiklik olarak yani eğer hamiş olsan idrarda artık rahatlıkla çıkar diye düşünüyorum:26::26::26::26:
canım hava mewsim olsada hiç bu kadar olmamıştı doktora gittim o hamilelikten şüphelendi ama yok farlutal werdi bugun son günü bitti bakalım ne olcak....cok tecrubeli ve bilgi sahibi degilim canim ama belki gec döllenme olmustur,yine tekrarlasan testi:26::26:ama eger bebis yoksada ki insallah vardir,hava ve mevsim degisiklerinde duzensizlikler genelde olur,veya usutmus olabilirsin,bir doktora git istersen ihmal etme
gittim canım o zaman yumurtlamıştım doktor bi kac güne gelir demişti ki 21 gün oldu hala ne gelen war ne giden nede bebek.....rana20 bence bi doktora git canım ihmal etme,farklı bişey olmasın Allah korusun
Ranacım stres yapma inşallah önemli bişey yoktur.Gebelik yoksa ki inşallah vardır sen düşündükçe gelmez kırmızılar
kızlarr iyi akşmalarrrr.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?