Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ebusum gözün aydın cnm kardesın gelmısbuarada tenhalarda bulusalım gecebapın hepınıze selamı var kızlar fazla gelemıyormus tlfndan gırdıgı ıcın buaarada ebusum dualarıda okumus canm bap allah kabul etsın
ben cok yoruldum cok

selamın aleyküm arkadaşlar.. nasılsınız??? :80::80::80:

belki dediğin gibidir ama genç toprağa koymakla 90 yaşındakini topraga koymak arasında dağlarrr kadar fark var benceee...

inşallah ablam dayanamıyorum hep birşeyler yiğiyorum geçsin diye ama geçtiği yok su bile içsem aynı
canım ya az kaldı inşallah 3 haftaya kadar düzelir biliyorsun 3. aydan sonra azalıyor bulantılar
garibim özledim seni kuzum işlerinde kolaylıklar diliyorum
canancım hayırlısı olsun canım vardır bir hikmeti belki kendiliğinden kalıcaksın .allahım bekletmeden yollasın bebişini
saol boncuğum allah razı olsun canom
bap demek giremiyomuş öpüyorum onuda çok
ben burdayım buluşalım tenhalarda kuzum
selamın aleyküm arkadaşlar.. nasılsınız??? :80::80::80:

belki dediğin gibidir ama genç toprağa koymakla 90 yaşındakini topraga koymak arasında dağlarrr kadar fark var benceee...

haklısın canım allahım genç ölüm vermesin onun acısı çokdaha zor

inşallah duaların gerçekleşir. çünkü bende bebek istiyorum ve artık olumsuz düşünmeye başladım. umarım bende sende yakın zamanda bebek sahibi oluruz ahhh ahhhh

selamun aleyküm kızlar
herkesin cuması mubarek olsun nasılsınız iyisiniz İNŞALLAH

ben coktandır yazmamışım buraya özel sebeblerden dolayı gelemedim

elxir gözün aydın canım ALLAHIM analı babalı büyütmek nasip etsin darısıda bizim başımıza olsun İNŞALLAH
bende duayı istiyorum benim arapcam var ben okurum zahmet olmassa benimde özelime göndersene canım lütfenn rice ediyorum senden yada sana yazan arkadaşına rica etsen bizede yardımcı olsa cok yüzsüzlük yaptım biliyorum :26:ama herşey duayla oluyo biliyosun yardımcı olursan cok sevinirim canım sana özelden meil adresimi göndriyim olurmu

diyer kızlar sizler de iyisiniz İNŞALLAH
kızlar ben duamı okudum ALLAHIM kabul etsin İNŞALLAH

herkese tekrardan hayırlı cumalar kaynanam geldi cok sık ugrıyamam ama yinede ugrarım merak ederim sizleri

kendinize iyi bakın kızlar dualarınızda benide unutmayı hoşcakalın

Son düzenleme:
günaydın hatunlar hayırlı cumalar olsun
ebrar ablacım özeline mesaj attım umarım gelmiştir
fazla kalamıycam bu gün arkadaşlarla mantı dökecegiz kermes için işlerimi halletmeme lazım öpüyorum herkesi çüzzz

canım çok saol allah razı olsun
sanada kolaylıklar diliyorum
dualarım seninle
tostişim nasılsın canım
demek mantı yapıcaksınız kolay gelsin canım allah razı olsun
hayırlı cumlar kıslarr

sanada hayırlı cumalar canımbugün nasılsın

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur.
Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.
Dilim anca buna yetiyor.
Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle.
Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.
Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
KATINDAN HAYIRLI EVLATLAR VER
ALLAHIM sen arkadasımızın bebişinin gelmesi için dualarımızı vesile kıl .
Arkadaşımıza katından doktorlara bile gerek kalmadan kendiliğinden hayırlı bir evlat ver.arkadaşımız her daraldığında onun yar ve yardımcısı ol .SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

İYİYİM ablam sağol sen nasılsın
aminnnnnnnnnnnnnnnn diyorum dualara

Son düzenleme:
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)

ebrar_53 elixsir+ rana20+ GokceRana23+

HOŞGELDİNİZ HANIMLAR
kanka GÖKCEM NASIL YA DÜZELDİMİ KUZUM

Son düzenleme:
hayırlı cumalar olsun kızlar
ebroşum neyi alıntı almasınlar anlamadım :)
trakya ne yaptı en son degeri düşmüştüü

hayırlı cumalar hepinize dilerim bütün dualarımız kabul olur en kısa zamanda kucaklarımızın dolmasını nasip eder RABBİM ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…