aslında bazen bende öyle düşünüyorum ama sonra diyorumki yaş önemli değil giden bir can ve hernekadar yaşlı olursa olsun koyuyor insana .allahım herkesin yerini mekanını cennet eylesin .sizede sabır versin acı günler yaşamışsınız canım
canım ya az kaldı inşallah 3 haftaya kadar düzelir biliyorsun 3. aydan sonra azalıyor bulantılarinşallah ablam dayanamıyorum hep birşeyler yiğiyorum geçsin diye ama geçtiği yok su bile içsem aynı
garibim özledim seni kuzum işlerinde kolaylıklar diliyorumhosgeldin canim,canim insallah 4,5 gune kadar tasinacagiz.canim benim yaa,kendimden ümidim yok,ama rabbimden ümit varim,o dilerse olur,rabbim herkese nasip etsin hayirli evlat insallahguzel dileklerin icin sagolasin,rabbim sanada nasip etsin,iki dunya saadeti
gecmisteler sanirim kizlar,bende bir kahve molasi verdim kendime,size bir bakiyim dedim.
canim hayirdir ne oldu?ben pek gecmisi okuyamiyorum bu aralar
canancım hayırlısı olsun canım vardır bir hikmeti belki kendiliğinden kalıcaksın .allahım bekletmeden yollasın bebişinihayırlı olsun canım çok sevindim.Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inş.
,gul_tamer,rana20,garip,kardelen49,
hepinize selam kızlar.biraz fırsat buldum gireyim dedim,elixirimizin hamileliğini öğrendim.Allah hepimizin gönlüne göre verir inş.hepimiz o günleri görürüz.
benim aşılama işi bu ay da yattı tam heveslenmiştimki doktor vazgeçti.çünkü bu ay bende 6 tane yumurta oluşmuş,hepsi de büyüdü ve çatladı.aşılama yaparsak çoğul gebelik riski çok yüksek dedi yine kendi haline bıraktı.vurduğum iğnelerin dozu çok geldi galiba.bu ay da olmazsa bidahaki ay dozu azaltcam dedi.bi de ben bal+arı sütü+polen karışımı yiyorum düzenli olarak.onun da etkisi oldu sanırım da bu kadar olacağını tahmin etmemiştim.neyse vardır bunda da bir hayır YA-RABBİM sabır...
saol boncuğum allah razı olsun canomebusum gözün aydın cnm kardesın gelmısbuarada tenhalarda bulusalım gece bapın hepınıze selamı var kızlar fazla gelemıyormus tlfndan gırdıgı ıcın buaarada ebusum dualarıda okumus canm bap allah kabul etsın
ben cok yoruldum cok
selamın aleyküm arkadaşlar.. nasılsınız??? :80::80::80:
belki dediğin gibidir ama genç toprağa koymakla 90 yaşındakini topraga koymak arasında dağlarrr kadar fark var benceee...
hanımlar hepinize iyi geceler
yarın cuma görüşürüzinşallah
inşallah rabbim hamiş listelerinde beninm ve benim gibi bebek isteyen herkesin adının yazdı günü görmryi nasip etsin.......tek dileyim tek arzum ...haykıra haykıra istedim sen bebeyim.....dilerim bie gün annene gelirsin...
canım çok saol allah razı olsunselamun aleyküm kızlar
herkesin cuması mubarek olsun nasılsınız iyisiniz inşallah
ben coktandır yazmamışım buraya özel sebeblerden dolayı gelemedim
elxir gözün aydın canım allahım analı babalı büyütmek nasip etsin darısıda bizim başımıza olsun inşallah
bende duayı istiyorum benim arapcam var ben okurum zahmet olmassa benimde özelime göndersene canım lütfenn rice ediyorum senden yada sana yazan arkadaşına rica etsen bizede yardımcı olsa cok yüzsüzlük yaptım biliyorum :26:ama herşey duayla oluyo biliyosun yardımcı olursan cok sevinirim canım sana özelden meil adresimi göndriyim olurmu
diyer kızlar sizler de iyisiniz inşallah
kızlar ben duamı okudum allahım kabul etsin inşallah
herkese tekrardan hayırlı cumalar kaynanam geldi cok sık ugrıyamam ama yinede ugrarım merak ederim sizleri
kendinize iyi bakın kızlar dualarınızda benide unutmayı hoşcakalın
tostişim nasılsın canımgünaydın hatunlar hayırlı cumalar olsun
ebrar ablacım özeline mesaj attım umarım gelmiştir
fazla kalamıycam bu gün arkadaşlarla mantı dökecegiz kermes için işlerimi halletmeme lazım öpüyorum herkesi çüzzz
hayırlı cumlar kıslarr
İYİYİM ablam sağol sen nasılsıncanım çok saol allah razı olsun
sanada kolaylıklar diliyorum
dualarım seninle
tostişim nasılsın canım
demek mantı yapıcaksınız kolay gelsin canım allah razı olsun
sanada hayırlı cumalar canımbugün nasılsın
iyiyim ablam sağol sen nasılsın
aminnnnnnnnnnnnnnnn diyorum dualara
bende iyiyim çok şükür kuzum azcık keyifsizim okadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?