hayırlı cumalar olsun kızlar
ebroşum neyi alıntı almasınlaranlamadım :)
trakya ne yaptı en son degeri düşmüştüü
cano nie keyfin yok hayır olsun inşşşsaol canım sanada hayırlı cumalar
ben sana anltırım neden alıntı almayın dediğimi
trakya uğramadı yaa galiba düştü bebişi
hayırdır niye acaba yaa offfo bendede var ablam kocişuyuyoo canım sıkılıyorrr
amin canım amin inşallahhayırlı cumalar hepinize dilerim bütün dualarımız kabul olur en kısa zamanda kucaklarımızın dolmasını nasip eder RABBİM ...
hoşbulduk ebroşum gökce daha iyi çok şükür ama hala mızmızlık var diş çıkartıcak galibasennasılsın kardeşin gelmiş ohhh
cano nie keyfin yok hayır olsun inşşş
trakya içinde üzüldüm ya rabbim onuda tekrardan sevindrsin inş
ya aslında bişey yok ama topice gelip kimsenin olmadığını görünce üzüldüm
burayı bağlıyan duaydı galiba neyse ben görevimi yaptım rahatım çok şükür
canım dua ile geliniyosa onun için hiç üzülme ama arkadaşlık için geliniyosa sorun yok demektir bende görüyorum sen hep elinden geleni yapıyon sıkma canını
bu mübarek cuma günün,ve mübarek kutlu doğum haftası yüzü hürmetine rabbim bana ve bütün arkadaşlarıma sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin,kucaklarımızı ve yuvamızı boş bırakmasın inş.(AMİNNN)...
canım negüzel hadi inşallah büyüsün yumoşların gelsin minişin canımmerhaba nasılsınızkızlar? doktora gittim follikül yumurta demek sanırım 14 mm 9 mm 8 mm gibi 10 15 tane varmış 14mmiyi dedi ama rahim duvarın 4 mii ine dedi. bi kaç gün daha bekleyeyimgene gel dedi 14 mm olan 22 mm olursa rahim duvarın 4mm den 8 mm çıakrsa cok güzel dedi yoksa ilaçlara başlarız dedi.. stres varmı üzüntülü bir dönemdemisin falan dedi ewet dedim anneannemi söyledim ozaman rahatla adetinin 3. günü gel tekrar dedi... böyle işte..
bugün çok sinirliyim yaa burnumdan soluyorum.. nedeni yok sinirliyim.. offff için şiştii
bu mübarek cuma günün,ve mübarek kutlu doğum haftası yüzü hürmetine rabbim bana ve bütün arkadaşlarıma sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin,kucaklarımızı ve yuvamızı boş bırakmasın inş.(AMİNNN)...
kızlar dua için özel mesaj attım ama karıştırmış olabilirim mesaj alanlar aldık derse sevinicem
saol canım sanada hayırlı cumalar
ben sana anltırım neden alıntı almayın dediğimi
trakya uğramadı yaa galiba düştü bebişi
canım negüzel hadi inşallah büyüsün yumoşların gelsin minişin canım
ben demiştim ama yumoşlara bakıcak diye inşallah rahiminde kalınlaşır allahım yüzünü güldürsün inşallah
hayırdır hastanedemi sıkıldı canın yoksa ?
amin kuzum inşallah
yaa neler oluyor kıslar topiğe kimse gelmez oldu
nerelerdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?