hııı demek miden bulanıyo neyse fazla söylenme şimdiden şikayete başlarsan yandık kızarım bak gelmeyim oraya mide bulantıısı için sütlü bayram şekeri ya iyi gelir geçmezse metpamid diye bulantı hapı var rahatlıkla kullanabilirsin zararı yok iyi gelirnbr canım nasılsın
selam canım gökçe bencede diş çıkarıyo calpolun diş etine olanı var ondan alıp damaklarına sürersen oda işe yarar bide aşı olmaya gitmeden yarım saat önce ağrı kesici ateş düşürücü içirirsen faydasını görürsün sakin olur geçmiş olsunoy benim kızda uyanır birazdan ya
ebrarcım bende almadım benim sayı belli isim söyle yeterkızlar dua için özel mesaj attım ama karıştırmış olabilirim mesaj alanlar aldık derse sevinicem
geçmiş olsun canım umarım bidahaki bebeişin hayırlı sağlıklı gelirevet hayatım bebişimm gittiiiii......
ahanda kardeloşla ece gelmiş buyrun var canım güzel haberler elixsir hamile
kanka,şu sıralar yoğunluktan gelemiyom yaffff,heralde herkezinde çok işi var,onlarda ondan gelemiyolardır,üzülmeya aslında bişey yok ama topice gelip kimsenin olmadığını görünce üzüldüm
burayı bağlıyan duaydı galiba neyse ben görevimi yaptım rahatım çok şükür
ahanda kardeloşla ece gelmiş buyrun var canım güzel haberler elixsir hamile
herkeze selammmmmmm
iyi geceler ben geldim ama sanırım yine yalnız kaldım geliyorum bakıyorum kimseler yok:26:
kanka,şu sıralar yoğunluktan gelemiyom yaffff,heralde herkezinde çok işi var,onlarda ondan gelemiyolardır,üzülme
kız birsoşşş,naparsın?
karşılaşamaz olduk
ben varım ya kız yoksa beni beğenmiyormusun
6 mart adet günümdü olmadım anaokulunda staj yaptığım için halsizlik baş dönmesi yorgunluktan sanıyordum ama mide bulantısı iştahsızlık mide ağrıları olmaya baaşladı bugün test aldım be iki çizgi çıktı yanı pozitif ama korkuyorum kan testinde olumsuz çıkar diee bi yanım çok mutluu ama bi yanımsa huzursuzzz
canım 6 martmı adet günündü nisan demek istedin sanırım:26::26::26: yani yoksa 6 marttan berimi adet olmuyosun_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?