Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

nisan ya kafam yerinde değilkii ondan 6 nisanda olacaktım olmadı test pozitif çıktı

ayy cnm ozman hamilesindir meraklanma kanaman olmayana kadarda risk yok demektir hemen kan testine git bence değerlerinden durumun netleşir hadi şimdiden gözün aydın ALLAH tamamına erdirsin inş. sağlık ve hayırla

ayy cnm ozman hamilesindir meraklanma kanaman olmayana kadarda risk yok demektir hemen kan testine git bence değerlerinden durumun netleşir hadi şimdiden gözün aydın ALLAH tamamına erdirsin inş. sağlık ve hayırla

inşallahh öyledirr çook saoll..testin yanılma payı var dediler heveslenip de olumsuz çıkarsa üzülürüm oyüzden sevinemiyorum bilee..inşallahh doğrudur

mrb kızlar;

biz bugün doktordaydık, sonrasında annemdeydik. O yüzden yazamadım.
Çok şükür herşey iyi geçti. rahimağzı boyu 4.5 çıktı. dikişte açılma falan yok dedi. magnezyumu sordum vermedi. progeston 200 de bu kutuyu bitir başka içme dedi. daha sonra tekrar başlıcaz dedi.

Buarada cinsiyetimiz ERKEK. :)))

sizler nasılsınız?

inşallahh öyledirr çook saoll..testin yanılma payı var dediler heveslenip de olumsuz çıkarsa üzülürüm oyüzden sevinemiyorum bilee..inşallahh doğrudur

aslında ewt haklısın ki bu durumu kaç kere ben yaşadım hemde bu ay 2 kere test yaptım 2.de 2.çizgi silik bi şekilde çıktı ama test öyle çok bilinmiş ii bir marka değilmiş bunu öğrendik.senin testin markası ve fiyatı neydi?

iyi yi sevindimmm isim düşünmeye başlarsınız artık...

topikkk bomboştuu nerelerdesiniz yaaaffffff.

sanırım bebe time.ücretini hatırlamıyorum

hmm cnm keşke beklemeyip bugün kanda öğrenseydin en azından kafan rahat olurdu...walla bir kaç kez dediğin markayı kullandım ama pek bir fikrimde yok ama bnm o bahsettiğim kötü olan testin markası oncomed diye bir markaydı... ama günün de bayağı olmuş geçeli tam net kırmızımıydı 2. çizgi.bence hiç bekleme yarın kanda öğren..ama bana hamilesin gibi gelio hadi inş.

çizgi belirgindi ama belirtilerde var yanı gün içinde sürekli oluyordu ben yorgunluktan die düşünüyordm ama adet gecince vede belirtiler olunca bi test yapim dedim pozitif çıktı yarın gidicem kan testine inşallahh dediğin gibi hamileyimdirr.

ahh inş. cnm hadi hayırlısı bakalım.bak bizede haber ver ama oki seni merak edrm ben şimdi...:18::18::18:

evet hayatım bebişimm gittiiiii......
canım üzülme lütfen bende 3 kez yaşadım çok iyi anlıyorum seni ama yiycek ekmekleri yokmuş sağlıklı olsalarda dururlardı herşeyde vardır birhayır allahım sabır versin
stres ve üzüntümün geçmesini beklicez.. bir daha ki ay adetimiin 3.günü gidicem..öyle dedi..yoo hastanede de bir şey olmadı ama ben bugün baya esirikliydimmm

ewett kimsecikler uğramaz oldu....
hadi bakalım sende toparlan inşallah yumoşlar daha iyi olsun canım
Bana msj gelmedi ebrarcım
kuzum sana atmamıştım henüz ondan gelmemiştir saol yinede
elaezel ve kayra için kuzum
ohh sefan olsun ece daha ne istersin kocişin yanında işte
öpüyorum seni kuzum
kanka,şu sıralar yoğunluktan gelemiyom yaffff,heralde herkezinde çok işi var,onlarda ondan gelemiyolardır,üzülme

kız birsoşşş,naparsın?
karşılaşamaz olduk
biliyorum seni canım takma kafaya sadece cuma günleri böyle olmazdıda o biraz sıktı canımı sağlık olsun
iyi geceler ben geldim ama sanırım yine yalnız kaldım geliyorum bakıyorum kimseler yok:26:
bende geldim canım nasılsın ?
gözünaydın kötü düşünme çift çıktıysa hamilesindir allahım tamamına erdirsin

semoş çok sevindim canım gözünaydın demek paşa geliyo hadi hayırlısı canım

hadi hayırlısı bakalım ama o kadar günün geçmiş bence testin doğru kandada çıkar dert etme kan testi yaptırınca haber verirsen seviniriz
sevindim semoş oğluma arkadaş geliyo demek Allah hayırlısıyla sağlıklıca doğum nasip etsin
gül nasılsın sesin çıkmıyo

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

ebrar_53 gul_tamer+ birsen29+ eecee+

selam kuzular nasılsınız?ben geldimm

hş.g abacım tşk edrm ii yim sen nasılsın_?

tamm sonuç bellii olduğunda kesin haber veririm şimdi çıkıyorum ii geceler herşey için saolll

rica edrm cnm ne demek iyi geceler tatlım grşmek dileğiyle hoşçakal:79:

ebrarcım sende yeni geldin ama çıkmam lazım yoruldum canım kusura bakma kızlar sizede iyigeceler bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…