Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım ii yim tşk edrm ya sen nasılsın...walla demin arkadaşa cvp yazıyodum malum idrar testleri yüzünden sıkıntı yaşıyomuş ya inş.. yanılmaz arkadaş ta kandada öğrenir hamile olduğunu...

Son düzenleme:
ii dir ablacım çok şükür inş. sonuna kadar böyle huzur dolu olur içim....sen nasılsın ablam kardeşinle hasret giderdin mi bol bol
saol kuzum evet hasret giderdik kardeşimle
senin iyi olmanada sevindim hep iyi ol inşallah
ben yazarım susarım öyle seri konuşmam genelde... soru sorulursa cevap veririm arada sırada soru sorarım :) cins bi tipim yani :)

canım olurmu yaa öyle deme gayet normal birisin ama bugün pek iyi değilsin galiba bol bol oku kendini arada olabiliyo tatlım

saol kuzum evet hasret giderdik kardeşimle
senin iyi olmanada sevindim hep iyi ol inşallah

canım olurmu yaa öyle deme gayet normal birisin ama bugün pek iyi değilsin galiba bol bol oku kendini arada olabiliyo tatlım

tşk edrm ablacım bende çok sewindim senin ii olmana

saol kuzum yaa valla seni böyle görmek hoşuma gitti hep böyle devam edicek değilmi pozitif olcaksın

inş. ablacım ama şu oluyo hani bir an insanın aklına geliyo düşünceler işte o anda hemen bol bol dua okuyorum inan çok rahatlıyorum...inş. rabbim ve dualar sayesinde hep böyle olucam....sende bnm dualarımın başköşesindesin biliyosun demi melek yüzlü ablam benim

canım bak süper bu çok hoşuma gitti inşallah bu pozitifliğin seni bebişine daha çok yaklaştırıcak
duaların için saol kuzum sizlerde benim duamdasınız

canım bak süper bu çok hoşuma gitti inşallah bu pozitifliğin seni bebişine daha çok yaklaştırıcak
duaların için saol kuzum sizlerde benim duamdasınız

ayy ablacım ne güzel ve ne kadar yüksek bir pozitiflik war sende inan çok sewiyorum bu yanını senin...ve en önemlisi inan seninle konuşunca bu benide çok güzel etkiliyo tşk edrm ablişkom dularda buluşmak en güzeli

yooo hassas dönemimde değilim.. cins biriyim.. sadece ben değil annem teyzem falanda benim türümün son örneği oldugu söylerler :)
neyse ben çıkıyorum sabah 6 da kalkacagım.. görüşmek üzere cümleden..Allah rahatlık versin...

kendini öyle değerlendirmene şaşırdım... hassas bir dönemdesin sanırım kolaylıklar dilerim...iyi geceler...

tşk edrz ALLAH sanada rahatlıklar versin...

nedemek kuszum yaa pozitif olmak zorundayız herşey bizim için ben inanıyorumki RABBİM sevdiği kullarına dert verir bizde onlardanızki bukadar sıkıntı çekiyoruz .sizede pozitifliğimi yansıtıyosam nemutlu bana .dua bizim dayanağğımız kuzum

iyi geceler canım inşallah yarın çok huzurlu uyanırsın görüşmek üzere

çok haklısın rabbime bütün verdiği herşey için binlerce şükürler olsun....ewet çok güzel yansıtıyosun ablacım kendi adıma ki bunu sen iyi biliyosun ben en kötü anımda önce rabbime sonra sana koşarım tşk edrm ablacım binlerce kez tşk iyiki warsın...mevlam korusun seni

amin kuzum amin
canımsın yaa bu lafların üstüne diycek bişey bulamıyorum
sişzde iyki varsınız kuzum hep beraber aşıcaz bu zor günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…