Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

:92:GÜNAYDIN

yine bir cumartesii ve ben yine çalışıyorum gözlerim kapanıyoo resmenn masanın üzerinde birazcık daha uyusam ne güzel olur

kıslarr ben yine klomene başladım çarşamba günü gidicem doktora bu sefer doktorum ne derse yapucam glifor iç diyo adam bana baştan beri ama bende acayip migde bulantısı yaıyoduu içimiyodumm son gittigimde içiyosun demi dedii evet dedimm yoksa çok kızcaktıı ama bana :78: bende başladım hemenn dayanıcamm migdem bulansada baş agrısı yapsada içiyorum artıkk adetim bittii bakalımm artık bu ay sonunda neler olucakk hepimiz için en hayırlısı inşallah

kızlar işlerden dolayı fazla giremiyorumm elixsir ve kayramla zaten hergün konuşuyoruz ama girip geçmişi okuyorumm yoksaiçim rahat etmiyo :82:

ablam geldi dün msn'den msj

hafta sonu anneme gidicez çokk özledim onları şöleee çicekler içinde piknik yapayımm
ama bu sefer balık tutmıycam pardon tutmaya çalışmıycam

hepinizii kocaman öpüyorumm allaha emanet olun hepinize iyi tatiller

günaydınnn...nasılsınz kızlar...??
tatlım kalktım sabah huzurlu değilde hortlayarak kardeşim 6 da inmiş beni arıyor halbuki 10 dk bekleseydi alarmım çalacaktı.. neyse telefonumun çığlıklarına uyandım ödüm koptu sabah sabah şimdide ev temizleyeyim bu gün gelen giden olur baş sağlıgına...

iyi geceler canım inşallah yarın çok huzurlu uyanırsın görüşmek üzere

canım ya kayıplardayım sanırım ben.dualara verdim kendimi öyle rahatlıyorum.fırsat olmuyo pc açmaya.bazende giriyorum kimse yok kapatıyorum.öyle işte.sen nasılsın.?
selam kızlar hayırlı haftasonları olsun inş.ben bugun kuaföre gittim gezdim tozdum sabahta temizlik yapmıştım.baya yorgunum şuan yatıcam.herkesi öpüyorum.allaha emanetsinizz..:80:

kızlar ıyı hafta sonları.bugun doktora gıttım.muayene bıle etmedı.buranın en ıyı doktoru.şey dedı senin gebelıklerın en baştana daha 2 haftalıkkken sonlanmış yapabılecek bı sey yok dedı.allahın işi.2 kez ust uste dusuk yasadım..tekrar deneyeceksın dedı.hıcbır test felan ıstemedı.herssey gayet ıyı dedı.hıc bı sey anlamadım ınanınn .o zaman neden dusuk aypıyorum kı ben
doktor bıle normal dedı uffffffffffffffffffff.....

canım merhaba seni çk iyi anlıyorum.hcg yapmışmıydın?

bence hemen doktorunu değiştir canım bunun birsürü nedeni var

bunları araştırıcak bir doktora git hemde araştırma hastanesi olsun

ne yazni hep acı cekiceksin doktorlar için ne kolay sinir oluyorum vallahi

hiç canını sıkma baska doktor bul canım

ay ne biliyim ya
neden diyorum normaldır dıyoo.ben ıllakı test felan ıstemıycekmısıınız dıyorumm yok yok dıyoo cok yenı oldugu ıcın gerek yok felan dıyo.2 gebelıgımde 2 haftlaıkken felan sonlanmışş o yuzden kımyasal gebelık mudeahle edecek bı sey yok dıyoo..alllahım yaa

Canim benim, bu nasil Doktor bencede doktorunu deyisdir... Ikikere dusuk yapmisin ve buna normal diyo tzzz

ahh cnm ya Allah ım sabırlar versin,seni çok iyi anlıyorum ama bende arkadaşlara katılıyorum dr değişmelisin bencede nasıl araştırmaz ya düşüklerin sebebini...bir an önce iyi bir dr'a git rabbim yardımcın olsun.

selam kızlar ben artık cok sık gelemiycem topige biraz kafamı rahatlatmak istiyorum bebiş fikrini aklımdan atmam lazım k.k ya girdikcede bu pek mümkün olmuyo malasef...hepinizi cok seviyorm iyiki varsınız canlarım... rabbim cok bekletmeden hepimizin yüzünü güldürür inş hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip eder...

boncugum ben adet oldum canım yeni tarihim 15 mayıs hayırlısıyla gelir inş melegim bu ay

pelinim ne oldu bitanem ayyy üzüldüm ama sen iyi olacaksan tabiki bitanem kafanı toparla ama unutmaki burda senin için dua eden seni düşünen mrk eden arkadaşların war..seni çok sewiyorum A.E.OL canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…