bişe deme sen hep benimle ol yeter ewet hep beraber aşıcaz inanıyorum buna
hadi kaçtım bende iyi geceler ablacımmmm kocaman öptüm seni A.e.ol
iyi geceler canım inşallah yarın çok huzurlu uyanırsın görüşmek üzere
hııı demek miden bulanıyo neyse fazla söylenme şimdiden şikayete başlarsan yandık kızarım bak gelmeyim oraya mide bulantıısı için sütlü bayram şekeri ya iyi gelir geçmezse metpamid diye bulantı hapı var rahatlıkla kullanabilirsin zararı yok iyi gelir
selam canım gökçe bencede diş çıkarıyo calpolun diş etine olanı var ondan alıp damaklarına sürersen oda işe yarar bide aşı olmaya gitmeden yarım saat önce ağrı kesici ateş düşürücü içirirsen faydasını görürsün sakin olur geçmiş olsun
ebrarcım bende almadım benim sayı belli isim söyle yeter
geçmiş olsun canım umarım bidahaki bebeişin hayırlı sağlıklı gelir
YAAA kardeloş derin aleyna boncuk ebrar selina garip semra tosti samyeli ve diğer kızlar nerdesiniz
kızlar ıyı hafta sonları.bugun doktora gıttım.muayene bıle etmedı.buranın en ıyı doktoru.şey dedı senin gebelıklerın en baştana daha 2 haftalıkkken sonlanmış yapabılecek bı sey yok dedı.allahın işi.2 kez ust uste dusuk yasadım..tekrar deneyeceksın dedı.hıcbır test felan ıstemedı.herssey gayet ıyı dedı.hıc bı sey anlamadım ınanınn .o zaman neden dusuk aypıyorum kı ben
doktor bıle normal dedı uffffffffffffffffffff.....
kızlar ıyı hafta sonları.bugun doktora gıttım.muayene bıle etmedı.buranın en ıyı doktoru.şey dedı senin gebelıklerın en baştana daha 2 haftalıkkken sonlanmış yapabılecek bı sey yok dedı.allahın işi.2 kez ust uste dusuk yasadım..tekrar deneyeceksın dedı.hıcbır test felan ıstemedı.herssey gayet ıyı dedı.hıc bı sey anlamadım ınanınn .o zaman neden dusuk aypıyorum kı ben
ay ne biliyim ya
neden diyorum normaldır dıyoo.ben ıllakı test felan ıstemıycekmısıınız dıyorumm yok yok dıyoo cok yenı oldugu ıcın gerek yok felan dıyo.2 gebelıgımde 2 haftlaıkken felan sonlanmışş o yuzden kımyasal gebelık mudeahle edecek bı sey yok dıyoo..alllahım yaa
selam kızlar ben artık cok sık gelemiycem topige biraz kafamı rahatlatmak istiyorum bebiş fikrini aklımdan atmam lazım k.k ya girdikcede bu pek mümkün olmuyo malasef...hepinizi cok seviyorm iyiki varsınız canlarım... rabbim cok bekletmeden hepimizin yüzünü güldürür inş hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip eder...
boncugum ben adet oldum canım yeni tarihim 15 mayıs hayırlısıyla gelir inş melegim bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?