Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bende senin süpürgene atlayıp kaçıyım ablam annemlere gidicem hoşçakalınn hadi abla uçur beniiiiiiiii

a.slm cnm hş.g süpürgeden indirdin kıs beni gidiodum tam.tşk edrm ben ii yim çok şükür sen nasılsın?

Annenlere mi gidiyordun?? Bende iyim hastaneye gidiyoruz esimin babaannesi dün hastaneye yatti bugunde dedesi yatti hastaneye cok üzüldüm yaa... Bende bu aralar cok giremiyorum esim Site aciyor Laptop hep onda

Annenlere mi gidiyordun?? Bende iyim hastaneye gidiyoruz esimin babaannesi dün hastaneye yatti bugunde dedesi yatti hastaneye cok üzüldüm yaa... Bende bu aralar cok giremiyorum esim Site aciyor Laptop hep onda

hı hı ewet cnm annemlere gidiyim napıyım canımcım sıkıldım ewde havada güzel eşimle gezerek gideriz... ahhh cnm ALLAH acil şifalar versin dilerim ziyarete gidince öp ellerinden benim için geçmiş olsun dileklerimi ilet.ewet cnm haklısın üzülür insan tabi ama dua etmekten başka yapılacak daha güzel bişey yok...eşinin işi bitince girersin cnm sık sık

Son düzenleme:

Sagol canim Allah razi olsun, evet bol bol dua en güzel ilac duadir. Esim meslege basliyor ozaman Laptop bana kaliyor

Sagol canim Allah razi olsun, evet bol bol dua en güzel ilac duadir. Esim meslege basliyor ozaman Laptop bana kaliyor

amin canım cümlemizden razı olsun.. ohh ohhh ne güzel işte ozaman bol bol bizimle birlikte olcan tubişim hadi bana müsade gidiyim anca hazırlanırım A.E. OL canım öptüm kocaman k.i.b grşrz

sana özel mesajım geldimi canım ?
buarada doktora gidecektin noldu ?

canim mesajin geldii. 30 tane okdum bitti bilee.. doktora gittim doktor kürtaj olmustum yaa rahmi fazla kazimislar diye süphelenmis ondan cagirmis tekrar .. neysekii rahim kalinlasmiss kistte cok kücükmüss sonra pazar pazartesi sali calisma yapin dedii öyle istee normalmiss vücut anca kendini toparlamis kürtajdan sonraa sende ne var ne yok tatlimm

Son düzenleme:
fıstıgım neden öyle dıyorsun ne menepozu gelıyor sopa hasen bütün kadınlara taş cıkartırsın dur bakalım daha çifter çifter doğurucaz

boncukum nasılsın kuzum seni düşünüyodum bende iyisin inşallah
çok ıyıyım ebusum malum..... artıkın tenhalarda bulusabılrıız senınlesende ıyısındır umarım

kızlar yaa bu gece rüyamda bebek emzirdim nasıl saldırıyodu varya ayy öyle fena oldumki uyanınca nasıl etkileniyo insan .birde tatlıydıki allahım hepimize nasip etsin bu duyguyu
hayır olsun cnm ay ınsallah cok yakındır müjdeyı vermen

Son düzenleme:

NİSAN AYI LİSTEMİZ

*****************************ALEYNA**************************5 NİSAN***************
*****************************BANU145145***********************9 NİSAN**************
******************************SUNGER*************************13 NİSAN**************
*****************************GARİP***************************16 NİSAN***************
*****************************TUGBA66************************26 NİSAN****************

MAYIS AYI LİSTEMİZ

*****************************ECEE**************************3 MAYIS*****************
*****************************KAYRAM*************************3 MAYIS***************
*****************************EGAL****************************3 MAYIS**************
****************************KARDELEN5223*********************5 MAYIS****************
****************************TOSTİ***************************7 MAYIS****************
****************************CİCİ35****************************10 MAYIS**************
*****************************PELİN67**************************15 MAYIS***************
****************************EBRAR_53************************?? MAYIS****************
****************************DERİNSU*************************?? MAYIS****************

HAMİŞ LİSTEMİZ

********************TUĞCAL*****************/*****************DERDANUR***************
**********************YABADABADU************************************BİRSEN**********
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*************
******************DİDGOK**********************/**********************MİRANDA********
***********************QUEEN_BE***************/*******************DAİSY**************
*******************ZEYNEPKAYGİN****************/**********************SAMYELİ26*******
*******************SEMRAOZSOY****************/**********************TRAKYA*********
*******************ELİXSİRR*******************/

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

Son düzenleme:
kızlar yaa bu gece rüyamda bebek emzirdim nasıl saldırıyodu varya ayy öyle fena oldumki uyanınca nasıl etkileniyo insan .birde tatlıydıki allahım hepimize nasip etsin bu duyguyu
oyyyy ben seni yerimm kuzum benim yaaa..inşallah o günleri ögrücen canom çok yakın Allahın izniylebende çok rüya gördüm aşagıda anlatıcam birazdan
canım sevindim herşeyin normal olmasına...hadi hayırlısı inşallah ilk çalışmada tutar

canım benim ne biliyim ya fıstıgım valla şaştım bu ay...uzun zamandır bu kadar gecikmedi ondan menapoz dedim(bugün biraz daha fazla leke olmuş ama sökülcek heralde...bu arada iltifatın için sagol

canlar anneme geldim işten..kocişin mesaisi var da

deryamla kardeloşum ugramamş yaww:26:

evetttt..gelelim benim rüyalara...kızlar inanın bebek fikrini daha yogun düşündügüm zamanlarda bile bu kadar çok görmüyodum...şaşırıyorum ya son zamanlarda ne garip rüyalatr gördüm...

geçen gece hiç aklımda test yapmak olmadıgı halde rüyamda test yaptım...aklımda yok çünkü biliyosunuz kan testi negatif ve eminim...herneyse.testi yaptım rüyamda,anında çift çizgi oldu...sonrada o ikinci çizgi ilkinin yanına yaklaştı bi acaip oldu

başka bi gecebi küçük erkek çocugu gördüm en fazla 2 yaşlarında.kara kaşlı kara gözlügöya dayımın ogluymuş ama ben bakıyomuşum...

sonracıgımaaaa,önceki gece de gördüm...benim dükkanın önüne bi amca geliyo,elinde fotrbebe çanta.yani bebegin konuldugu uzun pusetler varya onlardan..bana satmaya çalışıyo 1 tane var elinde..al kızım diyo..ben de diyorum ki amca var dükkanda sagol...yok ama bu uygun fiyat diyo...bakıyorum çok da güzel bizim sattıklarımızdan vede lacivert erkek için yani...kaç para diyorum,1.25 diyoaa neden böyle ucuz diyorum al diyo sürekli bu senin...

bu sabahta yine gördüm...hamileymişim.ama karnım şiş degil..ve annem diyoki doguma 2 hafta kaldı...öyle deyince karnıma bakıyorum hiç yok...boşa heves etmeyin yine hamile degilimdir ben diyorumsonra doktor ultrasona alıyo tam bakıcak bebek iyimi diye,bi erkek çocugu dolanıyo ortalıkta.arkası dönük yüzünü görmedim hiç...doktor bayan bide...diyoki çık sen dışarı bak ablayı muayene edicem ayıp diyo bakma..bebek falan göremiyo kalk şimdi yakın ultrasona gircen diyo...ben üzülüyom gene aynı oldu diyorum..neyse,sonra dogumhnedeyim o anda..amacamın kızı geliyo..kendisini çok severim bu arada.elini karnıma koyuyo..üzülme çok yakında bi erkek çocugun olucak diyo..böyle işte kızlar..daha var gördüklerim ama şuanda bunları net hatırlıyorum...

benim se tek dilegim Anne olmak,,,annelik duygusunu tatmak.
Rabbim her isteyene saglikli ,sihhatli,salih evlatlar nasip etsin....Amin

hayırlı pazarlar boncuğum,nasılsın?
daha belli değil canım yumoşlar,bakalım ak mı kara mı zaten çıkar ortaya.
ben büyük temizlik peşindeydim sabah beri,kolumu kıpırdatamıyorum şu an,camlar,tüller,perdeler,koltuklar derken iflahım kesildi,akşamada misafir geldi.
ALLAHTAN EŞİM YARDIM ETTİ SABAH BİRAZ,YOKSA ZOR BİTİRİRDİM,BELİMDE KOPARDI,GEN KOPTU AMA,AZ KOPTU
CANIM,HAYIRLARA ÇIKSIN,İNŞALLAH GERÇEK OLSUN EN KISA ZAMANDA.
benim se tek dilegim Anne olmak,,,annelik duygusunu tatmak.
Rabbim her isteyene saglikli ,sihhatli,salih evlatlar nasip etsin....Amin
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…