canım ya stres herşeyin başı zaten ah biraz rahat bıraksalar bizi şu kafamızı bi rahatlatsak
ama malesef insanların ağzı torba değil büzemiyoruz .inanki bende beynen rahat olduğumda daha düzenli oluyo adetim .
neyse canım sıkma canını inşallah düzelir doktorun bişey yok diyo işte sende rahat olmaya çalış işi kolaylaştır canım
kesinlikle kuzum yetmez
neyse ben kaçar
Slm canlarim nasilsiniz?
a.slm cnm hş.g süpürgeden indirdin kıs beni gidiodum tam.tşk edrm ben ii yim çok şükür sen nasılsın?
Annenlere mi gidiyordun?? Bende iyim hastaneye gidiyoruz esimin babaannesi dün hastaneye yatti bugunde dedesi yatti hastaneye cok üzüldüm yaa... Bende bu aralar cok giremiyorum esim Site aciyor Laptop hep onda
hı hı ewet cnm annemlere gidiyim napıyım canımcım sıkıldım ewde havada güzel eşimle gezerek gideriz... ahhh cnm ALLAH acil şifalar versin dilerim ziyarete gidince öp ellerinden benim için geçmiş olsun dileklerimi ilet.ewet cnm haklısın üzülür insan tabi ama dua etmekten başka yapılacak daha güzel bişey yok...eşinin işi bitince girersin cnm sık sık
Sagol canim Allah razi olsun, evet bol bol dua en güzel ilac duadir. Esim meslege basliyor ozaman Laptop bana kaliyor
amin canım cümlemizden razı olsun.. ohh ohhh ne güzel işte ozaman bol bol bizimle birlikte olcantubişim hadi bana müsade gidiyim anca hazırlanırım A.E. OL canım öptüm kocaman k.i.b grşrz
Tamam cnm hadi sende aeo kib annene slm söyle opuyorum seni
sana özel mesajım geldimi canım ?
buarada doktora gidecektin noldu ?
fıstıgım neden öyle dıyorsun ne menepozu gelıyor sopa hatünaydınlarrrrrrr canlarım.anneme kahvaltıya geldim bi bakayım dedim ama dün gecede kimseler ugramamış niyeki acep topic böyle olmuş hayırdır inşallah
ebuşummm bugün müsait olursan bi alo der misin bebem öptüm seni
neyse dimekki herkes kocişlerinle gezmelerde yada uyuyo:))
boncukumm canım benim sanada iyi pazarlar fıstıgımbu arada ben 3-4 gündür leke görüyom olamadım 2 ay ı geçti baya...çok tuhaf.hergün kahverengi minik lekeler görüyom menapoza mı giriyom ben acep dicegim o ki boncuum listede nereye koyarsın beni bilmiyom ne marrta olabildim ne nisanda çayımıda içtim sökmedi bu defa
kayracım sen neler yapıyon canım seni de özledim yaffhiçbirinizden haberim yok geçmişe bakmadım pek...
peloşşş sen naptın cnm öptüm seni
ay acele çıkmam gerek herkesi yazamıyom öptüm canlar...
çok ıyıyım ebusum malum.....boncukum nasılsın kuzum seni düşünüyodum bende iyisin inşallah
hayır olsun cnm ay ınsallah cok yakındır müjdeyı vermenkızlar yaa bu gece rüyamda bebek emzirdim nasıl saldırıyodu varya ayy öyle fena oldumki uyanınca nasıl etkileniyo insan .birde tatlıydıki allahım hepimize nasip etsin bu duyguyu
slm kızlarrrr
selam tatlım nasılsın:118::118::118:
oyyyy ben seni yerimm kuzum benim yaaa..inşallah o günleri ögrücen canom çok yakın Allahın izniylekızlar yaa bu gece rüyamda bebek emzirdim nasıl saldırıyodu varya ayy öyle fena oldumki uyanınca nasıl etkileniyo insan .birde tatlıydıki allahım hepimize nasip etsin bu duyguyu
canım sevindim herşeyin normal olmasına...hadi hayırlısı inşallah ilk çalışmada tutar
canim mesajin geldii. 30 tane okdum bitti bilee..doktora gittim doktor kürtaj olmustum yaa rahmi fazla kazimislar diye süphelenmis ondan cagirmis tekrar .. neysekii rahim kalinlasmiss kistte cok kücükmüss sonra pazar pazartesi sali calisma yapin dedii öyle istee normalmiss vücut anca kendini toparlamis kürtajdan sonraa sende ne var ne yok tatlimm
fıstıgım neden öyle dıyorsun ne menepozu gelıyor sopa hasen bütün kadınlara taş cıkartırsın dur bakalım daha çifter çifter doğurucaz
çok ıyıyım ebusum malum.....artıkın tenhalarda bulusabılrıız senınle sende ıyısındır umarım
hayır olsun cnm ay ınsallah cok yakındır müjdeyı vermen
hayırlı pazarlar boncuğum,nasılsın?
daha belli değil canım yumoşlar,bakalım ak mı kara mı zaten çıkar ortaya.canım ya negüzel yapıyosun allahım kabul etsin inşallah bu rahatlama bebişini getirsin inşallah
hay yarabbim ya bu doktorları anlamıyorum ben
ayne şeyleri ben yaşadım hep normal dendiki benim bebeklerim daha büyüktü kendi çabalarımla genetik testlerimi yaptırdım ve sorun ortaya çıktı .nekadar ucuz hayatımız onların canı yanmıyo tabi
peloşum çok üzüldüm canım ama eğer atabileceksen kafandan uzak kal ben pek beceremiyorumda inşallah siz becerirsiniz öpüyorum seni arada uğra özletme kendini
canım sıkma canını söktürücü içtikden sonra 1 hafta içinde adet oluyosun .inşallah gelirde sıkıntıların biter tatlım
canım inşallah müjde verirsin sende
bide yumurtlama günlerin olmasın benimodönemlerdede gögüs ağrım ve kasık ağrım olur
ayy kuzu noldu acep yaa üzüldüm şimdi
ooo gökce hanım başladınız pikniklere demek arabada kullandın ohh sefan olsun bacım
gökceyide senide öpüyorum
naber kuzu işlerini hallettinmi yumoşlar ne alemde?
kuzum bende özledim yaa dön artık noluy
boncukum nasılsın kuzum seni düşünüyodum bende iyisin inşallah
bende anlamıyorum ama galiba topicde hamiş patlaması olcakonun sessizliği olsa gerek
selam kuzu sanada iyi pazarlar
ben büyük temizlik peşindeydim sabah beri,kolumu kıpırdatamıyorum şu an,camlar,tüller,perdeler,koltuklar derken iflahım kesildi,akşamada misafir geldi.oyyyy ben seni yerimm kuzum benim yaaa..inşallah o günleri ögrücen canom çok yakın Allahın izniylebende çok rüya gördüm aşagıda anlatıcam birazdan
canım sevindim herşeyin normal olmasına...hadi hayırlısı inşallah ilk çalışmada tutar
canım benim ne biliyim ya fıstıgım valla şaştım bu ay...uzun zamandır bu kadar gecikmedi ondan menapoz dedim(bugün biraz daha fazla leke olmuş ama sökülcek heralde...bu arada iltifatın için sagol
canlar anneme geldim işten..kocişin mesaisi var da
deryamla kardeloşum ugramamş yaww:26:
CANIM,HAYIRLARA ÇIKSIN,İNŞALLAH GERÇEK OLSUN EN KISA ZAMANDA.evetttt..gelelim benim rüyalara...kızlar inanın bebek fikrini daha yogun düşündügüm zamanlarda bile bu kadar çok görmüyodum...şaşırıyorum ya son zamanlarda ne garip rüyalatr gördüm...
geçen gece hiç aklımda test yapmak olmadıgı halde rüyamda test yaptım...aklımda yok çünkü biliyosunuz kan testi negatif ve eminim...herneyse.testi yaptım rüyamda,anında çift çizgi oldu...sonrada o ikinci çizgi ilkinin yanına yaklaştı bi acaip oldu
başka bi gecebi küçük erkek çocugu gördüm en fazla 2 yaşlarında.kara kaşlı kara gözlügöya dayımın ogluymuş ama ben bakıyomuşum...
sonracıgımaaaa,önceki gece de gördüm...benim dükkanın önüne bi amca geliyo,elinde fotrbebe çanta.yani bebegin konuldugu uzun pusetler varya onlardan..bana satmaya çalışıyo 1 tane var elinde..al kızım diyo..ben de diyorum ki amca var dükkanda sagol...yok ama bu uygun fiyat diyo...bakıyorum çok da güzel bizim sattıklarımızdan vede lacivert erkek için yani...kaç para diyorum,1.25 diyoaa neden böyle ucuz diyorum al diyo sürekli bu senin...
bu sabahta yine gördüm...hamileymişim.ama karnım şiş degil..ve annem diyoki doguma 2 hafta kaldı...öyle deyince karnıma bakıyorum hiç yok...boşa heves etmeyin yine hamile degilimdir ben diyorumsonra doktor ultrasona alıyo tam bakıcak bebek iyimi diye,bi erkek çocugu dolanıyo ortalıkta.arkası dönük yüzünü görmedim hiç...doktor bayan bide...diyoki çık sen dışarı bak ablayı muayene edicem ayıp diyo bakma..bebek falan göremiyo kalk şimdi yakın ultrasona gircen diyo...ben üzülüyom gene aynı oldu diyorum..neyse,sonra dogumhnedeyim o anda..amacamın kızı geliyo..kendisini çok severim bu arada.elini karnıma koyuyo..üzülme çok yakında bi erkek çocugun olucak diyo..böyle işte kızlar..daha var gördüklerim ama şuanda bunları net hatırlıyorum...
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNbenim se tek dilegim Anne olmak,,,annelik duygusunu tatmak.
Rabbim her isteyene saglikli ,sihhatli,salih evlatlar nasip etsin....Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?