- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
kıs kardeloşum şükür yazabildin...demek temizlik ettinn güle güle kirlet o zaman cano:))belinede dikkat et.
derinim ya rüyan çok güzel özelliklede sonuncusu hayrolsun cano yaa allahım inşallah bebişler geliyordur
kardeloşum temizlik yapıyomuşsıun kolay gelsin cano herşeyi bianda ne yaparsın yorulmuşsundur
boncukum keyfin yerinde ohhh sefan olsuun bekliyorum seni tenhalarda
selam kuzu,bende sevindim seni gördüğüme,hatta derini ve kardelenide gördüğüme.
Bu arada,kjardelenin adet ne durumdaki?
canım benim hoşgeldin valla şükür kavuşturana gel bi öpim
anamdayım hayla gelmedi kociş yaaa...öyle grezinip dururum cano işte...sorma rüyaları yaa ne garip dimi hayır olsun..sen naptın canım iyisin?
hanımlaaar nasılsınız yaa özledim sizi.Bugün misafirim vardı pestilim çıktı çocuklar evi mahvetti yeni oturdum gözümü açtığımdan beri.Herkesler nasıl keyfiler yerindemi.
bunlar anlatır belki
napıyon kuzu iyimisin
kardelencim oldu adet belkide bitti
bende özledim cnm benimkuzummmmözledim arıyamadım bugün seni cano misafirim vardı yeni gittiler
ya noluyo bize buara toptan rüya görüyoruz
hanımlaaar nasılsınız yaa özledim sizi.Bugün misafirim vardı pestilim çıktı çocuklar evi mahvetti yeni oturdum gözümü açtığımdan beri.Herkesler nasıl keyfiler yerindemi.
sana bişey derdimde şimdi neysebunlar anlatır belki:26:
neyi,kime,kimi
bende özledim cnm benimolsun kuşum önemli biş yok öylesine demiştim ara diye...
hoşgeldin cnm yorgunsun galiba...iyilik ne olsun valla ama biraz sinirliyim de..eşim mesaiye kaldı..neymiş site yapıyolarmış tüm ayakkabıların resmini çekip yüklüyolar offf..şimdi aradım 10-15 model kalmış
6 çocuk vardı Ebrarım ama ne çocuk tahmin et.
Derincim eşine kolay gelsin.İnşallah faydalı olur site her güzelliğin bi zahmeti var.Rüyalarını okudum şimdi hayrolsun ben hiç görmyorum artık niyeyse:26:
6 çocuk vardı Ebrarım ama ne çocuk tahmin et.
Derincim eşine kolay gelsin.İnşallah faydalı olur site her güzelliğin bi zahmeti var.Rüyalarını okudum şimdi hayrolsun ben hiç görmyorum artık niyeyse:26:
kardelen 49 küsmüyükkkkkkkkkkkkkk:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?