Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

yok bebem annemdeyim kocişi bekliyorum..
benimde temizlik yapmam gerenkizin günümde de birsürü işim var zaman kaırsa yapıcam inşallah..kredi başvurusu yapıyodum da netten o yüzden bakamadım topice hemen cnm benim...
yukarıda yumoşlar hakkında bşler okudum aklımda kalmadı..nevar ne yok canım gittinmi doktora kontrole?

ben geldim derinim ,kardelenim sizi görüyorum altta şükür kavuşturana nasılsınız canım arkadaşlarım
kardeloşda açık galiba ama topicde değil delüüüüüü
geçmişe dönerim birazdan ama şimdi sizi bulmuşken azcuk konuşalım

derinim ya rüyan çok güzel özelliklede sonuncusu hayrolsun cano yaa allahım inşallah bebişler geliyordur
kardeloşum temizlik yapıyomuşsıun kolay gelsin cano herşeyi bianda ne yaparsın yorulmuşsundur
boncukum keyfin yerinde ohhh sefan olsuun bekliyorum seni tenhalarda

selam kuzu,bende sevindim seni gördüğüme,hatta derini ve kardelenide gördüğüme.
Bu arada,kjardelenin adet ne durumdaki?

canım benim hoşgeldin valla şükür kavuşturana gel bi öpim
anamdayım hayla gelmedi kociş yaaa...öyle grezinip dururum cano işte...sorma rüyaları yaa ne garip dimi hayır olsun..sen naptın canım iyisin?

canım benim hoşgeldin valla şükür kavuşturana gel bi öpim
anamdayım hayla gelmedi kociş yaaa...öyle grezinip dururum cano işte...sorma rüyaları yaa ne garip dimi hayır olsun..sen naptın canım iyisin?

kuzummmm özledim arıyamadım bugün seni cano misafirim vardı yeni gittiler
ya noluyo bize buara toptan rüya görüyoruz

hanımlaaar nasılsınız yaa özledim sizi.Bugün misafirim vardı pestilim çıktı çocuklar evi mahvetti yeni oturdum gözümü açtığımdan beri.Herkesler nasıl keyfiler yerindemi.

hanımlaaar nasılsınız yaa özledim sizi.Bugün misafirim vardı pestilim çıktı çocuklar evi mahvetti yeni oturdum gözümü açtığımdan beri.Herkesler nasıl keyfiler yerindemi.

canım balım özledim bende hoşgeldin
kıyamam ah bu çocuklar ya ne fenalar kaç taneydi

kuzummmm özledim arıyamadım bugün seni cano misafirim vardı yeni gittiler
ya noluyo bize buara toptan rüya görüyoruz
bende özledim cnm benimolsun kuşum önemli biş yok öylesine demiştim ara diye...

hoşgeldin cnm yorgunsun galiba...iyilik ne olsun valla ama biraz sinirliyim de..eşim mesaiye kaldı..neymiş site yapıyolarmış tüm ayakkabıların resmini çekip yüklüyolar offf..şimdi aradım 10-15 model kalmış

6 çocuk vardı Ebrarım ama ne çocuk tahmin et.
Derincim eşine kolay gelsin.İnşallah faydalı olur site her güzelliğin bi zahmeti var.Rüyalarını okudum şimdi hayrolsun ben hiç görmyorum artık niyeyse:26:

bunlar anlatır belki:26:
neyi,kime,kimi
sana bişey derdimde şimdi neyse
delüü özlediğimi anlatır yani demek istedim

canom valla bugün varya çok komikti misafir gelme yoğunluğu yaşadım ilkini kabul etmedim onlar yemeğe gelicekti ama saat 2de haber verilirmi haftaya erteledim
sonra akşam çaya geldi başka bir misafir öyle arıyamadım yani
sende kredi işiyle uğraşıyosun galiba canom :26:

anaaa 6 mıııııııı
evet cnm öyle faydası olur mutlaka satış yapacaklar ordan..
rüyaları sorma bende görmedimmi hiç görmem.gördümmü sonu gelmez

derincim,dr un sana şeker ilacı mı vermişti,neden?
benimki bana kesinlikle şu bi hafta tatlı yemememei söyledi de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…