Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

delü..iyi etmişin haftaya demekle...
cano biliyon kredi olmadı bi türlü..bende baska bankaya basvurdum.bakalım.

kızlar ben yavaş yavaş toparlanim ha,geç oldu,daha mutfağım var toparlancak.
az oturim dinlenim dedim,hiç ayaklanasım yok,pestilim çıkmış.

kardeloşum,pko için sürekli kullanmam gerekiyo benim şeker hapını ama kullanmıyorum çok etkiliyo beni...midemi yani...

aynen kıslar bende kaçayım kardeloşla birlikte...kociş gelir zili çalarsa hemen iniyim çıkma faslını beklemesin:))
ebuşum kardeloşlarım öptüm canlar üçünüzüde...Allaha emanet olun..

delü..iyi etmişin haftaya demekle...
cano biliyon kredi olmadı bi türlü..bende baska bankaya basvurdum.bakalım.

ya napıyım cano evde yemeklik bişey yoktu dün pazara gittimde ben hep az alıyorum yarım kilo ee o kime yeter
anladım canom hayırlısı olsun ya vardır bir hikmeti sıkma canını

ya napıyım cano evde yemeklik bişey yoktu dün pazara gittimde ben hep az alıyorum yarım kilo ee o kime yeter
anladım canom hayırlısı olsun ya vardır bir hikmeti sıkma canını

evet cano..haklısın..hazırlıklı olayım malzeme olsun isterse ordu gelsin..ama evde sadece kendimize kadar şeyler varken biri geleceginde çok huzursuz oluyorum benimde çevirdigim olomuştur ondan dolayıbide çalışıyom biliyosun..misafiri çok sevmeme ragmen bazen pek istemiyom karşılamak.
neyse canım benim seni çok öptüm...duaları bu hafta okuyamıcam bu arada cano..hep lekelenme var sökülmedi bile..bi 10 gün sürer leke biticekte sökülcekte... Allaha emanet olun kaçtım

kardeloşum,pko için sürekli kullanmam gerekiyo benim şeker hapını ama kullanmıyorum çok etkiliyo beni...midemi yani...
cano banada vermişti doktor fena yapıyoya kullanılcak gibi değilki ben 2 kilo vermiştim kullanırken
Kız kafam 1 milyon anlayamadım bacım.Adetim bitti yeni bir ay yeni ümitler bakalım sen naptın kardeloş
inşallah allahım buay güldürsün yüzünü canım
aynen kıslar bende kaçayım kardeloşla birlikte...kociş gelir zili çalarsa hemen iniyim çıkma faslını beklemesin:))
ebuşum kardeloşlarım öptüm canlar üçünüzüde...Allaha emanet olun..
kuzum az oldu ama yine görüştülkya çok şükür çok öpüyorum seni allaha emanetsin
bende aynı yeni ümitler içindeyim kardelenim.
şimdi çıktım,annem uyandı ve kızdı bana takır takır sesler için.
öptüm hepinizi.
gülü gülü kuzum çok öptüm git sende dinlen bakalım

evet cnm çok fena yapıyo o hp benide..
şükür dedigin gibi bu kadarda olsa görüştük cano...
hepinizi çok öpüyom tekrardan hoşçakalın

aynen yaa insan biraz düşünceli olmalı ama nerde
bende çalışırken yine aynını yapardı kocişin ailesi deli olurdum
cano sana yazmadım buhafta zaten biliyodum lekelendiğini merak etme
hadi öptüm çok iyi geceler

ya buarada birsoşum nerdesin kuzum iyisindir inşallah ağrıların vardı merak ettim seni yaa iyisindir umarım
EGALİM buarada sevindim canım sorun olmamasına gözünaydın bolca çalış sen

hayırlı pazarlar boncuğum,nasılsın?
sagol kardeloşum sen nasılsın cnm görüşemez olduk kac zamandır

iyiyim cnm sen nasılsın
bende ıyıyım cnm ya bız senınle tanısamadık bı türlü:))

önemlı degıl cnm hepsı gercek rüyalarında hayır olsun ınsallah melegının habercısıdır hepsıde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…