sana bişey derdimde şimdi neyse
delüü özlediğimi anlatır yani demek istedim
canom valla bugün varya çok komikti misafir gelme yoğunluğu yaşadım ilkini kabul etmedim onlar yemeğe gelicekti ama saat 2de haber verilirmihaftaya erteledim
sonra akşam çaya geldi başka bir misafir öyle arıyamadım yani
sende kredi işiyle uğraşıyosun galiba canom :26:
yok canım niye küs olalım merhaba nasılsın.Yukarıda bi adetten bahsetmişsiniz o kardelen benmiyim kızlar
kardeloşum,pko için sürekli kullanmam gerekiyo benim şeker hapını ama kullanmıyorum çok etkiliyo beni...midemi yani...
ben kendi adetyimi bilebileceğime göre,sensindir zaaarrrrrrrrrrrr?
soruyu soran benim çünküm
Kız kafam 1 milyon anlayamadım bacım.Adetim bitti yeni bir ay yeni ümitler bakalım sen naptın kardeloş
delü..iyi etmişin haftaya demekle...
cano biliyon kredi olmadı bi türlü..bende baska bankaya basvurdum.bakalım.
sen bana bunu anlatmıştın ama unuttum,napıyomuş pkoluyu bu hap,ne işlem için veriyolar
bende aynı yeni ümitler içindeyim kardelenim.
şimdi çıktım,annem uyandı ve kızdı bana takır takır sesler için.
öptüm hepinizi.
ya napıyım cano evde yemeklik bişey yoktu dün pazara gittimde ben hep az alıyorum yarım kilo ee o kime yeter
anladım canom hayırlısı olsun ya vardır bir hikmeti sıkma canını
cano banada vermişti doktor fena yapıyoya kullanılcak gibi değilki ben 2 kilo vermiştim kullanırkenkardeloşum,pko için sürekli kullanmam gerekiyo benim şeker hapını ama kullanmıyorum çok etkiliyo beni...midemi yani...
inşallah allahım buay güldürsün yüzünü canımKız kafam 1 milyon anlayamadım bacım.Adetim bitti yeni bir ay yeni ümitler bakalım sen naptın kardeloş
kuzum az oldu ama yine görüştülkya çok şükür çok öpüyorum seni allaha emanetsinaynen kıslar bende kaçayım kardeloşla birlikte...kociş gelir zili çalarsa hemen iniyim çıkma faslını beklemesin:))
ebuşum kardeloşlarım öptüm canlar üçünüzüde...Allaha emanet olun..
gülü gülü kuzum çok öptüm git sende dinlen bakalımbende aynı yeni ümitler içindeyim kardelenim.
şimdi çıktım,annem uyandı ve kızdı bana takır takır sesler için.
öptüm hepinizi.
evet cano..haklısın..hazırlıklı olayım malzeme olsun isterse ordu gelsin..ama evde sadece kendimize kadar şeyler varken biri geleceginde çok huzursuz oluyorum benimde çevirdigim olomuştur ondan dolayıbide çalışıyom biliyosun..misafiri çok sevmeme ragmen bazen pek istemiyom karşılamak.
neyse canım benim seni çok öptüm...duaları bu hafta okuyamıcam bu arada cano..hep lekelenme var sökülmedi bile..bi 10 gün sürer leke biticekte sökülcekte... Allaha emanet olun kaçtım
sagol kardeloşum sen nasılsın cnm görüşemez olduk kac zamandırhayırlı pazarlar boncuğum,nasılsın?
derinim ya rüyan çok güzel özelliklede sonuncusu hayrolsun cano yaa allahım inşallah bebişler geliyordur
kardeloşum temizlik yapıyomuşsıun kolay gelsin cano herşeyi bianda ne yaparsın yorulmuşsundur
boncukum keyfin yerinde ohhh sefan olsuun bekliyorum seni tenhalarda
bende ıyıyım cnm ya bız senınle tanısamadık bı türlü:))iyiyim cnm sen nasılsın
önemlı degıl cnm hepsı gercek rüyalarında hayır olsun ınsallah melegının habercısıdır hepsıdecanım benim ne biliyim ya fıstıgım valla şaştım bu ay...uzun zamandır bu kadar gecikmedi ondan menapoz dedim(bugün biraz daha fazla leke olmuş ama sökülcek heralde...bu arada iltifatın için sagol
canlar anneme geldim işten..kocişin mesaisi var da
deryamla kardeloşum ugramamş yaww:26:
boncukum avatarın çok güzel canım güle güle kullan
çok pozitif bi avatar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?