slm kızlar herkese güzel bi gün diliyorum
ebroşum araba sürdüm valla kocişin gayreti sayesindesagolsun ısrar ettti dün yine toprak sahaya gittik dur kalk yaptık sonra bir ve iki vitesleri gösterdi en sonda azcuk trafige çıktım lojmana kadar getirdim hatta garaja park ettim şimdi benim heyecanım sana basit gelicek bacım ama 2 ile gitmek bile zevkliymiş kendimi alkışlıyorum :)sende rüya görmüşsü n hayır olsun inş bacım
derinim seninde rüyalar bayagı farklı inş rabbim bunları bebegin müjdesi olarak göstermiştir:13:
selam hanımlar hepinize güzel bir hafta olsun .
iksirim fena banlanmışsın üzüldüm kuzum yaa
garibim işlerin yoğun galiba uğramadın ?
durum seninde kardeşin rahatsızdı umarım iyileşmiştir
mrh ablacım nasılsın ???:79:
dün en son senle konustuktan sonra kırmızılar geldi ilk kez bu kadar sewindim gelmesine yarın hormon testi yaptırcam inş hayırlısı olur sen nasılsın ???
slm kızlar nasılsınız
tubişş nasılsın ?nerelerdesin bakıyım sen?
vayyy ablam iyim vallasen nasilsin??? heriften laptopu alamiyorum kac gündür
kanka aferim sana çok keyifli değilmi heyecanın basit gelirmi yaa bende ilk zamanlar öyleydim kocişim arabayı verse diye gözüne bakardım .saolsun oda çoğunlukla verirdi .seninki nasıl kızıyomu sürerken biz çok kavga ettikdebuarada kendi kendini alkışlama bende alkışlıyorum seni
ya sorma rüymdan okadar etkilendimki dün gecede yattım diyorum allahım nolur bidaha göreyim ama nerde rüya işte geçti gitti
gökcemide senide öpüyorum kanka
ahh bu herifler ahhh
bende iyiyim ya hava çok kötü evdeyim
canım ben korkumdan araba süreyim demiyom kociş zorluyosonrada kırk yıllık sürücüymüşüm gibi yok nie debriyaja az bastın yok bilmem vitese sert dokunma vıdı vıdıı sonra kaavga ediyoz öyle işte bakalım ögrenebilecekmiyim :) gökcede uyuyo teyzesi öperim senin için ..canım senin içn göndercegim şeyi kocişe verdim bugün göndercek inşş.. inş rüyalar gerçek olur canım benim
bide iksir nie banlanmış merak ettim?
bu arada herkese mrbbbbb
he valla hic sorma burdada havva güzel deyil güzelde okadar deyyil pfffffffffffffff bugun bi karnim agridi anlatamam
götüreyim bebişim nedemek keşke öyle bişi olsa yaa tutiş
belki ev yaparsak gelirsiniz
canım valla bilmiyorumki alırlarmı sanal alem güvenmiyorum inanki
buarada çok hoşsun maşallah yanlız makyajsız halin çok daha güzel canım daha önce söyleyen oldumu bilmiyorumda ben öyle gördüm
canım biz rize valla gidin görülmeye değer yani türkiyenin heryeri öylede karadeniz harika
sen karnın ağrıyo diyemi böyle keyiflisin yoksam
burda berbat hava feci yağmur yağdı :2::2:
aman aynı benimki işte direk usta şöför olmamızı bekliyolar sanki kendileri analarının karnında öğrendiöğrenirsin pes etme cano
iksir bi konuya yorum yapmış azcukda sinirlenmiş ondan galiba
dimek uyuyo gökce yesin teyzesi huysuzluğu hala devammı
ayrıca çooooooooooooook teşekkür ederim kanka
tesekkurler ablam eşim de öyle sewıyor makyajsız ama bazen yapıyorum işte kendımı de ıyı hıssedıyorum oyle.bu arada carsamba gece yazısırken benım net gıttı gıremedım afedersınızı anotolıa ve senden ozur dılıyorum.yenı yapıldı net,format atıldı fılan sımdı tamamdır)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?