Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

heee karnimin agrisi heriften cikardim cünkü abowwww yagmurlu havvayi hic sevmem tam bir uyku havvasi

yazık kız adama niye döversin herüfü
evet tam uyku havası gerçektende bende 1e kadar yatakda keyif yaptım uyumadım ama tv izledim ohh sefam olsun tavsiye ederim
ooo bende neler derdim cano yaa özür dilerdi bidahaki sürüşte yine aynı ah ne çektim :44:
baksen cadıyaa anasuna çekmiş galiba yerim ben onu yapsın yaramazlık ohh canıma değsin

dimek gökcenin tarafını tutuyorsun bunca yıllık kankalıgımız burda snoa ermiştir seni gökce ile arkadaşlıga davet ediyorum küstüm oynamıyorum

yazık kız adama niye döversin herüfü
evet tam uyku havası gerçektende bende 1e kadar yatakda keyif yaptım uyumadım ama tv izledim ohh sefam olsun tavsiye ederim

ohh ohhh burdada yagmur yagsada bende keyif yapsam bide firtina olacak ohhhhhhhhhhhh iste ozaman hic yataktan kalkmam :82::82::82:

oda beni korkutdu ama canim cok sikiliyor napcami sasirdim valla
hımm o zaman haketmiş diyelim ve hep kadınların tarafını tutalım canım benim

VALLA BİLEMEM OSENİN SORUNUN
ben gökceyle kanka olmaktan zevk duyarım sen kaybedersin haberin ola

hee bak sen baha neler de deyiyooo nese küsmem bende
ay cano tatile gitcekmişiniz bizde kampa yazılıcaktık ama kociş orda mayo giymen gerek onuda giydirmem dedi ve yazılmadı off off çileli başım

tatile gitcez tabi de nereye bi sor bakem kocişin çok haklı delü açıklar içinde haşemalar var onlardan alsaydınya benim kızkardeşim filan hep onlardan giyiyo çokda güzel bu fırsat kaçmazdı bence orta yolu bulun cano
küsme zaten

ya cano ben zaten hiç mayo bikini giymedim ki desede giyemem galiba hani şort felan giyilse ne iyi olurdu :) haşemaya hiç bakmadım
neyde gitceniz tatile rizeye mi

ya cano ben zaten hiç mayo bikini giymedim ki desede giyemem galiba hani şort felan giyilse ne iyi olurdu :) haşemaya hiç bakmadım
neyde gitceniz tatile rizeye mi

anlıyorum kanka aslında çok hoş dediğim şeyler benim kuzen ve kızkardeşim hep onlardan giyer üstü askılı altıda taytlı bibak bakem
valla kanka rize kesinde değişiklik olmazsa 5 günde başka biyere gidicez nere henüz kesin belli değil

hım dur bakam hele bulabilecekmiyim kocişin dedigi yerler biraz lüks o yüzden mayo yada bikini giyiliyo haşema kabul olurmu ki :)

hanımlar ben kaçıyorum izninizle yemek yapıcam bide evimi toparlıyım
öpüyorum sizi görüşmek üzere :80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…