heee karnimin agrisi heriften cikardim cünküabowwww yagmurlu havvayi hic sevmem tam bir uyku havvasi
heee karnimin agrisi heriften cikardim cünküabowwww yagmurlu havvayi hic sevmem tam bir uyku havvasi
ooo bende neler derdim cano yaa özür dilerdi bidahaki sürüşte yine aynı ah ne çektim :44:hiç deme cano yaa aynı lafı dedim bende usta sanıyon diebakalım imkan oldukça gidicez direksiyon için azcuk kaytarıyom aslında
rica ederim bacım ne dimek bikaç güne gleir inş
gökcede biraz daha iyi ama uyutmakta zorlanıyoruz sinirleniyo bagırıyo ne kucakta ne memede ne sallayarak uyumuyo bitop ataşş oldu kızımsen evdemisin hava kötü die yazmışsın burdada hava kötü yaa bi ayz gelmedi
yazık kız adama niye döversin herüfü
evet tam uyku havası gerçektende bende 1e kadar yatakda keyif yaptım uyumadım ama tv izledim ohh sefam olsun tavsiye ederim
ooo bende neler derdim cano yaa özür dilerdi bidahaki sürüşte yine aynı ah ne çektim :44:
baksen cadıyaa anasuna çekmiş galibayerim ben onu yapsın yaramazlık ohh canıma değsin
kız yazık kocişe karnının agrısına napsın adamcagızgit öpte barışın
dimek gökcenin tarafını tutuyorsun bunca yıllık kankalıgımız burda snoa ermiştir seni gökce ile arkadaşlıga davet ediyorumküstüm oynamıyorum
oda beni korkutdu amacanim cok sikiliyor napcami sasirdim valla
yazık kız adama niye döversin herüfü
evet tam uyku havası gerçektende bende 1e kadar yatakda keyif yaptım uyumadım ama tv izledim ohh sefam olsun tavsiye ederim
ohh ohhh burdada yagmur yagsada bende keyif yapsam bide firtina olacak ohhhhhhhhhhhh iste ozaman hic yataktan kalkmam :82::82::82:
hımm o zaman haketmiş diyelim ve hep kadınların tarafını tutalım canım benimoda beni korkutdu amacanim cok sikiliyor napcami sasirdim valla
VALLA BİLEMEM OSENİN SORUNUN
ben gökceyle kanka olmaktan zevk duyarım sen kaybedersin haberin ola
hımm o zaman haketmiş diyelim ve hep kadınların tarafını tutalım canım benim
hee bak sen baha neler de deyiyooo nese küsmem bende
ay cano tatile gitcekmişiniz bizde kampa yazılıcaktık ama kociş orda mayo giymen gerek onuda giydirmem dedi ve yazılmadı off off çileli başım
tatile gitcez tabi de nereye bi sor bakemkocişin çok haklı delü açıklar içinde haşemalar var onlardan alsaydınya benim kızkardeşim filan hep onlardan giyiyo çokda güzel bu fırsat kaçmazdı bence orta yolu bulun cano
küsme zaten
sen nerdesin yurtdışımıydı canım ??
valla deyme keyfimize değilmi
ya cano ben zaten hiç mayo bikini giymedim kidesede giyemem galiba hani şort felan giyilse ne iyi olurdu :) haşemaya hiç bakmadım
neyde gitceniz tatile rizeye mi
evet yurtdisindyim malessef
anlıyorum kanka aslında çok hoş dediğim şeyler benim kuzen ve kızkardeşim hep onlardan giyer üstü askılı altıda taytlı bibak bakem
valla kanka rize kesinde değişiklik olmazsa 5 günde başka biyere gidicez nere henüz kesin belli değil
hım dur bakam hele bulabilecekmiyim kocişin dedigi yerler biraz lüks o yüzden mayo yada bikini giyiliyo haşema kabul olurmu ki :)
yaf ne kadan pahalı şu haşemalar aboooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?