güle güle cano bende bi nette dolanayım kib öptm canım kolay gelsin
ahhhhhhhhhhhh bened tatile gitmek istiyorum söyle bi Vatanimin havvasini icime cekmek istiyorum topragini öpmek istiyorum
inşallah canım yaa kıyamam nasip olur inşallah vatanına gelmek
hoşgeldin canım ya bende dedim kırıldımı acaba ?sadece içimden geçeni söyledimde .bak eşinde öyle seviyomuş ama gerçektende maşallah doğal halin çok hoş .
demek netin gitti sağlık olsun özüre gerek yok tatlım aslında merak ettim bianda yok olunca
anladım canım kırılmada :))yok be ablam neden kırılacağım sana...eşim de hıc ıstemıyo özel gunlerde fılan yapıyoz işte sewıyorum da napıyım
ay kablosuz net benımkısı aradagıdıyor boyle özelden mesajını aldım ablam haber werırım sana ben ok
canım gündüz burdaydık cevap yazdık yazmadın kimse yokken geliyosun sendeherkes nerde
süperrr bi haberim varrrr 6 haftaa 3 günlük hamileyimmmm bugün doktora gittimmm :)))))))))))
süperrr bi haberim varrrr 6 haftaa 3 günlük hamileyimmmm bugün doktora gittimmm :)))))))))))
selam arkadaşlar geçmişe bakamadım inşallah her şey yolundadır bu ayda adet oldum hemde 4 gün günüm geçti bu kadar hiç geçmezdi çok heveslenmiştm adet olunca yıkıldım resmen evde kim varsa kavga ettim elimde değildi ne yapayım umutlanınca daha kötü oluo adet tarihimin geçmesine sinir oluyorum dr gittim bu ay aşılama deneyecez çok korkuorum ya tutmazsa diye ama denemek zorundayım artık tabi nası bi işlem olduğunu bilmediğim için korkutuyo bi yandan da işte böyle kötü bi hafta sonuydu yani ebrarım msj aldım ok canım dediğin şey burda da yazıyorum ki bazen özelden mesaj ulaşmıyo diye kendinize ii bakın aadrkadaşlarrr ne olur ya yüzüümz gülsün rabbim önce olmayanlara sonrada bekletmeden baanaa nasip etsin allah kuzumu bu dünyada yanlız bırakmasın inşallah çünki kardeşsiz çok garip kalır yavrum geçen arkadaşlarla oturuyoruz çocuk lar tartıştı kardeşini alan geçti bi köşeye benim garibim tek kaldı öyle bi masum baktı ki yavrum içim parçalandı valla kendimi suçlu hissettim kusura bakmayın bebişi olmayan bi tane olsun ne olur diyo olanda kardeş istiyo emin olun pek farkı yok evleda doyum olmıuyooo
neyse bu sefer kurtulduk zaten tutamayacaktın yaaaa neyse umarım tatil yapmış eğlenmişsindir:92:GÜNAYDIN
yine bir cumartesii ve ben yine çalışıyorumgözlerim kapanıyoo resmenn masanın üzerinde birazcık daha uyusam ne güzel olur
kıslarr ben yine klomene başladım çarşamba günü gidicem doktora bu sefer doktorum ne derse yapucam glifor iç diyo adam bana baştan beri ama bende acayip migde bulantısı yaıyoduu içimiyodumm son gittigimde içiyosun demi dedii evet dedimm yoksa çok kızcaktıı ama bana :78: bende başladım hemenn dayanıcamm migdem bulansada baş agrısı yapsada içiyorum artıkk adetim bittii bakalımm artık bu ay sonunda neler olucakk hepimiz için en hayırlısı inşallah
kızlar işlerden dolayı fazla giremiyorumm elixsir ve kayramla zaten hergün konuşuyoruz ama girip geçmişi okuyorumm yoksaiçim rahat etmiyo :82:
ablam geldi dün msn'den msj
hafta sonu anneme gidicez çokk özledim onları şöleee çicekler içinde piknik yapayımm
ama bu sefer balık tutmıycampardon tutmaya çalışmıycam
hepinizii kocaman öpüyorumm allaha emanet olun hepinize iyi tatiller
pelincim nasılsın canım kız gitme bi yere biiz brakıpta güzel haberlerle gel stres yapma gelecek bebiş unutmaselam kızlar ben artık cok sık gelemiycem topige biraz kafamı rahatlatmak istiyorum bebiş fikrini aklımdan atmam lazım k.k ya girdikcede bu pek mümkün olmuyo malasef...hepinizi cok seviyorm iyiki varsınız canlarım... rabbim cok bekletmeden hepimizin yüzünü güldürür inş hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip eder...
boncugum ben adet oldum canım yeni tarihim 15 mayıs hayırlısıyla gelir inş melegim bu ay
gül nasılsın bakıyım ne var ne yok çayı fazlaiçmeyin çoğu zararmışa.slm cnm hş.g nasılsın_?
ranacım gelmiş kırmızıların ama tamamen gelmezse dr git bi üstüne görme olabilirALLAHIM iyilik wersin canım bende iyi olmaya çalışıyorum işte elimden geldiğince hala adetim gelmedi 23 gün oldu söktürücüde içtim biteli 2 gün oldu ama yok .....
kız gene çeneni tutamadın demi al geneyedin bamı neyse hayırlısı olsun gelip okursunselam kızlar her an bam yiğebilirim haberiniz olaa
kız kardeloş bana diyon ama sen beni hiç merak etmiyon yoksa beni sevmiyonmuselam derincim,nasılsın kuzu,özledim seni
bu iksir niye bamlandı ki gene:76:
hayırlı olsun araba kullanmayı öğrenmekgüzel bişey canım bende sertifikam var ama ehliyeti emniyeten alamadım daha araba kullanmayı biraz biliyorum ama trafiğe çıkacak kadar değil inşallah çabucak öğrenirsin gökçeyide öpslm kızlar herkese güzel bi gün diliyorum
ebroşum araba sürdüm valla kocişin gayreti sayesindesagolsun ısrar ettti dün yine toprak sahaya gittik dur kalk yaptık sonra bir ve iki vitesleri gösterdi en sonda azcuk trafige çıktım lojmana kadar getirdim hatta garaja park ettim şimdi benim heyecanım sana basit gelicek bacım ama 2 ile gitmek bile zevkliymiş kendimi alkışlıyorum :)sende rüya görmüşsü n hayır olsun inş bacım
derinim seninde rüyalar bayagı farklı inş rabbim bunları bebegin müjdesi olarak göstermiştir:13:
kız tuğba mümkünse kusura bakma şu yazları yazarken dikkat et bi kelimende hep hata varoda beni korkutdu amacanim cok sikiliyor napcami sasirdim valla
hayırlısıyla sğlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallahsüperrr bi haberim varrrr 6 haftaa 3 günlük hamileyimmmm bugün doktora gittimmm :)))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?