Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ahhhhhhhhhhhh bened tatile gitmek istiyorum söyle bi Vatanimin havvasini icime cekmek istiyorum topragini öpmek istiyorum

yok be ablam neden kırılacağım sana...eşim de hıc ıstemıyo özel gunlerde fılan yapıyoz işte sewıyorum da napıyım

ay kablosuz net benımkısı arada gıdıyor boyle özelden mesajını aldım ablam haber werırım sana ben ok

anladım canım kırılmada :))
ee tabi özel günlerdede yapılır
evet canım bende aldım mesajını saol
canım gündüz burdaydık cevap yazdık yazmadın kimse yokken geliyosun sende
süperrr bi haberim varrrr 6 haftaa 3 günlük hamileyimmmm bugün doktora gittimmm :)))))))))))

gözünaydın çok sevindim allahım tamamına erdirsin sağlıkla

selam arkadaşlar geçmişe bakamadım inşallah her şey yolundadır bu ayda adet oldum hemde 4 gün günüm geçti bu kadar hiç geçmezdi çok heveslenmiştm adet olunca yıkıldım resmen evde kim varsa kavga ettim elimde değildi ne yapayım umutlanınca daha kötü oluo adet tarihimin geçmesine sinir oluyorum dr gittim bu ay aşılama deneyecez çok korkuorum ya tutmazsa diye ama denemek zorundayım artık tabi nası bi işlem olduğunu bilmediğim için korkutuyo bi yandan da işte böyle kötü bi hafta sonuydu yani ebrarım msj aldım ok canım dediğin şey burda da yazıyorum ki bazen özelden mesaj ulaşmıyo diye kendinize ii bakın aadrkadaşlarrr ne olur ya yüzüümz gülsün rabbim önce olmayanlara sonrada bekletmeden baanaa nasip etsin allah kuzumu bu dünyada yanlız bırakmasın inşallah çünki kardeşsiz çok garip kalır yavrum geçen arkadaşlarla oturuyoruz çocuk lar tartıştı kardeşini alan geçti bi köşeye benim garibim tek kaldı öyle bi masum baktı ki yavrum içim parçalandı valla kendimi suçlu hissettim kusura bakmayın bebişi olmayan bi tane olsun ne olur diyo olanda kardeş istiyo emin olun pek farkı yok evleda doyum olmıuyooo

nasılsınız bakem
gökçem cnm al benden de okadar benım esımde senınkı gıbı delı edıyor benıdemek hepsı aynıymıs ama öğrenıcem ınat ettımbebiş nasıl cnm ya gördüm resmını masallah allah nazarlardan saklasın ınsallah

cnm benım hıc umudunu kaybetme umarım cok yakındır yavruna kardes gelıcek en kısa zamanda ınsallah kib

neyse bu sefer kurtulduk zaten tutamayacaktın yaaaa neyse umarım tatil yapmış eğlenmişsindir
pelincim nasılsın canım kız gitme bi yere biiz brakıpta güzel haberlerle gel stres yapma gelecek bebiş unutma
a.slm cnm hş.g nasılsın_?
gül nasılsın bakıyım ne var ne yok çayı fazlaiçmeyin çoğu zararmış
ALLAHIM iyilik wersin canım bende iyi olmaya çalışıyorum işte elimden geldiğince hala adetim gelmedi 23 gün oldu söktürücüde içtim biteli 2 gün oldu ama yok .....
ranacım gelmiş kırmızıların ama tamamen gelmezse dr git bi üstüne görme olabilir
selam kızlar her an bam yiğebilirim haberiniz olaa
kız gene çeneni tutamadın demi al geneyedin bamı neyse hayırlısı olsun gelip okursun
selam derincim,nasılsın kuzu,özledim seni
bu iksir niye bamlandı ki gene:76:
kız kardeloş bana diyon ama sen beni hiç merak etmiyon yoksa beni sevmiyonmu
hayırlı olsun araba kullanmayı öğrenmekgüzel bişey canım bende sertifikam var ama ehliyeti emniyeten alamadım daha araba kullanmayı biraz biliyorum ama trafiğe çıkacak kadar değil inşallah çabucak öğrenirsin gökçeyide öp
oda beni korkutdu ama canim cok sikiliyor napcami sasirdim valla
kız tuğba mümkünse kusura bakma şu yazları yazarken dikkat et bi kelimende hep hata var
süperrr bi haberim varrrr 6 haftaa 3 günlük hamileyimmmm bugün doktora gittimmm :)))))))))))
hayırlısıyla sğlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…