boncuğum nasılsın topiğe nazar değmedi ama milletin bu ara işleri çok ondan gelemiyolar bahar temizliği yapıyoruz bizde hemde doğuma hazırlık temizliğiebusum nerdesın yaaaaaaaaaa
topıgımıze kem gözlerın fesatların nazarı degdı galıbayada bahardan kımse ugramıyor
jensu ıyıgeceler cnm
boncuğum nasılsın topiğe nazar değmedi ama milletin bu ara işleri çok ondan gelemiyolar bahar temizliği yapıyoruz bizde hemde doğuma hazırlık temizliği
sanada iyigeceler boncuğumebusum senı beklıcektım ama gözlerım kapanıyor bgn yorgunum yrnda carsıya gıtcem yrn gece görüşürüz ınsallahıyıgeceler kızlar
ece tutiş sizede iyigeceler ben çıkıyorum kendinize iyibakın ebrar sende gelmedin byee
süperrr bi haberim varrrr 6 haftaa 3 günlük hamileyimmmm bugün doktora gittimmm :)))))))))))
kız tuğba mümkünse kusura bakma şu yazları yazarken dikkat et bi kelimende hep hata var
canım baya merak etmiştim seni demek geldi kırmızılar bide gecikip ümitlendiriyoya insan deli oluyo tabi sağlık olsun üzülme lütfen inşallah aşılamayla gelsin minişin .sana niye kızalım evlat istemen çok doğal insan oduyguyu tadınca galiba tekrar tekrar istiyo ben hep tek diyorumda olunca değişirmi fikrim bilemiyorum .allahım seninde kızınbında gönlüne göre versinselam arkadaşlar geçmişe bakamadım inşallah her şey yolundadır bu ayda adet oldum hemde 4 gün günüm geçti bu kadar hiç geçmezdi çok heveslenmiştm adet olunca yıkıldım resmen evde kim varsa kavga ettim elimde değildi ne yapayım umutlanınca daha kötü oluo adet tarihimin geçmesine sinir oluyorum dr gittim bu ay aşılama deneyecez çok korkuorum ya tutmazsa diye ama denemek zorundayım artık tabi nası bi işlem olduğunu bilmediğim için korkutuyo bi yandan da işte böyle kötü bi hafta sonuydu yani ebrarım msj aldım ok canım dediğin şey burda da yazıyorum ki bazen özelden mesaj ulaşmıyo diye kendinize ii bakın aadrkadaşlarrr ne olur ya yüzüümz gülsün rabbim önce olmayanlara sonrada bekletmeden baanaa nasip etsin allah kuzumu bu dünyada yanlız bırakmasın inşallah çünki kardeşsiz çok garip kalır yavrum geçen arkadaşlarla oturuyoruz çocuk lar tartıştı kardeşini alan geçti bi köşeye benim garibim tek kaldı öyle bi masum baktı ki yavrum içim parçalandı valla kendimi suçlu hissettim kusura bakmayın bebişi olmayan bi tane olsun ne olur diyo olanda kardeş istiyo emin olun pek farkı yok evleda doyum olmıuyooo
bunu görünce bızım halımız geldı aklıma
kem gözlere fişşşşşşşşş ya buara herkes uzaklaşma yapıyo galiba toptan hamiş patlaması yaşıycaz inşallah öyle olurdaebusum nerdesın yaaaaaaaaaa
topıgımıze kem gözlerın fesatların nazarı degdı galıbayada bahardan kımse ugramıyor
jensu ıyıgeceler cnm
sorun değil kuzum bende çok kalamıycam bugün nedense gözlerim ağrıyoebusum senı beklıcektım ama gözlerım kapanıyor bgn yorgunum yrnda carsıya gıtcem yrn gece görüşürüz ınsallahıyıgeceler kızlar
gelemedim canımezel olduğu için ezel günü ben hep çevrimdışıyımece tutiş sizede iyigeceler ben çıkıyorum kendinize iyibakın ebrar sende gelmedin byee
kimseler yok bende çıkıyım bari hoşçakalınnn
desteğin için teşşekkür ederim canm rabbim hepimize nasip etsin bebişi olanlarıda korusun saklasın inşallahcnm benım hıc umudunu kaybetme umarım cok yakındır yavruna kardes gelıcek en kısa zamanda ınsallah kib
canım baya merak etmiştim seni demek geldi kırmızılar bide gecikip ümitlendiriyoya insan deli oluyo tabi sağlık olsun üzülme lütfen inşallah aşılamayla gelsin minişin .sana niye kızalım evlat istemen çok doğal insan oduyguyu tadınca galiba tekrar tekrar istiyo ben hep tek diyorumda olunca değişirmi fikrim bilemiyorum .allahım seninde kızınbında gönlüne göre versin
bana nedense msn hallerimizi anımsattı
kem gözlere fişşşşşşşşş ya buara herkes uzaklaşma yapıyo galiba toptan hamiş patlaması yaşıycaz inşallah öyle olurdabu uzaklaşmalar hayırlara çıkar
sorun değil kuzum bende çok kalamıycam bugün nedense gözlerim ağrıyo
yarında işim var kızkardeşimin arkadaşı geldi onu gezdiricez .öpüyorum seni kuzu
gelemedim canımezel olduğu için ezel günü ben hep çevrimdışıyım
gülüm nasılsın kaçırdım seni herşey yolunda inşallah
güzel bir gün geçirmenizi dilerim...her saniyeniz mutluluk dolu olsun...gülen yüzünüz hiç solmasın...hepinizi ADIYAMANDAN dan sımsıkı sarıp kucaklıyorum. ..ne kadar uzak da olsak sevgini kolları çok uzundur. ..erişemeyeceği saramıyacağı yer yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?