Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ebusum nerdesın yaaaaaaaaaa
topıgımıze kem gözlerın fesatların nazarı degdı galıbayada bahardan kımse ugramıyor
jensu ıyıgeceler cnm

topıgımıze kem gözlerın fesatların nazarı degdı galıbayada bahardan kımse ugramıyor
jensu ıyıgeceler cnm
boncuğum nasılsın topiğe nazar değmedi ama milletin bu ara işleri çok ondan gelemiyolar bahar temizliği yapıyoruz bizde hemde doğuma hazırlık temizliği

boncuğum nasılsın topiğe nazar değmedi ama milletin bu ara işleri çok ondan gelemiyolar bahar temizliği yapıyoruz bizde hemde doğuma hazırlık temizliği

ıyıyım cnm sen nasılsın gelenlere lafım yok cnm hem sen hamıssın tabı hazırlık yapıcaksın benımkı bı espırı sadece

ebusum senı beklıcektım ama gözlerım kapanıyor bgn yorgunum yrnda carsıya gıtcem yrn gece görüşürüz ınsallah ıyıgeceler kızlar

ece tutiş sizede iyigeceler ben çıkıyorum kendinize iyibakın ebrar sende gelmedin byee

slm güzel hatunlar nasılsınız bakalım ya kusura bakmayın gecmise biraz baktım ama alıntı yapmadım beğendim ok

tırkya canım ben seni çok iyi anlıyorum benim doktorumda aynısını yaptı bana bende değiştirmeyi düşünüyorum umarım iyi doktorla karsılasırsın

süperrr bi haberim varrrr 6 haftaa 3 günlük hamileyimmmm bugün doktora gittimmm :)))))))))))

ayy canım benim çok sewindim ALLAH tamamına erdirsin inş. kendine ve bebişe artık çok dikkat et tamam mı rabbim sağlık we hayırla kucağınıza almayıda nasip etsin dilerim...ayrıca bizi unutmayıp haber werdiğin için çok tşk edrm canım

canım baya merak etmiştim seni demek geldi kırmızılar bide gecikip ümitlendiriyoya insan deli oluyo tabi sağlık olsun üzülme lütfen inşallah aşılamayla gelsin minişin .sana niye kızalım evlat istemen çok doğal insan oduyguyu tadınca galiba tekrar tekrar istiyo ben hep tek diyorumda olunca değişirmi fikrim bilemiyorum .allahım seninde kızınbında gönlüne göre versin

bunu görünce bızım halımız geldı aklıma

bana nedense msn hallerimizi anımsattı
jensu ıyıgeceler cnm
kem gözlere fişşşşşşşşş ya buara herkes uzaklaşma yapıyo galiba toptan hamiş patlaması yaşıycaz inşallah öyle olurda bu uzaklaşmalar hayırlara çıkar
ebusum senı beklıcektım ama gözlerım kapanıyor bgn yorgunum yrnda carsıya gıtcem yrn gece görüşürüz ınsallah ıyıgeceler kızlar
sorun değil kuzum bende çok kalamıycam bugün nedense gözlerim ağrıyo
yarında işim var kızkardeşimin arkadaşı geldi onu gezdiricez .öpüyorum seni kuzu
ece tutiş sizede iyigeceler ben çıkıyorum kendinize iyibakın ebrar sende gelmedin byee
gelemedim canımezel olduğu için ezel günü ben hep çevrimdışıyım
kimseler yok bende çıkıyım bari hoşçakalınnn

gülüm nasılsın kaçırdım seni herşey yolunda inşallah

tubiş naber canım
ya kusura bakma gözlerim çok ağrıyo kalamıycam daha sonra görüşürüz olurmu öpüyorum seni iyi geceler

cnm benım hıc umudunu kaybetme umarım cok yakındır yavruna kardes gelıcek en kısa zamanda ınsallah kib
desteğin için teşşekkür ederim canm rabbim hepimize nasip etsin bebişi olanlarıda korusun saklasın inşallah

ebrarım emin ol fikrin değişecek o yüzden bence rabbimden tam dile iki yada üç bi kardeşi olsun bu hayatta kim olursa olsun kardeşin yerini tutmaz çünki rabbim sana inşallah ikiz nasip eder canımın içi oh ne güzel olur beeee ebrar bebişlerden başka bişeyle uğraşamaz olusun inşallah

güzel bir gün geçirmenizi dilerim...her saniyeniz mutluluk dolu olsun...gülen yüzünüz hiç solmasın...hepinizi ADIYAMANDAN dan sımsıkı sarıp kucaklıyorum. ..ne kadar uzak da olsak sevgini kolları çok uzundur. ..erişemeyeceği saramıyacağı yer yoktur

nasılsınız fıstıklarım ben iyiyim şükür umutsuzluk ve umutun aynı anda yaşandığı bir aydayım hayırlısı bakalım allahtan nasılsınız geçmişi hep okuyorum sizleri takip ediyorum topiğin altında bir ziyaretçi görürseniz öğleleri bilin ki o benimdir ama kendime sözüm var çok sık girip yorum yapamayacağım zaten şu an kendimle uğraştığım için sağlıklı yorumlar yapamam baştan savma bişeyler de sülemek istemiyorum şimdilik dua etmekle yetiniyorum sizlere ve kendime temislik yapıyorum kardeşim de gelcek nasipse yarın şimdiden çok heyecanlıyım

ablacım ben okumam gerekenı okudum bıde ozelden takıp ettıgımız ıcın haftada bır kısıye mı ındırdık merak ettım
öpüyorum sizleri çok allah herkesin muradını versin inşallah:26::26::26:

canım sanada güzel ve mutlu günler nasılsın bu güzel dileklerin için tsklr

Hepinize s.a. diyorum kızlar.duaları okudum Rabbimin izniyle.Allah'ım kayramıza ve elaezelimize herşeyin hayırlısını, en güzelini nasip etsin inş.Allah'a emanet olun kızlar şimdi çıkmak zorundayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…